Woordvoerder Bouterse bedankt voor debat

145

PARAMARIBO, 30 sep – Clifton ‘Limbo’ Limburg gaat niet op de uitdaging in van gewezen parlementariër Sharmila Kalidien – Mansaram (VHP). De woordvoerder van president Desiré Bouterse ziet een debat niet zitten.

Kalidien – Mansaram had haar eigen voorwaarden vooraf gesteld voor het debat. Het zou publiek zijn, via Apintie televisie worden uitgezonden. Apintie-presentator Henk Eyck zou optreden als debatleider. Het zal er niet van komen, helaas. “Waarom zou ik met haar moeten debatteren, nadat ze mij in haar programma heeft geschoffeerd. Ik vind haar te licht en ik ben ook geen politicus”, zegt Limburg tegenover de Ware Tijd.

De politica heeft fel uitgehaald in het televisieprogramma Yehi Paigam Hamara. Het was haar reactie op Limburgs radiopraatje Bakana Tori. Hij had het onder meer over een rok waarmee Kalidien – Mansaram enkele jaren terug zwaaide in het parlement. De rok was als metafoor bedoeld voor een parlementariër die haar op privé zaken aangesproken had. Limburg spreekt van on fatsoenlijkheid toen en ook nu. Kalidien – Mansaram vindt hem maar laf.

145 REACTIES

 1. Nu kan Sharmila didia zingen biegie dagoe biegie dagoe (zoals in clifford the big red dog) kom bijte mie, alleen limbo heeft geen tanden en is ook gecastreerd.


  Maak melding

 2. Wie wil er nou zijn/haar kostbare tijd verdoen aan het publiekelijk bakkelijen met een ordinaire teef, die nota bene opkomt voor een broer, die valselijke declaraties opmaakt?


  Maak melding

 3. Ai baja, zo kennen we Limbo weer. Eeuwige hide and seek games van deze paarse kakkerlak. Wel een grote bek opzetten achter die microfoon van hem maar te mieterig om een debat aan te gaan. Stinkert..


  Maak melding

 4. Limbobo vindt mevrouw Mansaram te licht.
  Ik vind dat ie eindelijk eens een keer gelijk heeft, omdat hij praat over het fysieke gewicht van deze mevrouw en niet over haar intellectuele superioriteit ten opzichte van zijn leeghoofd.


  Maak melding

 5. helemaal niet zo gek hoor, zijn baasje durfde toch ook niet het debat met Venetiaan aan te gaan, waarom hij dan wel?, bang als ze zijn om de confrontatie aan te gaan met wel intelligente mensen, de in feite grote lafbekken


  Maak melding

 6. 30 sept. 2014

  Wat een infantiele gedoe tussen die twee !

  Parlementariër mr.drs Sharmila Kalidien – Mansaram (VHP) laat hierbij haar valkuilen zien. In de positie die zij heeft daag je geen mensen uit, maar nodig ze fatsoenlijk uit. Dit onvermogen is al enkele malen, ook in het parlement van Suriname vertoond, waargenomen. Haar toon van praten is volgens Srika haar valkuil. En dan te bedenken, dat deze dame ook nog advocate is !!

  Ook moet hier vastgesteld worden dat Limbo in zijn uitspraken feitelijk correct moet blijven.Voor meerdere interpretaties-vatbaar- zijn van zijn uitspraken moet hierdoor voorkomen worden.Want as waait altijd weer in het gezicht van degene die het gestrooid heeft !!!

  Wie zet hier nu de minpunten??
  Srika


  Maak melding

 7. Jullie mogen zeggen van Limbo wat jullie willen; hij verschilt hemelsBREED van Sharmila.
  Kop, nek en rug zijn namelijk even breed.
  M.a.w. een groot vierkante blok teer.


  Maak melding

 8. “…………. Ik vind haar te licht en ik ben ook geen politicus”, zegt Limburg tegenover de Ware Tijd.

  die twee stellingen slaan op elkaar als een tang op een varken.

  het is niet alleen aan politici om met elkaar in debat te gaan.


  Maak melding

 9. “Waarom zou ik met haar moeten debatteren, nadat ze mij in haar programma heeft geschoffeerd. Ik vind haar te licht en ik ben ook geen politicus”

  Dumbo:
  Je kan dan dit onderwerp aansnijden en ter sprake brengen zoals gezonde verstandige mensen trachten consensus met elkaar te krijgen.
  Achter je grote lippen en kop maar blijven praten helpt je geen stap verder.
  Neem de uitdaging aan en ga met open vizier het debat aan.
  Tenzij je vrees hebt dat tijdens het debat werkelijkheid wordt wat het volk altijd heeft gedacht “a Dimbo disi no sabi ka na soso a abi wan bigi bek. Na bekasi Bouta e bescherm a mang daarom a kang taki leki wan kalaka sondro verstang”

  Je bent terecht een grote lafbek, een grote Dumbo, een grote a-intellectueel een, een groot hol vat met weinig geluid etc.
  Ik sla deze dame qua inzicht en intellect en uitstraling veel hoger aan dan jij Dumbo


  Maak melding

 10. Limburg heeft groot gelijk. Waarom zou hij met iemand in debat gaan die hem in haar programma heeft geschoffeerd? Is eerder een laffe actie van Kalidien-Mansaram. Je gaat niet eerst iemand schofferen om diegene later uit te dagen om met je in debat te gaan. Dat is not done en onbeschaafd.


  Maak melding

 11. Hij is geen politicus zegt Limbo.
  Maar dit zeggen wij al zo lang…de gehele NDP is geen politieke partij !!!!
  Het is gewoon een partij waarin alleen verraders,moordenaars en 1 amnestie houder zit,gewoon om elkaar te beschermen en elkaar met cadeau’s te overladen!
  Maar natuurlijk Limbo is niet opgewassen tegen Sharmila Mansaram!!!!
  Sharmila Mansaram vs Limbo
  1 – 0


  Maak melding

 12. ‘ik vind haar te licht’ zegt Limbo,
  Hallo Limbo Sharmila heeft je niet uitgedaagd voor een worstelwedstrijd.
  Je soeelt de grooste inteelct van Suriname toch Limbo?Mars ga dan een debat houden met Sharmila ,laten wij zien hoe intellect jij wel niet bent!


  Maak melding

 13. Het is grappig om te zien hoe iemand die heeft gestudeerd en goede kwalificaties heeft probeert om op basis van rationele intelligentie, feiten en valide argumenten een debat (verbaal oorlog) te voeren. De andere kant die formeel woordvoerder is van de regering en dus eigenlijk alles weet en over alle informatiebronnen beschikt en de garantie krijgt dat hij niet in een dsicomfortzone hoeft op te treden bang is om mee te doen. Mag hij niet, Durft hij niet of is er een afbreukrisico dat de man door de mand valt en daarmee het hele achterland van de regering in verlegenheid brengt? wie kan hierop een serieus antwoord geven?


  Maak melding

 14. mie blakamans hebben altijd een biegie mofo kijk naar dibrie hij had ook een groot bek die stront albino zijn kleppen zijn dicht ,en voor limbo, ach die lafaard go-olo komt er ook een einde en volgens mij is dit hem.


  Maak melding

 15. De heer Limburg maakt gebruik van overheidsmediakanalen om mensen tegen elkaar op te zetten. En dat zullen wij niet accepteren. Wij protesteren krachtig hiertegen’, aldus Valies stellig. In het dagelijks leven is Limburg de perschef van het Kabinet van de President, maar tijdens zijn radioprogramma herhaalt hij veelvuldig dat hij dat programma presenteert als de persoon, als de burger, Clifton Limburg en niet als woordvoerder van het Kabinet van de President. Maar, hij ventileert in zijn uitzendingen een duidelijk pro NDP-geluid en zet zich af tegen alles en iedereen die tegen de aangenomen gewijzigde amnestiewet of die tegen president Bouterse is

  Dit is Limbo,


  Maak melding

 16. HEEL Sranang moet weten waar de 100 miljoen nieuwe
  schuld , ontstaan in de vorige maand, aan is uitgegeven !
  Limbo tapu nanga Plata Broki toris ! Wroko opo !

  Pe a moni e go, in een maand tijd honderd miljoen
  SRD verbrast uit onze monetaire reserves !

  Natuurlijk wil NDP/Limbo geen debat, zware veelvuldige
  corruptie is niet te verdedigen !

  PS: Wanneer wordt prof Corruptie-Amnestie-Abraham
  benoemd tot ambassadeur in Parijs ?
  Hij kan ook herbenoemd worden tot Minister van OWWEE ! !


  Maak melding

 17. Limbo zou wel gek wezen om met haar in debat te gaan bij een oppositionele radiozender met de gladjanus als debatleider. Onder deze voorwaarden is zelf Ray instaat om iemand uit te dagen voor een debat. Dat rokje dacht slim te zijn.


  Maak melding

 18. Die limbodanser is niet in staat om onder het koord door te dansen en het intellekt te ontmoeten.
  Hij kan Gubels wel immiteren.
  Een vriendje die een ieder loopt te beledigen en monologen te houden,en nogwel op kosten van de belastingbetalers,via de staatszender.
  Een man die heelveel jaren niet gewerkt heeft en toch het (salaris)heeft opgestreken.
  Wat een mentaliteit!
  Een man van “luister naar mijn woorden,maar weest blind voor mijn daden”


  Maak melding

 19. Kalidien – Mansaram daagt Limbo uit voor een discussie.

  Dit is een lachertje, wie denkt Kalidien – Mansaram dat ze is, ze is een nobody en zal dat blijven,

  deze mevr, die in het hoogste orgaan van het land met haar rok ging zwaaien en daarna door de vhp aan de kant is gezet. na de verkiezingen heeft zij een baan aangeboden gekregen door tokkie als beleidsadviseur op juspol.

  Deze nobody wil Limbo uitdagen, dat Limbo nog tijd aan heeft besteed om te reageren, daar zal ze het mee moeten doen.

  Limbo is inderdaad geen politicus, als deze mevr, iets te zeggen heeft laat ze maar ingezonden brieven sturen.

  het zou wat moois zijn elkaar gaan uitdagen om te discussieren terwijl je zelf NIETS voorstelt.


  Maak melding

 20. @Abaisa

  Oh zo, waarom vraagt Limbo niet aan Sharmila om het debat te houden bij de NDP thuishaven en zijn radio programma BakaBana torie.
  Dan is het probleem zo opgelost. Sharmila Mansaram zal bereidt zijn het debat te houden zelfs als naar in de kamp van de NDP moet gaan !!

  Pssst,
  als gewoonlijk heft LIMBO een rokje aan!!


  Maak melding

 21. @Afu Ede
  Dan vertel ons who the hell Limbo is en wat voor een waarde hij heeft
  Hij betekent alleen iets voor de NDP en de paarse volgelingen. Voor ons is hij een een NUL KOMMA NUL,PERSONA NONGRATA.
  Mansaram heeft hem uitgedaagd voor een DEBAT en niet om een oorlog!!! Die bigie bek Limbo voelt zich net een geslagen hond!!!
  Zeg maar gewoon dat behalve de NDPERS , Limbo tegen niemand anders een grote bek kan opzetten!!!!
  Natuurlijk zal hij geen antwoordt hebben op de vragen van S.MANSARAM!!!Zoveel is iedereen duidelijk.


  Maak melding

 22. @Armand
  Heel grappig van je. Limbo heeft toch zijj programma BAKABANA torie waarbij hij graag wil dat iedereen naar hem moet luisteren en hem alleen?!
  Wat denk jij dat Sharmila Limbo een paar geheimen gaat vertellen?!
  Hallo het is een debat waarbij iedereen kan meeluisteren?!Zo waarom is je LIMBO zo bang ??!!


  Maak melding

 23. In alle landen (b.v. V.S. Brazilië, Duitsland, Frankrijk) waar presidentskandidaten van ongeveer hetzelfde niveau strijden om het hoogste ambt, krijgen we voor de verkiezingen een debat tussen de twee of drie kandidaten die de hoogste ogen gooien naar het ambt. ik ben bang dat we in Suriname van tevoren geen debat zullen krijgen tussen b.v. Bouterse, Santokhi en Breeveld (Brunswijk en Somohardjo laten we om rationale redenen buiten beschouwing). Santokhi en Breeveld zouden reeds morgen willen debatteren, maar Bouterse zal, net als zijn woordvoerder, zich liever onbereikbaar maken, door zich op het moment van het debat, in zijn hol (?) in het Binnenland terug te trekken, op de berm en in Bakana Tori een monoloog houden en tegenstanders schofferen is zijn ding.


  Maak melding

 24. @armand
  en zo is de surinaamse bevolking weer eens verstoken van het vormen van een eigen mening en enige informatie…

  zijn er al draaivertalers opgeroepen voor 6 oktober “De zaak Dino”?


  Maak melding

 25. ““Waarom zou ik met haar moeten debatteren, nadat ze mij in haar programma heeft geschoffeerd. Ik vind haar te licht en ik ben ook geen politicus”,

  gekke ray hier zullen jullie vhp’ers het maar moeten doen, die mevr. is zoals ik al eerder zei een nobody, niemand hoeft met haar in discussie.

  Limbo presenteert de belangrijkste programma op radio nl Bakana Torie, er zijn duizenden Surinamers aan de buis gekluisterd om naar hem te luisteren, zo belangrijk is hij.

  Wie is die rokkenzwaaiende mevr precies, wat is haar aandeel in de Surinaamse ontwikkeling, wat heeft ze als DNA lid voor Suriname gedaan, noem haar wapenfeiten, voor vele Surinamers is ze een nobody. ze is te licht en een schande.


  Maak melding

 26. volgens paars moet het vooral niet te slim worden, dat hoort niet, wij willen niemand wijzer maken.

  heel ndp en paars in paniek vanwege een debat. ik lach me krom.

  go Sharmila (it is your birthday…)


  Maak melding

 27. Laat Kaladien-Mansaram maar met Somohardjo in debat gaan, als ze zo graag wilt debatteren. Het wordt tijd dat ook andere bevolkingsgroepen uitgedaagd worden, want die wonen ook in SU. Limbo heeft nog tijd om op die onzin van deze Kaladien-Mansaram te reageren. Hij had haar gewoon vet moeten dissen.


  Maak melding

 28. sharmila bijt wel als een fel hondje (ras: jack russel) in de enkels van limbo.

  laat ons hopen dat zij geen kogelverjaardagskaarten krijgt.

  maar goed, in ieder geval gaat limbo eraan wennen dat ook hij bij de lurven kan worden gepakt. starnieuws, nu.(30-9-2013) ingekomen s uk sharmila.


  Maak melding

 29. Henkes,

  Je vergeet dat SU geen praatcultuur heeft. En nog minder heeft SU een leescultuur. Daarbij komt nog dat SU pas enkele jaren als zelfstandig land bestaat. Er moet hier en daar nog een inhaalslag gemaakt worden. Vooral goede gewoonten uit de omringende landen en de rest van de wereld overnemen, zou voor SU heel goed zijn. Maar dit heeft met een vorm van (politieke) bewustwording te maken. Tuurlijk is het goed als kandidaten voor het presidentschap met elkaar in debat gaan om de burgers hun visie kenbaar te maken en hun partijprogramma nader uit te leggen, maar ontwikkeling gaat in stapjes en dat geldt ook voor SU.


  Maak melding

 30. @Afu Ede

  Whahahaaaaaa…haaahhaaaaaaa….
  Volgens Afu ede presenteert Limbo de belangrijkste programma.
  Hahahaaaaaaa…natuurlijk de belangrijkste programma voor het np volk ,voor de rest van ons is het de ONBELANGRIJKSTE programma in de geschiedenis van Suriname,en het wordt gepresenteerd door een fervente aanhanger van Bouta!!!
  Wat heft Limbo voor het volk gedaan??!!
  Achter bouta aanlopen is heus niet iets doen voor de bevolking.
  Als burger heeft Sharmila ,limbo uitgedaagd voor een debat,en dat heeft limbo afgewezen bang dat Sharmila hem zal vermorzelen,en dit noemen de ndpers ‘democratie’.
  Bij Limbo is er maar plaats voor 1 soort mensen en dat zijn de NDPERS alleen.Hahahaaaaaa…Limbo wil slechts 1 persoon horen en dat is ..LIMBO !!!!
  Een vrouw heft Limbo uitgedaagd en Limbo is achter de grote ROK van Pappie …eh…sorry..mammie bouta gekropen !!
  Mammie gaat de dag voor hem redden,mammie bouta !!
  Hahahahaaaaaaa…..


  Maak melding

 31. Na vele reacties gelezen te hebben is de conclusie dat de paarsen geen antwoord hebben op deze uitdaging van een mr/drs. limbo hun ongeschoolde volksheld is zwaar afgegaan,zij verlagen zich nu tot verwensingen en scheldpartijen tsja wat moet men hier nu mee.
  Maar ik blijf lachen,limboooooo mi mang hard he om paipai te krijgen van een vrouw vooral als je zo een grote bek hebt HAHaaaa.

  Have a nice day


  Maak melding

 32. Dat Suriname geen politieke discussie cultuur heeft, hebben we te danken aan de oude frontpartijen 9NPS, VHP, KTPI, PL), partijen die al 60 jaar oud zijn.

  de cultuur die deze partijen in Suriname hebben geintroduceerd en nogsteeds in stand houden is het etnische en nepotisme.

  Grappig dat me nu om discussies vraagt en de vorige verkiezingen niet.

  In 2005 heeft de NDP 2 onafhankelijke informateurs aangewezen om met partijen te onderhandelen tot het vormen van een regering. Dit werd faliekant door front afgewezen.

  In 2010 heeft de NDP aangegeven dat ze alleen op basis van een partijprogramma met andere partijen willen onderhandelen, bemensing zou later geregeld worden. De eerste vergadering van VHP met NDP wilde VHP alleen over bemensing praten en daarna over regeerprogramma.

  Op de vraag van een journalist aan Vene waarom hij niet is afgetreden na zo’n smadelijk verlies, gaf hij doodleuk als antwoord “het is niet de Surinaamse cultuur dat partijleiders aftreden”


  Maak melding

 33. gekke ray nogmaals

  Een viswijf als Sharmila is GEEN partij voor LIMBO. Ze is een nobody, dat zou wat moois zijn een Limbo willen uitdagen om te discussieren. Limbo is vele maten groter dan die viswijf.

  LIMBO is de Belangrijkste en Populairste Presentator in Suriname, zeg mij wat die viswijf precies is, wat doet ze, wie is ze precies.


  Maak melding

 34. Lees artikel
  net iets voor grote bek Limbo,smatje,armand,afu -ede en Abaisa

  Reeds tijdens zijn verkiezingscampagne in 2010 had de president Desi Bouterse had gezegd dat wij Nederland niet nodig hebben. ‘Ze mogen hun 20 miljoen houden.’ De afdeling Protocol had de Nederlandse ambassadeur tijdens de inauguratie van de president zelfs geen stoel aangeboden. Dit zegt veel in de diplomatieke wereld, maar vooral over onze gebrekkige manieren op wereldniveau. Daarna kwam minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken met het besluit dat Frankrijk de poort naar Europa zal worden. Dat niemand begreep dat je binnen de Europese Unie Nederland niet kunt overslaan en dat de overige landen naar de reactie van Nederland zullen kijken, alvorens Suriname te accepteren of Frankrijk als de poort van Suriname te accepteren. Suriname heeft hiermee 6 miljoen Euro voor de aankoop van een ambassadegebouw verkwist. Maar goede ouwe en trouwe vriend Harvey Naarendorp werd wel fijn geaccommodeerd

  Caricom-voorzitter
  Vanwege het toerbeurtsysteem werd Bouterse Caricom-voorzitter. Geen enkel beschaafd Caricomland heeft Bouterse ooit voor een staatsbezoek uitgenodigd. Alle uitnodigingen die Bouterse heeft ontvangen, waren standaard in zijn functie als Caricom-voorzitter of als staatshoofd van Suriname. De andere visie was om buiten de regio te gaan en werden er banden aangeknoopt met Equatoriaal Guinnee. Met dit staatshoofd meende Bouterse veel gemeen te hebben. Per slot van rekening hebben beiden een zoon in de gevangenis. Teodoro Obiang Nguema Mbasogo werd vereerd met een miljoenen kostend staatsbezoek, waarvan het resultaat nihil is. Het briljant idee was om zelfs een ambassadepost aldaar te openen. Voor wie eigenlijk? Geen enkele Surinamer zal daar ooit naar toe gaan. De meesten kunnen de naam van dat land niet eens onthouden

  Unasur-voorzitter
  Daarna werd Suriname, eerder dan gepland, Unasur-voorzitter. Suriname moest de plaats van Paraguay innemen, die vanwege interne strubbelingen geschorst was. Ook in deze positie heeft Suriname geen indruk weten te maken. Op de dag van de overdracht van de hamer werd Dino Bouterse gearresteerd en mocht Suriname er zeer beschaamd bij staan en alle staatshoofden deze mededeling doen. De verwachtingen van Unasur zullen mogelijk in de volgende 50 jaar iets opleveren. Het heeft ook jaren gekost voordat de Europese Unie iets betekende, terwijl die bestaat uit landen die allemaal hoog scoren op corruptie preventie. Iets waarin alle Unasur-landen slecht scoren. De ene crisis in Venezuela heeft Unasur na 6 maanden nog niet kunnen oplossen

  Carifesta
  Daarna zou Suriname grote indruk maken met Carifesta. Dit mocht oude vriend en coupmaat Ivan Graanoogst trekken. De begroting werd tweemaal groter en dan nog overschreden. Tot op de dag van vandaag hebben menige werkers hun betaling niet ontvangen en is er een Clad-onderzoek gelast, waarvan wij de resultaten niet zo gauw zullen zien.

  Op staatsbezoek naar China
  Op een toevallige ontmoeting op Trinidad nodigt de Chinese president Bouterse uit. Niet eens een formele uitnodiging. Bouterse vertrekt er naar toe met een lijvige delegatie via Equatoriaal Guinnee, omdat hij bang is Nederland als tussenstop te nemen. Daarvoor wordt de airbus voor een week uit de roulatie gehaald. Wie interesseert het dat zoveel betalende passagiers de dupe worden? We slepen er wel 2000 computers uit en daarmee had de first lady, Ingrid Bouterse, een jaar lang werk. Elke week werd er ergens 10 of 20 gedoneerd. Heeft die arme vrouw ook wat te doen voor het salaris dat zij krijgt.

  Wat is er nu veranderd?
  En na 4 jaar beginnen Suriname en Nederland weer te knuffelen. Plotseling wordt agrement verleend aan Ernst Noorman als ambassadeur van Nederland in Suriname. Inmiddels is Lucretia Redan in de startblokken als de nieuwe ambassadrice van Suriname in Nederland. De vraag is, waarom kan dit nu wel na 4 jaar? Wat is er inmiddels veranderd? Waarom heeft Bouterse ons 4 jaar in vijandschap laten leven met een broedervolk? Ruim 380.000 van onze landgenoten wonen in Nederland. Iedereen heeft er familie en vrienden daar wonen en met land moesten wij in vijandschap leven, omdat het Bouterse goed uitkwam. De Verenigde Staten heeft zijn zoon ingesloten. Zullen we daar ook de oorlog aan verklaren? Daar wonen niet eens zoveel Surinamers, kan dus gemakkelijker. Niet dat Bouterse het niet probeerde hoor. Denkt u maar aan zijn beruchte uitspraak ‘take your bundle and go home’. Big talk die minister Lackin moest komen inslikken. Noch Bouterse noch Lackin heeft tot nog toe enige uitnodiging uit de EU ontvangen.

  Onze andere grote buitenlandse actie was het aaien van de door de wereld geboycotte Cuba. Buiten artsen om hebben wij niets gehaald uit deze aangehaalde relatie. De relatie van Venezuela levert ook niet veel op. Petro Caribe is namelijk niet gratis. De volgende generatie zal de rekening moeten betalen. Inmiddels is Venezuela op randje van faillissement en heeft het niet eens geld voor toiletpapier


  Maak melding

 35. Alstublieft een reactie van de Mr/Drs zelf de vrouw die Clifie limburg de woordvoerder van dada tot een drol gedegradeerd heeft.

  Limbo dokt voor het verbaal duel
  29 Sep, 20:00
  23c0cb09347174f9c049d942951ccae7.jpg___ingezonden.jpg
  Iets anders had ik niet verwacht maar wel gehoopt. Clifton Maikel Limburg heeft mijn uitdaging om in debat te gaan over een onderwerp naar zijn keuze niet geaccepteerd. Velen noemen dat dokken. Ik noem het laf zijn. Terwijl ik mij nimmer met Limburg bezig hou, schijnt hij heel vaak de behoefte te hebben om mij in zijn programma te bespreken en niet op een fatsoenlijke wijze. En elke keer weer heeft hij de behoefte om lijken op te graven. Als het niet over de rok gaat, gaat het over iets anders.

  Vanwege het feit dat ik over de doden niets dan goeds wens te praten, heb ik in alle stilte een rechtszaak tegen hem aanhangig gemaakt inzake de herhaaldelijke beledigingen aan mijn adres. In zijn repliek heeft hij onder andere aangegeven dat hij niet over mij praat. Doch wij hebben die leugen kunnen weerleggen middels bewijs van uitgewerkte bandjes van de bewuste programma’s. Er is nog geen uitspraak in die rechtszaak gekomen. Inmiddels gaat Limburg verder met het bespreken van mijn persoon (zonder mij uit te nodigen) en in plaats van de ter zake doende onderwerpen te behandelen en met tegenargumenten mijn argumenten te ontkrachten praat hij ( jawel u raad het goed) over mijn rok. Hoe laag kan de man gaan?

  Binnen de Hindostaanse gemeenschap is het gebruikelijk dat aan een man die ordinair konkelt over een vrouw aangegeven wordt dat hij een rok mag dragen. Men dient de symboliek en de betekenis ervan te begrijpen. In principe is het ook van toepassing op Limburg zelf. Sommige mensen vonden het feit dat ik dat gegeven onderbouwde door een rok te tonen in DNA aan dhr. Kenneth Moenne (nu wijlen) schokkend. Doch een groot deel van de mensen vond het maar net een gepast antwoord voor alle persoonlijke aanvallen naar mij toe.

  Die rok heeft een historische waarde voor mij en degene voor wie het bedoeld was is er niet meer. Ik praat er dus niet over. Maar Limburg schijnt het tot zijn levenstaak te hebben gemaakt om lijken op te graven en tot vervelens toe mijn rok te bespreken. Zo gek is het ook niet wanneer je ziet dat dit komt door een gebrek aan argumenten, kundigheid en kennis om zaken te weerleggen. Dus dan maar ordinair uitschelden of privélevens bespreken of (ja u raad het weer juist) over mijn rok te praten.

  Heel jammer vind ik het dat Limburg mijn uitdaging niet heeft geaccepteerd om in debat te gaan met mij. Is hij bang? Want monologen kunnen door eenieder worden gehouden. Geeft u een kind een microfoon dan kan ook een kind van twee jaar een versje opzeggen, maar debatteren is toch iets heel anders en niet weggelegd voor mensen die geen kennis van zaken hebben of doen alsof ze kennis van zaken hebben maar onderwijl hol zijn van binnen. Ook kan een persoon die maar steeds persoonlijk wordt geen zinnige discussies voeren. Met het dokken voor het debat met mij onder het mom van ‘niet mee willen doen aan de publiciteitsstunt van mevrouw Mansaram’, heeft Limburg niet alleen bewezen erg laf te zijn doch een heel erg holle vat te zijn die elke dag heel hard klinkt vanuit een staatszender die door uw en mijn belastingcenten wordt onderhouden. Het doet me denken aan de volgende gezegde:
  Als men een lafaard in het gelaat spuwt, zegt hij dat het ‘regent’.

  Mr.drs. Sharmila Kalidien-Mansaram


  Maak melding

 36. Als men een lafaard in het gelaat spuwt, zegt hij dat het ‘regent’.

  Mr.drs. Sharmila Kalidien-Mansaram

  gezegde uit de tekst van Sharmila, starnieuws. hmm! zou het regelen bij limbo?


  Maak melding

 37. krofaja als je zelf niet zo een achterlijke drol was, zou je het begrijpen “Limbo dokt voor het verbaal duel”.

  Wat is het nut van zo’n verbaal duel, wie zou er profijt van hebben, wat zou het van doen hebben met de ontwikkeling van Suriname. Is Limbo een politicus???

  Teveel vragen stel ik een ezel ik weet het, maar probeer je toch aan het denken te zetten.


  Maak melding

 38. Welk gespreksonderwerp wil mevrouw Mansaram in haar beoogd debat aansnijden. Limburg is naast persvoorlichter ook journalist en hij hoeft in die hoedanigheid geen verantwoording bij een politica af te leggen over zijn wijze van nieuwsgaring, ook al is deze veelal kolder. In Nederland heb je het programma Pownews en heel wat hoogwaardigheidsbekleders vinden de journalisten van deze veel te ver gaan. Als politicus moet je een olifantenhuid hebben en op geeigende momenten terug weten te slaan. Mansaram wil een debat met gekke Limbo voor het oog van de natie aangaan, wat niet meer dan het toppunt van narcisme zal zijn. Blijkbaar heeft Mansaram voor een politica niet de beoogde olifantenhuid, maar is haar hele lichaam met een maagdenvlies bedekt.


  Maak melding

 39. ” Bolle Cliffie “, het EQUIVALENT van een dikke-,vette-, tonnetje ronde SCHIJTLUIS !!!

  Als ik mij niet vergis had hij ” El Vene ” ook UITGEDAAGD voor een verbale battle in zijn programma ” Baka dina Wójo ” !!! Toen was hij wél de ” POLITICUS ” en klaar om ” El Vene” de verbaal de grond in te stampen !!!

  ZIjn meerdere in INTELLECTUEEL en VERBAAL opzicht is ” Bolle Cliffie ” nu tegengekomen en wat doet onze ” Bolle ” ??? U raadt het al……hij gaat zich als een PEUTER verschuilen achter de KÓTO van zijn grootmoeder !!!!

  Toch is het goed dat hij zich teruggetrokken heeft in zijn hoopje schijt want mocht dit debat hebben plaatsgehad dan vrees ik dat de Surinaamse kijkcijfers zouden kennismaken met taferelen á la ” The JERRY SPRINGER Show ” !

  Zij die het programma kennen weten waarover ik praat. Zo niet raadpleeg ” YouTube.com.

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 40. Alleen het aankondigen zou het horen waard zijn.
  Mevrouw meester,doctorandus Sharmila Kalidien-Mansaram!!!

  Clifton Maikel Limburg.Nog geen titel voor of achter de naam!!!
  Via de Smartphone mag hij een ieder om raad vragen tijdens het debat.


  Maak melding

 41. @Afu Sensie

  krofaja als je zelf niet zo een achterlijke drol was, zou je het begrijpen “Limbo dokt voor het verbaal duel”.

  Wat is het nut van zo’n verbaal duel, wie zou er profijt van hebben, wat zou het van doen hebben met de ontwikkeling van Suriname. Is Limbo een politicus???

  Teveel vragen stel ik een ezel ik weet het, maar probeer je toch aan het denken te zetten.

  @Afu sensie, ik snap jou grieven best wel, jij bent een achterlijke idioot die koste wat het kost zijn gelijk wil halen geef het op mi mang er is hierin geen eer voor jou te behalen en ook niet voor clif bimbo de woordvoerder van de droga pres.
  Dus koest nu en ga met je staart tussen jou benen in je mandje liggen en wacht op de volgende teleurstelling.

  Have a nice day


  Maak melding

 42. Mevrouw Kaladin-Mansaram is op haar zieltje getrapt en wilt revanche nemen. Helaas vergeet ze dat zij Limbo ook in haar programma heeft geschoffeerd en nu dat zij zelf door hem geschoffeerd wordt, wilt ze in de slachtofferrol kruipen. Is typisch gedrag van deze figuren: wel anderen vernederen, maar wanneer zij zelf vernederd worden, mag dat niet. Dan is SU te klein voor degene die hen heeft vernederd. Wat een laffe trut is die Kaladin zeg. Met haar valt geen enkele eer te behalen. Laffe waterdraagster.


  Maak melding

 43. @Afu Ede

  Als Sharmila Mansaram een nobody is ,zou je vriend LIMBO toch gemakkelijk een debat met haar winnen ,ja toch?!
  Waarom probeert hij dan een debat met Sharmila te vermijden?!
  Limbo ,je vriend is geen politicus ,dat zegt hij zelf,
  nou waarom dan politiek proberen te bedrijven met iets zoals een DEBAT en dat met een vrouw !!!!!??
  Laat je Limbo zijn ballen tonen als hij dat heeft!!!


  Maak melding

 44. ray je bent gekker dan ik dacht.

  Stel jezelf de vraag eens, waarom zou Afu sensie een discussie met zo’n gek als jou aangaan. Wat is het nut daarvan?


  Maak melding

 45. Woorvoor is Limbo bang? Hij ziet er groot en gespierd uit.Bovendien heeft hij een heel grote mond.Waarvoor is hij dang bang ? Is hij altijd bang voor vrouwen,wetende dat vrouwen tegenwoordig vaak beter geschoold zijn dan mannen? Of heeft deze awarie alleen in zijn eigen hol een grote mond?


  Maak melding

 46. @smatje

  Sharmila Mansaram heeft om een debat gevraagd en geen oorlog ,okay!
  Bange Limbo weet dat zijn praatjes alleen gereserveerd is vor de ndpers,nu een NIET ndper om een debat heeft gevraagd is limbootje in PANIEK geraakt !!!
  Lafaard Limbo!!!!
  En deze clown vinden de ndpers de beste als geen ander!!
  Hahahaaaaaa…whaHhahahaaaa……


  Maak melding

 47. @ Ray,
  Maak je niet zo druk om deze idioten ,als men zo zwaar gezichtsverlies geleden heeft grijpt men alles aan om de pijn te verzachten, (vergeet niet limbo is hun volksheld) scheldpartijen, beledigingen, doodsbedreigingen.
  Het is de inborst van zulke figuren.
  Misschien zijn ze vergeten dat deze mevr. MR/DRS dada ook voor dorpsidioot had gezet ter zake haar ontslag.


  Maak melding

 48. Als je geschoffeerd wordt door iemand, is het niet de moeite waard om met zo iemand in gesprek te gaan. Is verspilling van tijd. Limburg heeft groot gelijk. Laat die trut Kaladien-Mansarma maar links liggen.


  Maak melding

 49. men zegt weleens : honden en katten gaan steeds meer lijken op hun baas of andersom > limbo is heel wat mans alleen achter een microfoon en in gezelschap van mee-praters/-deiners/-lopers, evenals zijn baas op de berm en op partij-podia. zo gauw er tegenstrevers opstaan, vallen ze terug op ‘below the belt’-tactieken. hiermee geven ze hun afkomst en sociale context prijs. zegt ie niet zelf : ‘you can take a man out of the gutter, but you can never take the gutter out of the man (meestal in zijn moers-taal)’. dus limbo : wil je echt iemand zien die een debat met deze zeer hoog ontwikkelde rokken-tilster (voor mijn part ; welke vrouw eigenlijk niet ?) onwaardig is en het daarom niet aandurft, kijk dan in de spiegel……………


  Maak melding

 50. @Smatje , jij hebt steeds over schofferen wat doet jou volksheld dan, luister naar bakanna torie omdat hij paars is mag dat wel he, leg je bij de feiten neer dit is voor jou en jou volksheld een enorme afgang even goed uithuilen dan wachten op de volgende dreun.

  Have a nice day


  Maak melding

 51. Krofaja,

  Ik heb geen tijd om naar Bakkanna Toorie te luisteren. Ik lees alleen de krant en dat is voor mij voldoende.

  En voor jouw informatie: ik heb geen helden. Jullie zijn boos omdat Limbo niet op die onzin van Kaladien-Mansarama ingaat.

  Dus zij mag wel denigrerend doen naar Limbo toe, maar Limbo mag niet denigrerend naar Kaladien-Mansarama doen? Is de omgekeerde wereld. Jij mag wel en de ander niet.


  Maak melding

 52. 30 sept. 2014

  Vanaf morgen, 01 oktober begint daadwerkelijk in Suriname de nationale aftrap moddergooien om de zetels en uiteindelijk om het presidentschap van Suriname.
  Dus nog even geduld !
  Sriak


  Maak melding

 53. @Smatje

  Hallo jou LImbo is degene die iedereen door het slijk sleurt.
  Sharmila Mansaram haalt hij telkens erbij. Nu heeft Sharmila ,je limbo uitgedaagd voor een one on one debat en je Limbo bedenkt alleen maar smoesjes om niet mee te doen aan het debat.


  Maak melding

 54. krofaja ziet afgang maar dat komt door zijn beperkingen. Door zijn beperkte denkvermogen denkt hij nu dat vhp de verkiezingen heeft gewonnen omdat Limbo de zwaargewicht niet met die viswijf in discussie wil gaan.

  straks gaat gekke ray ook eisen om een discussie aan te gaan met de President en als die niet wil is het een afgang.

  Grenzen moeten er zijn, maar hoe leg je dat aan de front ezels uit.


  Maak melding

 55. @Srika
  Morgen begint het heel grote potverteren en het opmaken van de laatste restjes.
  De begroting was vorig jaar bijna Srd 7.000.000.000 en de inkomsten ongevee Srd 6.400.000.000 nu worden de uitgaven en de inkomsten met pakweg 30% opgepompt tot ongekende hoogte http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/25388

  Dat is geheel irreëel maar biedt na goed keuring wel de weg alles zogenaamd goed te laten verlopen, enorm te spenderen en alles rosegeur en maneschijn te laten lijken.
  Hoe het gefinancierd moet worden zonder groei. De tovefee mag het zeggen of de geheime verkiezingsspaarpoten van Ramon Abrahams gaan aangewend worden of er komt een inflatie om u tegen te zeggen.

  Rare regering.


  Maak melding

 56. Smatje, wat je zegt slaat echt nergens op, Suriname hoeft helemaal niet naar het buitenland te gaan om te leren debatteren, het Buitenland zou naar Suriname kunnen komen om te leren debatteren; in het Binnenland van Suriname wordt er al eeuwenlang op hoog niveau gedebatteerd tijdens de KRUTU.
  En waarom zou iets overnemen langzaam moeten gaan als het iets goeds is? Wij hebben internet en smartphones toch ook direct overgenomen, we klagen in dat geval juist dat het te langzaam gaat. Smatje, omdat je weet dat de persoon waar je achter staat het gaat verliezen in een debat, pleit je ervoor geen debat te houden tussen de presidentskandidaten, je lijkt Limbo wel.


  Maak melding

 57. Henkes,

  Omdat ik het eens ben met het feit dat Limbo geen debat wilt aangaan met Kalidien-Mansarama, zou ik ineens achter hem staan? De man heeft duidelijk de redenen genoemd waarom hij niet met haar in debat wilt gaan: zij heeft hem eerst geschoffeerd in haar programma waarna hij op zijn beurt haar heeft geschoffeerd. Dat is wat ik hier lees in bovenstaand nieuwsbericht.

  Als iemand jou beledigt, is het toch te verwachten dat je tijd noch moeite wilt verspillen aan een dergelijke nobody?

  En wat het politieke voor-debatteren betreft: dat heb jij zelf aangehaald waarop ik verder ben ingegaan.


  Maak melding

 58. @Afu ede

  Je bent niet goed wijs.
  Hoe kom jij op het idee dat ik een debat gaat moeten voeren met een AMNESTIE LIJDER EN Mordenaar?!
  Sjeesjes het is niet de tijd voor je baasje om in debat te gaan maar richting…DE GEVANGENIS !!!
  Zoonlief is al weggestopt nu nog je baasje..!!!!


  Maak melding

 59. De “heer” Clif Limburg, schijnt dol te zijn op rokjes .Daarom hebben enkele facebookers hun couturier opdracht gegeven 1 exclusieve creatie voor hem te ontwerpen.Onderstaand ziet u het resultaat. Binnenkort worden deze outfits per speciale koerier (nee, niet de drugskoeriers die in zijn wereldje voorkomen) naar hem toegestuurd. Het is zeker dat wanneer het in het programma INFO ACT gepresenteerd wordt hij vele jaloerse blikken kan verwachten

  Hahahaaaaaaa…staat op face book[action nieuws].


  Maak melding

 60. @ Afu Ik ben niet gelieerd aan geen enkele partij mi mang daarom geniet ik van jou idioterie jij daar in tegen getuigd van een paarse rioolrat, ik begrijp jou pijn en ellende, pak elke strohalm maar aan om jou misvormde smoel te redden en dat van pleeboy limbo ook.

  Have a nice day


  Maak melding

 61. @ Krofaja,

  Welk schaamtegevoel? Heb jij daar last van dan? Ik in ieder geval niet.

  Dus Kaladien-Mansarama mag wel denigrerend doen naar Limbo toe, maar Limbo mag niet denigrerend naar Kaladien-Mansarama doen? Is de omgekeerde wereld. Jij mag wel en de ander niet.


  Maak melding

 62. krofaja, ik begrijp inmiddels ook wel dat jullie soort je schamen om jezelf fronter te noemen zgn zijn ze niet gelieerd, maar praten en denken front, achterlijke wezens dus.

  Kijk maar naar de NDP’ers Trotse en waarachtige Surinamers die luidkeels zullen zeggen dat ze NDP’er zijn, alleen de zielige achterbakse fronter schaamt zich voor front, zou ik ook zijn eerlijk gezegd, zelfs als NDP’er schaam ik me voor front, je zal jezelf vhp’er noemen, bah.


  Maak melding

 63. Eigenlijk heb ik wel te doen met die zielige fronters hier op waterkant.net. het wil maar niet lukken met ze.

  Het zijn en blijven toch wel achterlijke wezens.


  Maak melding

 64. AHHHHhahahahah wie was de eeste vriend van Sharmila
  Limbo tog,Lim zegt tegen je exje na 2015 gaan we praten,
  Dess for Press 2015 live from CBN..住在离美国有线电视新闻网
  i love su woon en werk……..DAT IS SU voor deze manting bakana met een lekker zeurwater in de hand,en de klanten stromen naar binnen,,,kasa kasa,,,,mie lobbie joe sranang…


  Maak melding

 65. zowel limbo als zijn baas zijn schaamteloos bang om het volk in het openbaar te bespreken..

  laat staan een dialoog aangaan,met wie dan ook ..

  dessie is zo bang,dat hij niet eens naar v s a gaat om het tand te vertegenwoordigen noemt zich zelf opperhoofd ..

  wat een lul van een LIJDER is dit,ook al heeft hij amnestie toch durft hij niks te ondernemen..

  voor mij is hij een moordenaar die ook nog laf is..

  wat een vloek heerst op deze persoon..


  Maak melding

 66. Afu jou reactie geeft te kennen dat je een ondermaats paars onderkruipsel bent mi mang jij weet alles van iedereen nogmaals ik ben niet gelieerd aan geen enkele partij maar als het zo zou zijn dan zeker geen ndp, niveau 0,0 te danken aan wormvormige aanhangsels als jij.

  Have a nice day


  Maak melding

 67. die ene lul had ook geschreeuwd,dat Nederland te groot is voor een servet en te klein is voor een tafel laken,je weet wel lackien ..

  maar Nederland is één van de toplanden als het om ontwikkeling,techniek,kennis,kunde goed geschoolde mensen in de wereld gaat,praktisch alle belangrijke top functies worden door Nederlanders overal in wereld bekleedt..

  wij suris zijn aan het na apen en kunnen nergens bolwerken zonder Nederland zijn op en top jaloers afgunstig..


  Maak melding

 68. @ smatje, moet ik jou dat ook nog uitleggen nu krijg ik pijn in mijn onderrug.
  Het schijnt dat je een beetje jaloers bent op Mansaram want je blijft doorgaan met de zelfde reactie.Accepteer limbo is verslagen klaar daar.


  Maak melding

 69. @Krofaja,

  En jij bent jaloers op Limburg. Ik ken die hele Kaladien-Masalaram niet, dus waar heb je het over? Heel verstandig van Limbo dat hij zich niet laat manipuleren door een waterdraagster. Het is net als die talentenshows hier in NL. Snap werkelijk niet waarom allochtonen daaraan deelnemen. Je weet al mijlenver van tevoren dat ze je de overwinning niet zullen gunnen, ook al heb je nog zoveel talent. Toch doen sommige allochtonen mee met die flut talentenshows hier in NL. Tijdverspilling noem ik dat.


  Maak melding

 70. Deze mevrouw heeft het nogal hoog in haar bol. Ze mag dan een titel (of meerdere) hebben, dan nog mag je jezelf niet zo gedragen.

  Dat Surinamers nogal pochen met hun verdiende (of onverdiende) titels is een feit. Alleen hebben ze in 40 jaar geen bal gepresteerd met hun titels en blijven het een stelletje bedelaars.

  Quote

  Onderstaand de brief die deze verlepte takkewijf heeft ingestuurd (inmiddels gepubliceerd) aan de redactie van Starnieuws.

  “Gezien de behoefte bij u om bij vele gelegenheden ondergetekende te willen bespreken, daagt ondergetekende u uit voor een verbaal duel. Het debat zal plaatsvinden via Apintie TV en zal live in de huiskamer worden gebracht voor het volk dat graag dit debat wenst mee te maken.

  Gezien het feit dat u hoogswaarschijnlijk onder dit debat uit zou willen komen met de reden dat u in mij geen gelijke ziet (overigens geen onterechte conclusie vanwege mijn scholing) geef ik u de vrijheid om alle assistenten (en spindoctors) die u maar wenst mee te nemen.

  Ook kom ik u meer en in zoverre tegemoet dat u het onderwerp zelf mag bepalen. U mag ook het onderwerp ‘rok’ behandelen.

  U wordt dringend verzocht de fatsoensnormen van een debat in acht te nemen en ondergetekende per ommegaande te willen berichten welke datum u schikt. Voor een richtige debatvoering wordt als moderator de heer Henk van Eyck aangewezen.

  Ondergetekende hoopt binnen een week na ontvangst van dit schrijven van u een schriftelijk en welwillend antwoord te vernemen zodat het programma in elkaar gezet kan worden en het publiek uitgenodigd kan worden”, schrijft Mansaram.

  Unquote


  Maak melding

 71. =De enige persoon die het altijd over de Hindoestanen heeft en niets van ze moet hebben is @pero.

  Jammer dat hij niet gereageerd heeft, dan wel onder een ander naam.

  @pero, zie maar hoe dom en laf die Limbo is. Het is moeilijk om tegenover goed geschoolde mensen te staan en vooral om te debatteren.


  Maak melding

 72. Als je goed gebekt bent en voor je mening durft uit te komen met keiharde steekhoudende argumenten, voelt men zich in Suriname al gauw geschoffeerd en in de eer aangetast, op de pik getrapt, op de vingers getikt, gekleineerd, vernederd, met een loopje genomen, met de draak gestoken, belachelijk gemaakt, te kijk gezet, enz enz
  Zo voelt Limbo zich ook, te meer omdat het een vrouw is, een goed gebekte, die zich de mond niet laat snoeren door een Limbobo.


  Maak melding

 73. C.Limbo :

  Hou je, je bij je lees; jou vocabulaire is alléén bestemd om jou programma bigi bana tori s´middag te presenteren. Je bent geen partij voor Sharmila wat debateren betreft !
  Jou ABN is een niveau van een verwende tiener,groot van lijf maar klein van geest, ( big for nothing. )
  Hou je maar vast bij je baasje,als je baasje geen pres meer is,
  heb je nog je bigi bana show op de radio.
  Wat een klucht zeg,soso lafu dja mang,je ziet maar weer; té yu mat sdong, dan yu sdong tu na motto dja !!!!!!!


  Maak melding

 74. Lezen mensen,

  Op zondag heb ik meer tijd om politieke programma’s te volgen. Ik luisterde op zondag 28 september 2014 naar het bekend politiek programma: “Yehi Paigam hamara”. De presentatrice van het programma was mr.drs. Sharmila Mangal-Mansaram. De jurist/socioloog Sharmila Mangal-Mansaram heeft de regeringswoordvoerder Clifton Limburg van de regering Bouterse/Ameerali uitgedaagd voor een politiek debat op radio en televisie. Mevrouw Mansaram heeft het thema/onderwerp …

  zelf overgelaten aan de regeringswoordvoerder Limbopersad. Meneer Limbopersad is constant bezig op staatsmedia elke Surinamer die niet in het gareel van de Paarse partij loopt, aan te vallen, te beledigen, te kleineren en vaker de terminologie als cahāta (modder) te gebruiken tegen eerbare burgers die zich niet kunnen verdedigen.

  Limbopersad moet zijn functie waarmaken
  Uit betrouwbare bron heb ik van goede vrienden van Limbopersad begrepen dat zijn laatste schoolopleiding de Koendersschool (ULO/LBGO) is. Deze school ligt tussen de Poolschool en de AMS. Het is geen schande dat men van de ULO-school komt, omdat een mens zich continu bijschaaft en verder gaat studeren. De schrijver van dit artikel is ook van de Sypestynschool, maar is verder gaan studeren totdat hij de hoofdakte, LO- geschiedenis en MO-B-geografie behaald heeft.

  De heer Limbopersad citeert vaker uit het boek van doctor Jules Sedney (“De toekomst van ons verleden”) en wekt vaak de indruk dat hij een kenner is van de Surinaamse politieke geschiedenis. Nu krijgt hij een gouden gelegenheid om zijn kennis, geestelijke bagage, kunde, vaardigheid en ervaring te toetsen tegen een jurist/socioloog. Als leraar ben ik ervan bewust dat dit debat nooit een gelijkwaardig debat wordt, maar meneer Limbopersad heeft vaker mensen uitgedaagd om met hem in debat te treden. Meneer Limbopersad heeft zelf gesolliciteerd naar een debat en nu is een vrouw opgestaan om met deze regeringswoordvoerder in debat te treden. Ik hoop dat meneer Limbopersad dit debat met beide armen aangrijpt en niet gaat “dokken”.

  Kwaliteit is regeringsautoriteiten toetsen
  Vol verwachting kijk ik uit naar dit debat uit tussen Limbopersad en Sharmila. Mr.drs. Sharmila Mangal heeft de handschoen geworpen naar de regeringswoordvoerder die elke dag, bijna drie uur lang, het Surinaamse volk van gekleurde informaties voorziet. Een monoloog gesprek met zijn parochieleden en zij genieten van zijn beledigende uitspraken. Met bekende bedreigende uitspraken als: “Mi go opo a lijn”, hiermee probeert hij de mensen angst aan te jagen die kritiek leveren op de zittende regering. Zijn geselecteerde parochieleden krijgen alle gelegenheid om beschaafde Surinamer met de grond gelijk te laten maken. Deze verfoeilijke, onbeschofte, onbeschaafde en verwerpelijke methode van deze regeringswoordvoerder verwerpen wij als beschaafde Surinamers. Op het beschaafde Surinaamse volk doe ik een dringend beroep om zijn of haar verstand goed te gebruiken op 25 mei 2015.

  De tijd van nazist Joseph Goebbel is al voorbij op deze aardbol, maar meneer Limbopersad is op een zeer subtiele, geslepen manier bezig het Surinaamse volk verder te verdelen en haat te kweken. In het verleden heeft men beschaafde, geschoolde regeringswoordvoerders gehad die het beleid van de regering moest uitdragen en politieke opponenten niet voor giftmengers betiteld worden. Op de president van de republiek Suriname doe ik een verzoek om deze regeringswoordvoerder tot orde te roepen. Hij heeft de opleiding en beschaving niet om dit Surinaamse volk te binden. In het verleden hebben wij beschaafde en geschoolde regeringswoordvoerders gehad. In deze denk ik aan Geor Hering, drs. Glen Truideman enz. Tenslotte wens ik de autoriteiten te vragen de Surinaamse belastingbetaler informatie te verschaffen op welke wijze het programma “Baka’na Tori”, welke dagelijks verschijnt op zowel de SRS en het radio-en televisiestation Ramasha, wordt gefinancierd en wat het ons kost.
  Hardeo Ramadhin


  Maak melding

 75. Ik vind limbo´s besluit verstandig.
  Die mevrouw is een gepaseerd station en Limbo moet vooral niet bij de heer van Eijk in de studio gaan .
  Laat zij in bakanatorie komen dan heeft ze lef.
  Maar Limbo moet zich niet uit de tent laten lokken door iemand die nergens gewaardeerd wordt.
  Dat zij een betere schoolopleiding heeft genoten is een feit,maar als je het volk zou vragen wie zij meer waarderen dan zou limbo het zeker van haar winnen.
  Ik ben blij dat de jongeren bewust zijn geworden.
  Dus ik weet nu zeker dat nw front de komende 15 / 25 jaar niet meer aAN DE MACHT KOMT.

  zonnig dag


  Maak melding

 76. Limbo heeft gelijk .
  Laat ze met Bouva of een ander politicus in debat gaan.
  Limbo heeft gelijk dora is een gepasseerd station .
  Het doet haar pijn dat Limbo niet in debat wil hahahahahahahahaha


  Maak melding

 77. Maro, blijf van die witte poeder af. Je spuit loes bere mi mang.
  Limbo is de uithangbord van de NDP. Deze clowneske figuur neemt niemand serieus. Alle NDP ers ontwijken het debat. Veelal zijn onvoldoende geschoold en incompetent. Vandaar dat suriname op de rand van de afgrond staat.


  Maak melding

 78. Jozias,

  Ik denk dat jij liever een beetje kan komen halen ,zodat je een beetje verstandiger en buwster wordt.
  Iedereen weet wat limbo´s politieke kleur is .
  ik ben er ook niet altijd eens met hem ,maar door hem is er veel aan het licht gekomen .
  Bij mij gaat het erom dat wij het volk niet wijs kunnen komen maken dat het nieuw front met somo beter zal regeren dan de huidige regering. Als men tegen mij zou zeggen dat Breeveld het beter kan dan zou ik het toch enigzins geloven .
  Het feit dat de oppositie ALLES AFKEURT DAT DE REGERING DOET. Ik vind het daarom ook een wijs besluit van de heer Limburg om niet op de uitnoging in te gaan.
  Nogmaals± Limbo is geen politicus .Als de heer van eijk hem uitgenodigd had als presentator dan zou ik het wel toejuichen.
  Dora moet met Bouva of Misiekaba gaan debateren ,maar gezien ze nu tot het verleden hoort gaan ze ook niet met haar in Debat gaan.. Limbo laat haar lekker in de vergeten hoek blijven. Ze probeert via Limbo weer op de lijst te komen ,maar helaas hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah . Somo zegt HET IS TE LAAAAT HET IS TE LAAT HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


  Maak melding

 79. Limbo is duidelijk een doorn in het oog van sommige, de vraag is waarom? Hij is toch maar een ongeschoolde regeringswoordvoerder als je deze gasten mag geloven.

  Wat een drukte om een ongeschoolde regeringswoordvoerder. Blijkbaar hebben al die geschoolde gasten geen antwoord op deze veelzijdige ongeschoolde Limbo.

  Feit is dat Limbo juist nu door moet gaan om ze te ontmaskeren, ze vallen nu allemaal door de mand.

  Leri ne puru dong is nu wel op zijn plaats.

  Limbo negeren is het devies.


  Maak melding

 80. limbo wat een afgang man,juist als iemand mij zou schofferen zou ik het debat aangaan en haar met woorden afmaken.maar jij bent alleen maar een grote brul..p in je veilige omgeving.ik en zo te zien meer mensen zien je als een angsthaas je hebt afgedaan,en jij bent niet de enige.


  Maak melding

 81. Smatje ik heb het niet meer over Limbo en Mansaram, ik reageer op jou uitspraak dat we in Suriname geen debat en leescultuur hebben en dat we het debatteren tussen presidentskandidaten langzaam zouden moeten invoeren. Smatje, je staat niet achter Limbo (Limbo is slechts een Fufuzela), maar achter Bouterse.

  Iedereen die het beste met Suriname voor heeft zou het moeten toejuichen dat presidentskandidaten met elkaar vóór de verkiezingen in debat treden. Als die cultuur nergens in de wereld bestond dan nog mocht Suriname als klein land het goede voorbeeld geven. Van de drie kandidaten die ik genoemd heb weet ik zeker dat Bouterse niet mee zal willen doen met zo’n debat, hij weet namelijk dat hij het zal verliezen van Santokhi en Breeveld. Jammer genoeg zal het wegblijven van Bouterse hem geen minpunten opleveren, want je hebt gelijk dat het grootste deen van het Surinaamse kiezersvolk weinig belezen/geschoold is, het quasi stoer wegblijven van Bouterse levert hem meer stemmen op dan wanneer hij zou deelnemen aan een debat en daar zou moeten laten zien wat hij werkelijk kan.


  Maak melding

 82. maro wat een slappe argumenten.wat een wijs besluit om jezelf zo voor schut te zetten . altijd de grootste bek en dan wil iemand met je sparren en dan durf je niet o ik ben geen politiekus o zij heeft me geschoffeerd o ik ben zo een angsthaas ik kan alleen brullen niet debateren.laat me niet lachen allemaal Zo doorzichtig.


  Maak melding

 83. 30 sept. 2014

  ”Ook kom ik u meer en in zoverre tegemoet dat u het onderwerp zelf mag bepalen. U mag ook het onderwerp ‘rok’ behandelen.”
  (Bron: Starnieuws)

  Srika krijgt voor zijn post op dit item voldoende minpunten. Dus er wordt goed gelezen !!

  Bovenstaand citaat van mw. mr. drs. Sharmila Kalidien – Mansaram (VHP) uit Starnieuws geeft haar zwakte in nuchter denken en haar mate van arrogantie aan.

  Jouw antagonist uitdagen en daarbij hem in de gelegenheid stellen zelf het wapen te bepalen bewijst hier haar kortzichtige en impulsieve vorm van gedrag.

  Wie slaat voor Limbo faya-blo??

  Srika blijft in deze feitelijk en objectief posten en is niet ter beschikking voor die faya-blo.

  Wie slaat nu faya-blo voor de minpunten?
  Srika


  Maak melding

 84. De grote vraag blijft natuurlijk, “WAT IS HET NUT VAN ZO’N DEBAT”

  Een debat tussen een gewezen politica en een presentator/journalist/regeringswoordvoerder.

  Moet er op worden gewezen dat de presentator/journalist/regeringswoordvoerder hierbij niets te winnen of verliezen heeft, dus waarom zou hij meedoen met een debat.

  Hier steekt het de geschoolde gasten natuurlijk, een ongeschoolde die ze gewoon negeert, soso lafu.


  Maak melding

 85. Verbaast,

  Nergens ter wereld gaat een politicus in debat met een presentator.
  En mevrouw Dora is een vreemde in de politieke wereld geworden, dus probeert ze nu Limbo weer in de picture te komen .
  Daarom zeg ik dat Limbo juist gehandeld heeft . Als iemand als jogi of Randjietsingh hem uitgedaagd hadden zou ik het bijna toejuichen , hoewel dat niet hoort. Ik zeg dit omdat een politicus niet met een presentator in debat hoort te gaan . Nogmaal± Laat Dora met Bouva ,Misiekaba of Breeveld in debat gaan.

  We moeten eerlijk zijn . Het is duidelijk dat de oppositie opnieuw afgestraft zal worden.


  Maak melding

 86. 30 SEPT. 2014

  Hardeo Ramadhin (alias @RAY),

  Srika had je aanval pas op 01 oktober 2014 verwacht. Je hebt te vroeg gebruld, dus is er een probleem.

  Srika heeft neef ”Info-Srika” gevraagd naar wat informatie. Srika wist al redelijk wie je bent, maar jouw geschiedenis in de Surinaamse samenleving was bij deze nog interessant.

  Even een aantal kernwoorden die ik heb mogen ontvangen: Man, Buurt Kasabaholoweg / Frangepanestraat, onderwijs, eens kandidaat voorzitter SOB, TH. Sjak-Sjie, dhr. drs. Veer, Nickerie, sociaal geografisch analyses, harde werker binnen de politiek etc., etc.!!!

  Uitgaande van de ethiek gaat Srika verder niet diep persoonlijk in op wie je bent. Een aantal door mij genoemde zaken heb je al prijsgegeven in jouw posting.

  Hardeo Ramadhin (alias @RAY),
  Krijgt Srika van jou ook minpunten? Maar analyseer eerst mijn post grondig!!
  Srika


  Maak melding

 87. Maro,Sabidirie en Srika weten niet eens wat een debat voeren betekent.
  Bij de NDP gebeurd alles per decreet en een debat wordt nooit gehouden vandaar!
  Hallo in alle landen van de wereld worden debatten gevoerd waaraan presentatoren . ,journalisten , politici en publiek deel aannemen.
  Gewoonlijk heeft Limbo een helenboel koeterwaals te vertellen over een ander,nu hij wordt uitgedaagd voor een debat wil hij zich onzichtbaar gaan maken. Plaats hem morgen nog achter de microfoon gaat hij alweer zijn gal en gif uitspuwen.
  Limbo is een lafaard!


  Maak melding

 88. Henkes,

  Bedankt voor je uitgebreide reactie. Wij kunnen elkaar tot op zekere hoogte begrijpen. Tenminste, dat is de indruk die ik heb en dat is tegelijkertijd ook mijn insteek. En wat de praatcultuur in SU betreft: als jij het zegt, zal het zo zijn; daar ga ik niet over twisten. Zoals gezegd, kan ik je redelijk goed begrijpen, echter, wat je vooral niet moet doen is voor mij bepalen achter wie ik mag staan. Dat bepaal ik namelijk zelf, want daar ben ik vrouwsgenoeg voor. Ik schaam me nergens voor en maak zelf wel uit achter wie of wat ik wil staan. Eén ding weet ik, en dat is dat ik niet tegen ongerechtigheid kan. Ik zal altijd opkomen voor mensen die oneerlijk en onterecht bejegend worden.


  Maak melding

 89. @MARO, ik denk dat je ook het niveau van Limbo hebt, of onder de tafel jou diploma hebt gekregen.

  Shame om you wat je schrijft:::::::Dat zij een betere schoolopleiding heeft genoten is een feit,maar als je het volk zou vragen wie zij meer waarderen dan zou limbo het zeker van haar winnen.

  =Limbo heeft dit zelfs gezocht en zie hoe waardeloos hij is net als zijn baas Bouterse.
  Bouterse is toch ook nooit naar de rechtbank geweest voor zijn onschuld????

  Bouterse moest toch ook niets van Nederland, maar via Frankrijk de poort naar Europa???

  =Zie maar hoe sommigen zo dom zijn en vandaar dat het niet goed gaat in het land.

  -Wees een man/vrouw en vertel de waarheid dat Limbo laf is en het volk net als zijn baas vol haat zaait.


  Maak melding

 90. Hoe kan een fatsoenlijk mens met een figuur wat zichzelf waarheid noemt (een ander zal het niet doen) in discussie gaan, als die persoon al bij het minste geringste al met namen en scheldwoorden begint te begint te gooien, getuigt wel van een bepaald Tokkie gehalte toch?


  Maak melding

 91. maro bedankt voor je uitleg ,maar de rest van de wereld?in de rest van de wereld zal er bij verkiezingen door politieke leiders een of meerdere debatten worden gehouden.zie je bouterse dit doen hahaha.dan zal je wel weer andere redenen hebben waarom dit niet gebeurt mijn simpele annalyse is bij de ndp hebben ze niet het vermogen om te debatteren.


  Maak melding

 92. sabidieri natuurlijk heeft limbootje wel iets te winnen of te verliezen met woorden zou hij worden afgemaakt en dat weet deze ongeletterde heel goed zo street wise is hij wel.en voor mij heeft hij al verloren wel een grote bek hebben over iemand en als die je dan uitdaagt als een angsthaas doen hahaha.


  Maak melding

 93. Inderdaad, laat Kalidien-Masalaram in debat gaan met Doekhie, Brunswijk of Amafo: allemaal politici. Goed dat Limburg niet op haar idiote voorstel is ingegaan. Wie denkt ze wel dat ze is? Eerst beledigt ze Limburg en dan verwacht ze dat hij met haar in gesprek gaat. Wat een omhoog gevallen looser is deze Masalaram zeg.


  Maak melding

 94. Ik vind, dat iemand niet perschef van de president kan zijn en tegelijk presentator van een eigen radioprogramma.
  In verreweg de meeste Westerse landen, waaronder Suriname zich ook schaart, zijn dat bijtende functies.
  Echter niet in Suriname, want hier kan bij alles en tegelijk ook bijna alles niet.
  Persoonlijk vind ik Limbo een onooglijk, vies vet mannetje, dat er heel veel plezier in schept om iedereen, die niet NDP-minded is, met de grond gelijk te maken.
  De mensen, die hem de beste presentator van Suriname vinden, kicken daar waarschijnlijk ook op.
  Ik vind het laf van hem, dat hij de open discussie met het vrouwtje van de rok niet wil aangaan en ik spreek daarbij geen enkel waarde-oordeel uit over deze mevrouw.
  Dat is door anderen al op soms een heel onbeschofte manier gedaan.
  Ik wil met deze posting alleen maar zeggen, dat wat Limbo zichzelf in zijn radioprogramma toestaat hij anderen weigert, namelijk kritische zijn over bepaalde culturele bevolkingsgroepen, want het over niets minder, dan dat.
  Binnen zijn partij is hij misschien een grote jongen – en niet alleen in fysiek opzicht – maar als je dat denkt te zijn, moet je de discussie met mensen die wat meer in hun mars (denken te) hebben niet uit de weg gaan.
  Die discussie moet je openbaar juist willen “uitknokken”, maar daarvoor is hij niet in.
  Hij kiest voor de gemakkelijkste weg.
  Wie de schoen past, trekke hem aan.


  Maak melding

 95. smatje ooit van het woord chronologie gehoord.limboo show nooooit gehoord leest alleen de krant toch knap om te praten of slap ouwehoeren over zaken waar je het fijne niet van weet,maar ja dat is een ndp kwaal.limbo zegt aaaaaa maar bbbb is al te moeilijk voor deze donk.


  Maak melding

 96. Welk woord van een verstandelijke beperking rijmt met limbo?

  bimbo limbo
  dumbo limbo

  Limbo slaat wel een zielig figuur dat hij geen lef heeft in debat te gaan met Mr Drs Sharmila Kalidien Mansaram.

  Overigens lult hij er op los in de pers over zijn baasje maar als hij tegen gas krijgt dan poept en plast hij in zijn broek.


  Maak melding

 97. ‘Limburg beledigt en beschuldigt mensenrechtenorganisaties en pers’

  24 juni 2012 | 83 reacties | Ingezonden | Nieuws uit Suriname | Uitgelicht
  83
  post thumbnail
  PARAMARIBO, 24 jun – [INGEZONDEN] De stichting 8 december 1982 verwerpt uitspraken van de perschef van het kabinet van de president gedaan in het propagandistisch programma “BT” op de Staatsradio SRS van 20 juni jl. over hun mensenrechtenorganisatie en de pers. De aanleiding van de aanval middels ongebreidelde beschuldigingen, ongeleide beledigingen en leugens van de perschef van de president, de heer C.Limburg, zou liggen in een communique, naar aanleiding van de vele vragen die gerezen zijn na het politie-optreden van een opmerkelijke politieactie te Tout Lui Faut waarbij 4 verdachte burgers zijn omgekomen.


  Maak melding

 98. Verbaasd,

  Allereerst schrijf jij je nickname verkeerd, dan wil je over anderen oordelen. Je schrijft alleen maar onzin. Als iemand niet met jullie meepraat, of niet negatief schrijft over de huidige Surinaamse regering, wordt diegene plotseling tot de NDP-aanhang gebombardeerd. Ik bepaal altijd nog wat mijn politieke voorkeur is. Dat hoef jij niet voor mij in te vullen, jij looser. Ik ben geen meeloper en praat niet met de massa mee want ik heb mijn eigen gedachten en kan mijn eigen mening vormen. Dus back off met je onzinnige gezwets.


  Maak melding

 99. 01 oktober 2014

  Beste Hardeo Ramadhin (alias Ray),

  Iedereen die niet in het gareel van structureel negatief denken post, wordt door de vereniging van de Forumhouders met minpunten getrakteerd, postings niet geplaatst of nog erger, het inhoudelijke van de posting vervalst ! En dit is volgens Nederlands recht en de verkregen voorwaarde van deze site strafbaar !!

  Srika heeft de forumhouders al vaker hierop gewezen.

  Sinds het begin, hier op het forum, heeft Srika aangegeven eenvoudig te posten en te communiceren in derde persoon. Srika houdt zich hieraan en ziet dat zijn postings wel gelezen worden, maar dat goede inhoudelijke reacties te vaak ontbreken.

  @Ray, je stelt dat Srika geen debat kan voeren. Wat een durf. Weet wel dat Srika je in de jaren ’80 – vorige eeuw- argumentatie leer heeft bijgebracht. en later samen richting MO-AK stroomden.

  Ja @Ray, in denken zijn wij echte broeders geweest.Misschien ook dichtbij staande familie.

  Maar had jij opeens geen belangstelling voor aansluiting bij de NDP van Bouterse? Hardeo, breek Srika verder de bek niet open! Indien jij je dit niet kan herinneren, ga toch even naar fam. Sjak-Sie/Lelydorp. Voor het verfrissen van de hersenen.

  Srika herinnert je wel aan het geven van veel minpunten.
  Srika


  Maak melding

 100. Ira,

  Ik ben blij dat jij net zo goed en hoog opgeleid bent als Hoertje Dora en ik ik ook het zelfde niveau als Limbo heb. hahahaha. .
  Nou ik denk dan dat 75% van het surinaams volk net zo laag opgeleid is gezien zei ook mijn mening delen over deze Slet.
  Wat Limbo nu gedaan heft is pas verstandig en op niveau .
  Haar negeeren is pijnlijker dan op haar uitnodiging ingaan.
  En ook zou Limbo dat willen doen zou ik zo’n gesprek in bakanatorie doen en niet bij dhr Van Eyck .
  Je bent een hypocrite want dhr van Eyck voert al jaren alleen maar eenzijdige vraaggesprekken met de oppositie .
  Maar wanneer Limbo dat doet dan vind men dat niet kunnen.
  Laat ze hem uitdagen door zich te melden bij srs in de bakanatorie show.
  Bigisma bo taki ” jo konie te lek joe kong dong hahahahahaha”

  Dat je Bouterse niet mag begrijp ik wel,maar dat je gaat zeggen dat hij niets doet en dat hij moordenaar en drugscrimineel is laat zien hoe bekrompen je denkt ..
  Ik ben nooit fan van DDB geweest ,maar ben niet blind om te zien dat het een stuk beter gegaan is in de afgelopen 4 jaren in tegenstelling tot de afgelopen 15 jaren.
  Natuurlijk heeft Venetiaan ook geode zaken gedaan .
  Het problem dat wij surinamers hebben is dat zodra je in de oppositie beland alles dat de coalitie doet afgekeurd wordt. Hetzij goed of slecht.Geld ook voor de huidige regering.
  Een ding is zeker , ik hoop niet dat Santokhi press van Su wordt want dan zijn wij verkocht.
  Over alle beschuldigingen rond DDB wil ik niet meer praten totdat het bewezen is. Sedert mijn 10e hoor ik steeds dat hij een moordenaar en drugmafia is. maar het is nooit bewezen . Ik heb ook jaren mee rondgelopen,maar ben er nu ik wat ouder en verstandiger geworden ben gemerkt dat het hier om onjuistheden gaat gezien ze nooit bewezen zijn . Het is meer om hem politiek te beschadigen . Gelukkig zijn we nu bewuster geworden wat dat betreft.. Zelfs de kroongetuige is Ik heb liever een Ruth wijdenbosch , Rabin of Simons.
  Ik denk zelf dat DDB in VVV de meerderheid gaat halen.
  Ik kan niet wachten op de verkiezingen van mei 2015.
  Ik hoop alleen het beste voor het land. Het volk kan liever voor iets nieuws kiezen bijv DOE van Breveld samen in combinatie met Nw Suriname.
  Dus Ira , ga aub goed ten rade en wees eerlijk tegenover jezelf.

  Ik wens jou verder een zonnige dag toe.
  Ik vraag u niet van mij te houden, maar van uw land.


  Maak melding

 101. @ verbaast

  Over de debatten heb je deels gelijk dat de lijstrekkers met elkaar in debat horen te gaan. Maar ik vind niet dat het de taak van de NDP is om daarvoor te zorgen. In su wordt nog steeds het ouderwetse manier politiek gevoerd.
  Het zou wel spannender en leuker zijn op die manier .
  Op die manier zou je ook beter kunnen begrijpen wat wat de standpunten van beide partijen zijn.


  Maak melding

 102. Het doet, behalve Kaladien-Masalaram, veel mensen pijn dat Limburg niet in deze val van die Masalaram is getrapt. Ze zaten al vooraf te juichen zonder dat er een overwinning was behaald. Lafaards. Heel verstandig en heel wijs dat Limburg met een grote boog om deze Masalaram heen heeft gelopen. Dat doet haar pijn want ze droomde al van een ”overwinning”, die helaas voor haar is uitgebleven. Laffe honden zijn het, types als Masalaram.


  Maak melding

 103. Hier, hier lees maar hoe die leugenaars te werk gaan.

  Populariteit kan je onmogelijk met dit soort zaken bereiken.

  Het komt als een boomerang terug. Soso lafu.

  ———————————

  Zanger Ed Rust distantieert zich van verkiezings-cd VHP
  Wednesday 1 October

  Ed Rust, zanger, entertainer en voorzanger van de formatie @SIX! distantieert zich van de onlangs in Nederland gelanceerde cd ten behoeve van de verkiezingscampagne van VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi. Rust bekend van de formatie “Master Blaster” zegt niets af te weten van een verkiezings- cd.
  De VHP liet de vorige week in een persbericht weten dat op zondag 14 september de artiesten Angel Aruna en Shastrie Doelam, mede namens CSFN, een CD met 12 liederen heeft aangeboden aan VHP- voorzitter Santokhi.
  Het album heeft als titel – SANTOKHI 2015, Sheriff. Met als ondertitel : We are united, we are the same.
  Verschillende artiesten in Suriname en Nederland, die Santokhi een warm hart toedragen, hebben hieraan meegewerkt, liet de partij optekenen.
  Volgens het persbericht van de VHP hebben de volgende artiesten een bijdrage geleverd: Ed Rust, Kenny B, Damaru, Angel Aruna, Jogga Mann, Kayente, Baby J, Ray Rosee, Stanlee Rabidin en Shastri Doelam.
  Rust ontkent dat hij meegewerkt heeft aan desbetreffende cd. “Ik heb een jaar of twee terug meegedaan aan een project van Shastrie Doelam en wat schets mijn verbazing als deze wordt opgedragen als verkiezings-cd . Ik ben niet aan geen enkele partij gelieerd in Suriname”, wenst hij te verduidelijken.


  Maak melding

 104. Voor alle duidelijkheid en voor de mensen die niet begrijpend kunnen lezen, het gaat vooral om dit gedeelte:

  “Verschillende artiesten in Suriname en Nederland, die Santokhi een warm hart toedragen, hebben hieraan meegewerkt, liet de partij optekenen.
  Volgens het persbericht van de VHP hebben de volgende artiesten een bijdrage geleverd: “


  Maak melding

 105. @Sabidirie

  Die Rust mag opdonderen en als bij vergissing zijn naam genoemd is ,dan namens de VHP onze excuses!
  Is het zo moeilijk voor deze Rust geweest om gewoon even na te gaan waarom zijj naam genoemd is zonder dat hij een bijdrage heft geleverd bij de maak van deze CD?!
  Heeft hij thuis geen telefoon ,heeft hij geen cellphone om even navraag te doen?!


  Maak melding

 106. oh ja, kunnen we dan een ander debat (andere debatten) krijgen? het is toch verkiezingstijd?

  ik bedoel niet in het/de dna! maar op tv, met of zonder publiek.


  Maak melding

 107. Ach die Limbo als die limbo zijn ballen net zo groot waren als zijn mond (net als wel meer hier van dat paarse gepeupel) durfde hij die confrontatie wel aan, maar is dat laatste niet iets waar wel veel meer Surinamers problemen mee hebben, de confrontatie, zou gauw ze zich aangesproken voelen zijn ze behoorlijk snel op hun pik getrapt, jammer


  Maak melding

 108. Somo zegt mie biegie moro ding ,{ nps } het is te laaaaaaaaaatttt . vhp kang go dok toe. DESS FOR PRESS, 2015 一切都太迟了三重BIGI摩洛的事 . I LOVE SU WOON EN WERK


  Maak melding

 109. @Smatje

  jij schijnt ook één van de mensen te zijn die een treef[allergie] heeft voor gratvisie [vis zonder schubben] zonder die vis ooit gegeten te hebben.


  Maak melding

 110. smatje mijn naam is niet fout geschreven zoals ik verbaast ben over de vele onzin die jij uitkraamt ben jij dat over mijn naam is een grapje.ten tweede ga in inhoudelijk op wat iemand zegt,je leest mijn poosting half chronologie je begrijpt niet wat ik bedoel he.en als laatste ik weet niet waar jij leest dat ik jou tot ndp aanhanger bombardeer.lees eerst goed en geef dan commentaar neem een voorbeeld aan maro,wij zijn het niet met elkaar eens maar discussieren daar normaal over.zo te zien heb jij teveel tijd geen baan waaschijnlijk.ik laat het hier bij want jij zal dit alles toch weer uit zijn contect halen.ik ga werken fijne dag en lees met veel plesier je antwoord vanmiddag.denk er rustig over na geen gehaast ik ben over 4 a 5 uurtjes terug.


  Maak melding

 111. Zoooo… lekker even een break op zo een drukke dag. Dus heb ik de tijd om op deze site te lezen hoe Surinamers elkaar voor alles en nog wat uitmaken. Het meest verbitterde volk op aarde. Ik ga er ook aan mee doen. Gezellig!

  Limbo is de meest irritante l..l op de Surinaamse radio. Probeert een programma te presenteren dat zo paars gekleurd is als het maar kan. Mensen met een andere mening worden meteen “afgekapt” en mensen met een “paarse’ mening worden omarmd. Zelden zo een stom subjectief programma meegemaakt. Dit kan alleen in Suriname en niemand die optreedt. Geen media controle, geen waarschuwingen, geen maatregelen. Gewoon een ongecontroleerd zooitje daar. Ben niet zo vaak in Su maar als ik er ben hoor ik het programma omdat de radio toevallig aanstaat. Maar horen en luisteren zijn twee verschillende begrippen.

  Verder lees ik hier hoe een forumlid op zoek gaat naar de ware identiteit van een ander forumlid. Ik bemoei me ermee omdat ik (weliswaar sporadisch) ook kan reageren op een nieuwsbericht. Ik ben helemaal niet bang voor mijn ware identiteit (integendeel :-)), maar dit past niet.

  Deze zielepoot probeert gewichtig over te komen met zijn gezeur over zijn opleiding etc. maar op deze manier komt deze persoon wel heel bekrompen over. Alsof we hier onder indruk moeten geraken. Zielig!
  Wie de schoen past!
  Groet.


  Maak melding

 112. @Sabidirie,

  Je hebt het over begrijpend lezen. Helemaal mee eens.
  Maar, ik heb ook een zinsnede uit jouw posting van woensdag 1 oktober 2014 om 11:54 uur die je nog maar eens een keer begrijpend moet lezen.

  Het gaat namelijk om de laatste zin. Die luidt als volgt:
  Ik ben niet aan geen enkele partij gelieerd in Suriname”, wenst hij te verduidelijken.

  “Niet aan geen partij gelieerd zijn” betekent dat hij dus wel aan een partij gelieerd is


  Maak melding

 113. Het is niet mijn bedoeling mensen te diskwalificeren maar ik heb net het laatste stukje van de lifestream van de Jaarrede van de President gezien.
  WAT ZIELIG


  Maak melding

 114. limbo mi boi

  schaam je toch .dat je de uitdaging van een vrouw niet aankunt
  in onze surinaamse cultuur is dat een
  schande
  zelfs jouw Eigen vrienden van de ndp amuseren zich hierom
  in de volksmond wordt zelfs gezegd dat je gecastreerd bent geworden door je eigenaar
  ik dacht altijd dat je een echte man bent ,maar nu je gecastreerd bent ben je dus geslachtsloos
  pas op anders kom je straks ook niet in aanmerking voor de basiszorg

  en als je zegt dat je ballen er nog hangen laat dat aan sharmila zien


  Maak melding

 115. Su,

  Het gaat namelijk om de laatste zin. Die luidt als volgt:
  Ik ben niet aan geen enkele partij gelieerd in Suriname”, wenst hij te verduidelijken.

  “Niet aan geen partij gelieerd zijn” betekent dat hij dus wel aan een partij gelieerd is.”

  Moet je aan de redactie vragen, die hebben het geschreven, tenzij je die goede man het heb horen zeggen.

  Dit is wat men noemt spijkers op laag water zoeken.


  Maak melding

 116. siki sani ray het gaat in deze niet om Edje Rust, maar om de misleiding die de VHP hanteert om aan te tonen dat in deze bekende Surinamers achter ze staan.

  Die misleiding hebben we de afgelopen 4 jaar bijna dagelijks mogen aanschowen,met misleiding en leugens win je geen verkiezingen, daar gaat het om.

  Edje beri end dji deng.


  Maak melding

 117. Men plaagt te zeggen de Wereld verandert ; dat is niet zo, de mens verandert ! Termen als Poepkoelie K.. olo blakka mang
  en dergelijke schutting taal kwamen vroeger niet voor !
  En men wil one people one nation, vergeet het maar.
  Voor de buiten wereld zijn wij maar een stelletje bavianen, en niet anders. Soso sari torie dja mang, de blaka mang eet graag en roti van de Koelie, en de koelie eet graag een fiadoe van de blaka mang. Maar wan lo K. é passa dja.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.