vrijdag, mei 24, 2024
HomeFotoStudenten en leerkrachten blij met nieuw complex

Studenten en leerkrachten blij met nieuw complex

-

Does Travel - naar Suriname

Studenten en leerkrachten van het “IMEAO 3 en VOJ Noordpoolweg” scholencomplex zijn verheugd dat de gebouwen afgelopen week officieel in gebruik zijn genomen. Het IMEAO 3 was eerder in een huurpand gevestigd en zit nu in een nieuw gebouw met 32 klassen en zes kantoorruimtes.

De VOJ-afdeling van het scholencomplex is van start gegaan zonder nutsvoorzieningen en zonder financiën van de overheid. Uiteindelijk heeft het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling wel de helpende hand toegestoken. Onderwijsminister Ashwin Adhin heeft het scholencomplex officieel voor geopend verklaard.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Bouterse heeft het weer geflikt voor- en door de Surinaamse samenleving. Wanneer de bond van leeraren hun buik vol gegeten hebben zullen zij weer gaan staken.


    Maak melding
  2. hoezo heeft hij het weer geflikt? hoort educatie niet tot de normale werkzaamheden van een regering? als hij het gelikt had, dan was het iets geweest dat heldenmoed nodig heeft, zoals de rovers verzamelen op een plek, namelijk op santo boma. want dat loopt de spuigaten uit en niemand durft hier wat aan te doen.

    het zou er nog bij moeten komen dat er geen scholen gebouwd zouden….behalve wanneer bouterse een sterk staaltje zou gaan flikken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES