Politici haken af en steken over

65

PARAMARIBO, 23 sep – Het nieuws staat er bol van dezer dagen. Nu de algemene verkiezingen steeds dichterbij komen, is het elke dag de vraag wie er weer eens afhaakt bij welke politieke partij. Bij Nieuw Front-partners VHP en NPS gonst het ervan.

Met een opmerkelijke gelijknamige noemer. Pertjajah Luhur van Paul Somohardjo wordt steevast genoemd als stoorzender. De afhakers, prominente leden die bedanken als lid, noemen het bondgenootschap met Somohardjo als breekpunt. Bij de NPS is het jongerenleider en zwemkampioen Gordon Touw Ngie Tjouw die afhaakt. Volgens de Ware Tijd is hij al geruime tijd inactief, omdat hij samenwerken met Somohardjo niet ziet zitten.

Bij de VHP bedankt politieagent en buurtmanager van Paramaribo, Keshopersad Gangaram Panday. Zijn besluit om te vertrekken en zich aan te sluiten bij Bouterse’s NDP, is ingeslagen als een bom. En dat niet in het minst in VHP-gelederen. Ook hij noemt Somohardjo als doorslaggevende factor. Zou het dan waar zijn dat Bouterse met het verbannen van Pertjajah Luhur de andere zijde opzadelde met het paard van Troje?

65 REACTIES

 1. Dat Gangaram Panday is overgestapt verwondert mij niet .Volgens mij zijn de Panday pricipeloos en ge gehaaid op geld.Met geld kan ze omkopen en zelfs meer dan dat van ze krijgen.Het is juist goed dat zulke verraders op tijd vertrekken.


  Maak melding

 2. Maar natuurlijk, hadden jullie anders verwacht, iedereen verlaat het zinkend maggie blok.

  Met leugens in de media. hoe groot ze zijn of worden, kan je alleen de waterkanters voor de gek houden, die vertoeven niet in Suriname, om met eigen ogen te kunnen zien, dat de front meetings niet genoeg mensen op de been kan brengen.

  Vandaar dat ze geen enkele massameeting of grote vergadering uit schrijven.

  NDP is en blijft de grootste partij in Suriname, en ze worden alleen maar groter. Op naar de 30 zetels.


  Maak melding

 3. Keshopersad Gangaram Panday is de hindoestaanse Somohardjo.
  Bij de VHP kon hij geen mini-ster worden van justitie. Bij de NDP wordt hij de opvolger van Belfort. In het land der blinden is 1 oog koning.


  Maak melding

 4. Over verrader Gangaram Pandey,hierv de werkelijke story over zijn vertrek,
  De kans zit er hoogstwaarschijnlijk in, dat politie-inspecteur Keshopersad Gangaram Panday een functie krijgt binnen het Kabinet van de President. Hoewel de officiële stukken nog niet zijn opgemaakt, heeft het NDP-Assembleelid en hoofdbestuurslid Rashied Doekhie ‘al vogels horen fluiten’ over deze materie.

  Dus Verrader Gangaram Pandey werd eem worst voorgehouden door de NDP.En Gangaram Pandey is gezwicht door het aanbod.
  Wij , de rechtgeaarde surinamers zijn zeer blij dat de verraders die zich aangesloten hebben bij de VHP met de hoop beloond te worden,terugkeren naar de partij waar zij thuis horen namenlijk DE NDP EN OCER !!
  \Mars Gwe Gangaram Pandey,niemand bij de vhp en rechtgeaarde surinamers zitten te huilen om jou !!
  Bedankt dat jij je ware verradelijke gezicht getoond hebt aan de surinamers.
  De NDP zal je met open armen ontvangen want landverraders zijn altijd welkom daar en jij ook!!!


  Maak melding

 5. @Prof Misababoi,
  hahahaaaaaaa…erger nog,ik denk dat de ndper Gangaram Pandey de titel’ president van Nickerie’ gaat stelen van Doekhie.
  Leuk hoor zo een coup binnen de NDP.
  Want zie je een ieder die hun eerdere partijen verlaten en zich aansluiten bij de Ndp doen zo omdat hun een heleboel wordt beloofd.
  Geven en Nemen politiek van de NDP !!!
  En het volk gaat op zulke verraders stemmen?Foei toch vokl van Suriname!


  Maak melding

 6. Kesho Gangaram Panday is ook zo een principeloze sex werker. Als hij denkt dat hij mini ster gaat worden in de NDP slaat hij dwars naast de plank op zijn eigen knie. Want we weten allemaal tellen hoeveel koelie ministers in die eerste NDP regering waren.


  Maak melding

 7. Ik kan me 100% voorstellen dat je om principiële redenen niet met PL wil samenwerken, maar je wordt meteen helemaal ongeloofwaardig als je je daarna aansluit bij de NDP; je verlaat het kamp van de aasgier, die zich aansloot bij de NDP en daarmee ervoor zorgde dat Satan de macht kon grijpen in het land en je sluit je daarna bij diezelfde Satan aan. Daardoor verschil je in principe niet met de aasgier waar je zogenaamd principiële bezwaren tegen hebt. Hoe je daarmee denkt Suriname een dienst te bewijzen is mij niet duidelijk.


  Maak melding

 8. Gangarat pandey is nu even nodig om de verdeel en heers politiek van de volksmisleider en mensenrechten schender , de droga pres dada bouta wat kracht bij te zetten, zie hier oe ne discrimineer oe tek wang koeli bai in na partij bakka foe doe a wrokko, en de ezels op de berm staan te gillen en te springen en roepen neks no fout na wang tra wintie e wai ,moro e doro, bouta na wi gado ,bouta na wi fessi mang.


  Maak melding

 9. Deze politieke verschuivingen zijn te verwachten, maar de caravan trekt rustig door’, zegt het VHP-Assembleelid Shailendre Girjasing vandaag, 23 september 2014, in het Dagblad Suriname. ‘VHP’ers schijnen in trek te zijn bij de NDP.’

  Girjasing reageert op het vertrek van VHP’er Keshopersad Gangaram Panday naar de NDP. ‘Gangaram Panday is een goed mens, we moeten zijn mening respecteren en hem heel veel succes toewensen’, zegt Girjasing.

  Volgens geruchten krijgt Panday een functie binnen het Kabinet van de President. ‘Verschillende prominenten van uitsluitend de VHP worden benaderd en krijgen gelijksoortige functies aangeboden en sommigen zwichten daarvoor. De NDP heeft maar één politieke target namelijk de VHP en die moet kapot worden gemaakt. Andere partijen worden gewoon met rust gelaten. Alleen prominenten van de VHP worden besproken’, stelt Girjasing.

  DAAAAaaag verrader Gangaram Pandey….doeiiiiii…vaarwel.


  Maak melding

 10. Afu Sensie:

  met al het gestolen geld en wat coca-pasta zou ik jou ook in de in de hoeren tent van de narco partij krijgen,zo gaat het bij deze partij en het is internationaal bekend wat er in suriname gebeurd .zou mij niet verbazen dat de helft van su.momenteel verslaafd is.dit is de strategie dat deze bendes toepassen.


  Maak melding

 11. Keshopersad Gangaram Panday zegt dat hij nog steeds lid is van de VHP. “Ik heb geen brief ingediend en gezegd dat ik bedank. Ik ben nog lid van de Adviesraad van de VHP”, zei hij maandagavond tegenover perschef Clifton Limburg in Info Act.

  Hiermee weerspreekt Gangaram Panday geruchten dat hij zou zijn overgelopen naar de NDP. Echter sluit hij niet uit dat hij binnenkort het lidmaatschap van de NDP zal aanvaarden.

  De VHP’er bevestigt dat hij per 1 oktober te werk wordt gesteld op het Kabinet van de President. Welke functie hij zal bekleden, is niet duidelijk. Volgens Gangaram Panday wil hij op een andere manier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het land. Hij vindt niet dat hij verraad heeft gepleegd

  Hai Baja deze Gangaram Pandey zegt dat hij op een andere manier zijn bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van het land,
  WAAROM ZEG JIJ NIET GEWOON DAT JE DE DUIVEL WIL GAAN AANBIDDEN , Verrader GANGARAM PANDEY!!?
  Welke funktie ga je bekleden namens de ndp?!
  Je bent gewoon gezwicht voor wat je is aangeboden door de NDP,zwakzinnige geest Gangaram Pandey. Jij hebt bewezen dat jij OMKOOPBAAR bent!!
  ‘IK ben te koop,Iam for Sale ; zegt Gangaram Pandey,de landverrader .!
  Als ik het goed begrijp gaat hij voor een MOORDENAAR werken? En dit noemt Gangaram Pandey, een bijdrage leveren?!
  Je bent GEK ,ONBETROUWBAAR , EN TE KOOP ,Gangaram Pandey !


  Maak melding

 12. Gangaram Panday is vrij om te gaan waar hij wil. We gaan echt geen poeha maken rond zijn vertrek, wij liggen ook niet wakker van Gangaram Panday dat hij er niet meer is.’ Zo reageert VHP-ondervoorzitter en –assembleelid Radjkoemar Randjietsingh op het vertrek van Keshopersad Gangaram Panday uit de partij naar de NDP. Randjietsingh zegt dat Gangaram Panday vanaf zijn jonge jaren al lid was van de VHP en de partij altijd heeft ondersteund. Tot voor kort was hij nog actief binnen de structuren van de VHP. ‘Wat ik weet, is dat Gangaram Panday het verkwistend, vernietigend en corrupt beleid van deze regering altijd heeft afgewezen. Dan moet er toch iets wonderbaarlijks zijn gebeurd waardoor hij het beleid waarop hij altijd zoveel kritiek had, is gaan accepteren en ervoor kiest om er deelgenoot van te zijn?’
  Gesteld wordt dat Gangaram Panday ontevreden zou zijn over het beleid van de VHP. Hij zou dit niet openlijk kenbaar hebben gemaakt binnen de partij. Volgens de VHP-ondervoorzitter moet het een volwassen besluit van Gangaram Panday zijn geweest om de VHP de rug toe te keren. ‘Hij is geen kleine jongen, hij is een volwassen man die ook nog geschoold is. Het zal van waardigheid en respect getuigen wanneer hij zelf aan de gemeenschap komt uitleggen waarom hij de VHP heeft verlaten.’
  Het vertrek van Gangaram Panday is als een verrassing overgekomen binnen de VHP. ‘We zijn een democratische partij. Een ieder kan komen en gaan, we gaan niemand afwijzen en ook niet tegenhouden. En we dwingen ook niemand’, aldus Randjietsingh. Volgens het assembleelid moet Gangaram Panday instaan voor de consequenties, omdat hij ervoor kiest om verkwistend, vernietigend en corrupt beleid te gaan ondersteunen.
  Volgens informatie zal Gangaram Panday voor zijn overstap van de VHP naar de NDP riant beloond worden met een post. Hoogstwaarschijnlijk zal hij vanuit het kabinet van de president opereren. Gangaram Panday is politie-inspecteur en nog niet met pensioen.

  Ja laat de verrader Gangaram Panday ophoepelen !!!
  geen enkel getreur om deze verrader !!


  Maak melding

 13. gladvis zegt

  “zou mij niet verbazen dat de helft van su.momenteel verslaafd is.”

  Dit alleen zegt mij dus genoeg, onwetend, misschien wel nooit naar Suriname geweest. het dichtsbij dat Gladvis van Suriname ooit is gekomen is waterkant.net.

  En dit soort idioten proberen het hoogste woord te hebben omtrent het gebeuren in mijn geliefde land.

  Ja geloof maar tokkie die jullie in Nederland heeft verteld dat hij 29 zetels gaat winnen, jullie zijn toch ezels bijelkaar.


  Maak melding

 14. -Allereerst vraag ik mij af in hoeverre deze informatie op waarheid berust.
  Twee maanden terug was het een omgekeerde.

  -Ik zou niet weten wat achter de gordijnen van de NDP gebeurt en wat er allemaal al beloofd is.
  Bij de ABOP zijn die ook al begonnen met soort gelijke toestanden.

  -Ik hoop dat het volk goed gaat nadenken, omdat de verhoging van de AOV en de kinderbijslag teruggegeven wordt aan de staat. Zie maar de verplichte ziektekostenverzekering en de boete die betaalt moet worden.

  -Zelfs denk ik dat de NDP kan verliezen op de drie wetten die zo snel zijn aangenomen. Vele hardwerkende gaan het niet kunnen opbrengen en daar zal de NDP niet van profiteren.


  Maak melding

 15. @Afu Sensie, Bouterse heeft geroepen dat een ieder gratis zorg krijgt, maar nu blijkt dat een ieder ervoor moet gaan betalen.

  -Brunswijk heeft veel beloofd aan de mensen, maar tot heden heeft hij niets gedaan wat hij beloofd had.

  -Tot nu toe zijn vele projecten afgerond in Suriname en vele die nog moeten gebeuren, maar dat geld komt niet uit Suriname.
  Zonder het buitenland is Suriname nergens.

  ===Het enige waarvoor ik mijn zorgen maakt is het Chavezmodel die Bouterse overneemt====

  Heel veel succes!!!!


  Maak melding

 16. Diegenen die voor zijn verraad achter hem gestaan hebben, zijn zich van dit verraad bewust. Die plegen geen verraad!!!
  Miscalculatie van de overloper-verrader, zijn achterban verhuist niet mee. Geldt ook voor ex-nps-er Polanen.
  Maken jullie je maar blij met een dooie mus, dat is de status van een verrader.


  Maak melding

 17. Ook ik vind dat hij mag oprotten deze Ranbadang Law-deeee; liever vandaag dan na 25 mei, wanneer hij al gekozen zou zijn. Het zelfde geld voor tjong tjong tjauw ie kan swing gwé naar de overkant. Daar ga je een zachte dood sterven. Odiii hyena, allesvraat(een soort das/dier)verraders allemaal.
  Glenny


  Maak melding

 18. @Paulus de boskabouter

  Je baasje kent 28 mensen die hem AMNESTIE schonken,
  De rest gaat hij kopen zoals bv deze Gangaram Panday.
  Op niemands zin j kop staat geschreven dat hij/zij een verrader is.Dat moet alleen blijken , en gebleken is het met deze Gangaram Panday.
  Nu mag je deze meneertje de verrader gaan aanbidden hoor.
  Jou partij de NDP is een verrader rijker geworden. Wanneer wordt het feest ter ere van deze verrader in Ocer gehouden dan?!


  Maak melding

 19. Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), vindt dat de Nationale Democratische Partij (NDP) bezig is als een splijtzwam om de samenwerkende partijen uit elkaar te drijven.

  ‘Dit is bekend van de NDP. Altijd wordt geprobeerd om onenigheid te creëren binnen partijen en combinaties. Iedereen die om eigen opportunistische reden overloopt naar de NDP, zegt dat dit uit ontevredenheid gebeurt. Omdat PL samenwerkt met VHP en NPS, verlaten mensen de partij. Dit is een drogreden’, zegt Somohardjo vandaag, dinsdag 23 september 2014, op Starnieuws.

  Somohardjo is ervan overtuigd dat door de samenwerking van de VHP, NPS, SPA, DA91, BEP, KTPI en PL (het zogenoemde Nieuw Front Plus) de NDP in grote problemen zal komen.

  ‘Nu al is de Mega Combinatie een mini-combinatie geworden. De NDP ziet het gevaar van de samenwerking. Daarom wordt er alles aan gedaan om partijen uit elkaar te drijven. Mensen worden met posities losgeweekt. Zij moeten dan verklaringen afleggen waarom ze een partij de rug toekeren’, stelt de PL-voorman.

  ‘In verschillende districten zal door de samenwerking van de zeven partijen de NDP zetels verliezen. Op ressortraadsniveau zullen we zeker de meerderheid behalen’, beweert Somohardjo. Hij zegt ook, dat de partijen zich uitgesproken hebben over de intentieverklaring. De beslissing is op een democratische wijze genomen. Mensen die zwichten voor een positie laten zich misbruiken om de combinatie te schaden.
  September 23, 2014


  Maak melding

 20. Volk van Suriname,
  Overlopers zoals Gangaram Panday doen niet zo in belang van land en volk maar om EIGEN belang.
  Wordt de NDP gekozen als regering dan gaan zij samen met de NDPers genieten van alles wat hun beloofd is geweest door de NDP!
  Volk van Suriame wee geen stemvee maar stem bewust.
  Stem niet op een MOORDENAAR EN AMNESTIE Crimineel.
  Stem op SANTOKHI !!
  Hij is degene die veradering kan brengen in ons geliefd Suriname.


  Maak melding

 21. Volgens de vrouw van deze Panday is deze dag een black day!
  Moet deze overloper er nu voor zorgen dat de occupanten met rust worden gelaten? Zou mij niet verbazen.


  Maak melding

 22. Pffff neemt hij toch lekker afscheid liever nu dan na 25-5-14, idd we zien nu wie echt loyaal zijn, de overstap vanVHP naar NDP is zeer opmerkelijk en komt bij mij idd over als verraders mentaliteit, je gaat voor je eigen belang niks niet landsbelang, alhoewel dat hij is opgedonderd is indirect toch wel landsbelang, we hebben niets aan een VHP met ‘hoeren’ LOL Democratie, vrijheid blijheid, toedeloe, het kwam ff als een donderslag maar nogmaals liever nu dan nog later…. DE VHP is zo nationaal aan het worden het werd hem zeker te heet onder de voetjes met zoveel Creolen erbij dat hij dacht ”ach dan kan ik net zo goed meteen naar de NDP gaan” Tja sorry hoor dat de partij Nationaal is geworden en niet meer etnisch wil zijn…. veel suc6 bij de NDP. En ik vind dat de VHP gewoon wel mensne moet weigeren, blijkt dat je niet loyaal bent dan hoeven we je toch liever niet. TERUG KOMEN ? Nwee hoor blijf gewoon weg. Daarbij heb ik het interview ff gecheckt op infoact en nou voor iemand die stevig in zijn schoenen moet staan kwam hij bij mij over als een gillende keukemeid die zich zelf stond te verdedigen wat toch onnodig zou moetne zijn, je kan toch gewoon rustig praten, en zeggen hoe en wat…. nee bij mij kwam hij niet sterk over zeg maar ronduit ZWAKKIE


  Maak melding

 23. Front front en stront gaan samen in de beerput.

  En een nieuwe regering zonder front ba sie ba smerie ba niba tis hahahahahahhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii\

  Leve onze president!!


  Maak melding

 24. Paulus de boskabouter

  je doet je naam alle eer aan
  als ik je postings lees begrijp ik eruit dat ook je hersens van kabouter format is het zelfde als bij onze regeerders


  Maak melding

 25. Het is nog niet zeker of Gordon Touw Ngie Tjouw naar de
  moordenaars partij gaat. Mocht hij dat wel doen dan is
  hij voor altijd een opportunist. Hij heeft dan zijn huid verkocht
  aan een moordenaar en drugsdealer.


  Maak melding

 26. Mensen, Ik roep dit o zo vaak. Politici van de oude politiek in Suriname zijn net een stel kikkers in een kruiwagen die de partijen bij elkaar moeten proberen te houden !

  Alleen de NDP heeft het idee en inzicht gehad om een net over haar kruiwagen te spannen zodat hun kikkers wel mogen springen, maar toch in eigen kruiwagen blijven.

  Mensen, dit is geen quantummechanica maar gewoon common sensebinnen de NDP !


  Maak melding

 27. @milton
  ndp is gewoon een verzameling boeven, en omdat boeven in ieder ras en religie voorkomen, zie je je bont verzameld in de ndp. boef, dief, rover, wit, zwart, bruin, geel, wit, it is all goed. wat ons verbind is onze gulzighei.


  Maak melding

 28. Er waren twee soldaten de ene heette Jan de andere heette Piet, weg Jan weg Piet. En de Sherrif????? Die volgt nog. Bij de laatste DNA vergadering sprak hij ook niet meer zo krassie.


  Maak melding

 29. 24 sept. 2014

  Het vissen in andermans vijver is officieel begonnen !!

  Somo met zijn sriba uku, Rusland met zijn lijn, Brunsie met zijn neku, Breeveld met zijn werphengel, Santokhi met zijn tjasnet en Bouta met zijn 14 duim watra pompu.

  Wie vangt van wie weg? Wat is dan de pushfactor en wat de pullfactor?

  Wat blijven de verkiezingen in Suriname toch altijd interessant !!
  Maar uiteindelijk krijgt het volk altijd gelijk.

  Geef Srika dan ook eens gelijk door minpunten te geven.
  Srika


  Maak melding

 30. Ik hoor deze man in Info Act (God beter) met Limbo, dan word ik kotsmisselijk. Deze man is voor veel geld binnengehaald bij de NDP. Hij is volkomen de weg kwijt. Maar dan zijn er meer bij de Paarse volgelingen. Deze man is zo gefrustreerd dat hij thuis hoort in het PCS!! Spatspuiten en vergeten, deze landverrader!


  Maak melding

 31. Denken jullie nou echt dat beter woddt na de verkiezingen?
  Forget it. Dat land zit vol met rovers en moordenaars. Probeer dat eerst weg te werken(ik kan je nu al zeggen dat het nooit zal lukken met de idoten die er nu zitten). Su is ten dode opgeschreven.
  Ik ben benieuwd wat voor nieuws er gedaan zal woeden in de volgende regering.


  Maak melding

 32. Het is een democratisch recht van elke burger om van welke politieke huis te verwisselen, de mensen die verrader schreeuwen hebben duidelijk geen democratisch inborst.

  Niemand is het eigendom van welke politieke partij dan ook, tenzij men vanuit gaat dat het de plicht is van elke burger op zijn eigen etnische groep of partij moet blijven stemmen en als je dat niet doe ben je een verrader van die groep.

  Blijkbaar heeft de NDP een grote aantrekkingskracht op mensen die willen breken met die hele etnische gedachtegang, think. Velen voelen zich blijkbaar eerst Surinamer tegenwoordig en daarna hindustaan of wat dan ook. Dit is de kracht van de NDP, wie daar niet mee eens is mag etnisch blijven stemmen. Het etnisch stemmen en blijven denken zal jullie uiteindelijk opbreken.


  Maak melding

 33. Als de VHP alleen etnisch zou zijn, waarom zouden er zoveel chinezen naar toegaan, of zijn die ineens tot het hindoeisme bekeerd, net zoals de mensen uit de andere bevolkingsgroepen. Hoe je het went of keert achter een moordenaar of drugsdealer aanlopen zegt toch wel wat over zijn volgelingen


  Maak melding

 34. @Sabidieri.
  Natuurlijk mag een ieder van mening en politieke identiteit wisselen.
  Echter in hoeverre is deze wisseling er een van wijziging van inzicht of van verkoop van de ziel.

  Wie zegt zijn partij de wacht aan in een radio programma dat duidelijk de kleur heeft van een politieke richting die daarvoor niet de zijne was. Dat is minimaal niet beleeft. In Nederland zou men dan als opportunist bij de nieuwe partij niet op een voetstuk geplaatst worden maar ergens binnenskamers verstopt worden.

  Beste sabidieiri er lijkt ondertussen ook een andere zijde aan de medaille te zitten.
  De heer Panday heeft bij de keuze voor de mammoet samenwerking publiekelijk niet aan de bel getrokken binnen zijn partij. Althans het is nergens geregistreerd en wordt nu nergens aangehaald.
  Een waar democraat legt zich neer bij de keuze van de meerderheid. Wie weet is Santhoki er ook wel van overtuigd dat een samenwerking VHP/NDP/NPS beter is dan waar nu voor gekozen is. Ik geloof ook dat dat de beste oplossing zal kunnen zijn indien de NDP zich los kan maken van de Bouterse clan. Alleen zonder de Bouters clan is de kans groot dat de NDP marginaal wordt.

  Naar verluid heeft de heer Panday zijn eigen partij gechanteerd en dat is in een democratische omgeving ondenkbaar.

  Het is meer dan curieus dat een aanstelling op het presidentiële kabinet nagenoeg gelijktijdig plaats vindt met al dit gedoe.

  Het op het schild heffen van overlopers is geen teken van kracht maar van zwakte. De eigen problemen probeert worden op de politieke tegenstander geprojecteerd. Denk aan Doekhie, Baldiensing, Pahlad, Malloe, Cheung etc.


  Maak melding

 35. gangarampanday: op starnieuwssite staat dat hij ‘eist”, dat VHP gaat samenwerken met NDP!

  toevallig luisterde ik gisteren naar emile wijntuin, radio apintie/tv en ik ben blij dat iemand in suriname hetzelfde idee heeft als ik, namelijk maakt hij zich zorgen om de jeugd van vandaag, het gaat natuurlijk om een deel, niet generaliseren, die geen moreel heeft en die toch wel de toekomst van morgen zal zijn
  wij zien nu al wat ervan gekomen is vanaf de militairen hun vinger in de gemeenschapspap hebben gestoken, kommen en kwel en niet te vergeten de misdaden die de binnenlandse oorlog hebben meegebracht, en diezelfde misdadigers maken de dienst uit in de regering. denk er maar niet over na,want wanneer je dit doet, dan kan je brein het niet bevatten.

  en nu de eis van gangaram panday: vhp moet met ndp samenwerken anders vertrekt hij? dan is hij toch al lang vertrokken, wanneer je zo een eis kunt stellen. wat is dit? one-man-show? ik dacht dat er over dingen gepraat moest worden en een gezamenlijk standpunt ingenomen zou moeten worden. wellicht moeten “wij” dat in de politiek aldaar wat vaker doen. arm suriname, o land van mijn dromen. statig gevuld met boeven en inbrekers en 6 oktober 2014.


  Maak melding

 36. jojo heeft zijn eigen rijst en brei bereid, dit terwijl alles online te beluisteren is wat deze meneer te berde heeft gebracht.

  Dit soort rijst en brei gebrabbel is natuurlijk niet vreemd voor gasten die de meest basis ingredienten ontbreken zoals begrijpend lezen of luisteren.

  Tja wasting time dus.


  Maak melding

 37. VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi is niet van plan in te gaan op het ultimatum ofwel de chantagepoging dat het adviesraadslid Keshopersad Gangaram Panday via het staatsvoorlichtingsprogramma ‘Info Act’ aan hem heeft gesteld. Binnen twee weken zou de VHP moeten besluiten om met de Nationale Democratische Partij (NDP) samen te werken. Indien dat niet gebeurt, zal Gangaram Panday op de verjaardag van president Desi Bouterse op 13 oktober het lidmaatschap van de NDP aanvragen.

  Santokhi zegt vandaag, woensdag 24 september 2014, op Starnieuws dat de Partijraad en het Congres van de VHP op 31 augustus unaniem en democratisch het besluit genomen hebben om de intentieverklaring in de nieuwe combinatie, Nieuw Front Plus, goed te keuren. De VHP gaat op regionaal niveau samenwerken met de NPS, SPA, DA91, Pertjajah Luhur, BEP en de KTPI.

  Gangaram Panday, die per 1 oktober werkzaam zal zijn bij het Kabinet van de President, beweert dat veel VHP’ers een samenwerking met de NDP willen. Hij vindt dat Santokhi niet de verandering heeft gebracht in de partij, die hij beloofd heeft.. Gangaram Panday heeft zich enorm ingezet om Santokhi gekozen te krijgen als voorzitter van de VHP.

  Santokhi stelt, dat elke democraat en rechtgeaarde persoon het besluit dat genomen is door de partij dient te respecteren. ‘Gangaram Panday was ook aanwezig op de bijeenkomst en hij heeft niet tegen gestemd. Wij zijn geen dictatoriale partij waar één persoon beslist of dreigt. Die cultuur hebben wij niet. Die cultuur hebben andere partijen waar hij zijn heil mag zoeken. Wij hebben nog geen officiële afmelding van hem gehad, maar mocht hij gaan dan bedanken wij als VHP hem voor zijn bijdrage aan de partij’, zegt Santokhi.
  September 24, 201

  Gangaram Panday,
  MARS ga je aanmelden bij de NDP !!
  Binnen de VHP uiten wij geen dreigementen maar gaan democratisch te werk en dat heeft Santokhi vele malen gedemonstreerd aan zijn vijanden!!!
  Je chantage praktijken gaan je niet helpen!!


  Maak melding

 38. @Sabidirie
  Wat jij aantrekkingskracht van de NDP noemt noemen wij , de rest dus OMKOPERIJ!!
  Deze Gangaram panday gaat werken op het kabinet van je lijder.Denk jij dat Gangaram Panday eerst gesolliciteerd heeft voor deze post?
  Ah neen hoor hij kreeg het aangeboden op een gouden dienblad van je baasje !! en ten kom Gangaran Panday , de verrader, geen nee zeggen.


  Maak melding

 39. OVER STEKEN JA DIT NOEM IK DEMOCRATIESE CULTUUR ALS DIT NIET GEBUERD DAN IS DE DEMOCRATIE IN GEVAAR.
  HET HEEFT GEEN SLOOT OF BRUG DAT HET MOEILIJK WORDT IS EEN MANIER VAN HEB-ZUCHT NAAR TOEZEGGINGEN DIE BELOOFD WORDT. DANK ZIJ DE DEMOCRATIE EN HEB-ZUCHT DAT DIT MANIER VAN STEK OVER MAKELIJK MAAKT

  RAMJI


  Maak melding

 40. “Wat jij aantrekkingskracht van de NDP noemt noemen wij , de rest dus OMKOPERIJ!!”

  gekke ray, daarom zullen jullie de verkiezingen nooit kunnen winnen.jullie fronters zijn nogsteeds met de oude manier van politiek voeren en denken, jullie soort zijn en blijven fossielen.

  De heer Panday vroeg ook terecht, waarom hij zijn krachten niet mag geven om dit land vooruit te brengen als de President het vraagt.

  Ik hoor jullie vhp’ers massaal als antwoord geven, omdat wij vhp’ers zijn, wij horen onze krachten niet te geven om Suriname vooruit te brengen, wij horen onze krachten enkel en alleen te geven om onze etnische groep vooruit te brengen.


  Maak melding

 41. @Afu Sensie

  Vraag aan Gangaram Panday waarom hij het aanbod [tjoekoe] van je baasje niet kan weigeren!!
  Niemand houdt hem tegen . Iedereen bij de VHP heeft hem zijn of haar zegen al gegeven om te vertrekken !!
  Waarom hij zo een hoepla maakt over zijn vertrek is niemand duidelijk. Als Gangaram Panday het zo graag hebben wil leveren wij hem af bij Ocer met orchestra en al.
  Het enigste wat NDP ‘held ‘gangaram Panday moet doen is zijn biezem inpakken en wegwezen!
  Geen enkel VHPer treurt om hem!
  Hij mag heden ,nu,al vertrekken !!!!


  Maak melding

 42. pracktisch alle surinamers zijn principe loos..

  geen geweten als het om positie/geld gaat..

  ze verkopen hun eigen dockters,vrouw en moeder..

  als het maar geld oplevert..


  Maak melding

 43. Het in SU,horen donderen,
  Deze zegswijze betekent tegenwoordig dat je zichtbaar ergens heel verbaasd over bent .de gedachte erachter is natuurlijk dat Su, ruim buiten gehoorsafstand ligt,en het dus erg verbazingwekkend is als je in NED,zou kunnen horen dat het daar dondert oorspronkelijk had deze uitdrukking een andere betekenis : er werd mee aangeduid dat iemand ergens onverschillig tegenover stond.这是苏素我爱生活和工作
  i love SU WOON EN WERK


  Maak melding

 44. @Paraman

  Jullie zijn de Champions.Champions in WAT??!!
  O,ja was het vergeten ..jullie zijn Champions in het dragen van Amnestie.
  ah De titel AMNESTIE CHAMPIONS Mogen jullie met alle plezier behouden !!!
  Paraman , onze paarse amnestie champion!.


  Maak melding

 45. @Paraman
  Zeg maar waar en wanneer en we leveren de verrader Gangaram Panday tot bij jou thuis met muziek ,zang en dans.
  Ja zo blij zijn wij dat wij verlost zijn van deze verrader. Waarom wil hij de ovesrteek maken op de jaardag van je baasje , waarom niet eerder?
  Heeft baasje hem nog meer beloofd op deze dag!?


  Maak melding

 46. @Paraman

  Champions in massamoorden op eigen volk !!!

  PS Ook champions in het verdoezelen van het probleem
  van de tienduizenden illegale Braziliaanse gouddieven in de goudvelden van Sranang ! Bang om Dilma Rousseff, president van Brazilie daarop aan te spreken !


  Maak melding

 47. Santokhi legt ultimatum Gangaram Panday naast zich neer 24 Sep, 01:00

  VHP-voorzitter Chan Santokhi VHP-voorzitter Chan Santokhi is niet van plan in te gaan op het ultimatum dat adviesraadslid Keshopersad Gangaram Panday via ‘Info Act’ aan hem heeft gesteld. Binnen twee weken moet de ‘Oranje partij’ besluiten om met de Nationale Democratische Partij (NDP) samen te werken. Indien dat niet gebeurt, zal Gangaram Panday op de verjaardag van president Desi Bouterse op 13 oktober het lidmaatschap van de ‘Paarse partij’ aanvragen.

  Santokhi om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat de Partijraad en het Congres van de VHP op 31 augustus unaniem en democratisch het besluit genomen hebben om de intentieverklaring in de nieuwe combinatie goed te keuren. De VHP gaat op regionaal niveau samenwerken met de NPS, SPA, DA91, Pertjajah Luhur, BEP en de KTPI.

  Gangaram Panday, die per 1 oktober werkzaam zal zijn bij het kabinet van de president, meent dat veel VHP’ers een samenwerking met de NDP willen. Hij vindt dat Santokhi niet de verandering heeft gebracht in de partij, die hij beloofd had. Gangaram Panday heeft zich enorm ingezet om Santokhi gekozen te krijgen als voorzitter van de VHP.

  Santokhi merkt op dat elke democraat en rechtgeaarde persoon het besluit dat genomen is door de partij dient te respecteren. “Gangaram Panday was ook aanwezig op de bijeenkomst en hij heeft niet tegen gestemd. Wij zijn geen dictatoriale partij waar één persoon beslist of dreigt. Die cultuur hebben wij niet. Die cultuur hebben andere partijen waar hij zijn heil mag zoeken. Wij hebben nog geen officiële afmelding van hem gehad, maar mocht hij gaan dan bedanken wij als VHP hem voor zijn bijdrage aan de partij”, zegt Santokhi


  Maak melding

 48. Pure omkoping en chantage van de NDP. De havikken van de NDP zoals Sardjoe zijn de kapitaal krachtigen ook anderen die gestolen hebben zoals Abrahams. Ze kopen oppositieleden om. Het volk van Suriname gaat gebukt onder het terreur van Didibrie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.