Suriname Tattoo Convention in de Congreshal

11

Afgelopen weekend werd de 2de Annual Suriname Tattoo Convention in de Congreshal gehouden. Een bezoeker aan de beurs liet zich zaterdagavond vrijwillig ophangen aan twee grote piercings die hem op het podium werden aangebracht. Tattoo-koning Emilio Gonzalez (r) uit Venezuela trok veel bezoekers met de act die wordt uitgevoerd door vrijwilligers uit het publiek waarmee wordt aangetoond hoe onschuldig en pijnloos piercings kunnen zijn, mits ze door professionals worden aangebracht.

tattoo2

De beurs, die georganiseerd werd door Suri Ink & Entertainment, is een platform voor buitengewone make-up kunstenaars, body panters, tatoeƫerders, piercers en liefhebbers. Speciale gast was Tattoo-koning Emilio Gonzalez uit Venezuela:

tattoo3

tattoo4

tattoo5

11 REACTIES

 1. @Paraman

  Jij kunt een tatoo met een rood hart en een pijl er doorheen op jouw arm laten plaatsen. Bij de pijlpunt laat jij dan jouw naam zetten en aan de het begin van de pijl plaats je de naam Desi. In ieder geval geen Bouta, anders verraad je, dat je op mannen valt. šŸ˜†


  Maak melding

 2. Aha, tattoo’s zijn net als een Amnestie ding,
  hoe meer tattoo’s hoe meer jij je sterk,onaanraakbaar waant.
  Dit is een cover up voor je zwakte.Amnestie idem.


  Maak melding

 3. Reageerders, odi odi.
  Vandaag is het Tattoo dag.

  Tattoo niet zonder risico.

  http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty/106518-tattoo-niet-zonder-risico.html

  Is de inkt van een tatoeage gevaarlijk voor uw gezondheid?
  Nu het hebben van een tatoeage de laatste jaren zo populair is geworden en het geen taboe meer is, is ook het vak van tatoeƫerder steeds professioneler geworden, iets wat niet meer in achteraf-kamertjes uitgevoerd wordt en waar tegenwoordig steeds meer controle op uitgeoefend wordt.

  Maar doordat de focus tegenwoordig vooral ligt op het gebruik van schone en steriele naalden, om het doorgeven van infectieziekten als hepatitis en HIV te voorkomen, vergeet men nog wel eens dat bij een tatoeage met die schone naalden ook inkt onder de huid wordt ingebracht.
  Dit geldt zowel voor verfraaiingstattooā€™s als voor permanente make-up .
  En hoe zit het met de veiligheid daarvan?

  Tattoo geschiedenis met (video)
  http://www.snizoo.nl/tattoo-informatie/algemeen/tattoo-geschiedenis
  In het volgende filmpje kun je de tattoos en het verhaal achter de vier mummies zien in de Hermitage in Sint-Petersburg


  Maak melding

 4. Als zo iemand als op de foto voor knap moet doorgaan dan weet ik het niet.Maar als ik hem in het donker zag,zou ik de benen nemen.
  Ook onze djoeka’s brengen inkervingen in het gezicht bij vrouwen als teken dat ze ‘volwassen’ zijn.
  Bij sommige volkeren hebben ze metalen tanden om te voorkomen dat het kwade via de mond in de mens treedt en bezit van neemt.IJzer is sterk en men ging er van uit dat het ook behalve als dieven ijzer in Sur.ook gebruikt kon worden tegen kwade geesten.


  Maak melding

 5. Paulus de boskabouter

  @Paraman

  Jij kunt een tatoo met een rood hart en een pijl er doorheen op jouw arm laten plaatsen. Bij de pijlpunt laat jij dan jouw naam zetten en aan de het begin van de pijl plaats je de naam Desi. In ieder geval geen Bouta, anders verraad je, dat je op mannen valt. šŸ˜†
  ====
  Wat d8 je zelf van die pijlpunt dwars door jou aars?


  Maak melding

 6. =Mijn keuze is snel gemaakt tussen een deze gekte en homo’, lesbische en transseksuelen.

  =Heeft men niet door dat dit mishandeling is en dat kinderen bloot worden gesteld aan sadistische toestanden??

  -Ik ben benieuwd wat de DNA leden hiervan zullen zeggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.