President Desire Bouterse bezoekt Venezuela

14

President Desire Bouterse (l) heeft donderdag tijdens een bliksembezoek aan Venezuela Ernesto Samper (r), ex-president van Colombia, ingezworen als de nieuwe secretaris-generaal van de Unie van ZuidAmerikaanse Staten.

Samper was president van Columbia van 1994 tot 1998. Hij heeft voorafgaand aan zijn inauguratie verklaard dat zijn agenda zich, door middel van de oprichting van de organisatie adviesraden, zal richten op sociaal, economisch en politieke kwesties.

14 REACTIES

 1. Samper werd president dankzij 6 miljoen usd campagnegeld van het Cali-Kartel. Dus 2 narco-criminelen omarmen hier elkaar en geven het stokje aan elkaar over. Het is en blijft een misdadig en corrupt zooitje in Zuid-Amerika.


  Maak melding

 2. Bouta heeft Ernesto Samper uit Colombia naar Venezuela over laten komen, want hij durft niet naar Colombia af te reizen, waar de DEA een belangrijke positie inneemt in verband met ’the war on drugs’. Nu men Dino in de kladden heeft gegrepen, vermoedt Bouta, dat de VS veel over hem te weten is gekomen, dus waakt hij ervoor naar een land, die een uitleveringsverdrag met de VS heeft, af te reizen. Als hoofd van Unasur heeft hij verplichtingen, zoals het inaugureren van Ernesto Sampe. Het Surinaamse volk spelt hij dan een leugen over de Petro Caribe deal op de mouw.


  Maak melding

 3. wat bliksembezoek Venezuela, als hij dit zou doen voor zijn bloedeigen dinatje in new-york zou ik zeggen petje af of zou me kaalscheren voor deze laffe zwijn.dit is weer anders geld verdienen met zijn vriendjes Manglie,sham guptar,phalad,en wie weet beck & neck van de n.d.p. rassied dhoekie, rijst &coca exporteurs trouwens ik hoor geen bal meer van deze laatste laffe grote bek.


  Maak melding

 4. Mahawatkhan gevraagd om leiding NDP Nickerie over te nemen,

  ik zie soms dingens aankomen,betref hier de heer beck&neck lafaard rashied dhoekie president in nickerie van de N.D.P,zijn grote laffe bek heeft hem de das omgedaan door alsmaar de hindoes te beledigen (allah ho aghbarrrrr) niet vergeten mahawatkhan is een v.h.p-er.


  Maak melding

 5. 64 gearresteerden in Venezuela..

  Ik dacht direct aan onze lijder die momenteel in dat land aan het wandelen is..

  Hij heeft toch lak aan land en volk dus gaat hij rustig op de wandeling in het buitenland op staats kosten,nu het nog kan..

  de tijd nadert voor het komende ,,change,,..


  Maak melding

 6. Why u think dada goes venezuela, not for the rice export hmmmm
  because

  Bayardo Ramírez, expert in criminal law
  “Venezuela is the first drug trafficker in Latin America”


  Maak melding

 7. En zelfs de meest paarse &@#likker vindt het niet de moeite waard om aan dit bericht enige aandacht te schenken. Ik kan me nog herinneren hoe geweldig paars het vond dat hun afgod de hand van Obama schudde (Obama had nits door), hij had het toch maar mooi voor elkaar gekregen om naar Washington af te reizen, nu kan het ze geen moer schelen of hij naar Venezuela gaat of onbereikbaar in het binnenland van Suriname onderduikt, omdat ze in beide gevallen van tevoren weten dat het rendement voor Suriname 0,0 is, net zoals we water naar Equatoriaal Guinee zouden exporteren moet je niet veel van de export van onze rijst naar Venezuela verwachten.


  Maak melding

 8. Tussen februari en mei werden bij protesten al ruim drieduizend mensen gearresteerd. Demonstranten eisen het aftreden van Maduro vanwege de slechte economische omstandigheden, hoge inflatie en gebrek aan dagelijkse consumentengoederen in de winkels.
  Mochten oliedomme paarse aanhangers wederom kiezen voor de paarse lijder in 2015, dan zullen ook dergelijke onrusten en sociale wantoestanden zich voordoen. Jaren tachtig zal zevenmaal ervaren worden door de oliedomme aanhangers die het gevolg van het kiezen van een onberechte dictator verdienen. Ook veel aanhangers van Chavez zijn de k. geworden. hahahaha


  Maak melding

 9. Als ik naar de foto kijk, zie ik een groot staatsman staan. elke vaderlandslievende Surinamers zal hier trots op zijn, alleen zwakbegaafden en ezels hebben commentaar op deze grote Surinamer en zijn reis naar venezuela.

  Het is overduidelijk elke stap die deze grote Surinaamse zoon zet, is ten behoeve van ons gezegend land Suriname.

  May God Bless this President.


  Maak melding

 10. Terwijl deze President naar oplossingen zoekt voor de Surinaamse problemen, is de vhp voorzitter mooi weer aan het spelen waar anders dan in Nederland.

  Hij is verslag komen brengen aan zijn zetbazen.

  Trouwens ik zag een foto van Santokie in Nederland alleen maar tussen hindustanen, toen had hij het over diaspora, ik ben nu wel benieuwd wie hij met diaspora bedoeld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.