Voorstelling ‘Obia’ i.v.m. Srefidensi in Melkweg theater

2

Zondag 30 november 2014 is de succesvolle voorstelling ‘Obia’ te zien in het Melkweg theater te Amsterdam. Deze speciale editie wordt gepresenteerd ter ere van de viering van de 39ste onafhankelijkheidsdag van de Republiek Suriname(Srefidensi) op 25 november 2014.

Na een avond stappen raakt Regillio zijn vrienden kwijt. Bij een verlaten bushalte in een buitenwijk van Amsterdam krijgt hij bezoek van zijn vooroudergeesten. Zij confronteren hem met zijn eigen vragen en laten hem voelen hoeveel kracht er eigenlijk in hem schuilt.

Obia is een theatervoorstelling van Untold vol muziek en dans, geïnspireerd op winti rituelen en liederen. De voorstelling is gemaakt naar aanleiding van de viering van 150 jaar afschaffing slavernij en gaat op tournee in binnen- en buitenland.

Datum: 30 november 2014
Inloop 14:00u
Aanvang 15:00u
Entree 22,50 euro
Voorverkoop start 23 oktober vanaf 10:00u via www.melkweg.nl

https://www.youtube.com/watch?v=YRQxEHxIbek


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.