Waterberg mag onderhandelen met Nieuw Front plus

60

PARAMARIBO, 26 okt – Voorzitter Celsius Waterberg van de partij voor Broederschap & Eenheid in de Politiek, BEP, heeft het groen licht. Waterberg mag onderhandelen voor posities in het samenwerkingsverband met het Nieuw front en andere politieke partners.

Het groen licht werd gegeven op een structurenbijeenkomst van de partij. De voornamelijk op marronstammen gebaseerde achterban verwacht veel van de onderhandelingen. “En de samenwerking”, werd gezegd tijdens de bijeenkomst in het partijcentrum in Paramaribo. De samenwerking kan op het niveau van het parlement. Maar ook over de samenwerking voor ressort- en districtsraden mag onderhandeld worden.

Het bestuur van de partij kreeg voor beide mogelijkheden meteen toestemming. Volgens Waterberg hoeft dan niet nog een keer vergaderd te worden. BEP heeft als grote tegenhanger in het binnenland de Abop, de politieke partij van Ronny Brunswijk. Waterberg verwijt Abop niet uit te zijn op belangenbehartiging voor de gemeenschappen in het binnenland. Het zou ook de reden zijn waarom het leven er de afgelopen vier jaar niet veel beter op geworden is.


60 REACTIES

 1. Stemmen voor de BEP betekent, stemmen voor Santokhi om president te worden”, zei Brunswijk
  Wel Brunsie alias Bravo:
  Stemmen op ABOP betekent, stemmen op Bouterse om president te worden en tegelijkertijd stemmen op de boevengilde die DDB in zijn kielzog meeneemt.

  Ik denk dat ieder weldenkende Surinamer beter af is met een ander president dan DDB omdat een President van een land normen en waarden moet nastreven en integer en betrouwbaar is en tegelijkertijd transparantie na moet streven van alle openbare lichamen binnen de samenleving


  Maak melding

 2. Niet in de war raken: de partij met de meeste zetels levert Presidentskandidaat.

  Een marron kan dus per definitie nooit pres.kandidaat leveren.
  Foute boel. Iedere partij moet een kandidaat presenteren. Daarna moet een commissie van wijze mannen de pres.kandiaat aanwijzen.

  Brunswijk =ABOP zal dus nooit een hindoestaaan toestaan als president. Dus dan maar manipuleren.

  Trouwens de geschiedenis van het parlementair stelsel leert dat het systeem werd gehanteerd om te voorkomen dat de Hindoestani de regering zou/kon formeren. Altijd historisch gediscrimineerd.

  Tijden veranderen. De basis van samenleving is richtinggevend:
  Rust, vrede, harmonie.


  Maak melding

 3. @pokai tongo,
  “Ik denk dat ieder weldenkende Surinamer beter af is met een ander president dan DDB”

  Het gros van de Surinaamse bevolking is niet weldenkend, dus vrees ik dat Dr. Fu(fur) Manchu weer president wordt.


  Maak melding

 4. Brunswijk heeft 100% NieuwFront gaat de verkiezing in als combinatie en de VERENIGDE HYENA’S PARTIJ heeft duidelijk gemaakt dat Santhoki de president wordt bij een overwinning van de combinatie. Wat Brunswijk zegt is de waarheid een stem op BEP is een stem op Santhoki. In de geschiedenis van de VERENIGDE HYENA’S PARTIJ hebben ze nog NOOIT een hoge positie binnen hun partij aan een andere etnische groep gegeven. De VERENIGDE HYENA’S PARTIJ zegt tegen ons dat ze voor alle Surinamers zijn maar wie onderzoek gaat doen zal achter komen dat hun NETWERK bestaat uit hun soortgenoten, het zijn hun soortgenoten die bij een regeerperiode van de VERENIGDE HYENA’S PARTIJ regeringsopdrachten krijgt. De waarheid moet gezegd worden en de PROPAGANDA van de Leugenaars op waterkant moeten ontmaskerd worden. De VHP zal altijd de oude VHP blijven en wie de Illusie heeft dat de etnische VERENIGDE HYENA’S PARTIJ verandert is moet even binnen hun partij kijken hoe hun TOP kader, Middenkader en lage kader eruitzien, ja allemaal hindoestanen en die moeten het gezicht van de multiculturele Suriname zijn. De VHP is niet verandert en ze zijn geen multiculturele partij daarom mogen ze Suriname nooit regeren want hervorming begint binnen je partij waar alle volken vertegenwoordigt zijn. Laten wij niet vergeten de partij ABOP en BEP hebben de vicepresident geleverd voor de 1na de hoogste positie van het land iets dat de VHP nog nooit heeft gedaan en nooit zal doen dat maakt de partijen ABOP en BEP een multiculturele partij en de VHP anno 2014 nog steeds de etnische partij die ze altijd zijn geweest. Dames en heren ik vraag jullie 1ding te doen luister niet naar de woorden en propaganda kijk naar de poppetjes kijk naar hun geschiedenis en kijk naar hun plannen. De VHP heeft nog steeds niet verteld wat ze voor Suriname gaan doen behalve dat Santhoki president moet worden hebben ze geen plannen. Waarheid denkt dat wanneer de VHP weer aan de macht zijn dat ze op de oude voet verder gaan maar deze keer met de macht die ze krijgen zullen de uitwerkingen nog dodelijker zijn voor de Surinamers want ze werken in het duister van de nacht zonder openheid te geven en hun doel is om net als hun broertje Guyana wetten maken dat ervoor zorgt dat ze voor altijd aan de macht blijven.


  Maak melding

 5. moetete

  @pokai tongo,
  “Ik denk dat ieder weldenkende Surinamer beter af is met een ander president dan DDB”

  Het gros van de Surinaamse bevolking is niet weldenkend, dus vrees ik dat Dr. Fu(fur) Manchu weer president wordt.
  )
  )

  Je bent een onrespectloze RAT om de Surinamers voor domme mensen uittemaken omdat ze niet op jou manier willen stemmen . Surinamers bepalen zelf wie hun leider wordt zonder invloed van buitenaf zoals Nederland dat geprobeerd had Dit heet in mijn woorden democratie, iedereen bepaalt individueel op wie ze stemmen. Als de Surinamers besluiten dat Bouterse de beste kandidaat is voor het land het zij zo als ze iets anders besluiten het is hun stem en zij bepalen het lot van het land. Wanneer waterkanters en vooral de hindoestanen de Surinamers voor domme mensen gaan uitmaken omdat ze hun zin niet krijgen zegt dat meer over hun denkwijze want ze zien dat ondanks al hun propaganda het Surinaamse volk er niet intrapt en hun stem laat horen voor wie ze denken dat het land beter kan besturen. Dames en heren we kennen de racisme nu al van bepaalde soort mensen over Creolen, ze zijn dom, kunnen het land niet besturen, ze moeten terug naar Afrika. Wanneer je dan leest dat de Surinamers dom zijn dan bedoelen ze 1 groep mensen met hun uitspraken zijn subtiel.


  Maak melding

 6. @ Rufus. Je bent een domme klootzak. Je probeert hier haat te saaien tussen de verschillende bevolkingsgroepen. De bent een asociale racist en racist.

  Ga de Surinaamse geschiedenis goed lezen.
  Jagernath Lachmon wilde zelf nooit president worden. Ze regeerden wel mee en wilden en kregen grote minister posten. Bijvoorbeeld altijd OW&V.

  We maken hier geen onderscheid in ras maar in politieke kleur. Daar wordt over gesproken en de doelstellingen van deze partijen.Dus ga maar een andere side zoeken om jou racistische frustraties te uiten.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 7. Is dit soms een wet van Mden en Perzen, dat wie de meeste zetels heef, de presidentskandidaat levert? Aibaja wat een filosoof die R ; R…. ie verstang dé ondro joe voetoe noh?Marrons dat duo Ronnie, DiDiBrie heeft niets voor jullie en Su betekent alleen voor zichzelf(Ronnie /DiDiBrie). Dus daarom gewoon iets anders proberen. Gewoon meneer Waterberg (BEP)met veeeeeeel meer scholing, meer zelfbeheersing en ontwikkelingsvisie dan de hele ABOP top/clubje en aanhang. Om deze reden dient men op de BEP te stemmen en niet op de a-socialen boppers. Dus 25 mei 2015 stemmen op het FRONT mensen. 25 mei wie sa waka go tikie a winst, gebruik hiervoor dat rood potlood. A verlichting sa kong zeker gie heel Su. Heb geloof in het FRONT met de nieuwe en echte LEIDERS. En nogmaals DANK 5x PRESIDENT VENETIAAN voor ’t feit dat u iedereen die na u zal aantreden, de weg hebt gewezen hoe hij/zij dat zou moeten doen om verdere ontwikkeling te brengen in Su. Wie sa tang memre joe. Odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 8. brunswijk weet dat het politiek afgelopen is voor de abop
  heel binnenkort brengt ddb hem de genade slag toe
  verder is hij bij geen enkele combinatie meer welkom zelfs niet bij de ndp
  de aanhang vd abop is overgelopen naar de ndp
  een meesterzet v ddb onderfussen heeft hij ook begrepen daT MET DURE Artiesten en geld strooien ook geen optie is om stemmen te vergaren
  dezelfde bep die hij toen heeft verraden zal hem nu de genadeslag toebrengen


  Maak melding

 9. @ Keihard de Waarheid
  Wat Brunswijk zegt is de waarheid een stem op BEP is een stem op Santhoki.

  Maar wat ik zeg is toch ook de waarheid, of kan je dit niet de waarheid noemen, namelijk
  Stemmen op ABOP betekent, stemmen op Bouterse om president te worden en tegelijkertijd stemmen op de boevengilde die DDB in zijn kielzog meeneemt.

  @ Keihard de Waarheid
  Je bent een onrespectloze RAT om de Surinamers voor domme mensen uittemaken omdat ze niet op jou manier willen stemmen.

  Hoe dom moet je niet zijn om dit te kunnen bezigen? Er staat nergens dat Surinamers domme mensen zijn.
  Associeer je mensen die niet weldenkend zijn als dom???????
  Goh wat ben jij een ontiegelijke domme zak.

  @ Keihard de Waarheid:
  Surinamers bepalen zelf wie hun leider wordt zonder invloed van buitenaf.

  Ik wil even jou waarschijnlijk niet aanwezige weldenkende grijze massa, niet te verwarren met domme grijze massa,
  Surinamers bepalen hun keuze op basis van een aalmoes en een zeven even baan. Zij worden blij gemaakt met een half dode blauwtjie want na de verkiezing kunnen ze weer gaan lopen bedelen bij familie en lezen in de nieuwsbladen hoe de achterban heeft gestolen van het volk (minister van Justitie en Politie, OW, kabinet van de president en zijn privé volgelingen)

  Jij geeft aan niet tot de weldenkende Surinamers te behoren doch zoals jezelf aangeeft tot de domme Surinamers


  Maak melding

 10. @Keihard de Wartaal,
  Je zegt: “Je bent een onrespectloze RAT”
  Dus ben ik een respectabele RAT.
  Het is precies jouw soort die ik categoriseer onder de niet weldenkende Surinamers.

  What the f.ck kan het mij schelen wie de president wordt in Suriname.
  Met het gros van de Surinaamse bevolking bedoelde ik niet de gehele populatie. Bovendien heb ik nergens in mijn posting een bepaalde bevolkingsgroep benoemd.
  Anyhow, wie de schoen past…

  @Keihard de Wartaal, neem nou van mij aan:
  In Suriname wordt over het algemeen niet gestemd op basis van rationeel denken; neem jou als voorbeeld. En die zijn in Suriname jammergenoeg oververtegenwoordigd.


  Maak melding

 11. @keihard de waarheid.
  Jij durft het woord DEMOCRATIE te gebruiken! Ik ga niet mee in de uitspraken van sommige reageerders dat het Surinaamse volk dom is. Wat wel een feit is, is dat veel Surinamers niet verder kijken dan hun neus lang is! Die zogenaamde democratie die jij aanhaalt bestaat dus (nog) niet in Su. Je hebt het verder over invloed van buitenaf, met name door Nederland. Waar fundeer je dat op! Wat te denken van de indoctrinatie en de ‘verdeel en heers’ beïnvloeding van binnenaf! Hebben we het nog niet over de loze beloften en luchtfietserij van- en door de door jou verafgoode DB!! Het wordt zo zachtjes aan wel tijd dat de Surinamer zich eens achter de oren krabbelt en zich bewust wordt dat het land met DB aan het roer een verloren koers vaart en ten onder zal gaan!


  Maak melding

 12. We hebben het goed in Suriname. Suriname blijft zich maar ontwikkelen en dat kunnen gasten op deze site niet verkroppen.

  Mensen willen investeren. Onze infra ziet er steeds beter uit.

  De huidge regering zorgt voor deze ontwikkeling. Een Santhokie als pres zie ik niet zitten. Die man heeft tot nu toe niet aangegeven wat hij gaat doen.

  Enige dat de nu in oppositie zittende partijen willen doen is afbreken wat er nu al gedaan is. Zogenaamd opnieuw beginnen.


  Maak melding

 13. De racisme van sommige waterkanters zijn ontmaskerd de subtiele woorden die ze gebruiken zijn ontleed en nu spelen de waterkanters die hun racisme uiten de slachtoffer. Waarheid laat ze aan hun zogenaamde waarde over. Vele van jullie spreken van eenheid onder bevolking en dat er haat wordt gezaaid. Waarheid daagt iedereen uit om te bewijzen dat er altijd een eenheid was tussen hindoestanen en Creolen . geschiedenis leert ons dat de Creolen ,de Javanen, indianen, Libanezen en chinezen altijd een eenheid zijn geweest en dat het de hindoestanen zijn die zich altijd afzonderde en de Creolen op allerlei manieren proberen te naaien! De haat tegen de creolen begon al vanaf dag1 toen de hindoestanen arriveerden in Suriname. De Creolen hebben nooit haat geuit tegen de hindoestanen zij hebben tenslotte de hindoestanen onderwijs gegeven hoewel de Creolen altijd door de Nederlandse koloniale meester werden achter gesteld. De hindoestanen kregen land en belangrijke posities binnen de Surinaamse maatschappij van de Nederlandse koloniale meester. De waarheid over de hindoestanen is hard keihard zelf in Nederland hebben wij last va de laster campagne van de hindoestanen tegen de creolen. Vele hebben de verhalen gehoord en meegemaakt het zijn de creolen die geen land kunnen besturen en het land kapot maken en dat hindoestanen slimmer zijn. We leven in 2014 en wij hebben geen last van racisme wat betreft de Javanen, indianen, Libanezen en chinezen. Maar na 100 jaar worden wij de Creolen net als de creoolse voorouders met racisme van de hindoestanen getroffen. Genoeg is genoeg wij wonen in één land maar we hoeven geen vrienden met de hindoestanen te zijn laat ze hun eigen leven leiden en de creolen hun vreedzame leven. De creolen laten zich niet meer de hindoestaanse racisme opjagen we zullen ons tot de bitter eind bevechten oog om oog tand om tand. Goede discussie is niet mogelijk met de hindoestanen ze vinden het leuk om bepaalde groepen te kleineren om zich beter te voelen. Wat Nederland betreft ASTAMAN in 2010 riep de toenmalige Nederlandse ambassadeur de Surinaamse bevolking niet op de NDP te stemmen anders zal Nederland de banden met Surinamer beëindigen. Dat zei de toenmalige Nederlandse ambassadeur al boodschap aan de Surinaamse volk en de Frontjes hebben korte geheugen wanneer het hun uitkomt en doen of dit nooit is gebeurd. Santhoki is om de 2maanden in Nederland de vraagt is wat komt hij doen de verkiezingen zijn in Suriname en de Nederlandse surinamers mogen niet stemmen. Het is bekend dat Santhoki in Nederland hoge Nederlandse functionarissen ontmoet en dat Nederland in Santhoki de juiste man(puppet) ziet om hun belangen in Suriname te beschermen en uittebreiden. Nederland bemoeit zich weer met de Surinaamse verkiezingen en het wordt tijd om de Nederlandse ambassade in Suriname te sluiten en de ambassadeur naar huis te sturen!


  Maak melding

 14. Wel beste mensne DDB heeft o many stemmen verkregen UIT het binnenland, ja ja daar zitten veeeeeel stemgerechtigden, en hoe voelen die Binnenlandbewoners met hun stemrecht zich na een kleine 5 jaar GENAAID 😀 en dat is zeer gunstig voor BEP.
  Het beklag van de binnelandbewoners komt niet uit de lucht…. wel de stemmen verkregen en daarna alsnog niets merkbaars voor die mensne gedaan toch …. dat zal met de verkiezingen DDB duur komen te staan…. want ze zijn dan wel geen stadsmensne maar niet achterlijk hoor, zeker niet met de les die ze de afgelopen kleine 5 jaar hebben geleerd, al die stemmers is DDB KWIJT. Ze zijn misbruikt voor hun stemrecht 😉 enne ze zijn zich dat heel erg bewust. Ik ben ook een voorstander om de binneland bewoners meer aandacht te geven enhun levenskwaliteit te verhogen en gelijk te stellen met die van de stad… want we moeten geen Kondreman gaan achter stellen en dat gebeurt wel met ze tot nu toe toch….

  Time for CHAN[ge]


  Maak melding

 15. Ik zeg Waterberg welkom !!!
  Samen kunnen wij de NDP en de Abop naar huis sturen ,en de meesten ervan naar de gevangenis in Suriname of Amerika,geef niet waar,zolang zij gestraft worden !!


  Maak melding

 16. hallo,,wie dan ook pres wordt,,, je zult altijd zelf voor je zelf moeten zorgen een leven opbouwen een toekomst voor je zelf een huisje boompje beesje en voor je kinderen..

  die gasten aan de gravenstraat zijn huizen hoog blij dat jij ze aldaar hebt gezet met een gouden portemonnee en die kunnen genieten van jou belasting centen.. met alle prifileges van dien..,,

  en jij wij dus blijven maar in die pinarie..


  Maak melding

 17. @pokai tongo, je hebt groot gelijk en daarom hoop ik ook dat velen nu goed gaan nadenken wie ze als president willen hebben.

  -De personen die voor Brunswijk kiezen kan ik meegeven dat zij elkaar harder zullen uitmoorden om aan olie en rijst te komen. Brunswijk zit voor eigen belangen in de politiek.

  @Keihard de Waarheid, als ik jou verhaal steeds mag lezen dan zit je vol haat en ik ben dan bang dat jij ook tot de groep zal behoren die met harde hand aan rijst en olie zal komen.

  -Toen Waterberg minister van volksgezondheid was heeft hij ervoor gezorgd dat er 60 jonge mensen voornamelijk uit het binnenland in Cuba konden gaan studeren om arts te worden.
  Brunswijk heeft niets kunnen betekenen voor die mensen in het binnenland, dan geld geven om voor hem te stemmen.

  @Keihard de Waarheid, laat mij jou vertellen dat Santhoki al alles klaar heeft liggen voor de toekomst van het land en eventueel het volk.
  Jou president heeft geen beleid!!!Tot vandaag heeft hij niet vertelt wat hij met dat geld heeft gedaan die hij zonder toestemming van de DNA van de bank heeft gehaald.

  -Het verschil tussen Nederland en Suriname is het volgende::::
  In Nederland als iemand verdacht wordt van fraude of corruptie komt er gelijk een strafrechtelijk onderzoek. Sommigen treden gelijk ook af. In Suriname gebeurt dit niet. Zie Brunswijk, Abrahams, Wijdenbosch en jou baas Bouterse etc……

  =Ik hoop het beste voor elk Surinamer.


  Maak melding

 18. Laat me raden Waterberg is de komende tijd de kop van jut bij Info Act. Dit is voer voor onze hyena Clifton Limburg. Zodra Waterberg zijn klauw zet onder de samenwerking begint het bashen.


  Maak melding

 19. Aldus de analyse prof brunsie die ook eens in het front zat. Nu dat hij is omgekocht door de NDP wordt hij anti hindoestaan. Al die criminelen zitten in hun broek te doen want als er recht en orde komt gaan ze zitten tussen Cayenne en Scheveningen.


  Maak melding

 20. =Zie maar hoe de president met het volk omgaat!!!!!!:::::::

  =Dors weigert persoonlijke ontmoeting met Bouterse

  Regillio Dors van de NDP, die afgelopen zaterdag is toegetreden tot Pertjajah Luhur(PL), is uitgenodigd door NDP-voorzitter Desi Bouterse voor een persoonlijk gesprek.

  Dit gesprek moet op maandag 27 oktober plaatsvinden op het Kabinet van de President. Dors, ex-voorzitter van de NDP- jongerenafdeling van Nickerie, heeft echter geweigerd.

  Dors zegt dat hij vaker is geweest naar het kabinet voor een gesprek met de president toen er problemen waren, de president had toen echter nooit tijd voor hem. Nu hij weg is van de NDP wordt hij ineens gebeld door de president en andere toppers van de NDP.

  PL-voorzitter Paul Somohardjo zegt Dors onder zijn hoede te hebben genomen. “Ik zal hem beschermen”, aldus Somohardjo.

  Dors piekert er niet over om te gaan praten met Bouterse. Hij zegt zijn thuis gevonden


  Maak melding

 21. “in 2010 riep de toenmalige Nederlandse ambassadeur de Surinaamse bevolking niet op de NDP te stemmen anders zal Nederland de banden met Surinamer beëindigen. Dat zei de toenmalige Nederlandse ambassadeur al boodschap aan de Surinaamse volk”

  aldus keihard de (waarheid)onzin

  Ja en ik ben een helicopter!!!!

  @keih. de w.
  Kan me herinneren dat de NL ambassadeur in 2010 op bezoek ging bij Bouterse maar dat hij niet welkom was.
  De ambassade sluiten? Tuurlijk, ga gerust voorbij aan de 350.000 Surneds. Zet je oogkleppen open man, Suriname ontkomt gewoonweg niet aan Nederland, en dan bedoel ik in de eerste plaats vanwege alle Surneds, wat deze allemaal niet doen voor het land van hun roots. Wij zijn klaarblijkelijk wel goed genoeg om de Surinaamse economie te steunen, financieel en met goederen maar wij mogen geen mening hebben en geven want dan zijn we opeens verdoemde Nederlanders!


  Maak melding

 22. Stemmen voor ABOP is kiezen voor een tweede termijn Bouterse als president. Wat heeft ABOP cq AC voor het binnenland betekent? Graag iets waar men terug kan grijpen…


  Maak melding

 23. Armand, look in the mirror! dan zie je pas een echte dwaas!!

  Om Djoeka boi aan te halen, i.d.d. wat heeft ABOP bewerkstelligd in het binnenland, niets ,noppes, nada!
  Het is te hopen dat Waterberg alle neuzen dezelfde kant op kan krijgen.


  Maak melding

 24. Ira je hebt mij echt nieuwsgierig gemaakt, je zegt in je reactie dat Santhoki ALLES heeft klaar liggen voor de toekomst van het land en eventueel het volk. IRA JIJ EN RAY ZIJN DE ENIGE DIE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE PLANNEN VAN SANTHOKI want zover wij weten heeft Santhoki niet gezegd wat hij gaat doen voor Suriname of wat hij anders gaat doen. Sterker nog Santhoki en de VHP en frontjes waren tegen de sociale wetten toen de wetten werden aangenomen zonder de oppositie gaven die Bouterse de schuld dat ze waren weggelopen . tot opheden heeft maar 1 persoon met geweten zijn excuses aangeboden op radio voor het weglopen en niet ondersteunen van de sociale wetten en die was van de NPS. Santhoki is tegen alles wat Bouterse doet ook tegen de sociale wetten. Ira je zegt Waarheid zit vol Haat, alles wat waarheid zegt over de hindoestanen heb ik geen spijt van en is geen haat het is de waarheid die gezegd moet worden hoe hard die ook mag zijn. Probleem voor de hindoestanen is dat de Creolen zich niet meer laten intimideren door haatzaaiers en racisten. waarheid heeft geen problemen met Javanen, indianen, moslim Indiërs en chinezen behalve de nieuwe lichting chinezen . IRA waarheid kijkt naar de verleden van de VHP en naar de mensen en ineens wilt Santhoki en zijn VHP na 4 jaar bankzitten iets doen wat ze in 35 regeerperiode nooit hebben gedaan. Laten wij duidelijk zijn waarheid Haat geen hindoestanen we moeten ze individueel beoordelen maar praktijk leert ons na meer dan 140 jaar hindoestanen in Suriname hun gedrag niet veranderd is met de tijd daarom is het beter om ieder zijn eigen weg te gaan, Creolen blijven in hun thuisland Suriname en de hindoestanen gaan terug naar hun voorouders land India. Men zegt dat met tijd de mens veranderd dat geldt niet voor hindoestanen wat betreft hun haat voor de creolen. Uit eigen ervaring weet waarheid wat de hindoestanen zeggen achter de ruggen van en over de creolen tegen de Nederlanders want die vertellen alles terug aan de creolen wat de hindoestanen zeggen om vuurtje te steken. Waarheid antwoord is altijd geweest wij Surinamers hebben een haat liefde relatie met elkaar! Het is grappig om tezien wanneer Ray baasje Santhoki iets zegt of schrijft dat Ray spontaan een orgasme krijgt en de reactie bord van waterkant vol schrijft met zijn propaganda materiaal. ASTAMAN je schreef dat jij je kon je herinneren dat de Nederlandse ambassadeur naar Bouterse ging en niet welkom was. De leugens van frontjes regeert al weer sommige frontjes zijn geboren leugenaars. De Nederlandse ambassadeur is nooit op bezoek naar Bouterse geweest omdat Nederland de democratie gekozen Bouterse niet erkent als de president van Suriname. Tijdens de beëdiging van Bouterse als president van Suriname was de Nederlandse ambassadeur die het Surinaamse volk dreigde dat als ze op NDP zouden stemmen met maatregelen niet was uitgenodigd op Bouterse beëdiging . De Nederlandse ambassadeur brutaal dat hij was ging hij onuitgenodigd naar de beëdiging helaas was er geen stoel voor hem gereserveerd dus moest hij blijven staan totdat er een stoel kwam. De Nederlandse ambassadeur was niet welkom op de beëdiging feest en dat heeft Bouterse hem tijdig laten weten en dat is de WAARHEID.


  Maak melding

 25. @astaman,

  ABOP heeft de Marrons wel in het machtscentrum geplaatst. Deze generatie Marrons staat nu midden in de samenleving. Met de Marrons wordt er nu wel rekening gehouden of je het leuk vind of niet.


  Maak melding

 26. Keihard een antwoord:

  Nederlandse ambassadeur ontmoet Bouterse
  dinsdag 23 nov 2010, 22:03 (Update: 24-11-10, 08:22)
  De Nederlandse ambassadeur Jacobi in Suriname heeft in Paramaribo gesproken met president Bouterse. Het was hun eerste ontmoeting sinds het aantreden van Bouterse in augustus.

  De relatie tussen Suriname en Nederland bevindt zich op een dieptepunt. Bouterse is in Nederland niet welkom omdat hij hier bij verstek voor drugshandel is veroordeeld. Suriname vindt dat Nederland geen respect heeft voor de Surinamers die Bouterse democratisch hebben gekozen.

  Buitenlandse Zaken benadrukt dat het om een puur functioneel gesprek ging, dat is aangevraagd door de ambassadeur. Jacobi wilde Suriname feliciteren met 35 jaar onafhankelijkheid, aanstaande donderdag.

  @ Armand.
  Marrons in het machtsveld, laat me niet lachen. Blijft jammerlijk genoeg nog steeds een achtergestelde groep!


  Maak melding

 27. De Marrons zijn de 3e groep als het gaat om het aantal inwoners per etniciteit in Suriname.

  De vraag is, is het daarom niet de hoogste tijd om het kiesstelsel van Suriname aan te passen?
  Als men dat niet doet, komen de Marrons in vergelijking met andere etniciteiten die in aantal nauwelijks groter dan hen zijn aan te veel zetels in de DNA door een niet eerlijke kiesstelsel.


  Maak melding

 28. @Keihard de Waarheid

  Het begint je pijn te doen dat letterlijk IEDEREEN graag met Sheriff Santokhi wil samenwerken !!
  Die bullsh*t van je dat de VHP alleen van de hindostanen is daarin gelooft niemand ,en het begint heet onder je kont te worden.Niemand koopt deze theorie van je.

  En die bullsh*t dat je altijd schrijft wanneer je ziet dat je bent verslagen hier ..van orgasme en zo,ik begrijp echt niet waarom redactie WATERKANT het allemaal toestaat.
  Waardeloze Vlegel!!!!


  Maak melding

 29. dibrie heeft het momenteel erg moeilijk, het is werkelijk waar dat een deel van zijn bende hem verlaat.wordt hij een eenzame opa met zijn gestolen miljarden? time will tell.


  Maak melding

 30. @Keihard de Waarheid, jij en vele andere NDPérs die het steeds over de VHP hebben het volgende:::::::::

  -Wees de Hindoestanen blij dat jij vandaag zo lof over de NDP mag praten, want 37% van de Hindoestanen heeft toen op de NDP gestemd met alle beloftes van toen, daarom is de NDP partij ook zo groot geworden. Nu zie je het omgekeerde.

  -Vergeet ook niet wat een VHPér namelijk de heer Lachmon allemaal gedaan heeft, ook toen hij naar het binnenland ging.

  -Doen jullie je huiswerk maar goed, omdat er alleen maar rommel geschreven wordt.
  Ik hoor of lees het nog.


  Maak melding

 31. Ray waarom noem je Santhoki sheriff een sheriff heeft geen Bodyguard nodig en durft alleen de straat op, jou sheriff schijt 7kleuren als hij alleen de straat op moet zonder zijn bodyguards. Ray waarheid zegt dat wanneer Santhoki iets schrijft of zegt dan krijgt Ray Spontaan een orgasme en schrijft de waterkantbord vol met reacties en dat is geen belediging maar de waarheid. Wanneer er nieuws over Santhoki is ga jij Ray als een bezetenen propaganderen kijk maar naar jou oude posting over de VHP en Santhoki.
  @Passant jullie hindoestanen houden van om de marron en creolen van elkaar tescheiden zodat jullie kunnen zeggen de hindoestanen zijn de grootste groep Surinamers, ik heb nieuw voor jou de marrons en de creolen zijn één volk we zijn Broeders en zusters. Natuurlijk hebben wij Creolen problemen onderelkaar zoals ieder andere groep maar wanneer het op aankom zullen wij als een eenheid klaar staan om ieder vijandigheid te neutraliseren. De creolen dat is inclusief de marron zijn de grootste groep Surinamers en daar kan niemand iets aan doen. De racisme van de hindoestanen is hetzelfde als de blanken die verschillenden groepen donkere afrikanen van elkaar scheiden en allemaal een aparte namen geven zodat ze hun heerst en verdeelpolitiek kunnen uitvoeren . de afrikanen zijn wakker en zeggen allemaal WE ARE AFRICAN AND ARE PROUD TO BE BLACK. Wij de creolen van Suriname zeggen DE MARRONS ZIJN ALTIJD ONZE ZUSTERS EN BROEDERS GEWEEST en daar kan geen hindoestaanse woorden of benamingen wat aan veranderen! Ray Iedereen wilt met de sheriff werken, Was het niet jou sheriff die een paarweken geleden begon te slijmen bij de NDP voor een eventuele samenwerking nadat het beseft is gekropen dat de VERENIGDE HYENA’S PARTIJ nooit als de grootste groep zal eindigen in 2015 daar zijn ze te etnisch voor. Ray let op mijn woorden het is een kwestie van Tijd je zult zien dat je Topmannen die je achteraf verraders noemt de VERENIGDE HYENA’S PARTIJ zullen verlaten want ze weten dat ondanks alle propaganda en de stilte van Bouterse ze de verkiezingen nooit kunnen winnen. De VHP en hun combinatie zullen nooit als grootste eindigen en mij voorspellingen zijn dat de Javaanse partijen voor de verkiezingen Santhoki de sheriff het mes in hun rug zullen steken. laatste NIEUWS van Somohardjo die oppert om niet als combinatie de verkiezing in tegaan om meer zetels te winnen dit zegt Waarheid voldoende Somohardjo is al met zijn vertrek bezig laat het spel beginnen. de NDP en coalitie hebben zonder de VHP meer gedaan de afgelopen 4,5 jaar dan de 15 JAAR VHP NieuwFront en iedereen ziet ondanks alle ontkenningen het verschil van VOORRUITGANG. ASTAMAN de Nederlandse ambassadeur en Bouterse hebben elkaar nooit ontmoet of gesproken, de ambassadeur heeft wel met de minister van buitenlandse zaken gesproken. PLAATS VOOR IEDEREEN EN LINK MET DE ONTMOETING VAN DE AMBASSADEUR EN BOUTERSE HET HEEFT NOOIT PLAATS GEVONDEN !


  Maak melding

 32. Ray
  Waarheid heeft voor jou en al die frontjes een paar kilo happy ZMP besteld om in mei 2015 de grootste overwinning van Bouterse te vieren. Het heet de ZMP. Zelf Moord Pil! Jullie krijgen het gratis van waarheid om een betere wereld voor Suriname te creëren.


  Maak melding

 33. IRA
  Je zegt je bent geen hindoestaan, maar alles wat je tot nu toe hebt geschreven is dat de Creolen onderdanig moeten zijn en de hindoestaan dankbaar moeten zijn voor hun bestaan in Suriname. IRA hou jij je propaganda voor je ik ben de Hindoestanen niks dankbaar als ik mijn dankbaarheid mag tonen mag ik ze op de Boot richting India zetten en jij mag ook met ze mee Grote Kontlikker. Ik ben heilig van overtuig dat IRA een hindoestaan is als jij iets anders bent dan moet jij je met spoed laten nakijken een Creool ben je zeker niet en zeker geen Javaan of chinees!


  Maak melding

 34. @Alle normale posters.

  Geef “Keihard de Waarheid” ff een stel minnetje. Dat scheelt veel scroll werk want die walgelijke leugens van hem kun je beter gelijk overslaan en liefst verstoppen.


  Maak melding

 35. @Armand, voor mij bestaan er geen marrons en stadscreolen, maar afro Surinamers. Als ze allen een eenheid hebben, vormen zij wel een grote groep.

  =Vandaag op de radio heb ik kunnen horen dat als Brunswijk naar het binnenland gaat hij die mensen loopt te vertellen dat zij niet op de BEP moeten gaan stemmen, omdat zij dan voor Santhoki gaan stemmen.
  MAAR, als Brunswijk met zijn propaganda in de stad bezig is praat hij over een multiculturele partij en spreekt hij heel veel lof over de Hindoestanen!!!!
  DIT NOEMT MEN EEN DOLK IN JE RUG EN IS ZO HYPOCRIET.

  =Kan iemand mij vertellen wat Brunswijk voor Moengo heeft gedaan???terwijl velen van Moengo in de partij zitten en ministers zijn. NIETS tot heden…

  =Wat ik vandaag van de NDP hebt gehoord ziet het niet echt goed uit voor de partij. men klaagt ook over de achterban van Bouterse die veel geld ontvangen en allen bijna bejaard zijn. Corruptie ten top.


  Maak melding

 36. Armand

  @ Ira,
  Marron + Stadscreool = de absolute meerderheid in Suriname. In mei 2015 wordt dat een feit.
  )
  )
  Armand 100% mee eens die 2 groepen zullen genoeg zetsels halen om te regeren en ABOP wordt met de dag sterker en groter dan BEP. Waarheid grote vrees is dat Brunswijk ego zal toe slaan en hij de Vicepresident zal claimen voor zijn partij. als dat gebeurd garandeer ik jou een Brunswijk als vicepresident is als of je een atoombom gooit op waterkant want die frontjes zullen doordraaien! En Waarheid heeft niet genoeg Zelfmoord pillen in huis om ze te kalmeren. Wat er ook gebeurd Ray en consorten kunnen waarheid vertrouwen dat waarheid altijd wat pillen voor hun zal bewaren.


  Maak melding

 37. Neus

  @Alle normale posters.

  Geef “Keihard de Waarheid” ff een stel minnetje. Dat scheelt veel scroll werk want die walgelijke leugens van hem kun je beter gelijk overslaan en liefst verstoppen.
  )
  Neus ik daag je voor iedereen uit toon aan dat WAARHEID leugens verkondigt op waterkant ik Vraag je ontmaskert waarheid als een leugenaar als je dat kan toon aan behalve emotioneel iets roepen wanneer de waarheid jou teveel wordt, ik weet het de WAARHEID doet pijn en het is soms keihard maar het moet gezegd en gehoord worden!


  Maak melding

 38. @Keihard de Wartheid,
  Ik heb echt met je te doen. En dat meen ik uit de grond van mijn hart.
  Ga hulp zoeken; het is hoop ik nog niet te laat.
  Je lijdt aan een ernstige vorm van psychotische depressie als gevolg van jouw negatief zelfbeeld.
  Kom op man; verschuil je niet langer achter die slachtofferrol. Hoe langer je anderen aanwijst als oorzaak van je negatief gevoel of gedachten des te erger jouw minderwaardigheidscomplex wordt.

  Don’t get me wrong; ik denk dat je echt hulp nodig hebt.


  Maak melding

 39. K zie direkt wie wel woont en werkt in Su en wie niet.
  Diaspora vluchtelingen, bemoei j met jullie koning. In Su stemmen we. T eerste ding dat n zinkend schip verlaat is een rat, het surinaams schip zal nimmer zinken, diaspora ratten…


  Maak melding

 40. Moetete ik ga stuk van het lachen wat jou Reactie betreft. Sterker nog Waarheid heeft geen negatieve beeld over zichzelf of de creolen. Waarheid Vindt dat de creolen de superieure Ras zijn op AARDE! We dwalen af van het onderwerp alles wat waarheid schrijft over de racisme tegen de Creolen is de waarheid en jullie kunnen dan omheen draaien of persoonlijke aanval plegen van een ziekte beeld en hoe zielig je het vindt is zonde van je tijd. De WAARHEID heeft geen genade en deze waarheid kent ook geen genade. Over hulp zoeken ik denk dat jij de juiste ideeën heb voor de verkeerde persoon, misschien moet jij meer in je spiegel kijken en de ziektebeeld die JIJ Moetete hebt niet op ander afschuiven maar voor jezelf hulp zoeken voor het te laat is. Begrijp mij niet verkeerd Moetete ik lach om je onzin die je hier schrijft en als je denkt dat jij Moetete met je onzin die je schrijft Keihard Waarheid kan raken als een depressief persoon die hulp nodig is dan moet jij van goeie huizen komen. Koelie of Moetete hoe jij je ook wilt noemen leuk geprobeerd ik zou zeggen probeer een paar van mijn happy Zelf moord pillen dan ben jij van je probleem af. De waarheid is hard maar ik ben keihard zo leer je dat je met deze superieure Creool niet moet spotten en op je knieën moet gaan en dankbaar mag zijn dat je in de schaduw van de superieure creolen mag lopen!


  Maak melding

 41. @KeihardeLeugen De Diaspora moet Geld en Dozen met hulp sturen, dat alleen is OK ! Verder worden zij afgescheept met
  een psa ! Psa gwe boy !

  Binnenkort aub nog meer dozen en geld zenden want er wordt gesmeten met geld uit de de monetaire reserves !
  Daar bovenop zijn grote hoeveelheden bankbiljetten in omloop gebracht !

  Binnenkort de effecten van dit wanbeleid !!!

  Opm : Al dump je Boedhoe en Wijnerman, de cijfers komen
  toch boven water !


  Maak melding

 42. Verstokte racisten hebben ellenlange verhalen nodig om hun vuil te spuien. Het verval van de NDP en achteruitgang in het land wordt niet besproken. Samenbundeling tegen deze corrupte en verkwistende regering is nodig. Oprechte Surinamers zoals Waterberg hebben dat al ingezien.


  Maak melding

 43. @Keihard de Waarheid.
  U leest schijnbaar niet wat u zelfs op schrijft.

  U schrijft dat “Creolen het superieure RAS zijn.” denkt nu even 2 telen na.

  Door een ras superieur te verklaren (UBERMENSCH werd dat in de recente geschiedenis genoemd) degradeert u anderen tot inferieur. Dat is iets waar u anderen van beschuldigd. Denk aub 2 telen na over wat u schrijft en ga u dan een beetje schamen.

  Dit item gaat niet over racisme maar over de keuze van BEP om op een meer doordachte, gebaseerd op inhoud politieke keuzen te maken en die toe te lichten. Dat is hu goed recht.
  Het is ook duidelijk dat kiezen voor BEP tot een andere politiek leidt dan kiezen voor Brunswijk/ ABOP. Het is aan de kiezers wie ze het meest vertrouwen.

  Uw richting is duidelijk Creolen zijn superieur.Voor mij is het diegene die het best nadenkt heeft een streepje voor maar is nooit superieur aan een ander mens ongeacht welke kleur, geloof of afkomst.


  Maak melding

 44. Keihard de waarheid is een van dat soort creolen, die de andere Surinamers een slechte naam bezorgt, constant een grote bek en overal bezig met de de anderen te schreeuwen, in Suriname en in Nederland


  Maak melding

 45. wat voor toegevoegde waarde heeft deze meneer waterberg voor de samen werkende combie.

  hoeveel meer beter is hij geweest de afgelopen vier jaren voor de samenleving..

  wat voor toekomst visie heeft hij uit gedokterd voor de komende 10 – 20 jaar..

  wat wil hij berijken..


  Maak melding

 46. KeihardeLeugenaar : Balloos de massmurder die ongewapende
  onschuldige BURGERS martelt en doorzeeft met zijn UZI !
  Ook de burgers van onder andere MOIWANA zijn als honden uitgemoord !

  Dat schorum dat ook nog een drugsstraf van vele jaren heeft openstaan zal Sranang welvaart brengen ? Zie de mislukking
  van de zogenaamde goudordening en de casas de carton !

  Ennnnnn wij drukken banknotes bij de fleet !
  http://www.dewest-online.com/?p=33322
  Na olo Sranang e go !!!

  Hij heeft zijn zoon Dino ook welvaart gebracht, die heeft
  meerdere balloze vrienden en vriendinnen in de
  US Jail, of niet, Leugenaar in dienst van DDB !


  Maak melding

 47. Keihard de Waarheid
  U zogenaamde superioriteitswaan is gebaseerd op slechts het fysieke deel van de menseliijke eigenschappen. De mens heeft veel meer dan alleen fysieke eigenschappen.

  De mentale en kennis zijde is veel belangrijker dan de spierballen of het vermogen tot explosieve of langdurige inspanningen.

  Ik zal niet snel iemand diskwalificeren maar geeft aan minimaal heel kortzichtig te zijn. Ongetwijfeld veel spierballen (taal) maar uitermate gebrekkig in begrijpend lezen


  Maak melding

 48. Jojo
  Gebrekkig lezen het gaat niet om spierballen om de genetisch materiaal van de donkere afrikaan is superieur ongeacht spierballen. Een magere donkere afrikaan zonder spierballen is genetisch superieur ongeacht kracht dit is het werk van GOD om zijn echte kinderen dit te schenken. Waarom denk je dat de meeste donkere mensen minder snel verouderen dan derest kom door de genetisch materiaal!. Jij moet beter lezen en heb je gezien wat de Europeanen gedaan hebben ze hebben de hindoestanen die in Azië zijn op de laatste plek gezet kom zeker door hun staart.


  Maak melding

 49. Keihard de waarheid.
  Ik kom ben net terug van de plek waar de mensen zijn begonnen me lopen (Riftvallei, Ngorogoron krater etc) en in zowel Tanzania als Kenya voor en achter de schermen gekeken.
  Daar waar de gemiddelde Europeaan in redelijk goede gezondheid gemiddeld 80 wordt houdt het voor de mensen daar toch echt wel op bij gemiddeld 65 jaar.
  Deze mensen ook de mensen die het beter hebben leven een heel ander leven dan de blanke mensen waar jij het zwart ras als superieur aan acht op basis van genetisch materiaal.

  Ik onderschrijf veel van de voordelen die zwart afrika ons voorhoud (oa.gemeenschapszin en minder afstand tot de natuur (krachten)) en die het rijke (gedegenereerde) westen kwijt geraakt is.
  Echter de soort/ het ras kan men op basis van genetische eigenschappen nooit superieur maken. Afrika licht nog decenia aan het infuus omdat men veel minder zelfscheppende activiteiten kan ontwikkelen. Afrika zal nog decenia aan het infuus van het Westen en China liggen.

  Zoals de rassen leren van de Nazis en Geloven een fout zijn is uw gedachte om superioriteit te claimen op basis van genetische eigenschappen net zo slecht als die van Hitler en Frederik de Grote of Djengis Khan etc.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.