dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMuziek, poëzie en film op The Woo 4 oktober in Den Haag

Muziek, poëzie en film op The Woo 4 oktober in Den Haag

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 4 oktober vindt het evenement ‘The Woo’ voor de derde keer plaats. The Woo is een bijzonder evenement waarop muziek, poëzie en film hand in hand samengaan. Deze keer is er gekozen voor de prachtige setting van de Nieuwe Kerk in Den Haag die zich uitstekend leent voor de nieuwe productie: The Woo Unplugged. Te gast zijn rebel soul sista Shary An Nivillac, Rilan en zijn Bombadiers. Ook Tim Wes is van de partij.

Tim Wes (1993) is een talentvolle jazzsaxofonist uit Spijkenisse. De in Nederland geboren muzikant met Surinaamse ouders, is vernoemd naar de Amerikaanse jazzgitarist Wes Montgomery en groeit op met muziek uit de platenkast van zijn vader, zoals Dexter Gordon, Ella Fitzgerald en John Coltrane. Wes luistert ook naar pop, funk, soul en hiphop. Hij wordt in oktober 2013 verkozen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent van 2013.

Laat je meeslepen door de pakkende voordrachten van de poetry en spoken word talenten, de Woo geuren van Aroma jockey “scentman” en de vele verrassingen die deze avond in petto heeft. Horen, Zien, Voelen, Ruiken & Proeven: thewoo.nl.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES