Tweede termijn voor OKB-voorzitter Jennifer van Dijk-Silos

15

Parlementariër en coalitietopper Ronny Brunswijk (r) feliciteert Jennifer van Dijk – Silos woensdag, nadat president Desire Bouterse haar heeft, beëdiging tot voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB). Ze zei aan het eind van de beëdigingceremonie in het perscentrum van het Kabinet van de President te verwachten dat de verkiezingen volgend jaar veel beter zullen zijn dat de afgelopen jaren. Ze baseert die verwachting op de ervaring die ze ook al als voorzitter van dit grondwettelijk orgaan heeft opgedaan tijdens de verkiezingen van 2005 en 2010.


15 REACTIES

 1. Ik hoop dat die kiezers zicht niet laat omkopen bij de verkiezing die gaat komen volgend jaar.Bouterse kan het land niet goed besturen.Hij heeft geen economische kennis.Met deze man als President weer zal het een grotere ramp zijn voor het land.Ook Brunswijk is ongeschikt als President voor het land.Ze verrijken zichzelf in Suriname.Een land met ongeveer 500.000 inwoners die door de politieke elite niet bestuurbaar is ,is een ramp voor het land zelf.


  Maak melding

 2. Alle voorzitters van de Assemble waren niet om over naar huis te schrijven en datzelfde geldt ook voor Jennifer Simons.
  Ik vind haar niet objectief, teveel partijgebonden als voorzitter en eigenlijk helemaal niet niet geschikt voor deze functie, die zij te danken heeft aan het feit, dat in 2010 niet zij, maar Bouta president van Suriname is geworden.
  Er moest voor haar een acceptabel baantje worden gezocht en daarin opereert zij niet onafhankelijk.


  Maak melding

 3. 1blik op de foto werpen en je weet meteen an welke zijde deze Silos staat !!!
  Door haar te doen is het 8 Dec proces gestaakt !!
  En ja nu komt de beloning van baasje bouta,zoooo doorzichtig!!


  Maak melding

 4. Mie kaaaaaaado wat een huichelaren allemaal. Deze wijf en limbo riepen het hards laat is laat, toen kon ABOP zich niet meer inschrijven in 2010 om mee te doen aan de verkiezingen in Paramaribo. Zie met wat voor huichelende smile deze vrouw t.o Ronnie staat. De troep is al geregeld om de verkiezingen te gaan bestelen, vooral of je naar Badrisein Sital luistert .
  @ Rudinho, gelukkig maar dat Jenny Simons geen president is geworden, oeng bing dédé moro snel. Mik 25 mei 2015 dorol, zodat de NDP/Mega kan gwé. Maak plaats voor het FRONT. Stelletje NDP DIEVEN. Odiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 5. @Pero
  En wij willen geen moordenaars,huichelaars en amnestie criminelen als lijders of plesjiedent !!!
  Je lijder is alles boven genoemd,je lijder bouta en co !


  Maak melding

 6. Deze foto waarop Jeniffer Van Dijk – silos Bravo verliefd aankijkt en wil tongzoenen is ongepast. Het gaat niet om een feest, maar om een zakelijke gebeuren en dan is dit gedrag ombehoorlijk, niet professioneel en onbeschoft.

  Deze mevrouw moet het vesrschil tussen professenieel zijn onafhankelijk zijn en intiem zijn worden bijgebracht.


  Maak melding

 7. ik heb geleerd dat werk/prive gescheiden dient te worden gehouden
  maar mw Jennifer heeft kennelijk andere bedoelingen hier samen met Dhr Ronny

  hoezo eigen beland voor het beland van het volk

  vriendelijke groet


  Maak melding

 8. Dit valt onder ongewenst gedrag na een beëdiging tot voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB)

  Privégedrag en zakelijkheid op het werk moet heel streng van elkaar gescheiden worden.

  Elkaar tijdens zulke gebeurtenissen op overheidkantoren innig omarmen, veredele delen tegen elkaar komen en gezichten trekken alsof er een orgasme net heeft plaats gevonden en dan willen tongzoenen kan niet.


  Maak melding

 9. @ gladys

  Ik bedank je de tip ; waar ik werk lopen veel lekkere dingen rond.( ik ga me inhouden ha ha ha ha ha ho ho ho ho hi hi hi hi
  hik hik hik hik )

  @radjendre.

  Bij Lonny weet je dat niet ;
  Misschien is hij al bezig de dames in het DNA te bevruchten.

  Wat zijn kinderen betreft ; die gaan hetzelfde doen, als dady als ze vruchtbaar zijn !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.