Nieuwe voorzitster jongerenraad NPS

42

Rubiella van Hekelen is de nieuwe voorzitster van de jongerenraad van de Nationale Partij Suriname (NPS). Ze is onlangs benoemd en geïnstalleerd. Van Hekelen heeft de verantwoordelijkheid over de jongerenvleugel toebedeeld gekregen, nadat Gordon Touw Ngie Tjouw een dag eerder per brief zijn functie als voorzitter had opgezegd.

42 REACTIES

 1. Deze jongerenvleugels van al die partijen zijn helemaal overbodige dingen. Allemaal geldverspilling. Laat die jongeren maar gewoon concurreren met de ouderen. Moge de beste dan winnen.


  Maak melding

 2. Gefelicieerd !!!

  Gordon Tjouw behoort tot het verleden nu !
  Hij had de kans van zijn leven gehad om het heel ver te schoppen maar zijn hebzucht voor meer is hem fataal geworden.

  Felicitaties aan Rubiella..


  Maak melding

 3. Ik ben geen ndper en zal het nooit worden, maar als ik naar bepaalde opmerkingen kijk van sommige aanhangers van vhp. Dan zie ik veel in de richting van racisme. Sommige willen doen over kommen alsof ze superieuren zijn boven alle andere volkeren in Suriname. Terwijl niks van waar is, daarom denk ik strategisch te stemmen. Dus ndp want het zijn de Hindoestanen hebben de ndp in 2010 winst bezorg uit hebzucht en nu teleur gesteld.


  Maak melding

 4. Ray, laten wij van uit gaan dat ik aan het snuiven ben geraakt. Maar kan je mijn bewering weerspreken en dat gevoel bij mij weg halen. Of heb je respect voor elke Surinamer geloof, ras of huidkleur.


  Maak melding

 5. hopelijk raakt deze ook niet besmet met de rioolratten virus dat momenteel heerst in sur., erger nog dan de muskietenplaag. Dus meisje wrijf je in met een anti-virus middel.
  voor de rest succes!


  Maak melding

 6. @parafoto

  Bewijs mij dan in welke van de reacties je iets van RACISME bespeurd hebt.Degenen die geen felicitatie boodschap hebben geschreven hier zijn de die hard NDPer waaronder jij!!!
  De felicitatie boodschappen komen van de VHPers !!
  Ik heb respect voor iedereen die in Suriname woont ongeacht ras of geloof.
  Waarom denk jin dan dat ik oproep dag in dag uit bvoor gerechtigheid van de 4 burger die Belfort geexecuteerd heft in de straten van Paramaribo,en geen 1 van deze slachtooffers is een hindostaan geweest.
  De Moiwana mensen zijn het tragische gebeuren vergeten desondanks roep ik op voor gerechtigheid voor de slachtoffers die gevallen zijn daar.Juist lopen de nabestaanden achter de gewelddoeners bouta en brunsie aan.
  Dan heb je Dec 8,niet alleen hindostanen warden geexecuteerd maar ook anderen. Ik roep niet opnvoor gerechtigheid voor de hindostaanse slachtoffers hier maar voor al de 15 slachtoffers die gevallen zijn ..
  Een volgende keer moet jij mij zo een domme vraag NOOIT meer stellen ,okay!


  Maak melding

 7. @Parafoto,

  @Ray is een beetje in de war. Dan is hij tegen de marrons, dan weer is hij voor de NPS-Venetiaan-RubiAllah. Hij is een beetje verward.


  Maak melding

 8. beste meid

  gefeliciteerd met deze benoeming

  ik wens je alle kracht om samen met de jongeren de nps naar grote hoogten te brengen
  een makkelijke taak zal het niet worden maar met de nodige opvallen en opstaan moet het zeker lukken
  je kunt vooral ervaring en kracht bij de leiders van de nps opdoen
  het enigste wat jij niet moet doen die verrader v e Gordon je niet laten overhalen zijn oppotunistische nergens naar toe leidende weg te volgen
  ben zelf geen nps er maar waardeer dit omdat de nps warden en normen hoog in het vaandel heft
  dat kunnen we beslist niet zeggen van de ndp


  Maak melding

 9. Jesse zegt,

  Is ze 1 vrouw of 2 vrouwen in 1? Rubi+Ella. Indien dat laatste, dan heeft NPS een koopje? 2 voor de prijs van 1.

  @Jesse

  Echt je moet iets aan je gemoedstoestand gaan doen.. Zoals het nu eruit ziet…sjonge , sjonge er is iets ernstig mis met je.
  Ik betaal voor jou check up kosten als je belooft naar de psychiater te gaan voor een onderzoek.


  Maak melding

 10. @Jesse

  Wie is Rubi-allah van heekelen ?
  Ken haar echt niet.
  Heb vandaag wel gehoord van Rubiella van Hekelen en ben heel trots op haar. Ze is jong en heeft een heel belangrijke positie toevertrouwd gekregen.
  En jij, wat doe jij in je vrije tijd wanneer je een dagje niet de opdracht heb gehad naar Ocer hoeft te gaan in ruil voor een bordje bruine bonen met rijst?


  Maak melding

 11. ray,helemaal gelijk heb je.

  @jesse,

  ik zou alleen eerder betalen voor een dierenarts dan een dure psychiater,of liever een kakalaka schotoe (BOG)


  Maak melding

 12. @Ray,

  Geloof je dat zelf? Dat jongerenleider een belangrijke positie is? Zij worden als eerste aan de kant geschoven!

  @gladvis,

  Je bevestigt nogmaals dat jouw belangstelling voor dieren verder gaat dan het gezonde!!!


  Maak melding

 13. Ray, moet Suriname iemand van de vhp krijgen als president. zoja waarom of maakt het je niet uit. En moeten Surinamers met elkaar leven of gescheiden. Ben je voor investering voor geheel Suriname of alleen voor gebieden waar jou soort genoten wonen. Normaal antwoorden. En voor jou informatie ik snuif niet en werk hard voor mijn geld.


  Maak melding

 14. @parafoto

  Je lijdt aan dezelfde hallucinatie beelden als je baasje.
  Altijd denken jullie beiden dat er iemand achter je zit,gewoon zomaar.Schuldgevoel en gewetenswroeging spelen jullie parten.


  Maak melding

 15. @Sabieri en Jesse en Parafoto

  Door de benoeming van ex-VHP’er Dinesh Chotkan tot hoofd coördinator van het ministerie van Openbare Werken in het district Saramacca dreigt de NDP in dit district helemaal uitelkaar te vallen. Personen zijn behoorlijk ontstemd. Boze NDP’ers belden Dagblad Suriname op met de mededeling dat Chotkan tot slechts de eerste klas van het mulo geschoold is. ‘En dat kan niet.’ Eerder werd de post bemand door een persoon die beschikte over een Natin-opleiding. Daarnaast kan het volgens hen beslist niet door de beugel dat een ex-VHP’er die benoeming krijgt, terwijl tientallen NDP’ers al jaren zitten te wachten om benoemd te worden. Vandaag wordt door de groep ontevreden NDP’ers een vergadering belegd. Er zal worden voorgesteld om een brief te schrijven naar de president, waarin gevraagd wordt de benoeming terug te draaien.

  Dagblad Suriname sprak ook met het NDP-assembleelid Frits Moesafirhoessein. Het bericht van de benoeming vernam hij pas gisteren. ‘Als de man de juiste opleiding zou hebben, zou het helemaal geen probleem zijn.’ Verder vindt hij dat het niet door de beugel kan dat een VHP’er wordt benoemd, terwijl vele NDP’ers worden overgeslagen. Het assembleelid steekt beslist niet onder stoelen en banken dat de ontevredenheid binnen de NDP in het district steeds blijft groeien. Hij waarschuwt er ook voor dat de toekomst van de partij er beslist niet rooskleurig zal uitzien indien de NDP op dezelfde voet verder gaat door personen van andere politieke partijen te belonen met politieke functies

  Informatie heeft Dagblad Suriname bereikt dat Chotkan voorheen persoonlijke chauffeur was van het VHP-assembleelid Mahinder Jogi. In 2005 werd hij beloond met een baan bij het directoraat Milieubeheer. Volgens werkers van dit departement verscheen Chotkan haast nooit op het werk. Bij de vorige verkiezingen in 2010 was hij rr-kandidaat van de VHP in Saramacca, Groningen maar werd niet gekozen. De band tussen Chotkan en Jogi verslechterde en Chotkan keerde de VHP de rug toe.

  Dagblad Suriname maakte ook contact met Chotkan. ‘Ik maak mij niet druk. Het is maar een groep NDP’ers die mij proberen tegen te werken.’ Hij ontkent dat hij tot de eerste klas van mulo is gegaan. ‘Ik ben tot de vierde klas gegaan, maar was niet geslaagd. Ik heb vlak hier op de Mathoeraschool gezeten, de mensen moeten niet doen alsof ze het niet weten. Volgens Chotkan heeft hij wel de ondersteuning van het merendeel van de NDP’ers in het district. Hij vraagt zich ook af waarom personen vreemd opkijken van zijn benoeming. Volgens hem is dit een doodnormale zaak

  TROUBLE IN NDP LAND!!!

  Hahahaaaaaa….de vhp gaat volgens deze 3 muketiers ,sabidieri,Jesse en Parafoto uitelkaar drijven…..hahahahaaaaaa…wat doen zij dan??
  Zev willen Chotkan niet,maar Gangaampanday wel, en die Gordon ook,die Mogen de ndpers wel. Hahahaaaa…als chotkan ex vhper was ,zo was Gangaram Panday toch ook?
  Chotkan zegt dat hij tot de 4de klas mulois gegaan mar volgens de ndpers is dat niet genoeg ,alsof hun lijder ooit een school vanbinnen gezien heeft enmet de rest van de ndp lijders hetzelfde geval,


  Maak melding

 16. Ik wens deze nieuwe voorzitster van de NPS heel veel succes toe in haar nieuwe taak. Het is een verantwoordelijke job die je heel serieus moet nemen. Proficiat Rubiella en nogmaals heel veel succes toegewenst. Zet ‘m op meid, chapeau.


  Maak melding

 17. Wens haar sowieso alle geluk. Elke ervaring is eentje rijker waaruit men kan leren.

  Wat mij wel hinderde was haar toespraak tijdens de feest vergadering van NPS waar ze aanhaalde dat het huidige kabinet bijna op een “Huize Asiana” wat helemaal niet waar is.

  Er zijn genoeg jongeren in het huidige kabinet om een paar te noemen: Adhin, Algoe, Amafo

  Dus letten op deze uitspraken, want die zullen ervoor zorgen dat de luisteraar, in dit geval de jongeren geen/ minder geloof gaat krijgen in de partij.

  Gaan ze zo door zie ik NPS wel met 1 zetel uit de bus komen, want meer dan 16, sorry dat was in 2000…. 4 (gekeken naar de laatste verkiezing) krijgen ze sowieso niet.


  Maak melding

 18. Het NPS bestuur bestaat uit oudere mannen en heeft haast geen bestaansrecht meer. Partijen als VHP, PL, BEP en ABOP die inspelen op etnische sentimenten, hebben dat wel voor zolang het nog duurt. Laat deze dame met haar jeugdafdeling de NPS overnemen en een nieuwe start maken. Hoeft ze niet onder 1 of meerdere oudjes van het huidig bestuur te werken.


  Maak melding

 19. @Nuchter,

  Het jeugdjournaal is ook niet het 8-uur journaal. Wat moet ze die jongere NPS’ers dan voorkauwen? Om in opstand te komen tegen de ouderen binnen haar partij? Dan had ze een eigen partij moeten oprichten.


  Maak melding

 20. Ik wens haar heel erg veel succes.
  Wat andere posters ook van haar mogen vinden, ik vind het een mooie verschijning oftewel een mooie vrouw, die eens een keer niet volgevreten rond en vet is.


  Maak melding

 21. @Rudinho,

  Als je alleen op deze foto bent afgegaan (zoals ik) dan weet je niet hoe ze er uit ziet onder de boezem. Misschien zit daar een olifantje?


  Maak melding

 22. @Gi Tju Ku,

  Daar ken keen tju ku meer wat aan doen, ja?

  Wat is gebeurd met ons zwarten? Is in een decennium onze DNA verandert of zo? Want ik zie geen medezwarte meer met kroes haar. We proberen wel erg hard om op de Aziaten te lijken. Waarom toch?


  Maak melding

 23. @Ray,

  Dommerik. Het beeld wat jij schetst is dat VHP’ers massaal de parij verlaten en kiezen voor de NDP. Blijkbaar kan die Sandokan ze niet bij elkaar houden. Hij heeft het te druk met tolliedraaien misschien.
  Blijkbaar wordt Sandokan niet gepruimd door een groot deel van de eigen aanhang. Verwondert mij niet, want de VHP is nog steeds een hindoestaanse partij en die Sandokan gedraagt zich veel meer en denkt ook als een creool. Hoe is hij ooit lid geworden van de VHP?


  Maak melding

 24. @pestaalt Pindadokoe,
  Jij seg swalten plobelen elg hald om op asiate te lijke.
  En wij asiate plobelen leg hald om op eulopiane te lijke.
  Lale weleld he?


  Maak melding

 25. Van Harte Welkom meid, in de NPS. We zijn gevallen ,maar met zijn allen zullen wij weder opstaan. Meid wees aub je zelf en neem vooral geen voorbeeld aan dat ding dat zich president vindt van Su. Ga de jongeren aub geen goudenbergen beloven, leer ze dat ze heel hard moeten werken om hun eigen dingen te kunnen hebben. De jongeren in de NDP:
  1. Desi Bouta 69 jaar jong. Weg ermee
  2. Jules Bosje 74jaar jong. Weg ermee
  3. gilly Holt. v. zoveel 80jr. Weg ermee.
  4. Henk herrenberg ook boven de 70 jaar jong. Weg ermee.
  5 Jenny Simons 60 jaar jong. Weg ermee.
  6. Clary Linger , Abrahams, Lackin, Narendorp Harvey, Ellen Narendorp allemaal tussen de 60,70 en 80 jaar. Waar praat men over als men het heeft over de NDP jongeren. Mevr Hekelen.v. heel veel kracht en wijsheid toegewenst ; zet’m op meid. Go for it. Velen staan achter je ook ik Glenn Pengel. wang echte blaka NPSer foe 52 jaar. Odiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 26. Gi Tju Ku,

  Miskien jou vadel doe best om op Eulopeaan te lijken, maal bij mij thuis doen wij best om voolal op ons self te lijken. Dat lukt aaldig hool! Niet iedeleen adoleelt blanke man/vlouw.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.