Ambassade Argentinië opent gebouw in Suriname

18

De Argentijnse ambassadeur Alicia Beatrice de Hoz (m) wacht af terwijl twee geestelijken bezig zijn met de inwijding van haar nieuw kantoor in Paramaribo. Ze leidt al sinds eind 2013 de diplomatieke missie van haar land in Suriname, maar de ambassade heeft nu pas een eigen gebouw. Het pand staan aan de Prins Hendrikstraat en is dondermiddag officieel in gebruik genomen. De diplomatieke relatie tussen Suriname en Argentinië dateert van halverwege de jaren zeventig.


18 REACTIES

 1. De ambassade te Parijs en de ambassadeur Naarendorp zijn gebleken een RAMP te zijn geweest voor Suriname. Nu nog een land waar geen enkel Surinamer naar toe zal gaan behalve vaste tourist bouta en enkelen van zijn volgelingen !!


  Maak melding

 2. Geen wonder dat ze hun internationale obligatie fondsen niet kunnen terugbetalen.

  Is er ergens een samba versie, dont cry for me argentina the truth is i never love to pay my obligations.


  Maak melding

 3. Pretiig voor Pero en 1 of andere waarheid die te pas het verleden van Maxima haar vader overal bij halen, kunnen ze mooi naar de Pr. Hendrikstraat en daar hun beklag doe en zorgen dat die man opgepakt word i.p.v. hun baasje die minstens zulke erge misdaden heeft begaan, maar ook nog steeds op vrije voeten rondloopt, tenminste in Suriname, naar veel andere landen durft of kan hij niet


  Maak melding

 4. is het niet opgevallen dat de rioolrat dibrie da sousa,stevige politieke en diplomatieke banden aanhaalt met terror regimes in Zuid-Amerika en bepaalde Afrikaanse landen met een duister verleden.(is er iets gaande) toekomstig schuilplaats.who knows!


  Maak melding

 5. Hoeveel Argentijnen wonen in Suriname en omgekeerd en wat is de handelsvolume tussen Suriname en Argentinie? Vanwaar dan een Argentijnse ambassade? Om voor LaTina die bungalow in Nieuw-Amsterdam te kunnen kopen, waar Bolle Willem met z’n 3 keuteltjes Ahalia, Akalia en Azalia kan neerkijken op de rivier en op de zee zonder zelf bespied te worden.


  Maak melding

 6. Jesse,

  Ik begrijp helemaal niets van je posting en wat heeft het Nederlands koningshuis in godsnaam te maken met dit artikel.
  Je bent een copie van iemand anders op dit forum, die te pas en te onpas altijd afgeeft op Nederland.
  Is niet erg hoor, want het is jouw mening, maar haal niet altijd als een papagaai het koningshuis daarbij.
  Dat is namelijk al het domein van iemand anders op dit forum.


  Maak melding

 7. Nou als de foto zo bekijkt,dan is de toekomstige Ambasadrice er niet vrolijk van dat zij de nieuwe ambasdrice van Argentinië wordt in Surimaribo!


  Maak melding

 8. Dochter van Doekhie is doodlopende weg ingestuurd door Lackhin.
  “Dit is een beleidsaangelegenheid, ik heb er geen moeite mee”, zei Doekhie woensdag na de jaarrede in gesprek met de Ware Tijd. Het is hem niet bekend dat de communicatie tussen Lackin en zijn dochter niet goed was. “Wanneer men haar elders wenst in te zetten is dat voor mij geen probleem”, zegt Doekhie nuchter.

  Ai ai misschien wilde Chantal niet om de weg naar de bedstede te nemen en wordt ze dus gestraft OFFFFFFFFF
  Misschien wilde haar papa met een grote smoel niet luisteren om te bukken voor Bravo zodat hij nu wordt gestraft door middel van zijn dochter.
  Wie zal het zeggen in deze soap die wellicht na 15 mei zal ophouden?


  Maak melding

 9. @Rudinho,

  Is niet erg dat je niks van mijn posting begrijpt. Begrijp alleen dit dat er soms verbanden zij die op het oog onzichtbaar zijn.

  Overigens grappig betreffende Bolle Willem. Zie je, mensen als pero hebben het steeds over kaste-verschillen bij hindoestanen, maar creeren zelf een kasteverschil in hun eigen gelederen door Bouterse in te delen in een hogere kaste en de Nederlanders delen Bolle Willem al sinds z’n geboorte in in de hoogste kaste en vinden dit vrij normaal.

  Hiep hiep hypocrisie, overal.


  Maak melding

 10. @ Pokai tongo.

  Je kan wel eens gelijk hebben mang, no love no Job !!!!!!
  Ma mi no sabi if a mang dé so,er komt nu een partij genote van
  Lackin in de plaats, Mati systeem ; iem sabi dattie tu mang.


  Maak melding

 11. Jesse, alleen al het feit dat je Bouterse en Koning Willem -Alexander al noemt in 1 zin en ook nog min of meer vergelijkt zegr wel wat over jou gevoel van realiteit en verstandelijke vermogens, triest


  Maak melding

 12. @hans,

  Het zou best wel eens kunnen dat ik meer dingen en verbanden zie en begrijp dan jij, toch? Ga je mij nu jouw eigen kortzichtigheid aanwrijven? Foei!


  Maak melding

 13. Jesse, je probeert in ieder geval te kaatsen, een argument dat jouw vergelijking mank gaat, is dat DDB zijn plaats en geld verworven heeft door moord, intimidatie, en drugshandel, En Willem -Alexander, het geluk, of de pech heeft gehad als troonopvolger, nog een groot verschil is dat W-A wel knappe opleiding heeft gehad en een behoorlijke portie intelligentie bezit, iets wat DDB niet bezit maar moet compenseren met sluwheid.
  Nog een heel groot verschil tussen beiden is dat W-A zich overal op de wereld kan vertonen, en deuren voor hem opengaan, de deuren die voor DDB opengaan in verschillende landen zijn die van de gevangenissen, behalve dan die in een paar narcostaten of landen met een dubieuze dictator aan het bewind, het is maar net waar je bewondering voor hebt


  Maak melding

 14. @pokai tongo,

  Die dochter van doekhie de paarse rioolrat is teruggehaald met de bedoeling om zaak gelastigde te worden in de USA zij gaat het zaakje van dino (of dina tegen die tijd) ontlasten en geloof me papa rashitt de straathond heeft daar totaal geen moeite mee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.