dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRoué Verveer opent het nieuwe seizoen van FATU

Roué Verveer opent het nieuwe seizoen van FATU

-

Does Travel - naar Suriname

Elke laatste zondagmiddag van de maand zie je de beste comedians en cabaretiers van Nederland live in FATU; het stand up comedy programma van het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost. Zondag 28 september is niemand minder dan Roué Verveer te gast op de eerste editie van het nieuwe seizoen van FATU. Ook ‘Friesland finest’ Jacob Spoelstra en ‘new kid on the block’ Hassan zijn samen met MC Jeffrey Spalburg & DJ Phantom van de partij.

FATU is het maandelijkse stand up comedy programma van het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost. Al zeven jaar lang ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg drie collega-comedians. Eén podium – drie comedians – die ieder op eigen manier hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen.

Gevestigde namen als Lebbis, Najib Amhali, Jorgen Raymann en Jandino Asporaat en Roue Verveer passeerden al de FATU revue, maar ook opkomende talenten staan in de line-up. Be there zodat jij straks ook weet, hoe je de beste fatu breekt.

Zondag 28 september, 15.00u – 17.30u – FATU

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Ik vind Roue Verveer de slechtste comediant die er is.
  Verder denkt hij alleen maar in euro’s. Als je naar zijn shows gaat, bv vorig jaar in Carré , wilde hij niet dat er gefilmd of gefotografeerd mocht worden. Je moest wel zijn dvd kopen.

  Ook is hij al bejaard in het rijtje comedianten.
  Kan niet meer om hem lachen, hetzelfde geldt voor Jørgen Raymann de omhooggevallen domme comediant. Verder komt hij niet met wie is je vader en wie is je moeder.
  IQ van 0.0
  Jandino begint ook al kapsones te ontwikkelen.

  Het word tijd voor andere generatie.

  Najib blijft goed en zichzelf, hij is en blijft THE Best. en ook Spalburg vind ik goed.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES