woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameDure foto mevrouw Bouterse en koningin Maxima

Dure foto mevrouw Bouterse en koningin Maxima

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 sep – Een foto van de echtgenote van president Desiré Bouterse, Ingrid, en de Nederlandse koningin Maxima blijkt een heel dure te zijn geworden. Zowel Suriname als Nederland kwamen in het geweer. Aan beide kanten is afstand genomen van de foto. Die blijkt op facebook te zijn geplaatst door niemand minder dan Suriname’s ambassadeur bij de VN, Henry MacDonald.

Het plaatje is geschoten tijdens een receptie voor echtgenotes van staatshoofden. “Het betreft een informele foto die ongevraagd is gemaakt. De ontmoeting vond ongezocht plaats als onderdeel van een reeks personen die voorgesteld werden. Er heeft geen onderhoud plaatsgehad”, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst in Nederland.

De woordvoerder van president Bouterse, Cliff Limburg, ontkent dat de foto van officiële Surinaamse bronnen komt. “Die meneer is buiten zijn boekje gegaan en hij mag dat niet zo via internet verspreiden. We zijn er ook door verrast”, zegt Limburg tegenover de Ware Tijd. [Foto: Facebook-pagina Henry Mac Donald]

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

70 REACTIES
 1. zoals ik het eerder zei die twee passen bij elkaar,maxima’s vader oorlog misdadiger van Argentinië zuidamerika en miss ingrid van het coca paradijs suriname haar man dibrie ook een oorlog misdadiger en drugs dealer.
  zo te zien kunnen die twee het heel goed met elkaar vinden.
  Prachtig toch!


  Maak melding
 2. Limbo liegt! Bouta heeft opdracht aan de ambassadeur gegeven om de foto op Facebook te plaatsen. Hij en niet de ambassadeur heeft het meeste baat bij plaatsing van de foto, omdat dan het volk een rad voor ogen gedraaid wordt, dat de betrekkingen tussen Suriname en Nederland genormaliseerd zijn. Dat is totaal niet geval, want als Desi zijn voet op Nederlandse bodem zet, zal hij gewoon zijn straf moeten uitzitten.


  Maak melding
 3. de lichaamstaal van deze mevrouw naast de ,,Koningin,,zegt iets als of zij zo uit een krotten wijk komt..

  totaal gefrustreerd mis krabel niet wetende waar zij naar toe gaat hoe nu verder..

  vooral die ,,hou nu verder,,wat na 25 mei 2015 ,weg met al die privileges de eenzaamheid,de weeën van het komende tijd perk..

  wat dacht je van die acht duizend srd in de maand voor het niks doen en nog andere faciliteiten.


  Maak melding
 4. Koningin Máxima is ‘ongezocht’ met de Surinaamse presidentsvrouw Ingrid Waldring-Bouterse op de foto beland. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) heeft er ”geen onderhoud plaatsgehad” tussen de twee vrouwen.

  Op de foto, die terloops zou zijn gemaakt tijdens een receptie van secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties in New York, staat Máxima naast de vrouw van president Bouterse. De omstreden Surinaamse president werd in 1999 in Nederland bij verstek veroordeeld tot 11 jaar cel wegens drugshandel.

  De foto kwam waarschijnlijk in de openbaarheid door de Surinaamse ambassadeur bij de Verenigde Naties, Henry Mac Donald, die hem op Facebook plaatste.

  Bron: Nu.nl

  Die secreet van een Ingrid Waldring-Bouterse is wanhopig opzoek naar erkenning want laten we nu eerlijk de gros van de mensen kotsen op La Familia Bouterse.


  Maak melding
 5. Het is onbekend door wie het plaatje werd geschoten maar het zou mij niet verbazen indien blijkt dat het moment is GEORKESTREERD !!!

  Verder zegt ” Limbo the Bimbo ” ; “we zijn er ook door verrast ” !

  Bedoelt hij dat ze verrast zijn daar het Ingrid gelukt is om het “plan ” VLOT uit te voeren of dat ze verrast zijn om het feit dat MacDonald zich niet heeft gehouden aan de afspraken wat betreft publicatie ???
  Ik vermoed het laatste.

  Hälsningar! CHAVÉZ


  Maak melding
 6. Reageerders, odi odi.

  @Jacobus (cobie)!
  Zullen er straks vragen hierover worden gesteld in de 2e Kamer?
  Want er is vermoedelijk opzet in het spel.

  Foto van bovengenoemd artikel doet mij even denken aan het volgende bericht van twee jaar geleden met een foto.

  http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/12970
  16 Sep 2012 (Bron-starnieuws.com)
  Google ook naar (afbeelding+van+piet+wortel)

  Dus binnenkort is er een extra feest in Ocer onder leiding van DADA.


  Maak melding
 7. “De woordvoerder van president Bouterse, Cliff Limburg, ontkent dat de foto van officiële Surinaamse bronnen komt.”

  Niet officieel?!

  “Die blijkt op facebook te zijn geplaatst door niemand minder dan Suriname’s ambassadeur bij de VN, Henry MacDonald.”

  De functie van ambassadeur is een officiële functie!

  Of, is deze foto door Dino op één van zijn verlofdagen gemaakt?!

  Lachen joh! Wat wil de Pirst lady bewijzen?


  Maak melding
 8. Een medaille heeft twee kanten. Suriname en Nederland zijn tot elkaar veroordeeld en Surinamers en Nederlanders zullen elkaar in de wereld tegen komen en wat is het dan fijn om iemand in het buitenland/andere land te ontmoeten, die Nederlands spreekt en iets van elkaar landen, geschiedenis/band, verbondenheid te kennen en te weten. Ziet u dit in dat licht. Ook voor de betrekkingen te verbeteren.

  Deze foto moet op dit moment gezien worden als mooi en om te hebben voor het privéalbum DDB en firstlady en dat er een relatie is tussen Suriname en Nederland ook in een zeer moeilijke regeringsrelatie tussen deze twee landen en dat haar man DDB hieraan schuldig is, evenals Nederland aan de andere kant. Het Surinaamse volk en de ontwikkeling zijn hiervan de dupe. Ieder nadeel heeft ook zijn voordeel en dat moeten we ook onder ogen zien.

  Surinamers, Nederlanders en anderen moeten het positief bekijken en dat er achter de schermen contacten zijn tot heil en vrede, ontwikkeling, enz, enz, enz. Surinamers moeten zaken ook bekijken in het algemeen belang voor land en volk en dat geldt ook voor Nederland. Landen en mensen hebben elkaar nodig, dus ook Suriname en Nederland.

  Er is tussen Suriname, Nederland en “Antillen” een heel sterke band en daar moeten we heel goed onder ogen zien en het beste uit halen. Natuurlijk moeten we ook kijken naar andere landen in de wereld, West Afrika, Azië, Europa, Latijnsamerika, Caribisch gebied, Noord-Amerika, enz en daar onze voordeel uit halen. Brazilië is het land waar Suriname en de Surinamers een heel sterke band mee zouden moeten hebben, want als dat ons zou lukken zou Suriname in zeer korte tijd lichtjaren vooruitgaan in alle sectoren. Onderwijs, wetenschappen, ondernemingen, cultuur en sport moeten hierin voorop lopen. De infrastructuur is ook belangrijk, wegen, havens, luchthaven, rivier- of zeehaven, energie, enz, enz

  Jammer dat er geen goede wegen/verbindingen, naar Brazilië zijn en Braziliaans Portugees niet op scholen, instituten als verplichte vreemde taal wordt onderwezen.

  Nederland!

  Let op! Nederland is het 4e rijkste land in de wereld op de ranking van landen 2014. (zoek maar op)
  1. Zwitserland
  2. USA
  3. België
  4. Nederland.

  Surinamers moeten ook de relatie met België sterker aanhalen, gelet op de taal/cultuur en Suriname net zo eenvoudig of moeilijk te bereiken is als Nederland met het vliegtuig en trein en of , auto en omgekeerd. België ligt in het zuiden van Nederland. Ook gemakkelijk te bereiken via Frans-Guyana, Frankrijk.met auto, vliegtuig, auto, trein,

  Er was een koloniale band was, beide landen burgers in elkaar landen hebben, beide landen het Nederlands als belangrijke taal hebben, Suriname een slechte kopie is van Nederland, enz. enz., moeten we ons voordeel uit halen en waar slecht is dit te verbeteren.

  Er moeten meer Surinamers naar Nederland, België, “Antillen, Frans – Guyana gaan. Suriname moet er alles aan doen om kansarme mensen niet toe te laten en de Surinaamse cultuur, zeden en gewoonten, met een sterke Nederlands randje in stand houden.

  Iedere Surinamer is een ambassadeur van Suriname en waar wie dan ook een bijdrage aan kan leveren om het voor ons land en volk beter te maken, moeten we daar blij mee zijn.

  DDB, met zijn advieurs, Palu moeten bij zichzelf te raden gaan en in zien dat hij/zij een sta in de weg is/zijn voor de vooruitgang en ontwikkeling van Suriname. De vooruitgang en ontwikkeling van Suriname moet gebeuren via een andere koers en richting,nl; de rechtsstaat. trias politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht, de grondwet van de republiek Suriname, internationale wetten vastgelegd in de UN.

  God Zij Met Ons Suriname

  Leve De Rechtsstaat, Leve De Democratie

  Hoera!, Hoera, Hoera!


  Maak melding
 9. Grappige foto;

  De ene is vrouw van een man die lintjes doorknipt, de andere van de man die ooit kelen doorknipte.. (grap)

  Zonder gekheid.

  De ene is vrouw van een rijke man, die zijn rijkdom door zijn geboorterecht verkreeg (koningschap) en de andere door vrnl hard werken. (ook al was dat ooit mogelijk anders).

  De ene is vrouw van een man die dom is (“hij is beetje dom”) en de andere vrouw van een man die super slim is en Suriname als geen andere president op de (goede) kaart heeft gezet.

  De ene is vrouw van de man, die handen schudt met ’s werelds grootste misdadigers (Poetin) en de andere met de minder grote (Brunswijk)..

  Tsja enige verschillen zijn er toch..


  Maak melding
 10. lekker belangerijk !!! wie met wie op de foto staat
  is het nou niet eens tijd om een BOULEVARD TE MAKEN OP WATERKANT)
  dat zwaar verwaarloos en verouderd mooie plek in paramaribo
  gooi su plat en verbouw alles tot nieuwbouw
  er is geld zat daar(net als overal ter wereld)alleen suriname is nog oud en verwaarloosd iedereen tript om zijn eigen rijkdommen


  Maak melding
 11. Hhahaaaaaa…zo te zien wil in Suriname niemand krediet nemen voor deze foto. ZElfs Limbo wast zijn handen ion onschuld! Anders heft Limbo gewoonlijk wel een grote bek!!

  Dag Ray , de valse hierboven,
  Kon je echt geen ander nick bedenken?!


  Maak melding
 12. De foto is gemaakt en geplaatst op FB door Henry MacDonald zellf word er gezegd. Straks een foto van dada die alexander omhelst want die 130.000.000 lening (bij de bank die oranje is) voor de trein moet er komen.

  Ps.
  Ik denk dat de foto met maxima als een soort viagra werkt op dada, als hij die foto ziet kan ingrid nog een zware piip roken


  Maak melding
 13. inderdaad wat paulus de boskabouter zei over de borsten van ingrit en als ik de foto nu goed bekijk zie ik haar zo dichtbij maxima blozend staan met de in Venezuela gevulde borsten alsof ze wil zeggen ‘ maxima raak me aan no is mij nu opgevallen.het lijkt dat deze mevrouw een leuke partner mist. als het zo is, gelijk heeft ze want dibrie is al jaren geleden impo vanwege hardnekkig gebruik van dat witte spul zonder na te denken dat hij nog een jonge spang spang vrouw heeft.dus lieverd geniet van het leven hoor, amerika is uit te leven .jammer, dat je nu een afkeer hebt van mannen.


  Maak melding
 14. Deze foto lijkt onschuldig en zoals nu wordt gesuggereerd “buiten medeweten” genomen.

  Feit is wel dat juist vorige week de betrekkingen tussen Suriname en Nederland op diplomatiek niveau zijn hersteld.

  Het politiek spel is ondoorzichtig voor de gewone mens, maar wat tijdens deze VN vergadering achter gesloten deuren plaatsvond daar komen we jaren later misschien wel achter.

  Natuurlijk proberen zowel Nederland als Suriname een bepaalde draai aan te geven, maar op diplomatiek niveau zijn wederzijds toch ambassadeurs benoemd. Iets wat nu al 4 jaar op een confrontatie politiek leek, wordt nu met zachte hand behandeld.

  Mannen maken ruzie met elkaar, vrouwen kijken over de schutting heen en geven elkaar de hand. Zo hoort het toch ?


  Maak melding
 15. Lachen om die big mac. Goed te weten dat onze amba op de VN niet onderdoet voor die clown Ronald McDonald. Hij zou slim zijn en per direct asiel vragen in de US want als hij teruggaat naar Suriname overleeft hij zijn les in waterlopen van presie amnestie desie niet.


  Maak melding
 16. “michael zondag 28 september 2014 om 19:35 uur”

  Suriname (lees, de huidige regering onder leiding van de nog te
  veroordelen moordenaar) kiest eieren voor haar geld.

  Een Nederlander op een zeer hoge EU positie kan heel, heel,
  heel veel invloed aanwenden binnen de EU.

  Bent u opzoek naar een verklaring voor de overhaaste hernieuwde
  betrekkingen met Nederland? Overweeg boven staand.


  Maak melding
 17. Ik las hierover in het Algemeen Dagblad van vandaag op internet, waarna ik de foto – die kennelijk internationaal geblocked is – op deze Suri website tegenkwam. Wat mij opvalt is dat het eigen Surinaams volk zo negatief is tegen eigen Surinamers, i.c. Bouta en zijn vrouw, terwijl de Ned Surinamers veel positiever over hun eigen Sranang en hoogwaardigheidsbekleders..

  Ook het niveau op dit forum val vies tegen..

  Ik ga gauw maar naar elders.

  De eerste en echte,
  Ray

  P.S. Niets op tegen om een foto van 2 zulke mooie zg first ladies, te zien.. Enne.. lang leve de diplomatie.


  Maak melding
 18. Nederland toont weer aan dat het onvolwassen is om een serieuze relatie met Suriname te hebben.

  Gezien Nederland de Surinaamse First Lady niet respecteert mag de nieuwe NL ambassadeur in Suriname maar weer oprotten.


  Maak melding
 19. -Er is in Suriname al aangegeven dat de ambassade in Frankrijk niets heeft opgeleverd zoals men had gedacht, daarom moeten de banden met Nederland weer opgepakt worden.
  Ik heb ook begrepen dat men nooit een Surinaamse vlag bij die ambassade heeft opgehangen.!!!

  -Of die foto bewust gemaakt is is nog de vraag!!

  @Passant je schrijft::::::::Brazilië is het land waar Suriname en de Surinamers een heel sterke band mee zouden moeten hebben, want als dat ons zou lukken zou Suriname in zeer korte tijd lichtjaren vooruitgaan in alle sectoren. Onderwijs, wetenschappen, ondernemingen, cultuur en sport moeten hierin voorop lopen. De infrastructuur is ook belangrijk, wegen, havens, luchthaven, rivier- of zeehaven, energie, enz, enz

  =Hoezo Brazilië waar mensen hun huis zijn uitgejaagd voor de WK????die kinderen volgen nu geen onderwijs.

  -Je maakt een inschattingsfout en waarom, nu al kan deze regering zijn eigen grondstoffen niet op een goede manier gebruiken. Alleen vrienden, familieleden en kennissen worden rijk.

  -Men heeft een mondvol over Nederland, terwijl Suriname veel rijker is dan Nederland en toch staan zij op de 4e plaatst als rijkste land ter wereld.
  Vraag je je niet af hoe het kan???? wel:::

  -geen beleid
  -eigen belang
  -leugens verkondigen
  -het volk voor de gek houden
  -geld en goud wegsluizen en geen verklaring voor geven
  -de Surinamers in het buiten tot landverraders roepen.

  verschil:::::Suriname jaagt grote bedrijven het land uit, omdat zij geen goed geschoolde mensen hebben om advies te geven.

  Nederland ::::: haalt juist grote bedrijven binnen en dit is alleen maar winst voor het land.


  Maak melding
 20. na de verkiezing van mei a.s. zal je zien hoe sme vooruit zal komen onder een ander regime..

  deze bende moet z.s.m. op geruimd worden..

  dan hebben de mensen weer plezier in hun leven..


  Maak melding
 21. @krofaja

  “Ik denk dat de foto met maxima als een soort viagra werkt op dada, als hij die foto ziet kan ingrid nog een zware piip roken”.

  Wil je daarmee zeggen, dat Bouta door Maxima eindelijk de borsten van zijn vrouw in perspectief ziet? 😆


  Maak melding
 22. Toch raar dat Macoe niet effe teruggeroepen word door el Presidente om te komen uitleggen als ik perschef mini bobo limbo op de radio hoor vertellen dat amba Macoe over de schreef is gegaan.
  Wat bezielde onze ambassadeur bij de VN toen hij besloot om de foto te plaatsen op zijn FB?
  Kennelijk besloot hij uit hoofde van zijn waardigheid dat het sociaal politiek gezien geen kwaad kon om met een foto van de presidents vrouwe samen met de koningin van Nederland te pronken.
  Duidelijk is, dat hij geen rekening gehouden heeft met de kwaadwillige a-nationale en ondemocratische en criminele krachten die politiek Suriname in hun greep hebben.


  Maak melding
 23. Su eist nog steeds dat anderen de werkelijkheid en achtergronden van Bouta, vergeten of weglaten.
  Dat kan niet in een publieke functie.
  Zorg dat je democraten en gescreende mensen benoemt
  op belangrijke posities, en blijf niet naar anderen wijzen !

  Ook moeten staatszaken niet vermengd worden met
  privezaken. Daarom reageerde Sranangregering in
  kwestie arrestatie Dino, met de mededeling dat er
  sprake is van een USA-complot ! Terwijl jouw diensten
  om prive-redenen zeer ernstig hebben gefaald.

  Dommer en ondiplomatieker kan niet !

  Dus : Sranang people, un mus fu wiki !


  Maak melding
 24. De ene een dictator vrouw,de ander een dochter van een minister tijdens een dictatuur.trouwens heel het koningshuis is vroeger getrouwd met foute Duitser, mensen die jou volk hebben vermoord. Ook in Argentinie is maxima haar vader zo een persoon geweest.soort zoekt soort.


  Maak melding
 25. Srika,noem deze mensen aub geen indianen ok.ze zijn het niet waard.en wat hebben indianen met jullie waardeloze politiek te maken.dus hou je onzin voor je alsa je niet weet wat het indiaanse cultuur inhoud,En die naam van je heb je zeker verzonnen toen je in de spiegel keek.


  Maak melding
 26. heej, @valse Ray, doe het alleen wanneer je ons wilt laten puzzelen. iedereen heeft zijn eigen stijl en zelfs als je er geen gezicht erdoorheen ziet, zie je wel dat de stijl anders is, zelfs de verwachte (stijl-)fouten zijn anders!


  Maak melding
 27. Er zijn belangrijkere dingen om erover te schrijven dan deze onzin over foto van die twee vrouwen.Mensen zitten niet op sensatie te wachten.Waarom zijn volwassen mensen zo kinderachtig vraag ik me zelf af.Er is genoeg ellende op deze aarde laat men daarover schrijven.Dat is mijn advies.


  Maak melding
 28. (het westen)de nederlander en de rest van Europa samen met the USA zijn verantwoordelijk voor de ghaos in het midden oosten iraq
  die ze hebben ze bewapend en getraind….mooi is dat
  en dan dit nu ,laat Bouterse met rust jullie zijn allemaal boeven of zeg maar maffia s van wereld de Rijksvoorlichtingsdienst zijn flikkers die zich druk maken om een koulo foto van een koningin die haar vader ook zwaar fout was
  stuur die ambassadeur lekker terug naar denhaag met mappampang


  Maak melding
 29. Wat een gezeik iedere keer met deze indringers!

  De RVD moet eens een keer haar werk doen, en de Koningin beter in de smiezen houden.

  Logisch dat de Koningin niet wist met wie ze te maken had.
  Veel Nederlanders associëren ‘de suri’ met de mensen van de Bijlmer en de mensen op de centrale markt in suri, dankzij de beelden die ze worden voorgeschoteld door de media.

  Hoe scherp kun je zijn als plots, een onbeduidend verwilderd mens voor je neus springt, schaamteloos……

  Zie het verschil, de plek waar dit mens tijdens de vergadering zit, tussen de doekjes en de plek waar de Koningin zit, naast de enige echte First Lady Michelle, whahahahaha…


  Maak melding
 30. Zo zie je maar weer, hoe bouta zijn stemvee finaal voor de gek houd.
  Zogenaamd moet hij niets hebben van die Nederlanders, maar ondertussen….(vangt hij aow en soldierpensioen in euro’s).

  Wanneer worden de suri’s eens wakker.
  Bouta heeft zijn eigen landgenoten vermoord, zijn eigen kondremangs, zijn eigen sranan mangs in opdracht van!
  Waarom geloven ze nog steeds dat deze man, een greintje gevoel in zijn body heeft voor welke Surinamer dan ook.

  Daarom doet hij ook niets met de herstelbetalingen.
  Wie krijgt de beste baantjes, wie doet alle grote projecten, de Nederlanders….
  De suri’s en de surineds krijgen de restanten van de kruimels.

  Zielig hoor….


  Maak melding
 31. Ik vroeg mij ook af wat die verlepte modepop bij Maxima deed.Zij heeft bewust een rel willen veroorzaken,daar de vertegenwoordigers van de huidige regering in het buitenland als leprozen worden behandeld.


  Maak melding
 32. @Legendary massmurderer

  Start screening van alle hoogwaardigheidsbekleders
  in Sranang voordat je anderen lastig valt of de les leest.

  Normale democratische mensen all over the world
  hebben geen respect voor drogadealers en/of
  massamoordenaars !

  PS Volgende hoofdstuk is de verschrikkelijke afgang
  van de crimi-zoon Dino in USA Court.
  ( the next Surinamese pres !)

  He dont know nothing about drugs, weapons,
  Hezbollah terrorists !
  So, tell me your story !


  Maak melding
 33. De familie KAbouter(se) verzamelen plaatjes voor hun album door met wereldberoemde mensen op de foto te komen, zoals een puber met zijn idool. En zuster Clivia Limburg weet van ellende niet hoe hij uit zijn volgevreten speknek moet lullen. En clini-clown Mc Donald krijgt als beloning duizenden hectare grond als beloning voor de publiciteit. Allemaal zoooo doorzichtig en voorspelbaarl. We kennen onze paarse pappenheimers inmiddels wel.


  Maak melding
 34. Kijken jullie goed naar die foto! Want als ik ernaar kijk zie ik op beide gezichten een gedwongen lach. Of ze zien er vermoeid uit. Het lijkt alsof ze de fotograaf ze moest zeggen om “Cheese te zeggen, zodat hij toch smilende gezichten kon hebben op de foto.


  Maak melding
 35. Prachtig toch onze koningin met de vrouw van President Desi Delano Bouterse.Laten we positief zijn en wie weet is dit een teken dat we weer goede betrekkingen zullen hebben met Suriname het laatste paradijs.
  Leo Snel.


  Maak melding
 36. het is helemaal te begrijpen dat Ingrid graag met HARE MAJESTEIT MAXIMA op de foto wilde
  overall waar ze metr haar echtgenoot de pres verschijnt laat men haar duidelijk merken dat ze spek en bonen is
  denk aande c.v. van manlief en zoon dino
  dus op die manier wilde ze de wereld laten dat ze toch wel wat betekend
  alleen had HARE MAJESTEIT DE KONINGIN dat niet in de gaten
  en het is niet maccie hiervoor verantwoordelijk is zoals bobo limbopersad ons wil doen geloven
  de opdracht is door Ingrid in Eigen person gegeven


  Maak melding
 37. ja het is inderdaad een dure foto. terwijl men een ieder laat denken dat nederland niets van bouterse moet hebben staat maar liefs de koningin met de vrouw van bouterse op de foto. indien dat niet mocht hadden de adviseurs van de koningin haar dit hebben moeten afraden. zo zie je maar weer dat wat men op het poduim schreeuwt en wat achter de schermen gebeurd niet met elkaar in overeenstemming is. het is dan ook begrijpelijk dat men nu zover is dat er weer in beide landen ambassadeurs worden aangesteld. voor mij een prima foto voor beide personen en voor suriname als land. het zijn de tegenstaanders van bouterse die hiermede moeite hebben en natuurlijk politiek nederland maar niet prive nederland.


  Maak melding
 38. Ik heb al eerder gezegd dat Die Bolle en haar LaTina en de 3 muisjes Ahalia, Azalia en Akalia een bungalow op de kop proberen te tikken in de buurt van Nieuw-Amsterdam, kijkend op de rivieren en zee. Ingrid wist er wel een aan te bevelen, nl naast haar eigen bungalow daar. Veiligheid wordt geregeld door Bout zelf.


  Maak melding
 39. 30 sept. 2014

  ”Zie het verschil, de plek waar dit mens tijdens de vergadering zit, tussen de doekjes en de plek waar de Koningin zit, naast de enige echte First Lady Michelle, whahahahaha…” (Bron: Esmerald)

  Esmerald, Srika vindt je steeds extremer en racistischer
  worden ! Je praat zo denigrerend over ‘witte doekjes’!

  En je lacht in jouw postings, net als Ray, zo hysterisch.

  Wat bezielt je nu? Esmerald, ju no e law toch ? Teigi mi yere !!
  Baas Waterval kang tja yepie !!

  En als je nu extreem denigrerend wilt doen, geef maar de minpunten.
  Srika.


  Maak melding
 40. Laten wij ervan uitgaan dat deze foto bewust is gemaakt.Dan mogen wij niet meer zeggen dat Surinamers dom ziin.Dan heeft de Surinaamse regering heel goed gebruik gemaakt van dom blondje Maxima en hebben zij ook goed opgelet hoe het westen ook handig gebruik maakt van dit soort methodes.( charme offensief )
  Goed zo Suriname/Surinamers

  odi odi Mundo


  Maak melding
 41. Het gaat niet zozeer om de foto, maar gewoon om het simpele feit dat mevrouw Bouterse de echtgenote is van de president van SU, de heer Bouterse. Dat zij met een koningin op de foto staat wiens vader een massamoordenaar was, doet niet terzake. Het gaat er simpelweg om dat het om de echtgenote van, gaat. Zo diep zit de haat van Sranangmangs tegen hun eigen democratisch gekozen president. Of is hier eerder sprake van jaloezie? Omdat Bouterse een mooie goed ontwikkelde vrouw heeft? SUers gunnen elkaar niets. Dat kun je aan de reacties hier afleiden. Afgunst, haat, nijd en blinde jaloezie maakt sommige mensen in SU gek.

  Was het bijvoorbeeld mevrouw Venetiaan geweest die op de foto zou hebben gestaan met Maxima, dan was er niets aan de hand. Maar omdat het om de vrouw van Bouta gaat, ligt heel SU overhoop. Tjonge, jonge, wat jaloezie en haat allemaal niet teweeg kunnen brengen. Zelfs een simpel fotootje wordt gebruikt om hun vieze vuile stinkende gal te spuien jegens de huidige regeringsleider. Jullie moeten jullie schamen, volk van SU (tenminste sommigen).


  Maak melding
 42. Jullie zijn gewoon jaloers omdat mevrouw Bouterse een mooie goed geschoolde vrouw is. Jaloezie maakt dat jullie allerlei rotzooi hier schrijven dat gewoon nergens op slaat. Is maar gewoon een foto. Snap alle heisa hieromheen niet.


  Maak melding
 43. @smatje
  Ingrid bouterse een mooie en geschoolde vrouw?!
  Waarom is ze dan getrouwd en woont samen met een MOORDENAAR en Amnestie lijder?!Weet zij dan niet waarvoor Amnestie staat?!
  En stiefzoon dinootje,pappie kan het niet helpen maar ‘mooie’ ‘geschoolde’ Ingrid,kon zij dan dinootje niet op het rechte pad brengen??!!!
  ZO VADER ZO ZOON,DE APPEL VALT NIET VER VAN DE STAM.


  Maak melding
 44. mensen het is duidelijk dat jullie expert zijn in het beledigen en afbreken van mensen. som eens op wat jullie voor SU hebben gedaan. in hoeverre hebben familieleden niet meegenoten van al die schoolspullen die deze firstlady op de scholen heeft uitgedeeld aan de kinderen of willen jullie me zeggen dat jullie geen familie hadden op een van die scholen. zoja, waarom niet de spullen teruggegeven. we bla bla nomo ma ifu wan sani de fu teki, j’o tek’in wel.
  zolang je niet beter bent dan de firstlady zou ik maar zwijgen want als jullie vuile was op tafel zou komen te liggen zou het weleens veel erger kunnen zijn.
  en wat bouta betreft. er is officieel nog niets bewezen. “innocent till proven quilty” of niet soms. als je die nederlandse ex geheime dienstman moet geloven dan had zij zelf een groep mannen opgeleid om bouta omver te werpen. men had een dodenlijst met maar liefst 100 namen van personen die geliquideerd moesten worden. en die 12 man van 8 december zouden na de val van bouta de tussenregering vormen. helaas is de zaak uitgelekt met het noodlottig gevolg.
  waar hebben jullie het over man!!!!!!


  Maak melding
 45. de enige reacties die de moeite waard zijn om gelezen te worden zijn die die men met thumbs down(-)waardeerd.
  de plussers(+) de rest is gewoon gal aan het spuien en heeft verder geen waarde.


  Maak melding
 46. ALOHA…….Aay mi Papie.Importante is, dat beide First Ladies Zuid Amerikanen zijn.Het is een Eer vind ik. Maxima van Willempi is alom bekend als Queen of the Neds.En Ingrid is bekend als de vrouw van de Moordenaar, Crimineel Bouta.CHE


  Maak melding
 47. Wanneer regels niet bekend zijn door pure aso niveau, , dan is het onbeschoft, dat een ongemanierde zich opdringt aan een ander die een heel andere titel draagt . Alleen om maar te kunnen zeggen : ben op de foto geweest met een koningin . Dat maakt alleen maar dommer.


  Maak melding
 48. de mensen die negatief zijn moeten hiermee ophouden en trots zijn op onze republiek suriname.Er moet voor sommigen gewerkt worden aan mentaliteits ,zij ekverandering.Kijken jullie maar goed om je heen wat er in de wereld gebeurt.Dat het troebel is hebben we ten eerste aan de rk kerk te danken en de westerse landen,Ze claimen rijk te zijn maar stelen,vermoorden,stoken etcvan de derde wereld landen onder het mom van ze zijn arm!!1Heb je ooit gehoord dat er bijvoorbeeld in nederland goud/diamant wordt gevonden.Hoeveel witte gouden/diamantzaken zijn er in nederland(allemaal bloed geld)Open jullie ogen wijder!Zien jullie niet dat er alleen maar verwarring verdeeldheid wordt gezaaid,terwijl zij zich maar verrijken om ons de derde wereld landen te onderdrukken?Waarom denk je dat landen zoals Suriname bijvoorbeeld nooit is opgebouwd.Kijk maar naar al die landen die een kolonie zijn geweest!Let goed op:waarom zijn alleen de plaatsen waar de witte wonen gestabiliseerd?Afrika is een rijk land waarom is er daar zoveel leed?Bouterse wil jullie de ogen openen!!!Als de grootse crimineel in nederland advocaat kan worden,waarom zou hij geen president kunnen zijn?Er wordt alleen naar de slechte dingen gekeken,maar hij heeft ook goede dingen gedaan die geen ander regering heeft gedaan.Ik zeg niet dat ik de december moorden goed keur.Ik ben er niet bij geweest en kan ook niet over oordelen.Naar mijn inziens heeft Bouterse al openheid gegeven hieromtrent.De nederlandse regering die er toen zat heeft ook een dikke vinger in de pap maar ik hoor niemand daar/hier over!Waarom denk je dat ze vinden dat Bouterse een grote mond heeft,omdat hij weet waarover hij praat;zelfs de nederlandse burgers worden voor de gek gehouden!We denken dat alles in nederland koek en ei is;er is heel wat gaande en er gebeurt heel wat die wij als gewone burger niet te zien krijgen/horen.De nederlandse regering weet dat als bepaalde dingen naar buiten komen er koppen gaan rollen!Waarom zijn de documenten hieromtrent voor 60 jaar in de kluis(omdat ze de waarheid willen verbergen!!!!)Think abou it.Ze zoeken daarom mensen op die weerloos zijn om hun verhaal te vertellen.Konkru mang moes de ,ma ding no moes e lé.Hoe is dit allemaal begonnen ?Ik leef ook met de families van de slachtoffers mee.Ik zou ze willen vragen om vergiffenis te geven en geen vijand te maken van zichzelf want niemand is volmaakt!Sommige journalisten zijn net als een wolf in schaaps kleren!!!Ze weten precies hoe het zit,maar verspreiden leugens!!!In nederland heb je de bilderberg,in amerika de illuminatie!!!! Gaan jullie maar googlen.Dit zijn organisaties die de boel in handen hebben en de grootste zijn die alles bepalen/beheren.Van wie president wordt tot wie vermoord wordt etc.En weten jullie wie er allemaal in zitten?Weten jullie wat ze allemaal van plan zijn op deze aarde?Laten we ophouden om elkaar te misgunnen en één vuist maken want niet alles wat blinkt is goud.Gods zegen aan jullie allen. Veel liefs Diomanar


  Maak melding
 49. Te veel tekst en te weinig woorden. Jullie lijken wel een stelletje auteurs gvd.
  Ga in opstand. Maak djoegoe djoegoe. Hun mensen in.
  Booi oe dong mang.
  Wat doe je met een dief die in je huis komt? Eerst doodkappen, dan politie bellen dat het noodweer was.
  Denk na vol. Denk na.


  Maak melding
 50. Deze foto is wat mij betreft een belediging voor de nederlandse…wie wilt er naast een vrouw staan wiens man een slager coke snuiver en gezochte crimineel is!!
  Mevr bouta denkt hiermee grote ogen op te gooien…belachelijk,bespottelijk!!
  Kijk wat dr gebeurd is met piet wortel en friends,ook bouta orga!!
  Een ieder in deze man zn buurt heeft bloed aan zn handen!!!
  Zn vrienden familie en party genoten….what a pyle of shit!!!
  Deze vrouw is net dr man….mededogenloos en onbeschaamd!!!


  Maak melding
 51. Maxima heb je je laten inenten….pas op voor deze vrouw!!
  Ze kan wat in je koffie doen of je neus poederen ..of een of andere ziekte geven.
  Kijk dat wijf van bouta schijnheilig lachen …ze denkt zeker dat ze in de quote 500 zal belanden.
  Meisje je bent niet anders dan een ordinaire straatwhore!!!


  Maak melding
 52. Maxima gaat met,kleuters, gehandicapten met een verstandelijke beperking, mensen met het down syndroom,bejaarden, de bewoners in Afrika, apen en slangen op de foto, dus niets geweldigs hieraan.
  Ingrid is geen prinses, maar een gewone ordinaire nietszeggende vrouw, die getrouwd is met een moordenaar.
  Misbruik maak van haar positie om voedselpakketjes en schooltasjes uit te delen. Wat een vernedering naar het volk toe. De schoonheidsprijs verdient zij echt niet. Zij is een domme indiaanse vrouw. Laat zij haar man vragen zijn gepleegde misdaden toe te geven en zijn straffen uit te gaan zitten. Dan ben je een echte first lady en verdien je aanzien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES