Opening Saronbrug over Saramaccakanaal

32

Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken (m) zwaait naar mensen die hem opwachten aan de voet van de Saronbrug aan de noordelijke over van het Saramaccakanaal. Hij maakte zondag een wandeling over de brug nadat hij die feestelijk had geopend. Enkele uren daarna werd de oeververbinding opengesteld voor het verkeer. De verwachting is dat met de openstelling van de Saronbrug de verkeersdrukte over de Coesewijne- en de Van ’t Hogerhuysstraat geleidelijk aan zal afnemen.
Saron-1Buurtbewoners maken zondagmiddag een massale wandeling over de Saronbrug nog voordat die voor het verkeer wordt opgesteld. De oplevering van de oeververbinding komt 2 jaar later dan was afgesproken toen het contract in juli 2010 werd getekend tussen het toenmalig kabinet en het aannemingsbedrijf Nameco.

32 REACTIES

 1. Wederom pronkt de NDP met andermans veren, walgelijk !
  Deze brug is gebouwd door de vorige regering. Wanneer gaat DDB nu eens op eigen kracht iets opzetten.


  Maak melding

 2. Koos zie hoe achterlijk dom en jaloers jullie zijn.
  Hoe bedoel je pronken met ander mans veren .die brug is niet van de ndp of mc die brug is niet van de vhp of nps front die brug is van de natie zoals die bosje brug ,koppename brug en straks carolina brug .het zijn dit soort mensen die ndpers voor dom uitmaken.koos ik had je hoger ingeschat maar joe dong jaroesoe dat is jullie probleem.


  Maak melding

 3. @Koos de Jong

  Als je vindt, dat bouw van deze brug de vorige regering toebehoort, dan behoort het echec van de bouw van het politiehoofdkantoor ook tot die regering.


  Maak melding

 4. @ Gladvis.

  De Javanen en Hindoestanen, hebben wat anders te doen dan over de brug te lopen. ( De brug loopt niet weg, ze kunnen er altijd nog over heen lopen of rijden. )


  Maak melding

 5. Ik heb zelf eens bij de brug gekeken dit weekend en heb nog steeds niet door, waarom deze brug een ontlasting geeft voor het verkeer vanuit nhet zuiden.
  Wij wonen 23 km ten zuiden van Paramaribo en moeten steeds via de Hernhutterstraat Paramaribo binnenrijden.
  Een ander alternatief is via de Van Hogerhuisstraat-Zwartehoevnbrugstraat, maar daar wordt je helemaal niet vrolijk van.
  De helft van de tijd staat zowel de Van Hogerhuistraat als de Hernhutterstraat vol met files.
  Volgens mij komt door de opening van de Saronweg de Hernhutterstraat alleen maar meer onder druk te bestaan of anders gezegd: het wordt daar alleen maar drukker en het is daar al zo druk.
  Misscchien kan iemand mij uitleggen, welke echte verbetering de opening van de Saronbrug met zich meebrengt.
  Als je het verkeerscirculatieplan rond de brug bekijkt, heb ik mijn twijfels, maar misschien zie ik het wel verkeerd.


  Maak melding

 6. Nee @ Rudinho:
  Je hebt helemaal gelijk! Deze brug, die door de vorige regering al geratificeerd is, heeft onder de huidige regering al een achterstand opgelopen van twee jaar! Een NDP-brug? Laat met niet lachen. Planologie is in Nederland een UNIVERSITAIRE studie. Maar zo lang er in Suriname zogenaamde “planologen” rondlopen met nauwelijks een middelbare schoolopleiding, ben ik bang dat het gevolg, zoals jij het goed gezien hebt, nauwelijks waarneembaar zal zijn.


  Maak melding

 7. Zo. De weg is dus voorbereid nu voor een invasie door het binnenland. Nog meer occupaties, roven en diefstal e.d. kunnen het resultaat zijn.
  Wel, de weg naar Santo Boma wordt wat betere bereikbaar nu.


  Maak melding

 8. koos de jong .je bent en zal netzo dom achterlijk en jaloers blijven als al die andere redimusus .gelukkig zijn mensen zoals jou niet in suriname .
  wat hier geleverd is is voor de natie en niet voor de ndp of de vhp nps het is van nationaal belang en als het nou vhp of nps die brug had gebouwd zou ik het toe juichen en niet denken dat het de ndp die brug moest bouwen .niet verwonderlijk dat velen van jou soort allemaal leugens uit jaloezie zitten te vertellen over de regering bouterse .was het maar front die deze projecten had kunnen realiseren zou ik op ze stemmen maar ze kunnen niets de enige van front die toch mijn zegen had was venetiaan ,voor de rest zeg ik god zij dank dat ze van het toneel verdwenen zijn .tijd voor de ndp suriname heeft veel te danken aan deze partij als het om opbouw gaat en grote projecten .de vhp mag en zal niet aan de macht komen .


  Maak melding

 9. Dom en stom, waarom NDP vlag,???
  De NDP heeft toch niet de brug bekostigd??? Het is hun taak om werkzaamheden uit te voeren voor de staat en volk. Zo zie je hoe laag gekwalificeerd onze politiek in Suriname is.


  Maak melding

 10. @ Pero

  Bosje had bruggen gebouwd en Suriname bankroet gemaakt. En toen gingen ze nog als idioten geld drukken en mijn huis werd evenveel waard als een djogo bier. Het waren de VHP en NPS de monetaire orde terug brachten. Bosje en presie amnestie desie bouwden deze bruggen alleen om steekpenningen aan te nemen die via sardjoe naar ze is doorgesluisd. O ja diezelfde sardjoe heeft nog een brug aangevaren en nooit voor hoeven te betalen omdat de herbouw weer tjoekoes zou opleveren.


  Maak melding

 11. Waarom Wapperende NDP-vlaggen op de brug bij Saron naar Beekhuizen?

  Het geld waarmee deze brug betaald is, is van het Surinaamse volk, daarom hoort bij openingen van dit soort zaken maar één vlag te waperen en dat is de Surinaamse vlag, ja toch?

  Surinamers let op! Er hoort alleen een vlag bij dit soort gebeurtenissen te wapperen en dat is uw vlag, de Surinaamse vlag. Alle andere kleuren zijn nep, dus ook de NEP-vlaggen zijn nep en horen thuis in het museum.


  Maak melding

 12. Inderdaad, de Sranang-vlag hoort bij de opening te
  wapperen !

  Alweer ontduiken de NDP-bobo’s het protocol !

  De Suribevolking heeft voor de brug betaald, NIET de
  de Amnestie-NDP !

  PS : Helaas geen NEP-amnestie voor Dino, hij krijgt
  binnenkort de volle BAK !


  Maak melding

 13. @Pero
  Indien u de brug een nationale brug vindt. Waarom wordt er dan niet met de nationale vlag gezwaaid.

  NDP heeft op eigen kracht ongeveer 17 zetels in de DNA de rest van Megacombinatie zijn zetels van de voormalige VVV, PALU, KPTI, NS etc.

  Is het niet zo door bij een feestelijk opening alleen met NDP vlaggen te zwaaien een verkeerd beeld gecreëerd wordt. 2/3 deel van het land is geen NDP en moet evenveel of wellicht meer bijdragen voor de realisatie van dit nationale bezit.

  Het is ongepast van de minister van OW en de vice President om toe te staan dat de opening een manifestatie wordt van de NDP. Het toont duidelijk aan dat de NDP denkt Suriname te zijn en dat is niet zo. De NDP kan zich Suriname verklaren als het 2/3 (=34) of meer van de zetels in de DNA weet te veroveren. Dan heeft zij de gekwalificeerde meerderheid om alles op te eisen.

  Succes toegewenst omdat op een democratische wijze te bereiken.


  Maak melding

 14. waarom de NDP vlag?

  heel simpel omdat alleen de NDP zaken gedaan krijgt in Suriname, alleen de NDP heeft totnutoe bruggen kunnen bouwen die door de hele bevolking gebruikt worden. Alleen de NDP denkt in landsbelang, de NDP heeft totnutoe meer bruggen en wegen aangelegd dan front in zijn 19 jaar regeerperiode.

  Front heeft in 10 jaar regeren 1 brug opgeleverd die bij oplevering direkt afgekeurd was, ja lees het goed de brug te Uitkijk was afgekeurd.

  Front heeft een 2e brug proberen te bouwen die door een ponton omver werd geslagen, de eigenaar van de ponton hebben ze nooit voor het gerecht kunnen brengen voor schadevergoeding, het karkas staat nogsteeds in de Suriname rivier te Carolina.

  ja NDP vlaggen en dit is maar het begin, heel suriname gaan we paar kleuren met NDP vlaggen. Wennen jullie maar alvast aan. front NOOIT MEER.


  Maak melding

 15. Op 1 juli 1997 droeg het Verenigd Koninkrijk Hongkong ( = geurige haven) over aan China. Hongkong werd hierbij een Speciale Bestuurlijke Regio, waarin gedurende vijftig jaar niet dezelfde wetten gelden als in het communistische China. Dit wordt het idee van “een land, twee systemen”genoemd. China is communistisch land en Hongkong is een plaats met democratisch systeem in een communistisch land.

  De Hongkongers zijn gewend aan een democratisch systeem en willen dit ook zo houden, zie de protesten van de Hongkongers die dit willen behouden en helemaal geen communisten willen worden, zoals dat momenteel in China wordt toegepast. De Hongkongers vechten voor hun democratische rechten, trias politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht, internationale wetten, zoals dat was voor 1 juli 1997 toen Hongkong nog een deel was van het Verenigd Koninkrijk. Het bestuur in Peking doet er alles aan om dit te beperken en van Hongkong een stad te maken zoals Peking of andere stad of gebied, plaats in het land China, dus gewoon zwaar communistisch. De rechten/regels, plichten en vrijheden,
  democratisch, regels, wetten en plichten en internationale wetten zoals voor 1 juli 1997 die deze Hongkongers hadden/hebben willen ze behouden en moeten niets van het Communisme. Zie de felle protesten hier ze hiervoor leveren en bereid zijn daarvoor te sterven.

  Zie ook Oekraïne waar de bevolking de standbeelden van Lenin gewoon omver trekt en vernietigd, Weg met het Communisme waarin Rusland deze bewoners tientallen jaren mee heeft laten leven.
  Het Communisme is dood, leve de democratie/de rechtsstaat, trias politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht, internationale wetten zoals vastgelegd bij oprichting van de UN in 1945.

  Het communisme is dood en sukkelt voort in China, Rusland, Cuba, Venezuela, Equatoriaal Guinee, heel veel moslimlanden, enz,enz, enz, maar is zo goed als dood. DDB wil van Suriname ook een zwaar communistisch land maken, zie maar de landen waar hij goede vriendschapsbanden mee heeft, en met het SLM-vliegtuig naar vliegt, Venezuela/Maduro, Cuba/Raul Castro, Equatoriaal Guinee/Theodore Obiang. Landen waar alleen de families, naaste vrienden van de lijders van deze communistische landen rijk zijn en het totale volk straatarm is. Deze lijders in dure zwarte limousine rondrijden met bodyguards gekleed in zwarte kleding en donkere zonnebrillen en tot de tanden bewapend zijn. Deze lijders zetten het leger in om op hun eigen mensen te schieten, dood te schieten, mensen mogen niet een andere mening hebben of kritiek, enz, enz.. Zie maar hoe de media bang zijn om kritische vragen te stellen aan DDB en heel bang zijn om dit te doen? Zie hoe Radio man tegenstanders bespreekt op de Radio, schandalig, beledigt, vernedert en dit allemaal met geld dat van het volk is, daar wordt hij mee betaalt en dan beledigt hij de tegenstanders.

  Surinamers kijkt u uit voor de hoogbejaarde vos DDB,de hoogbejaarde adviseurs van de NDP, Radio Man met hun streken en laat ze u geen zand in de ogen strooien, zie maar de nepfoto van Koningin Maxima en de firstlady, gewoon nep!, zie de kleur van de vlag van de NDP die wapperde bij de opening van de brug van Beekhuzien naar Saron, Nep! Deze brug is met geld gebouwd die van alle Surinamers is en daarom hoort daar maar één vlag te hangen en dat is de Surinaamse vlag. De brug is van alle Surinamers. De NDP-vlag en de hoogbejaarde DDB en hoogbejaarde adviseurs horen thuis in een museum. Gewoon op sterk water zetten.

  Surinamers let op! Democratie en de rechtsstaat is heel belangrijk, de grondwet van de republiek Suriname en internationale wetten zoals vastgelegd bij de oprichting van de UV in 1945.

  Weg met het communisme, zoals in Cuba, Venezuela, Equatoriaal Guinee, die zelf geen toiletpapier hebben om hun poepgat te vegen als ze gepoept hebben, enz, enz, enz, Kijk uit dat Suriname ook niet die kan opgaat, Zie hoe de bewoners van Hongkong vechten en strijden voor hun democratie, ook in Venezuela. Zie en lees en zoek op het internet hoe Surinamers tijdens de militaire periode van de jaren 80 van de vorige eeuw in Suriname gestreden hebben voor de democratie en dit ook met hun leven hebben moeten bekopen. Surinamers wees bewust en wees paraat! Vele hebben hun leven gegeven voor dictators en te strijden voor de democratie/de rechtsstaat.

  Niemand staat in een democratie boven de rechtsstaat en heeft geen amnestie nodig. Wie een wet of regels van de rechtsstaat overtreedt, behoort gestraft te worden door de rechter, ja toch?

  De democratie/rechtssysteem is het beste systeem, waarin een bevolking kan leven, met rechten en plichten die vastgelegd zijn in een grondwet en het individu zich goed kan ontplooien en van zijn vrijheden kan hebben, vergaderen, een eigen mening kan hebben, kan verenigen, veilig voelt, plichten heeft, enz. enz. enz. en de internationale wetten nog veel belangrijker zijn dan wetten/regels in de eigen grondwet van hun land.

  Zie hoe de Hongkongers strijden voor de democratie/rechtsstaat.

  Surinamers waak voor uw grondwet, trias politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht en internationale wetten ook van toepassing zijn voor uw land.

  Surinamers wees bewust, kies bewust op 25 mei 2015.

  Een Volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan is het einde zoek, aldus een grote strijder voor de rechtsstaat en democratie, H.M. van Randwijk/ was een verzetman/journalist

  Surinamers, waakt u voor uw democratie en rechtsstaat.

  Surinamers/ (jonge)kiezers.
  Pas op voor de oude hoogbejaarde vos DDB/moordenaar, (drugs)crimineel en zijn hoogbejaarde adviseurs/boeven, criminelen/communisten, roversbende. museumstukken/hun streken, pas op uw ganzen.

  Time4 change!

  Leve de Democratie, de rechtsstaat!

  Hoera!, Hoera!, Hoera!

  God Zij Met Ons Suriname.


  Maak melding

 16. passant je hebt niets te doen he, waarom zoek je geen baan of een hobby.

  Een groot lap tekst vol onzin, je zal het maar bedenken. Jullie fronters zijn zo dom en achterlijk, dat ik me als medemens schaam om jullie soort.


  Maak melding

 17. volgens mij wonen er geen javanen chinezen en hindoestanen meer in su no,wel ik mail limbo van mofotapoetorie om te vragen hoe het zit, het begint zo’n beetje op Haïti te lijken.


  Maak melding

 18. @ Afu Sensie

  Waarom NDP Vlaggen. Niet de NDP doet zaken de regering van het volk doet zaken en de burgers betalen de rekening.
  De NDP omvat ongeveer 17 van de 51 DNA zetels. U en de vlagen claimen iets dat niet van een partij is maar van het VOLK.

  Wat niet bevalt wordt door u gedumpt bij de vorige regering. Wel de regering die al die andere bruggen betaald heeft voor het VOLK. Dat vergeet u. U vergeet ook dat ondertussen heel duidelijk is dat er ongeveer $ 30.000.000 te veel betaald is en dat dat geld via HongKong en Sardjoe bij voorlieden van de NDP terecht is gekomen.

  U bent er trost op dat Bouterse sponsor Sardjoe een brug in aanbouw kapot vaart, de staat schade berokend en de schade niet betaald.

  Beste Afu Sensie u schrijft en denkt A moreel. De front regeringen hebben geprobeerd het land te ontwikkelen. De laatste ruim 30 jaar kwamen ze steeds vanuit een onder nul stand. zodra er weer wat gerealiseerd was kwamen Bouterse en co het weer afbreken.

  Afu Sensie deze regering en haar volgers leeft in een droomwereld. laat ik u een voorbeeld geven. de begroting 2014 was ongeveer SRD 7.000.000.000 de begroting 2015 moet ongeveer SRD 9.200.000.000 worden WIE GAT DAT BETALEN zonder later op de blaren te zitten.


  Maak melding

 19. jojo jullie fronters zijn en blijven geboren hypokrieten.

  NDP is de grootste partij van en in Suriname, stamp dat nou goed in je bezopen kop jojo.

  De Grootste PARTIJ in Suriname is er geen grotere.

  NDP’ers zijn trots en zullen hun vlaggen laten wapperen bij weer zo’n mijlpaal gerealiseerd door een NDP regering.

  Wat voor mijlpaal heeft een front regerering gerealiseerd waarbij hun aanhang met oranje of groene vlaggen kon gaan zwaaien.

  Je bent duidelijk jaloers.

  Ik ben trots op de ponton van sardjoe. je vergist je duidelijk met jouw ANTI-Surinaamse houding. Het was de taak van de vorige regering om een onderzoek in te stellen, een rechtszaak aanhangig te maken en schadevergoeding te eisen.

  Jullie fronters leven duidelijk in een omgekeerde wereld.

  Wij als NDP’ers hopen graag je bewijs te zien van die 30 miljoen, we zullen lang wachten natuurlijk, want jullie fronters kunnen niets anders dan onzin en leugens verzinnen.


  Maak melding

 20. Speciaal voor die achterlijke jojo

  “De NDP omvat ongeveer 17 van de 51 DNA zetels ”

  Onderstaand je lijstje, kijk maar de NDP is 2x zo groot als de VHP, bijna 3x zo groot als de daarop volgende partij

  NDP – 17 zetels
  VHP – 8 zetels
  PL – 6 zetels
  NPS – 4 zetels
  ABOP – 4 zetels


  Maak melding

 21. ramsingh ,om wat te bereiken zal je moeten offeren en ik pero heb ook geofferd .voorlopig staat die brug en zie wat er in commewijne gebeurt .jullie zijn dom en achterlijk .ik verzeker jullie vhpers npsers en nederland …dat als de ndp er niet zou bestaan die brug naar commewijne en de koppename punt tot op heden er niet zouden zijn,die kapotte veerboot die tot 12 uur in de avond ging varen zou nog bestaan en er zou nog steeds geen ontwikkeling zijn in commewijne en richting coronie .
  zelfs staats olie zou niet bestaan .hulde aan de ndp hulde aan desi bouterse en jarap staats olie is opgebouwd mede dankzij bouterse .jullie kunnen zeggen wat je wil die oude verroeste partijen nps en die hokjes partij vhp zijn een sta in de weg voor ontwikkeling van dit land .het probleem van die fronters is jullie zijn jaloers en front is geen goed voorbeeld voor jullie .wij het surinaamse volk gaan met jullie afrekenen volgend jaar mei .het volk ziet dat er wordt gewerkt maar steeds alles afkraken wat front doet en ik ben blij dat die oppositie alles afkraakt maar het volk weet wel beter .op naar 2015.bouta nog steeds de onbetwiste leider van de ndp ,bouterse president van de republiek suriname en die gaat voor een tweede termijn .wij willen een president die voor elke surinamer klaar staat een president die niet hokt en naar zijn soort kijkt en bevoordeeld wij willen een president die gedragen wordt door dit volk .een president die richting geeft en boven al surinames onafhankelijkheid niet te grabbel gooit maar waardig uitdraagt en opkomt voor haar onafhankelijkheid .samen werking prima ,zaken doen prima maar no seer na kondre en daaarom zeg ik bouta jij zowel vene dragen suriname waardig ,geen inmenging van wat santhoki segebai probeert nederland te betrekken maar ik denk dat die nederlanders hun les hebben geleerd .


  Maak melding

 22. Mie kondremang,

  Te beginnen met de eerste reageerder:
  Laten we onmiddellijk ophouden om een scheiding te maken in het Surinaamse volk.We zijn allemaal Surinamers.Het zijn allemaal Surinamers die over de nieuwe brug lopen.Reageerder Lawmang.Dja:
  Heel goede opmerking.
  Tevens moeten we het gewoon waarderen dat er weer progressie/vooruitgang is geboekt in de infrastructuur van ons land.
  Mie kondremang: Laten we elkaar blijven respecteren.Maakt niet uit of je nu Javaan,Hindoestaan,Indiaan,Creool/Boslandcreool,Chinees of Europeaan bent.
  Aan ons allen…van harte gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst !!


  Maak melding

 23. @Afu Sensie
  Ik ken de getallen heus wel , dat ze de grootste zijn is duidelijk alleen dat geeft niet het recht om alles als eigen resultaat te claimen. Het blijven 17 zetels en dat is 1/3 van het geheel.
  U probeert te overschreeuwen.
  Ik stel slechts dat 1/3 het succes van het geheel claimt en dat is een regering onwaardig. Alle burgers betalen mee en hebben mee gewerkt. De President stelt de president van alle Surinamers te zijn. Er is een tegeltjes wijsheid. “Gekken en dwazen schrijven hun namen op deuren en glazen”.

  Deze regering heeft een door de vorige regering opgedragen werk na aanbesteding gewijzigd. Het gevolg veel gedoe en 2 jaar vertraging. Als er iets niet klopte is het zaak dat goed te benoemen en duidelijk te maken. Nu roept men maar wat.

  Ten aanzien van het bewijs omtrent de steekpenningen van Ballast Nedam aan de heren J W. en D D B. het volgende Rob A (Surinamer van afkomst en wonend te Curacao) heeft in het Justitieel onderzoek verklaart hoe, waar en aan wie, voor wie hoeveel is afgedragen. Dat dit bewijs niet opgehaald wordt is nu niet verwonderlijk. Reken maar als er een andere regering komt het bewijs wel opgevraagd gaat worden.

  Voor de goede orde ik heb geen enkele relatie met welke partij dan ook. Mijn mening is op basis van wat ik zie en ervaar dat Shantokhi de minst slechte kandidaat is.
  De Surinaamse politiek wordt gekenmerkt door veel geroep en weinig feiten kennis. Men heeft te lange tenen om op een redelijke manier naar de argumenten van anderen te luisteren.

  Ik heb wat verstand van Bouwen en heb onder andere bij Ballast Nedam gewerkt en ken Rob A ook nog een beetje. Beste Afu Sensie ik begrijp een beetje van bruggen, wegen en gebouwen en weet daardoor dat OW en de regering veel onzin probeert te verkopen aan het land.


  Maak melding

 24. Afu Sensie,

  Jou lijstje kan er volgend jaar zomaar anders uitzien.
  Het lijstje van jou stamt uit 2010.
  Volgend jaar zijn er nieuwe verkiezingen en kan het er ineens heel anders uitzien.
  Dat is Suriname ten voeten uit, altijd geweest, dus juich niet te snel, want dan kom je bedrogen uit..


  Maak melding

 25. afu sensie
  deze fronters beginnen te spuit poepen .
  ze voelen nattigheid ondanks dat ze een mammoet blok hebben gevormd.fronters beginnen wartaal te praten ,santokhi heeft al zijn goden bij elkaar geroepen ,krishna ,hanoeman ,brahma ,chiva ,ganesha ,vishnu,rama,noem maar op allemaal worden ze op getrommeld om de hokjes partij bij te staan , de geest is uit de fles .santhoki segebai heeft al gezegd dat de verkiezingen al zijn gewonnen in 2015 .al deze goden hebben hem voorspeld de zege is binnen .
  nu het praktijk nog dat telt voor de ndp onder leiding van niemand minder dan desi delano bouterse de onbetwiste leider van de ndp.. de man die het op gaat nemen tegen santhoki segebai .de verenigde hindoestaanse partij in een multiculturele samenleving die in hokjes denkt en geloofd wil de president leveren voor dit land .de tijd zal het leren ,wij gaan op naar 2015 .
  sterede strede wie no sa vrede bouta na wie vesie mang herie libie te na dede pero sa vetie gie sranang .


  Maak melding

 26. Zo proberen ze de verkiezingen te winnen, het komt in ieder geval als een boomerang terug.

  Dit terwijl de huidige regering bruggen aan het bouwen is.

  “Jogi is kwaadaardig bezig of hij kent de comptabele regels niet”

  Kan iemand een keuze maken uit bovenstaande?


  Maak melding

 27. Saronbrug is aan vervanging toe, ben blij dat he gebeurt.Alle andere bruggen volgen, dan ben je goed bezig.De brug is voor iedereen, niet voor bepaalde persoon.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.