dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoIndiase ambassadeur in Suriname herdenkt Gandhi

Indiase ambassadeur in Suriname herdenkt Gandhi

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Indiase ambassadeur in Suriname, Subashini Murugesan, heeft gisteren het standbeeld van Mohandas Karamchand Gandhi (2 oktober 1869 – New Delhi, 30 januari 1948) in Paramaribo omhangen met een krans. De ceremonie staat in het teken van de herdenking van zijn 145ste geboortedag.

Gandhi’s geboortedag wordt gevierd als Gandhi Jayanti, een dag waarop zijn weldaden worden herdacht. Beroemd als Mahatma Gandhi in de wereld, en in India vaak met Bapu aangeduid, was hij een van de grondleggers van de moderne staat India en voorstander van actieve geweldloosheid als middel voor revolutie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

18 REACTIES
 1. @Bad Santa

  En omdat de ndpers niemand hebben ook niet hun lijder bouta aan wie ze ode kunnen uitbrengen verwacht een heleboel minnetjes hier van de jaloerse ndpers.


  Maak melding
 2. Er is maar 1 MAHATMA GANDHI geweest in de wereld .
  Santokhi is een heel goede leider,waarop Gandhi trots kan zijn , of MAHATMA GANDHI trots mag wezen op lijder bouta twijfel ik van harte.
  Mahatma Gandhi bracht een omwenteling zonder bloedvergieten zonder geweld en zonder wapens en ook zonder Amnestie.
  Deze feiten kan je niet van bouta zeggen ,ja toch?


  Maak melding
 3. Ik zou vandaag naar een cabaret voorstelling gaan, maar ik kom nu al niet meer bij van het lachten.

  “Santokhi is een heel goede leider” zegt ene Ray.
  Ze zijn goed, omdat ze zeker op jou lijken.
  HAHAHAHA!
  Je blijft lachen met Surinamers.


  Maak melding
 4. Suriname heeft geen geode leiders!
  Jammer, maar het is waar. En als ze er zouden zijn dan zouden ze het niet lang uithouden in Suriname. Talent wordt daar namelijk de nek omgedraaid.


  Maak melding
 5. En gister avond zag ik op Al Jazeera premier Narendra Modi met een bezem en in traditionele kleding zijn straat en stad schoonvegen.
  Ik zie DADA al in een [rode]schaamdoek en veren hoofdtooi mee doen aan de kring kondre actie ter bestrijding van de Chikungunya muskiet.


  Maak melding
 6. Groot man ! Heeft veel betekent voor de hervorming van India tot een moderne staat. Heeft helaas nooit een einde kunnen maken aan het kastensysteem.


  Maak melding
 7. Ray,

  Ik kan je vaak goed volgen, maar ik ben nu even helemaal de weg kwijt, wanneer je stelt, dat Ventiaan een groot leider was.
  Ik vind namelijk het tegenovergestelde het geval.
  Toegegeven, hij heeft de financiele huishouding van Suriname weer op orde gebracht in een moeilijke tijd, maar voor het overige …………
  Ik vond het plat uitgedrukt een schijtluis, die geen beslissingen nam, maar alleen zijn coaltie overeind probeerde te houden.
  Bovendien had de man geen enkel idee, wat er onder het volk leefde.
  Het was een echte technocraat en technocraten zijn in de hele wereldgeschiedenis volgens mij nooit echte leiders geweest.
  Op dit punt denken we verschillend.


  Maak melding
 8. ray
  had gandhi ook een vrouw en kreeg die vrouw een gerespecteerde behandeling is mijn vraag aan jou .jullie zijn nogal negatief in het nieuws als het om verkrachtingen gaat wat vrouwen en meisjes betreft .misschien kunnen jullie ook wat opsteken van gandhi mocht hij zijn vrouw goed behandelen is punt twee .
  hopelijk krijg ik geen scheldkannonade dat ik racist ben ,het is maar een vraag hoor ray.in iedergeval eerlijk antwoorden .


  Maak melding
 9. Persoonlijk vind IDI Amin een veel betere leider.
  Hij heeft charisma gehad en uitstraling.
  Ik vind eigenlijk dat Suriname ook een standbeeld van hem moet plaatsen in het centrum.


  Maak melding
 10. Jinnah een onbetrouwbare leider van Pakistan jammer dat hij nooit de agressie van zijn land jegens andere religieen niet heeft kunnen uitroeien. Zie het resultaat nu. Immers samenleven met andere religieen en culturen is verboden staat ook in de geschriften.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES