Kaseko zangers/muzikanten gezocht voor Surinaamse concertserie

0

Theater Zuidplein en de Rotterdamse jazzmusicus Patrick Lauwerends zijn op zoek naar aanstormende zangtalenten en musici voor de Surinaamse concertserie ‘Sweet KASEKO Dreams?!’ in Theater Zuidplein. ‘Sweet KASEKO Dreams?!’ is een talentontwikkelingstraject dat jong, muzikaal (Kaseko)talent helpt bij de ontwikkeling van hun eigen muziekstijl(en) en deuren opent naar een professionele muziekcarrière. De dromen van de talenten staan hierin centraal.

Ben je getalenteerd? Heb je belangstelling voor Surinaamse (oude, nieuwe en fusion) Kaseko muziek? Ben je bereid jouw composities of eigen werk te laten horen tijdens het eerstvolgende concert van ‘Sweet Kaseko Dreams?!’ op zaterdag 29 november 2014 in Theater Zuidplein? Schrijf je dan nu in voor de audities! De auditie vindt plaats op zaterdag 11 oktober 2014 van 13.00–17.00 uur in de kleine zaal van Theater Zuidplein in Rotterdam. De jury tijdens de auditieronde bestaat uit Patrick Lauwerends, jazzmusicus/bandleider en mw. Doro Siepel, directeur Theater Zuidplein.

In aanloop naar het theaterconcert op zaterdag 29 november in de kleine zaal van Theater Zuidplein krijgen de talenten -die de auditieronde overleven- een gratis individueel coachingstraject (3 uur per deelnemer) aangeboden door jazzmusicus en bandleider Patrick Lauwerends.

Inschrijven is mogelijk door een mail te sturen naar kasekostar@gmail.com. Meer informatie en spelregels zijn te vinden via www.theaterzuidplein.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.