Moengo Festival of Music 2014

7

Als liefhebber van muziek, dans, theater en kunst kon je het haast niet missen; het Moengo Festival of Music 2014 dit weekeinde in Moengo (Marowijne). Dansers van de Amerikaanse Dana Tai Soon Burgess Dance Company hebben afgelopen week tijdens een receptie op de residentie van de Amerikaanse ambassadeur Jay Anaina aan de Anton Dragtenweg, een preview gegeven van wat het publiek in Moengo kon verwachten.

7 REACTIES

 1. volgens mij verdwijnt de wintie dans voor goed na dit happening ( is dit een nieuwe truc van de C.I.A. om de ronde koppen tot andere gedachten te brengen voor de komende verkiezing )


  Maak melding

 2. Moengo is een stad in verval.Na het stopzetten van de activiteiten door de Suralco zijn de meeste huizen in beslag gnomen dooe personen die geen enkele binding met het bedrijf hadden,maar alles kratis willen hebben.Er is geen prodoctie ,behalve hasj,wat goud in het binnenland en smokkelhandel met Frans-Guyana.Heel moengo (Julianadorp,Bernharddorp,Lijnweg ,de scholen en bedrijven) ziet er verpauperd uit.Wat valt in zo’n oord nog te vieren? Is het feesten om het feesten?


  Maak melding

 3. @Jako,
  “Wat valt in zo’n oord nog te vieren?”

  Je verkeet wellikt de dak van de pleesident van marwana.
  oh sorry marwina.

  Op die dak hij ferdeel veel veel keld. En wanneer alle televisie kamera zijn wek, alle mense die keld hebbe kekreke, moet die keld teruk keve aan hem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.