zondag, april 21, 2024
HomeFotoPeace Poster Contest in Nickerie

Peace Poster Contest in Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

Luana Towikromo (l), winnares van het Peace Poster Contest in Nickerie, georganiseerd door Lions Club Nieuw Nickerie, licht haar tekening zaterdag toe. De winnares is pupil van de Longmay Openbare Basisschool. De 2de prijs ging naar Shweta Jiawan, en de 3de prijs naar Eriane Martodimedjo.

De winnende tekening uit Nickerie gaat naar Paramaribo voor deelname aan de landelijke jurering die gedaan wordt door een commissie van deskundigen. Landelijk komen er drie winnaars in aanmerking voor de leuke prijzen die door de organisatie beschikbaar worden gesteld. De wedstrijd wordt dit jaar voor de 27ste keer gehouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES