Caribbean Wellness Day in Suriname

8

Een man registreert zich maandag voor een gratis medisch onderzoek op het Ministerie van Volksgezondheid. Het kabinet van gezondheid minister Michael Blokland stond maandag in het teken van de Caribbean Wellness Day. Dit jaarlijks terugkerend evenement richt zich op vergroting van het bewustzijn en het bevorderen van activiteiten om het verschijnsel van niet-overdraagbare ziekten (NCDs) aan te pakken. Deze aandoeningen zouden nog steeds een ernstige invloed hebben op de gezondheid, de economie en de ontwikkeling van de regio.


8 REACTIES

 1. Waarom geen welnessDay in het binnenland ?
  Mooi gelegenheid om CONDOOM GEBRUIK en Family planning te promoten.
  Als dinootje alleen al 14 kinderen kan produceren dan is de nood daar erg groot!


  Maak melding

 2. Veel reageerders hier zitten veilig vanuit een land waar de volksgezond goed geregeld is van wieg tot het graf en waar zij ook mee kunnen liften , maar hun geboorteland Suriname alleen maar weten af te zeiken van uit hun veilige plek. Wel, tenminste doen die Surinaamse hulpverleners hun best voor land en volk wat betreft vooruitgang in de volksgezondheid te boeken.


  Maak melding

 3. Ik zeik niemand af, maar ik blijf me verbazen hoe het in Suriname aan toe gaat en met wat voor idioterie men zich bezig houd.

  Waarom geen conferentie over kleinschalige landbouw, corruptie bestrijding etc. Het is minder sexy, maar echt wel nodig!


  Maak melding

 4. @ Bad Santa,

  Je doet alsof het hier in NL zo geweldig is. Zomaar joe broko Sranang sakka. Als je zoveel goede ideeën hebt betreffende de situatie in SU, ga dan lekker daar helpen in plaats van SU te lopen afzeiken. Je moet je schamen. Nergens ter wereld is het ideaal en zeker niet in NL. Dus wees realistisch en ga daar helpen waar je denkt dat het beter zou kunnen. Alle hens aan dek zou ik zeggen. Handen uit de mouwen en ga SU helpen in plaats van te lopen zeuren over SU.


  Maak melding

 5. “Suriname” heeft heel wat onderdanen in de steek gelaten.
  Waarom denk je dat er zoveel Surinamers in NL wonen? Ik kan je vertellen dat wij hier niet voor het mooie weer of sinterklaas hier heen zijn verhuisd!

  Nederland is niet ideaal, maar ik ben mijn ouders dankbaar dat ze al hun spaargeld in de oversteek hebben geïnvesteerd om mij en mijn broers en zuster een beter toekomst te gunnen.

  Ik wens je veel plezier met de zakkenvullers en hosselaars in Surimaribo.
  Ik kom wel terug als ik 67 ben of als Wilders het hier voor zeggen krijgt.

  Power.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.