zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenEconomieEnergieverbruik binnen de perken

Energieverbruik binnen de perken

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 17 sep – Het landelijke energieverbruik is nog steeds binnen de perken. Dit meldt energiebedrijf EBS. In de eerste helft van september hoefden dan ook geen maatregelen te worden genomen.

Die noodmaatregelenwaren eerder wel in het vooruitzicht gesteld. Volgens het bedrijf hoeft load shedding nu even niet. Het beurtelings onderbreken van de stroomvoorziening in woonbuurten zal dus niet worden toegepast. Voorlopig niet in elk geval. Het verbruik is de afgelopen weken blijven hangen rond de honderd en negentig megawatt.

Dit ligt nog veilig onder het kritiek punt van tweehonderd megawatt. EBS roept de samenleving op om’slim’ om te blijven gaan met stroom. Het bedrijf verwacht over enkele weken over betere infrastructuur te beschikken om extra energie te kunnen inzetten. Dat kan nu niet omdat de onderstations niet in staat zijn extra toelevering op te vangen en verder te verdelen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES