Vanavond ontknoping van TV serie ‘Atlas’ in Suriname

3

Maandag 18 augustus begon op Nederland 3 het nieuwe seizoen van Atlas, waarin BN’ers in de voetsporen treden van de goudzoekers in Suriname. Vanavond is de ontknoping van deze spannende avonturenserie die zich grotendeels in de jungle van Suriname heeft afgespeeld. Het slotakkoord vindt plaats in het hartje van de hoofdstad Paramaribo.

In tien etappes dwars door het regenwoud streden twee teams om een stukje atlas uit het programma. In die atlas staat waar het goud verborgen is. De wedstrijd begon in een bestorming van het Fort Nieuw Amsterdam, om vliegtickets te bemachtigen naar het binnenland. Ze trokken in de wedstrijd van het zuiden van Suriname naar het bruisende Paramaribo.


De Atlas-kaarten die ze tijdens hun jungleavontuur verzameld hebben komen vanavond goed van pas. De vier overgebleven goudzoekers Kimberly Klaver, Frieda Mulisch, Tim Haars en Tim Murck strijden in de halve finale tegen elkaar in een zenuwslopende race tegen de klok, die eindigt in Fort Zeelandia, het voormalige Nederlands fort aan de Surinamerivier.

Welk team, Tim en Tim of Frieda en Kimberley, dringt door tot de finale en nog belangrijker: wie pakt uiteindelijk het felbegeerde goud uit het Regenwoud en wint Atlas 2014?

Zender: NPO 3
Datum: 27 oktober 2014
Uitzendtijd: 20:25 – 21:20 uur

3 REACTIES

  1. Jammer dat de focus zo op goud ligt, terwijl goudwinning de prachtige Surinaamse binnenlanden om zeep helpt. Maar op zich wel goed zo’n programma, leidt misschien ook weer tot meer toerisme.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.