Begrafenis rechter Albert Ramnewash

7

Waarnemend president van het Hof van Justitie, Iwan Rasoelbaks, toont de laatste eer aan de vorige week overleden rechter Albert Ishwardutt Ramnewash (76). De magistraat is donderdagmiddag aan de schoot der aarde toevertrouwd op de begraafplaats Rusthof.

Ramnewash wordt in justitiële kringen herinnerd als een van de meest ervaren rechters in Suriname. Ook nadat hij de pensioengerechtigde leeftijd al had bereikt, werd een beroep op hem gedaan zijn krachten te blijven geven, vanaf toen als plaatsvervangend lid van het Hof van Justitie.

7 REACTIES

  1. Was het de voorkeur van deze rechter om begraven te worden of is hij begraven – en niet gecremeerd – vanwege een staatsbegrafenis. De staat geeft wel een staatsbegrafenis, maar geeft zij ook een staatscrematie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.