woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameLucht geklaard tussen Suriname en Aruba

Lucht geklaard tussen Suriname en Aruba

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 sep – Het is weer koek en ei tussen de luchtvaartautoriteiten van Suriname en Aruba. De opgelopen spanningen en een ultimatum van de Arubaanse regering rond Insel Air is met ene sisser afgelopen.

Aruba trekt zijn ultimatum. Minister Falisie Pinas van Transport Communicatie & Toerisme, TCT, moest uitleg geven over het conflict tussen de Surinaamse luchtvaartautoriteiten en Insel Air. Aruba ging er vanuit dat Suriname onwillig deed, maar het blijkt onterecht. “Het zogenaamde ultimatum was gebaseerd op een misverstand. Suriname had al een brief gestuurd”, zegt presidentieel adviseur Gerard Brunings tegenover de Ware Tijd.

Gebleken is dat de Arubaanse minister van Transport niet op tijd op de hoogte is gesteld door zijn medewerkers. De lucht lijkt nu geklaard. Overeind blijft wel het papierwerk dat Insel Air zelf in orde heeft te krijgen voor toestemming voor vluchten tussen Oranjestad en Paramaribo. “Het blijkt zelfs dat zij niet eens al hun huiswerk in Aruba hebben gemaakt. Anders zouden de luchtvaartautoriteiten daar ons op de hoogte hebben gesteld”, aldus Brunings.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Wie wil , zoekt een mogelijkheid,
  Wie niet wil, zoekt een reden.
  那些谁愿意的话,还有一个办法,谁不希望,正在寻找原因。
  I LOVE SU WOON EN WERK…………
  chinees gezegde.


  Maak melding
 2. @R!@0,
  Een andere Chinese wijsheid luidt:
  Chinese babi’s zijn zo schattig en als het ware om op te eten.
  Als ze groot en volwassen zijn, spijt het je dat je ze toen niet hebt opgegeten.

  R!@0, hoe kom je aan een woon- en werkvergunning.
  Jo ploert jo pl..r toch op naar waar je vandaan komt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES