Humberto Tan beste mannelijke tv-persoonlijkheid van het jaar

18

RTL-presentator Humberto Tan A Kiam heeft vanavond de Zilveren Televizier-Ster 2014 gewonnen, de publieksprijs voor beste mannelijke tv-persoonlijkheid van Nederland. Hij kreeg in theater Carré in Amsterdam de onderscheiding voor de beste presentator uit handen van Caroline Tensen en Anita Witzier.

Sinds 26 augustus 2013 neemt de in Suriname geboren Humberto de presentatie van RTL Late Night op RTL4 voor zijn rekening. Hij boekt daarmee goede kijkcijfers en zag zijn leven radicaal veranderen. “Als sportliefhebber kan ik helaas nooit een gouden medaille winnen”, zei Tan tijdens zijn dankwoord. “Dit is mijn gouden medaille.”

Humberto liet AVRO-presentator Art Rooijakkers en RTL-presentator Johnny de Mol achter zich. De Zilveren Televizier-Ster is een publieksprijs georganiseerd door de tv-gids Televizier. Dit jaar kwamen ruim 725 duizend stemmen binnen, maar liefst 45 procent meer dan vorig jaar.(Foto: Usha Marhé)


18 REACTIES

 1. Sylvana kan er een bebaan aan zuigen !!!

  Umberto je bent een toonbeeld voor alle Sranan man.

  Toen je nog presentator van Studio Sport was, was je al een kanjer !

  Goed zo mi booi hori a mang so,want voor de K .. olo ptata blijft je een Nikker,maar voor ons niet !!!!!


  Maak melding

 2. Humberto, proficiat.
  Met zulke kwaliteiten moest het een keer van komen; ‘van alle markten thuis’.
  A Tan so.

  Tan for pres.
  No matter where,
  here or there.


  Maak melding

 3. Waar blijven de Pero’s en Paramans van deze wereld nu met hun reacties. In hun beleving is iedere Surinamer veroordeeld tot een uitkering en de voedselbank. Humbert Tan staat voor mij als symbool dat hard werken loont. En dat voor een Surinamer.

  Na Studio Sport stapte Tan in 2005 over naar televisiezender Talpa, waar hij sportdeskundige was bij NSE en presentator van het inmiddels van de buis verdwenen Café de Sport. Op 12 juli 2007 maakt Tan de overstap naar RTL Nederland, waar hij het zondagavond-eredivisievoetbal presenteerde.

  Van oktober 2010 tot maart 2013 presenteerde Humberto Tan het programma On the Move van BNR Nieuwsradio. Sinds 2012 heette dat programma BNR Humberto Tan. Het werd iedere werkdag tussen 6:00 en 9:30 uur uitgezonden. Voor BNR presenteert Tan nog wel een sportprogramma op zaterdag.
  Persoonlijk vond ik hem toen op zijn sterkst.

  Sinds 26 augustus 2013 presenteert Tan zijn eigen talkshow RTL Late Night op RTL 4.

  En het mooiste komt nog Tan is bestuurslid van de stichting Suriprofs, die fondsen werft voor goede doelen in Suriname. Sinds 2002 is hij tevens ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis.

  Daar kan Sylvana Simons met haar witte bana’s een puntje aan zuigen.


  Maak melding

 4. Proficiat Humberto!

  Ga zo door je. Je bent ook een voorbeeld voor veel Surinamers, net als Silvana Simons,

  Want dit komt niet alleen door hard werken, maar ook door het lef om je in andere kringen te begeven, zonder drempelvrees.

  Veel Surinamers voelen zich lekker in hun comfort zone (biegie pokoe, cafeetje, altijd Su voor vakantie en nooit de rest van de wereld).
  Ook niets mis mee als men zich daar lekker bij voelt, maar jullie hebben je horizon verbreedt.

  Gelukkig wordt jij geen bounty genoemd!


  Maak melding

 5. Leuk hoor Ummy! Gefelicitaart!!!!

  Gisteravond genoten van de toffe show met David Guetta.
  We were in tha House.

  Keep your head high, James Bond 🙂 🙂


  Maak melding

 6. Ja man tan!! dat na tori!! proficiat man!! tan go so moro fara! A tori seti!!
  Laat die imbecielen en zielige poten maar kletsen uit hun nek wat ze willen. Surinamer of geen!! Jij gaat gewoon verder!! Je bent in ieder geval op een positief manier binnen. Laat die jankerds maar stikken!!

  Zie o.a. die reactie van Law man dja, want deze heeft gewoonweg houtzaagsel in zijn kop!!


  Maak melding

 7. Het is je van harte gegund ?
  Je bent van een ander niveau, dan Sylvana die vorige week voorbij kwam om haar beklag te doen over de Nederlandse tv.
  En Chriet Titulaer Koos was de enige echte boskabouter, die de Nederlandse tv ooit heeft gekend.
  Ook een bijzondere man, maar niet van het niveau van Humberto.


  Maak melding

 8. @ Singel .

  Wat zanik je nou ?

  Uit jou reactie merk ik, dat je niet eens bent dat een Surinamer
  iets bereikt heeft in het leven. Behalve TV presentator is Umberto ook nog eens Drs,en heeft ook een kleding lijn in Adam. Umberto gaat zo door brother,Surinamers zijn dom ; alléén krijgen velen niet de kans omdat te bewijzen !!!!!!!
  Jaloerse loosers heb je altijd,sommige mensen gunnen een ander niet eens het licht in de ogen; saka saka !!!!!!!!


  Maak melding

 9. Mensen, mooi voor Tan, maar even reeel doen. Het is niet alsof Humberto en al die andere winnaars van deze prijs een 100% werkend middel tegen kanker hebben uitgevonden. Het gaat om een programma goed kunnen presenteren. Dat is belangrijk, maar niet iets waar de mensheid vooruitgang mee boekt.

  Ik had liever gezien dat hij een heilige was geweest die de mens dichter naar God kon leiden ipv mooie babbeltjes te maken met soms heel oninteressante gasten. Ik hoop dat hij nog eens een keer durft om eens heiligen aan tafel te krijgen. Zover ik weet hebben ze daar een gruwelijke hekel aan bij RTL.


  Maak melding

 10. Berto van harte proficiat man. Ga vooral zo door, vooral met de GROOOOOTE mate van zelfbeheersing(wat ik zo bewonder) die je hebt getoond bij dat rasper gezicht Jacktie Ka- laka spiekrieman, jongen wat een dosis nuchterheid heb je daar/toen getoond man; KKKKKLASSE grote klasse hoor. Ik hoop zo dat vele Suries je(konden) na doen, maar nono ze willen(vaak) laten zien hoe sterk of ze zijn. Berto blijf verder net zo nuchter en ook in ’t uitoefenen van je vak. Berto je bent gewoon GOED jongen. Krachtie en bigi Odi.
  Glenny.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.