Heroprichting garantiefonds kleine startende ondernemingen

12

Minister Andy Rusland van Financiën (l) en directeur Wonnie Boedhoe van de Nationale Ontwikkelingsbank (r) geven elkaar een handdruk nadat de bewindsman woensdag het Garantiefonds nieuw leven heeft ingeblazen. Rusland heeft een bestuur geïnstalleerd onder leiding van Glenn Gersie, tot voor kort topper bij de Centrale Bank van Suriname.

Boedhoe, een gewezen financiënminister onder het huidig kabinet, is trekker van het fonds. Het fonds dienst als mechanisme ter ondersteuning van kleine startende ondernemingen.

12 REACTIES

 1. “Heroprichting garantiefonds kleine startende ondernemingen”

  Ik hoop dat het garantiefonds een lang leven is beschoren. Daarnaast de doelstellingen naar de letter uitvoeren en objectief zijn. Succes toegewenst…

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 2. Check noh! Rusland van financien, boedhoe van ontwikkelingsbank en gersie van de centralebank. En zien jullie ergens waar het geld vandaan moet komen. Ik niet , maar dit zijn de drie mensen die tot nu toe nog niks hebben gedaan in functie voor het land. Ik ben benieuwd. Suri s houden jullie je ogen maar open.


  Maak melding

 3. Ik denk dat het wiel elke keer weer wordt uitgevonden in ons land.
  Wij Surinamers zijn heel goede toneelspelers:elke keer doen we alsof het wiel nu pas is uitgevonden.Hoe lang gaan we onszelf voor de gek blijven houden?


  Maak melding

 4. Die Paulus de boskabouterse zit 1 x 24 uur, 7 x per week hier aan de waterkant z’n gal te spugen.
  Paulie, heb je niets anders te doen? Pak je kruiwagen en ga de tuin of het bos in om wat frisse lucht te scheppen. Het zal je goed doen en heel veel innerlijke rust brengen.
  Of ben je ook zo’n plusjes-neuker als pRaysident?


  Maak melding

 5. De zoveelste TELEURSTELLING en MISLUKKING zal het worden,maar goed in Suriname zijn we al gewend met de vele teleurstellingen en mislukkingen in rij sinds mei 2010.


  Maak melding

 6. mevr.Bhoedoe u bent een goed mens,speel niet met vuur vergis je niet in deze abani, en met zulke mensen moet je heeeeeeeeeeeeeeeeeel voorzichtig zijn.als u thuis bent handen goed ontsmetten .


  Maak melding

 7. Vandaag verschenen in de Ware Tijd:
  De politie in Portugal en Spanje heeft dertienhonderd kilo cocaïne onderschept. Het is een van de grootste drugsvangsten in Europa dit jaar. De straatwaarde van de drugs bedraagt zo’n tachtig miljoen euro.

  Vraag: Komt deze partij uit Suriname?
  Waarschijnlijk wel omdat er geld nodig is om de overheid de nodige hulp te geven om de garantiefonds te doen slagen.
  Want eerlijk, Sranang skeer en ma dang hoe dang hebben ze geld om zich garant te stellen voor leningen?


  Maak melding

 8. Waarschijnlijk een beetje laat.De meeste micro en small businesses
  zijn al in handen van de kinderen van MAO.En zij hebben meer geld ter beschikking dan de Ontwikkelings bank.Als straks de djoeka’s besluiten om niet meer te roven maar ondernemers te worden,gaan ze het moeilijk hebben.Want ook alle laaggeschoolde en niet geschoolde arbeid doen de chinezen.
  Belly moet in de resocialisatie kijken of hij de gevangen niet kan opleiden tot schoenpoetser,schoonmaker,kleermaker enz.Kunnen ze onder de bomen in de stad met hun werkgerei zitten werken zo als het in Afrika gebeurt.


  Maak melding

 9. @Las Ten

  “Die Paulus de boskabouterse zit 1 x 24 uur, 7 x per week hier aan de waterkant z’n gal te spugen.”

  Als jouw geboorteland je na aan het hart ligt en je ziet, dat een psychopaat, die eigenlijk voorgoed opgesloten behoort te zijn, de een na de andere domme streek uithaalt, dan is het niet meer dan jouw plicht jouw gal te spugen. Maar ik ben ook zo volwassen om te denken, dat wat ‘Las Ten’te berde brengt, mij worst kan schelen. 😉


  Maak melding

 10. Las ten

  Die Paulus de boskabouterse zit 1 x 24 uur, 7 x per week hier aan de waterkant z’n gal te spugen.
  Paulie, heb je niets anders te doen? Pak je kruiwagen en ga de tuin of het bos in om wat frisse lucht te scheppen. Het zal je goed doen en heel veel innerlijke rust brengen.
  Of ben je ook zo’n plusjes-neuker als pRaysident?
  ================================================
  He, he,

  Het zijn er nog meer die deze asholes door hebben. NIETS is goed in hun KLOOTENogen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.