zondag, mei 26, 2024
HomeFotoGezondheidssessie voor vakbondswerkers Suriname

Gezondheidssessie voor vakbondswerkers Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Abeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu (ATM) zal in samenwerking met het Scholingsinstituut van de Vakbeweging in Suriname (SIVIS) een gezondheidssessie houden voor vakbondswerkers. De bedoeling van deze sessie is om de lichamelijke gezondheid te bevorderen onder vakbondswerkers door hen adviezen te geven over bewegen en gezonde eet- en leefgewoonten.

In verband met deze gezondheidssessie en ter stimulering van het healthy lifestyle-programma van het SIVIS, heeft minister ATM-Michael Miskin (r) een lichaamscompositie weegschaal overhandigd aan het SIVIS-directeur Victor Jones (l).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Gezondheidssessie voor vakbondswerkers Suriname.

  Dan kunnen ze alvast beginnen met Ronald Huggy Hoog zonder Hart.
  Want deze haalt de eindstreep van zo’n (gezondheidssessie) niet.
  Met zo’n figuur zou het vakbondswezen in Suriname eindelijk verlost zijn.

  Het vakbondswezen in Suriname lijkt totaal te zijn gecorrumpeerd door de politiek.
  Vakbondsleiders zijn net als politieke leiders gedevalueerd en ze worden niet meer serieus genomen.

  1e Gezondheidstest voor Ronald Huggy Hoog zonder Hart.
  http://www.animaties.com/img-afrika-bewegende-animatie-0002-87266.htm

  2e Gezondheidstest waar twee (vakbondsleiders) hun hersenen in elkaar slaan, waardoor ze beter hun verstand zullen gebruiken.
  http://www.animaties.com/img-afrika-bewegende-animatie-0022-87286.htm

  En nu een volledige Gezondheidstest voor alle Vakbondsleiders w.o. Ronald Huggy Hoog zonder Hart.
  En let in het bijzonder bij het afspelen op (1:06 min.)
  Want dit onderdeel dient verplicht te zijn voor onze Ronald Huggy Hoog zonder Hart.
  https://www.youtube.com/watch?v=1DPZnp6ODDc


  Maak melding
 2. De vakbondsleiders komen pas in actie als er onrust is, zoals nu te Jarikabba. De rest van hun ‘werkzame’ leven zitten zij op het vakbondskantoor duimen te draaien en de onder werktijd gekochte portie tjauw min moksi meti te verorberen.


  Maak melding
 3. Bij gebrek aan nieuws lees hier

  Chantal Doekhie, die als zaakgelastigde van Suriname in Nederland op een zijspoor is geplaatst, wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe ambassadeur van Indonesië. Dat bericht althans vandaag, zondag 14 september 2014, de webeditie van het Dagblad Suriname.

  Critici stellen dat Doekhie gedegradeerd wordt, vooral gelet op het feit dat een land als Nederland zwaarder weegt dan Indonesië. Wat de functie betreft is het een upgrading, omdat ze van zaakgelastigde nu ambassadeur wordt. ‘Salarisverhoging voor minder werk’, wordt gesteld.

  Opmerkelijk is, aldus de krant, dat het Assembleelid en hoofdbestuurslid van de NDP, Rachied Doekhie, vanaf het aftreden van zijn dochter als zaakgelastigde niet meer bereikbaar is voor de pers. Ook gisteren is het niet gelukt hem te spreken.

  Theo Vishnudatt van de NDP weet dat Chantal Doekhie waarschijnlijk de nieuwe ambassadeur wordt in Indonesië. ‘Ik heb sterk het vermoeden hoor.’

  Deze post werd eerder bekleed door Amina Pardi, de partner van Paul Somohardjo. Toen Somohardjo in april van dit jaar uit de regeringscoalitie werd gezet, had Bouterse nog drie maanden tijd gegund aan Pardi om aan te blijven als ambassadeur, zodat haar zoon de school kon afronden. Vanaf juli is nog geen nieuwe ambassadeur benoemd voor Indonesië.

  De onderdirecteur Consulaire Zaken op het ministerie van Buitenlandse Zaken, Lucretia Redan, wordt de persoon die Doekhie gaat vervangen als zaakgelastigde in Nederland. Komende week vertrekt zij al richting Nederland.

  De precieze oorzaak op grond waarvan Chantal Doekhie opzij is gezet, is nog steeds een raadsel. ‘Ik ben ook benieuwd naar de werkelijke reden’, gaf Vishnudatt eerder aan de krant te kennen. Vishnudatt denkt dat Doekhie onbereikbaar is, omdat hij mogelijk in het buitenland zit. ‘Hij is veel in het buitenland.’

  Volgens enkele bronnen, zo schrijft het Dagblad Suriname, is Doekhie niet in het buitenland. ‘Hij is vlak in het rijstdistrict. Zijn gezondheidstoestand is niet zo best.’
  September 14, 2014


  Maak melding
 4. @Ray,

  De billen van de NDP’ers staan helemaal niet in brand. De NDP’ers zijn in staat gebleken om elke situatie om te zetten in het verrijken van hun portemonnee. Wat dat betreft zijn ze erg invendief.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES