Begrafenis rechter Albert Ramnewash

7

Waarnemend president van het Hof van Justitie, Iwan Rasoelbaks, toont de laatste eer aan de vorige week overleden rechter Albert Ishwardutt Ramnewash (76). De magistraat is donderdagmiddag aan de schoot der aarde toevertrouwd op de begraafplaats Rusthof.

Ramnewash wordt in justitiƫle kringen herinnerd als een van de meest ervaren rechters in Suriname. Ook nadat hij de pensioengerechtigde leeftijd al had bereikt, werd een beroep op hem gedaan zijn krachten te blijven geven, vanaf toen als plaatsvervangend lid van het Hof van Justitie.

- Advertentie -

7 REACTIES

  1. Ik vraag me af of deze integere rechter ooit een kogelbrief of een andere soort pschychologische terreur te verduren heeft gehad.

  2. @Gafour

    Nee hoor, de DHR.MR. Albert Ishwardutt Ramnewash was onverslaanbaar.
    Hij zal de geschiedenis ingaan als de moedigste Rechter van Suriname.

    RIP

  3. Deze gewezen mens heeft heel zijn leven gegeven aan Suriname. Wang bigi grang tanji is in deze alleszins gerechtvaardigd.

  4. Was het de voorkeur van deze rechter om begraven te worden of is hij begraven – en niet gecremeerd – vanwege een staatsbegrafenis. De staat geeft wel een staatsbegrafenis, maar geeft zij ook een staatscrematie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.