zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDino Bouterse kan minstens 15 jaar straf krijgen

Dino Bouterse kan minstens 15 jaar straf krijgen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/NEW YORK, 29 aug – Dino Bouterse mag minimaal vijftien jaar gevangenisstraf tegemoet zien. Dit zei de Amerikaanse rechter Shira Scheindlin tijdens een hoorzitting in New York. Dino bekende een vals paspoort te hebben verstrekt “ter ondersteuning van Hezbollah.”

“In 2013 heb ik bewust een vals Surinaams paspoort verstrekt aan een persoon van wie ik geloofde dat hij banden onderhield met Hezbollah, een organisatie waarvan ik weet dat deze in de Verenigde Staten te boek staat als een terroristische organisatie”, zei Bouterse in de rechtbank. Hij gaf ook toe met een pistool gezwaaid te hebben tijdens een drugs deal.

Aanvankelijk werd hij beschuldigd van het zwaaien met een anti-tankwapen. Dino bekende ook drugs te hebben gesmokkeld naar Amerika. De bekentenis kan een lichtere straf opleveren volgens het voor-wat-hoort-wat onderhandelingssysteem in het Amerikaanse recht. Volgens Scheindlin is de maximumstraf levenslang.

opening
Fernandes Express
BODO Party

155 REACTIES
 1. En nu afwachten hoe deze vleugellamme twatwa gaar fluiten. Is het een boesi slaat of een stadsgeluid.
  De eerste blije persoon zal de openbare aanklager zijn met in zijn/haar kielzog de regering van USA.
  En nu zal de vraag rijzen “wie schijt figuurlijk en soms letterlijk in zijn broek bang als hij / zij is om evenals Noriega te worden ontvoerd en berecht in USA”.
  Zal de behandeling die inmates aan baby dok hebben gegeven dezelfde zijn voor deze ex president?
  Even afwachten en kijken wat er gebeurt. Hopelijk zal na het fluitconcert van Dino de beerput open worden gebroken. Want Dino twatwa zal als winnaar uit de strijd komen hij heeft een laat van 1 miljoen in enkele uren die hem de hoofdprijs opleveren zal.


  Maak melding
 2. Die 6 gepantserde Cadillacs worden met spoed geleverd aan Bouterse Sr. Die megalomane idioot kan zich niet meer permitteren om geen president meer te zijn. Verkiezingen verliezen betekent dat je vogelvrij bent verklaard.

  Mijn gevoel zegt dat de staat van beleg zsm wordt afgekondigd met als reden dan de Yanks Suriname willen binnenvallen.
  Bouterse kan dan aan blijven tot president en niemand weer wanneer er verkiezingen gehouden worden. Je kan het ook een gelegaliseerde coupe noemen.


  Maak melding
 3. DEAL OR NO DEAL …Dinootje krijgt LEVENSLANG opgelegd hopenlijk,

  Bouterse jr. verscheen in een blauw gevangenisunform en maakte gebruik van een Nederlandse tolk om te kunnen communiceren met de rechter en sprak langzaam in het Engels om de drie aanklachten te bekennen.

  Als onderdeel van een deal, werd het wapen dat in de wapenhandel-aanklacht wordt omschreven als een anti-tankwapen gewijzigd in een handvuurwapen. Op het voorhanden hebben van een anti-tankwapen staat een fors hogere straf.

  Naar verwachting wordt op 6 januari 2015 een vonnis uitgesproken


  Maak melding
 4. Nou,dan komt hij naar Sur.als hij in 50 is.Goed gedrag enz als Boerenveen.
  Dina krijgt een lintje van pa en is pa blij als een kind ondanks dat hij dan in de negentig is.


  Maak melding
 5. Ik ben niet uit op genoegdoening, maar ik mis nu op dit forum wel de reacties van de volgelingen van Bouterse sr., die zeiden, dat dit allemaal een vooropzet plan was van Nederland en het Front.
  Dino heeft wel degelijk heel wat op zijn kerfstok.
  15 jaar is de minimumstraf, maar de Amerikanen kennende, zal hij veel langer in de cel belanden.
  Niet eens zozeer de drugs, maar de bereidheid om huisvesting bieden aan Hezbollah om in de VS aanslagen te plegen, zal hem zeer zwaar worden aangerekend.
  De VS is nog helemaal getraumatiseerd van 9-11.
  Ik denk, dat Dino minimaal 25 tot 30 jaar in een Amerikaanse gevangenis zal doorbrengen.
  Verder zou ik als pa Bouterse senior alle kleuren van de regenboog poepen.
  Wie weet, wat er allemaal nog meer naar boven komt, maar de essentie van mijn posting is, dat vooral pa Bouterse door deze bekentenis heeeeeeeel erg veel schade wordt toegebracht.


  Maak melding
 6. Fer E
  goed om de orginele documenten te vinden en te posten.
  neemt veel ruis weg.

  Er is nu minimaal duidelijk dat er iets mis is met het beoordelingsvermogen van de President. Hij heeft de heer Bouters junior bij de oprichting tot een van de besten genoemd.

  1) als terroristen vanger blijkt Bouters junior niet echt te scoren.
  2) een ook in het familie bedrijf (logistiek van geest verruimende middelen) is hij ook geen succes.

  Alle geroep van Kanhai en de overige supporters (pero, sabidieri, rob g, milton fleur, etc.) met betrekking tot dit onderwerp zal nu wel tot nihil gereduceerd worden.

  Te hopen is dat in de behandeling Roger Kahn nog gehoord wordt en alle bewijs openbaar wordt zodat het land kan zien door wat voor clan ze geregeerd worden.

  Een ding is zeker het Ministerie van BUZA zal een strafrechtelijk onderzoek moeten doen naar het gegeven hoe de heer Bouterse junior aan een paspoort voor de hezbohla mensen kon komen. Er is daar iets heel erg mis gegaan.


  Maak melding
 7. Aan alle sribi-srafus :

  Hoofd terrorismebestrijding van Sranang, CTU-hoofdman DINO blijkt zelf terrorist ! Hij heeft de feiten bekend in het USA strafproces ! (GEEN USA-COMPLOT dus, zoals zijn vader
  Bouta sr onlangs uit volle borst riep)

  Verantwoordelijken voor deze internationale SJING, disaster, no de ! Deng e dok !

  Paspoorten, oefenterreinen, wapens, drugs etc zou DINO als Hoofd CTU leveren !

  Sranang People opo un ai !! Opo un yeye !

  Boycot ALL criminals !!


  Maak melding
 8. ik zei het al Seedorf ,de sjerp of hoe die klote ding heet was van dina,vanaf nu geen dino maar dina en nu bij seeedorf.dus zoon zeeedorf wie weet ben je morgen de nieuwe hoofd van CTU maar maar pas op the American are watching you hooooooo hoooo ik kan echt niet meer lachen om dibri,kanaaai,laaaakin,en de rest van de troep.dina heeft nooit een gramm coca gezien vader dibrie ook niet whooooooiiiiii?. aibaja san e pasa brada.


  Maak melding
 9. Aangezien de meeste mensen in Suriname bewust hetzij onbewust gewetenloze verraders zijn van hun eigen voorouders, daar zij de God en godsdienstleer van de moordenaars en onderdrukkers van hun voorouders aanbidden en aanhangen……zeg ik; wie zonder zonde is, werpe de eerste steen.

  Maar wie niet gelovig is en toch een steen zou willen werpen uit haat of uit baldadigheid….. dan zeg ik ; lafhartige lijkenpikker, toen je hem kon pakken deed je het niet en nu hij hulpeloos is opeens wel, daarom zal gij met dezelfde steen waarmee gij werpt zelf ooit zwaar bekogeld worden. I rest my case.
  django


  Maak melding
 10. Django,

  Ik snap helemaal niets van wat je neerschrijft.
  Wat heeft jouw posting nu te maken met de Dino-zaak.
  Ik ben geen verrader, maar wel godsdienstig.
  Daarnaast heeft nooit iemand Dino kunnen pakken, omdat hij door zijn vader werd beschermd.
  Hij is door Bouta sr.op een positie geplaatst, waar hij ongeveer onaantastbaar was.
  A ls je een kerel bent, zeg je, dat Dino vreselijk mis zat met al zijn activiteiten, maar die ballen zul je waarschijnlijk niet hebben.


  Maak melding
 11. @ Django
  Yes, wie zonder zonden is, werp dan de eerste steen. Ik hoop dat je met je godsdienstig gezicht het ook zal opnemen voor de familieleden van de honderden die tijdens de revolutie zijn vermoord of vermist. Niemand stelt zich a-patriotisch op tegen Dino, niemand. Echter, wanneer iemand aan openlijke machtsvertoon doet en anderen kleineert, moet je de gevolgen dragen ja. Sorry! Waarom heeft de inlichtingendienst van zijn vader hem niet gewaarschuwd?


  Maak melding
 12. In Paramaribo is er niet gejuicht noch gehuild bij het nieuws over de arrestatie van Bouterse jr. Hij was gevreesd bij de top van de veiliheidsdienst,vooral wegens de bescherming die hij (ondanks zijn reputatie) genoot van zijn vader. Het zal ook bekend zijn dat in een strafzaak tegen Dino in hoger beroep,de getuigen terug kwamen op hun eerder onder ede afgelegde getuigenissen.


  Maak melding
 13. @ Koos de Jong
  Koos, greetings from Miami. Ik heb sedert het prille begin duidelijk aangegeven dat er in mei 2015 geen verkiezingen komen. DDB kan het zich niet permitteren om geen president meer te zijn. Het is deze office alleen dat hem in bescherming kan nemen. Misiekaba, Doekhie, domme Panka, en oupa Anton Paal komen echt wel met een wet in maart 2015 om een Staat van Beleg af te kondigen hoor vanwege criminaliteit or something else. Ze vinden echt wel wat hoor, echt wel!


  Maak melding
 14. Er zullen altijd types met ziekelijk gedrag zijn die het handelen van de wolf jr goed zullen keuren.

  De wolf sr is een moordenaar, drugsdealer, verkrachter, rover.

  De wolf sr is trots op zijn zoon…wat een voorbeeld figuur…

  crimineel is trots op een crimineel en hun volgelingen die zijn ook trots op hun….hoe ziek kan men nog zijn.


  Maak melding
 15. Eduard Lupson, ik zou zeggen neem nog een cocktailtje extra in florida. Het nieuws dat Dino voor een lange tijd de bak in gaat is een zege voor de surinamers. In iedergeval delen wij dezelfde visie voor wat betreft de komende verkiezingen in suriname… Huh bedoel de verkiezingen die er niet gaan komen.

  De oppositie doet er goed aan een bezoekje te brengen aan Obama. Wellicht dat de VS bereid is garanties af te geven.


  Maak melding
 16. Over dertig jaar flaneert de dan ruim zeventigjarige Dino ’s avond in de Palmentuin op zoek naar een homo om zijn in de Amerikaanse gevangenis opgedane gewoontes te kunnen voortzetten.


  Maak melding
 17. Het net rond de Bouterse clan begint te sluiten. Suriname kan zich niet permitteren om geen onderzoek te doen naar de smeergeld affaire van Ballast Nedam. Het staat voor 99,9 procent vast dat Bouterse sr geld heeft aangenomen. 6 jan 2015 volgt uitspraak case Dino Bouterse. Ook hierbij moet de Surinaamse openbare ministerie gevolg geven aan de uitspraak van de Amerikaanse rechter. Immers hebben er strafrechtelijke feiten afgespeeld op Surinaams grondgebied.

  Het is de geloofwaardigheid van Suriname versus de Bouterse clan. Je zou zeggen dat niemand groter is dan de staat Suriname. Heeft Suriname de ballen om Bouterse aan de kant te zetten. Een beetje leider met ballen was afgetreden.


  Maak melding
 18. weet je wat ik niet begrijp, voor het proces waren er zoveel deskundigen die heen en weer de werk wijze van de DEA naar de vuilnis bak verwees,o.a de geweldige worsjes advocaat jan knoops,de voormalig DAE michel-lavine dat zij gehakt van deze zeer grote en opgezette zaak zouden maken.waar zijn die lafaards nu en die ene dik zak,de beschermvrouwe van dibrie.ik hoor geen bal meer van hun,gaan ze nog in hoger beroep dan wel in nederland.ik benne niet benieuwd maar vernieuwd..


  Maak melding
 19. Dat was dus volgens ddb de beste man om anti terrorisme eenheid te leiden. Een grote vergissing geheel in de lijn van het wanbeleid van regering bouterse ameerali.


  Maak melding
 20. Breaking News :

  DINO krijgt PSA-status !

  Min Lackin reikt hem binnenkort dit belangrijke document uit.
  Bij die gelegenheid zal DINO direct ervoor zorgen dat Republiek Sranang al haar gestolen diplomatieke en andere paspoorten
  terugkrijgt !

  PS : Niemand in de Sranang-top weet iets van de DINO zaak.
  Verantwoording afleggen/aftreden ??
  Helaas bilijft Sranang zitten met prasi-oso president en baka-wowojo-veiligheidsdienst !


  Maak melding
 21. Kwestie van tijd voordat alles open en duidelijk wordt voor publiek.
  Vriend en vijand zullen zien dat tijdperk Desi en zoon een groot catastrofaal en dramatisch einde zal hebben.

  Als “best man for the job” (Dino) daar vast zit, wat betekent dat voor ons ‘mider goede’ mensen. JAJAJA sukkels Grappenmakers, volgende regeerder moet alles afpakken van deze criminele boevenbende.


  Maak melding
 22. Het legertje Hezbhola strijders zou zijn bedoeld om tegenstanders van DDB te liquideren en het volg nog meer onder de duim te houden. Inzet was en nog steeds is DDB levenslang president.


  Maak melding
 23. aah.. het is duidelijk dat bepaalde totems niet willen dat het amerikaans onderzoek zich uitbreidt naar exponenten hoog in regeringskringen.Al die toezeggingen zou hij niet hebben gedaan o.a. meerdere Hezbollah strijders in Su huisvesten als hij geen toegang had tot die sleutelfiguren die hun handtekening moeten zetten. Buza is te noemen. Hoe aan het volk dan uitgelegd krijgen dat zoveel wildvreemden in het land zouden zijn rust dan bij hun PR machine.Ja wie zou hem dat toegezegd hebben.

  Su.MC stemmers .. u wordt bedankt.


  Maak melding
 24. Paulus de boskabouter;wedden dat zij de wet voor homo’s binnen kort heel groots indienen en aannemen ,maar sorry hoor ik begin me zorgen te maken voor mijn lieve neefjes.


  Maak melding
 25. Wie zonder zonde is werpe de eerst steen?

  Nou die tors een hoop zonde op zijn rug zo zwaar als de berg Himalaya. Over de eerste zonde gesproken.
  Ook Atlas zou het niet gered hebben met al die massa aan zonde.

  Volgens heeft hij ook schuld bekent op advies van onze briljante Kanhai in Su. Hoeft Khan niet alles uit de doeken te doen in de rechtbank. Slimme Indian die kleine Indian.


  Maak melding
 26. Elk jaar zal bishop Steve Meye met Kerstmis de volgende oproep doen: “Zou u een pakje met gedroogde chinese vruchten kunnen sturen naar de barmhartige Samaritaan, die voor volk en vaderland in de Sing Sing gevangenis te New York opgesloten zit. God zal u zegenen.”


  Maak melding
 27. Nu weten we dat er iets niet goed is in de brein van jr, om hezbollah in Suriname te faciliteren? hoeveel bloed moet vloeien? Amerika hou hem. Toch gaat de “domme surinamer” voor hem stemmen na 15 jaren.


  Maak melding
 28. het verbaast mij werkelijk,dat niemand over de zoon praat,laat staan schrijft wat er met hem gebeurt in de vsa.

  in geen enkele actualiteiten rubrieken wordt er wat gezegd,bang dat men is zijn vinger te branden..

  gelukkig is nederland bij deze affaire niet betrokken,want anders was de wereld te klein vooral voor baka diena tori hier over te schrijven te praten..

  de vader zelf is mond dood gemaakt en zit maar te piekeren hoe nu verder..


  Maak melding
 29. Deze pathologische seriemoordenaar zou 10 x 15 jaar moeten krijgen. Het is een stelletje hoor die het in Su nu voor het zeggen hebben. Stelletje maffioso. En deze figuur zou volgens zijn lieve papa de volgende president van Su moeten worden. Wat heeft het Surinaamse volk misdaan dat het zo gestraft zou moeten worden door onze Lieve heer.
  Aan de gewapende top kleeft een hoop bloed aan hun handen. En deze figuren willen deel maken van deze mondiale samenleving met zijn normen van mensenrechten.


  Maak melding
 30. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand met zo’n goede opvoeding en geweldige voorbeeldfiguren in zijn omgeving met allemaal keurig gedrag in zo’n moeras van drugshandel en geweld is terecht gekomen! Hopelijk kunnen we hem binnen 40 jaar weer in ons land hartelijk verwelkomen.


  Maak melding
 31. “We hit the jackpot!”

  Aldus een sms van dino gericht aan ‘blue”.
  Met dank aan Fer, zie de link, onderaan een pdf’je van 24 pagina’s lang.
  Het lijkt wel een ‘horror/thriller’, van de bovenste plank.
  Deze ‘rechtgeaarde’ suri, had plannen om een cel op te richten en om vanuit suri de us aan te vallen. Landverrader numbero uno!

  Spoor je wel of niet? Iedereen met een beetje algemene ontwikkeling weet dat die bhollas proberen te infiltreren in Zuid-Amerika.
  Volgens dino, een makkie want suri is multiculti en heeft veel moslims! Een bhollatje meer of minder valt niet op, really…. Whahahahahahaha.

  Ik vind dat het volk op de hoogte gebracht moet worden, van deze ‘plannen’. Het surivolk moet weten, hoeveel de bouta’s van suri houden en dat deze fam het leven van het volk op het spel probeerde te zetten, voor een bordje linzensoep van 2 miljoen dollar.

  CC1 is vooralsnog not relevant!
  Ik nodig u allen uit het thriller-verhaal te lezen.


  Maak melding
 32. En voor degenen die het gooien op “uitlokking”.

  Well I got news for you!
  Das nou normaal in de us.
  Ook aan jullie de uitnodiging lees het pdf’je.
  Dino was al 2jr bezig, vanaf dec 2011. Twee jr lang gevolgd.

  Ondertussen:
  Hoe komt hij aan die paspoorten?
  Hoe komt hij aan die stempels, stempels van binnenkomst, zodat het erop lijkt dat de bholla’s suri’s zijn, mochten ze vertrekken richting u.s.
  Welk overheidskantoor heeft hij gebruikt voor de show van het witte spul?
  Waar komt het witte spul vandaan?
  Hoe komt hij aan die showwapens?
  Waar zouden de bholla’s worden ondergebracht, want de deal was rond tok?
  Welk chemisch goedje gebruikt om de geur van het witte spul te verdoezelen, voor die lieve hondjes?
  Etc etc.

  Uitlokking…..? Yeah right!
  Maar…………pappie wist van niets tok?
  Alle Surinaamse gelden en locaties die zijn gefaciliteerd door dino.
  Echt wel!!!!!!!!!


  Maak melding
 33. Ik heb zo mijn vraagtekens bij het denkniveau van de sympathisanten van ddb.

  Hoofd van de CTU, zoon van de huidige president, heult met foute organisaties die de veiligheid van Su met 100% zekerheid in gevaar zouden brengen bijv: importeren van terreur, de vredelievende samenleving ontwrichten enz..

  Dit is een gigantische inbreuk op de staatsveiligheid, gepleegd door de juist degenen die uit hoofde van hun functie het land en de inwoners moeten beschermen.
  Hoe zit het met het antecedenten onderzoek dat naar deze mensen wordt gedaan voordat ze zulke posities mogen bekleden.

  Het is toch raar en waardeloos. Om politieagent te worden, moet je een zwaar antecedenten onderzoek ondergaan, en diegenen die het land leiden zijn totaal niet van onbesproken gedrag (en dat is dan een understatement)

  Dit is voor een nuchtere, weldenkende persoon in ieder geval niet te rijmen. Surinamers, waar is jullie zelfrespect en jullie eergevoel?


  Maak melding
 34. De afgelopen dagen heb ik mij enorm geërgerd aan de nieuwsberichten:

  Meneertje is ‘blij als een kindje’.
  Meneertje deelt lintje uit.
  Meneertje ‘zus & zo’.
  Wel, deng U.S poer ‘vrijpostigheid’ gie you.

  Ze hebben tot jou grote ontsteltenis, whahahahahahaha, het proces vervroegd.
  Gezeik met je ‘load shitting’, terwijl je bliksems goed weet dat Suralco weg wilt.
  Daarom heb je zo snel getekend voor het surigold contract.

  Don’t mess with the U.S!


  Maak melding
 35. In Nederland pakken ze van terreur verdachten paspoort én kinderen worden uit huis weggeplaatst. Dit zonder tussenkomst van rechters.
  JAJAJA
  Misschien goed idee voor papa grappenmaker Desi om zoonlief te straffen.


  Maak melding
 36. @ Sing Sing

  Nee, Khan is dacht ik nog niet aan het word geweest, Hij is een van de getuigen van het Openbaar Ministerie. Hij kan wel een bom doen barsten!


  Maak melding
 37. @ Alle Forumleden
  Laat een zaak in deze discussie duidelijk zijn. Niemand heeft het perssonlijk tegen Dino, niemand. Maar, denkt u even na, na de coup van 1980, wat was de eerste actie van DDB? Juist, een Onafhankelijk Gerechtshof instellen om alle corruptive daden van Aron, Lachman, en Soemita c.s. te laten onderzoeken. Wat krijgen we in 1982? DDB rekent af met zijn vijanden! Waarom mag Amerika dan niet afrekenen met degenen die de Amerikaanse veiligheid in gevaar brengen? Bye the way, DDB volgt, “believe me.”


  Maak melding
 38. Niet alleen met Dino rekenen de USA af, ook met Pa Dino staat op hun lijst i.v.m. drugshandel en als Pa Dino zijn jaren lange straf in USA heeft voltooid, dan wordt die aan Nederland uitgeleverd om 11 jaar gevangenisstraf uit te zitten.

  DDB is nu 69 jaar oud, zie dan of deze crimineel, moordenaar, drugshandelaar, dan dat als hij de gevangenis verlaat dit horizontaal zal plaats vinden.


  Maak melding
 39. Goed nieuws dat deze terrorist/drugskartel van het Surinaamse toneel verdwijnt! De beste man was jarenlang een ongewenste plaag.
  Amerika roeit dit onkruid nu met wortel en tak uit!


  Maak melding
 40. het wordt tijd dat roger khanh zijn mond open doet en klaarheid brengt in het gedoe.,,dan weten we ook wat er aan de hand is..

  ik zou ook graag de reactie van vader deze zoon willen horen hoe hij als lijder van het land denkt van deze grote zoon….

  —-

  er zijn overhaast drie sociale wetten aangenomen,maar wanneer worden de ,,corruptie ,investerings wetten aangenomen,het kan binnen niet al te lange tijd b.v. in één week aangenomen worden,net als de amnestie wet.

  kom op brunsie laat je tanden zien en doe het..

  jij bent ook een grote speler die deze wet graag ziet aangenomen te worden en vergeet niet,,

  ”” de evenredigheids stelsel waarbij een ieder in sme over het hele land kan kiezen op wie hij/zij wil..”’

  dit is ook één van jou speerpunten meneer brunsie..dus voer het uit,dan kan je echt geschiedenis schrijven..

  je kunt ook eventueel het tigrie gebied veroveren op de guyanezen en maken tot een djoeka kondré voor altijd en jij als president voor eeuwig..

  het volk die op jou lijken zullen je echt dankbaar zijn..


  Maak melding
 41. De dag waarop de straf van 15 jaar wordt uitgesproken mag wat mij betreft een nationale feestdag worden. Want die zijn we voorlopig kwijt en zijn vader ziet hij naar alle waarschijnlijkheid ook niet levend terug.


  Maak melding
 42. Als ik al die berichten zo lees dan lijkt het alsof Suriname de uitbarsting van de vulkaan in Noorwegen beleefd. Voor sommigen hier is het Doomsday en Suriname gaat eraan. Anderen beweren dat het net rond Bouterse zich begint te sluiten. Weer anderen kunnen er niet genoeg van krijgen bij elk nieuws over Suriname Bouterse zijn naam te noemen omdat hij die landverradertjes een kopje kleiner heeft gemaakt.
  Net als in 2010, beperkt jullie werkelijke kennis zich alleen maar tot Waterkant. Door jullie dagelijkse haatzaaierij hier op Waterkant zijn jullie blind geworden van wat er werkelijk speelt.

  Sommige mensen vragen zich nooit af waarom iemand hier elke dag op Waterkant moet komen om zijn gal over Bouterse te spuien. Je bent als mens of zwaar geestelijk ziek of je hebt diepgewortelde obsessie voor Bouterse.

  Ik zie mij al om Bouterse zoveel aandacht van mijn tijd te geven. Een dag heeft voor iedereen op aarde maar 24 uur.
  Iemand die hier beweert dat het net rond Bouterse zich sluit is in mijn ogen alleen maar bezig zijn eigen verzinsels als waarheid te verkondigen.

  Het probleem met de zovele negatieve commentaren richting Bouterse op Waterkant is dat ze nergens een aansluiting hebben met de werkelijkheid.

  Suriname heeft de beste economische papieren van alle landen in de Caricom. Suriname heeft een economische groei waar zelf Nederland van droomt. Er is geen enkel land in de EU die een economische groei van 4 procent of meer heeft.
  Er is geen enkele regering in Suriname die Bouterse verslaat op economische verworvenheden / vooruitgang.
  Wie hier komt en het tegendeel beweert is niets anders dan een opruier, notoire Bouterse hater, of een gek.
  Overigens wordt Bouterse de laatste tijd opvallend door de Nederlandse media geprezen voor zijn economische aanpak.
  Het Surinaamse volk ziet en voelt de vooruitgang.
  Ik geef Santhoki geen hoop. Hij mag het proberen en zoveel mogelijk proberen een blok te vormen met diegenen waarvan hij Bouterse had beschuldigd dat hij samenwerkt met veroordeelden en criminelen. Nu zijn dezelfde veroordeelden en criminelen wel goed voor de VHP?
  De mensen die hier in 2010 Somohardjo verguisden zijn nu stil. Zolang hij niet met Bouterse samenwerkt is hij goed voor de anti-Bouterse facisten, maar als hij samenwerkt is hij de pedofiel en veroordeelde.

  Het moet niet gekker worden met jullie obsessie. Volgend jaar zullen jullie collectief zelfmoord plegen.


  Maak melding
 43. Ik hoor @Tak fi srefi niet over de criminele en staatsgevaarlijke aktiviteiten van Dino Bouterse. Het gevaar dat hij voor de rechtstaat was en de dreiging die hij naar anderen vormde.
  Een zegen voor Suriname als de hele Bouterse rotzooi opgeruimd wordt. Dino is een goed begin.


  Maak melding
 44. Beste tak fi fosi

  Het moraal van een volk en haar leiders is niet af te e lezen aannde economische groei.

  Als pa bouterse zijn zoon benoemd als hoofd ctu die terrorisme moet bestrijden en deze zoon verleent hand en spandiensten aan terrroristen dan staat Suriname zwaar voor paal.


  Maak melding
 45. Aahh….in 2015 zullen hen die wat scholing genoten hebben zich nog eens kunnen beraden of zij met het Suri kartel aan de macht door willen. Jonge goed opgeleide surinamers moeten zich niet blindstaren op het binnenhalen van een snelle carrie
  re en rijkdom, een virtuele worst waarin zij zich in zullen verslikken. De maatschappij is verziekt door deze leider en zijn clan. Wees er zeker van dat je in het buitenland niet meer aan de bak komt. Zelf Hoefdraad weet dat.


  Maak melding
 46. @ Henk Molenaar

  Wanneer iemand jou en je maatjes of anders gezegd jou en je zovele alterego’s van repliek dient dan geldt maar één ding voor jullie, en dat is de persoon framen als een Bouterse aanhanger of zoals jij daar net over begon, een Paarse aanhanger. Misschien is Bouterse jouw obsessie maar niet de mijne. Hij kan mij weinig schelen en ik word niet met zijn naam wakker.

  Mag ik jouw vragen, Wat heb je tot nu toe bereikt voor Suriname behalve mekkeren als een schijtende lama op Waterkant?
  Noem mij 1 geval die dankzij jouw bijzondere aandacht Bouterse in de problemen heeft gebracht?
  Ik probeer je bewust te maken van de energie die jij jaren verspild op internet terwijl er leukere hobby’s zijn. Je bent zo vaak hier te vinden dat je sociaal leven een dikke misère zal zijn. Wie wil zo iemand als vriend / buurman of beste maat hebben die de hele dag op internet deskundige internationale betrekkingen speelt zonder een afgestudeerd papiertje te overleggen.

  Je mag wel de hele dag hier komen en Dino zijn wapenfeiten herhalen, punt is het scheelt de meeste Surinamers geen moer wat hij doet en voor hem mag hij wegrotten in de gevangenis. Het is een feit dat hij de zoon is van Desi Bouterse maar noem mij een situatie waar Suriname voor paal staat? Noem mij een land die geen zaken met Suriname wil doen omdat Dino Bouterse gevangen is gezet in de VS?
  Nogmaals ik kan hier dagelijks komen en jullie onderuit halen maar ik ga die tijd niet aan jullie zieke geesten verspillen. Jullie vinden het leuk datgene wat jullie dagelijks doen, maar jullie hebben niet door dat het ook het bewijs levert dat jullie geen hobby hebben, en waarschijnlijk ook geen baan. Het lijkt me een groepje niet inzetbare werklozen met een scootmobiel.

  De jihad strijders daar kunnen jullie wat van leren. Die gaan naar Syria of andere delen van het Midden-Oosten om te strijden voor hun zaak. Of hun strijd goed of slecht is laat ik in het midden. Laf zijn ze in ieder geval niet. Wat doe jij al jaren op Waterkant? Berichten posten, Bouterse aanvallen en overal waar iemand een genuanceerd geluid laat horen de persoon een dislike geven. Lekkere bezigheid heb je tandeloze opa.


  Maak melding
 47. We(ik) heb het niet persoonlijk over Desi- Dino. Ik heb het over criminelen die in Su aan het roer zijn. Niks meer en niks minder.
  Leiders of is het LIJDERS die het land naar de verdoemenis leiden. Richting bananen republiek.
  Ik heb het ook over pathologische moordenaars en zakkenvullers die het land Su uitbuiten. We zouden een post Bouta tribunaal in Su moeten installeren. Afrekenen met alle facillators van dit destructieve bewind. Mensen die willens en wetens (bij hun volle verstand) hand en spandiensten hebben verricht om dit kabinet van zakkenvullers, landgrabbers, te schragen. Te beginnen met onze voorzitter van het parlement.
  Anderen hebben het over god molens, ik heb het over de wrekende god die alle onrecht die mensen is aangedaan gaat wreken.
  Nou die Dino had 4 dure Amerikaanse advocaten. Die kosten wel een duitje hoor. Wie heeft dat moeten betalen?? Arm Surinaamse volk. En nu worden ze ook nog geconfronteerd met stroom uitval.


  Maak melding
 48. En Tak Fi Fosi

  Het feit dat het Surinamers geen drol kan schelen dat ze worden geregeerd door crmininelen, moordenaars, drugsdealers , bankrovers en terroristen hulpjes zegt mij genoeg.

  Elk ander volk zou zich doodschsmen


  Maak melding
 49. En Tak Fi Fosi

  Het feit dat het Surinamers geen drol kan schelen dat ze worden geregeerd door crmininelen, moordenaars, drugsdealers , bankrovers en terroristen hulpjes zegt mij genoeg.

  Elk ander volk zou zich doodschamen.


  Maak melding
 50. Beste Koos,

  Ik zit nu in Surinam en 10 x per dag Limbo de brulaap met Info Act informeert de Surinaamse bevolking met Paarse propagande. TAK FI FOSI volgt elke aflering en 30 herhalingen.


  Maak melding
 51. In elke deal die Dino maakt, zal worden voorzien dat pappa Desi niet wordt belast. Immers die 4 peperdure advocaten zijn door pappa ingehuurd. Ze hebben uitdrukkelijk het bevel gekregen om pappa niet in de zaak te (laten) betrekken.


  Maak melding
 52. Kan onze advocaat Kanhai niet samen met de ouders van de gedetineerde naar de VS gaan om hem bij te staan?
  Waarom gaat Boere ook niet mee? Hij heeft toch veel ervaring?
  Als bodygard kunnen ze Bokito meenemen.


  Maak melding
 53. Henk Molenaar,

  De paarse propaganda machine gaat nu als een malle draaien.
  Burgers worden klaargestoomd voor de noodtoestand, want die wordt nog voor de verkiezingen uitgeroepen met maar 1 doel, Bouterse sr blijft president. Want de yanks zullen suriname straks binnenvallen.

  En de onafhankelijke media gaan het nog zwaarder krijgen. Die staan straks onder curatele. Bouterse kan zich niet permiteren om geen president te zijn. Vervalsing stembus gang is direct zichtbaar en andere opties kan ik niet verzinnen.


  Maak melding
 54. Beste Koos,

  Vorige week op tv uur lang naar NDP verkiezingsbijeenkomst gekeken. Pure ophitsing en leugens: de kolonialisten ( nederland en usa) stonden al aan de grens om de grondstoffen van Suriname in te pikken maar Bouterse zou daar wel stokje voir steken……


  Maak melding
 55. Henk Molenaar,

  Jezus wist niet dat het zo erg was in su. Ga maar vanuit dat in de paarse kerk de duivelse priester ook eea zal ophitsen. Voor als nog is de oppositie rustig. Een goede spin doctor in deze kwestie is een must. Een officiele verklaring van de regering ontbreekt.
  Verbaasd mij niets overigens.


  Maak melding
 56. Gayetrie Lohmann – Jhinkoe (41) en haar kinderen Julius (4), Caitlynn (6) en Arun (12) bewonderen woensdag hun PSA-documenten in de vergaderzaal van het Minister van Buitenlandse Zaken nadat ze die hebben ontvangen uit handen van minister Winston Lackin.

  De heer Lohmann alias Henk Molenaar, wilde om hem moverende redenen niet op de foto.


  Maak melding
 57. De slimme president die zijn meermalen veroordeelde criminele gewelddadige zoon hoofd maakt van de Sranang terrorismebestrijdingseenheid de CTU !

  De slimme president bewapent deze recidivist met de meest geavanceerde zware wapens !

  De slimme president die de USA wil invallen vanwege een complot tegen zijn criminele zoon !

  De slimste president ziet nu zijn gewelddadige zoon de feiten bekennen ! Er waren te veel tapes en video-opnamen als bewijs !

  En let wel, pres acht Vene schuldig aan schandalige afgang
  voor Sranang !
  De vorige regeringen hebben te weinig aan terrorismebestrijding gedaan, dus ik moest de BESTE man neerzetten als Hoofd van
  de CTU !

  De vorige regering heeft gewone en diplomatieke paspoorten niet goed opgeborgen of beveiligd, waardoor Dino makkelijk kon winkelen !

  En bovendien heeft de vorige regering (vooral Santok) ervoor gezorgd dat “mijn vriend” Roger Khan tegen DINO en MIJ gaat getuigen, den BGman lagi yere !

  PS : Verantwoordelijkheid ? Kom niet aanzetten met die Hollandse onzin ! Wij hebben eigen gron prakseri !


  Maak melding
 58. Tak Fi Fosi.

  Als je een kerel bent, dan zeg eerlijk, dat Dino dingen heeft gedaan, die absoluut niet door de beugel kunnen.
  Daarom krijgt hij ook een lange gevangenisstraf en zeer terecht.
  Deze man is een schande voor ons land, evenals zijn pa.
  Er is geen land in de wereld, waar een moordenaar en drugsveroordeelde president kan worden.
  Dat is alleen in Suriname mogelijk en daarom worden we ook door de halve westerse wereld gemeden als een melaatse.
  Maar dit soort opmerkingen komen niet uit jouw strot.
  Dat is niet erg, maar probeer niet via jouw posting de zaak over een heel andere boeg te gooien, want dat slaat kant noch wal.
  Het gaat in het artikel over Dino Bouterse en niet over allerlei andere zaken, die jij erbij haalt.
  Ik vind het prima, dat hij erg lang de bak ingaat, want op zulke mensen, die door hun vader ook nog zijn gepromoot als volgende president van ons lnd, zit echt niemand te wachten.


  Maak melding
 59. Grootste gerechtelijke dwaling van deze eeuw: ONZE LIEVE DINO TEN ONRECHTE VEROORDEELD IN AMERIKA. kop van de NDP krant.
  En onze grootste advocaat Kanhai gaat een hoge financiële schadevergoeding eruit slepen. Denk maar aan een getal met MINSTENS 6 nullen voor de komma en wel in Amerikaanse dollar.


  Maak melding
 60. Beste Rudinho,

  Je slaat alle Paarse Spijkers op hun kop.

  De Bouterse clan zet Suriname in de wereld voor schut als ultieme bananrepubliek.

  Bouterse die zijn crminele zoon als ‘ best man for the job’ hoofd maakt van de anti terroristen unit en die gek faciliteert namens Suriname de Hezbollah en zijn eigen drugstransporten. Dan kan alleen in Suriname onder leiding van de Bouterse Maffia.


  Maak melding
 61. Als DDB zegt dat er koloniale machten klaarstaan om Su leeg te roven, dan kraamt ie natuurlijk ongelofelijke bullshit uit.

  Hij heeft al nieuwe koloniale machten binnengelaten, namelijk China en Brazilië. Niet gaan huilen bij de ‘koloniale machten’ als die er straks met die grondstoffen vandoor zijn…..

  Hypocriete mensen….


  Maak melding
 62. De bekentenis is nog een ondro bere kofoe die Desi moet incasseren. hahaha Zo noemde die grappenmaker het toch zelf!?
  De clown poept een compleet paarse regenboog na deze kofoe, want hij weet dat er meer klappen zullen volgen.

  Die twee hebben de naam van ons land besmeurd, de hele wereld lacht. Het werd hoog tijd dat ze zelf eens venederd zouden worden. Maar wanneer gooit ie eindelijk die handdoek in de ring? Wanneer? Baja, houdt hij zoveel van macht?


  Maak melding
 63. In een normale democratie had de openbare ministerie allang een onderzoek gestart naar de activiteiten van Dino Bouterse. Hij kan nooit alleen gewerkt hebben. Maar niet in Suriname. Iedereen is bang voor de Bouterse Clan.Kogelbrieven, bedreigingen, intimidatie zijn middelen om iedereen in toom te houden. Maar voor hoe lang?


  Maak melding
 64. De behaarde advocaat van de Duivel heeft gesproken. Waar blijft een officiële van de Surinaamse regering ?

  PARAMARIBO- Irvin Kanhai, die deel uitmaakt van het verdedigingsteam van Dino Bouterse, legt uit dat als strategie ervoor is gekozen om schuldbekentenis af te leggen. Hoewel Dino verklaart onschuldig te zijn, is er toch voor de ‘guilty pea’ gekozen, omdat er veel voordelen aan kleven.

  Kanhai zegt aan Starnieuws dat Dino veertig jaar tot levenslang zou kunnen krijgen. Door de schuldbekentenis kan de straf enorm worden verminderd. Nu loopt hij kans op gevangenisstraf van vijftien jaar tot levenslang. In het Amerikaanse rechtssysteem is het gebruikelijk dat verdachten bekentenissen afleggen in ruil voor strafvermindering. Aanklagers en de verdediging maken daarover afspraken.

  Door de schuldbekentenis hoeven de aanklagers geen bewijzen meer te gaan zoeken om de jury te overtuigen van de schuld van de verdachte. Kanhai merkt op dat de ‘guilty plea’ gezien kan worden als een pleidooi van de verdediging. De advocaat blijft er bij dat er sprake is van uitlokking. Dino heeft de strafbare feiten begaan op basis van uitlokking. Hij zou 2 miljoen US dollar ontvangen voor onder andere het voorzien van een permanente basis voor Hezbollah in Suriname voor aanvallen op de VS. Ook de uitvoer van cocaïne is gebeurd op basis van de vraag van de Amerikaanse agenten. Kanhai benadrukt dat alles vastgelegd is op de band. Het bekennen van schuld werkt volgens de advocaat in het voordeel van Dino, die enorme strafvermindering kan krijgen. De zaak tegen Dino gaat op 6 oktober voor.


  Maak melding
 65. Beste vrienden,

  Het heeft op dit moment geen zin om met die paarse paupers in discussie te gaan. Zeker waar het nu gaat om speculaties, leugens en halve waarheden.
  6 oktober zal de twatwa Dino beginnen met zijn zang en zal duidelijk worden wie er allemaal betrokken zijn bij de deals. Je kan er nu al gif op innemen dat de vader van Dino een belangrijke rol had in de handelingen van zijn zoon. En ik acht niet uitgesloten dat ook de falende Surinaamse Veiligheidsdienst zijn ogen heeft dichtgeknepen. In een ander fatsoenlijk land was de leiding van deze dienst al lang naar huis gestuurd, want je hoort de omgeving van de President voortdurend in de gaten te houden. En dat is niet gebeurd. Ook naar de rol van Buitenlandse Zaken ben ik benieuwd. Want hoe komt de twatwa aan een diplomatiek paspoort en welke bevoegdheid heeft hij om anderen een paspoort toe te kennen. Dus beste vrienden mijn advies is: Je geduld nog even ophouden en na 6 oktober komen we hierop terug. Ik wens Molenaar een aangenaam verblijf in Suriname.


  Maak melding
 66. Goed gezegd: KAN 15 jaar krijgen!. Met nadruk op KAN!

  In deze zal het uiteraard niet tot een grote strafvermindering leiden omdat deze zaak bijzonder verweven is. Er is geen sprake van een misdrijf, maar Dino heeft laten zien waartoe hij instaat is met vader als president. Er zal ook gekeken worden naar de misbruik van omstandigheden, gezag en bovenal de functie die Dino in Suriname!

  Veiligheidsdienst???????

  Wel Bouterse wat stellen jij en je zoon nog voor? Jij hebt bewust jou zoon gratie verleend en van hem hoofd van het CTU gemaakt MET ALS DOEL OM TE WAKEN OVER DE VEILIGHEID VAN DE CRIMINELEN! Dus over de criminele veiligheid.

  Laat die achterlijk Kanhai maar blaffen, waarom verscheurt deze man zijn papieren als advocaat niet??????

  Schaam je diep als je als partij advocaten hectaren goudgrond opstrijkt door vriendjes politiek.


  Maak melding
 67. In een beschaafd land zouden de wandaden van deze schandvlek Dino Bouterse tot op de bodem worden onderzocht. Hoe kreeg Dino cocaïne in de vliegtuigen. Hoe is het mogelijk dat Dino zo makkelijk aan paspoorten kon komen, inclusief diplomatieke? Van Lackin gehad? De paarse futuboys kunnen beter naar dat kijken in plaats van ontkennen. Dino is persoonlijk aangesteld door vaderelief president van Suriname. Een grote schande heeft hij Suriname bezorgt.


  Maak melding
 68. @ Taki LPI

  De vorige regering van ene Vene heeft het Hoofd vd CTU,
  DINO B, vandaag ziekgemeld ! Darmproblemen waarschijnlijk !

  Daarom heeft de huidige regering Dino’s salaris doorbetaald, absent wegens constipatie !

  Maaaaarrrrrrr, moni de ! Sociaal stelsel o pai deng moni disi !

  PS : De DEA op Aruba schijnt Dino “in de val te hebben gelokt”
  Hijzelf weet niets van wapens, agressie,drugs of van valse paspoorten !
  Ziet u het COMPLOT ?


  Maak melding
 69. Aah….die duizenden Us dollars voor die advocaten van Dini resulteren in wat je van elke crimineel standaard te horen krijgt: ze hebben het mij laten doen, ik ben uitgelokt.
  Heeft hij van zijn vader..15 man afgeslacht want ze hebben hem uitgelokt.


  Maak melding
 70. Wat voor straf geeft China voor zulke zaken die gepleegd zijn door Dino Saurus? Fossiel Desi Saurus heeft ook al wat zaken aan z’n broek hangen. Hoe kunnen we die Saurussen kwijtraken? Kunnen we pappa Saurus ook op een of andere manier in de val lokken? Zou mooi zijn niet? Twee grote Saurussen in the Great American Zoo.
  Btw, wie zijn de andere Saurussen en wat doen ze allemaal? Op eigen titel of met staatssteun?


  Maak melding
 71. Kanhai, de huisadvocaat van de familie DDB, heeft gezegd dat Dino veertig jaar tot levenslang zou kunnen krijgen, maar dat hij door schuld te bekennen de straf kan verminderen. Maar pa DDB en de huisadvocaat hebben toch van de daken geschreeuwd dat zoon niets heeft gedaan? Waarom dan schuld bekennen. Conclusie? Dino is zo fout als maar kan, pa en de huisadvocaat weten dat en pa weet ook dat hij de volgende is zodra hij president af is.


  Maak melding
 72. Kanhai: Opdracht van papa, gauw een nieuwe amnestiewet in elkaar timmeren. De fotoebois, judassen en facillators van dit destructieve kabinet hebben nog steeds een minimale meerderheid in het kabinet. kabinet onder leiding van de geheime wapen van de NDP, mevrouw de voorzitter.
  Anderen beweren ook dat het economisch goed zou gaan onder dit kabinet. Vraagt het maar aan de gemiddelde consument op straat en liefst eentje die woont in Groot-Paramaribo. Die zal je vertellen hoe gaat het hem/haar vergaat.

  Uitlokking???? Lijkt wel de potloodventer die zijn piemel aan een paar dames op straat laat zien. Vraagt de rechter waarom hij deze misdrijf heeft begaan. Antwoord potloodventer: hadden die mooie dames daar op straat niet moeten zijn, dan had ik het ook niet gedaan. Maar mijnheer de advocaat: elke vogeltje zingt zoals het gebekt is. En de appel valt echt niet zo ver van de boom. Het zijn de genen want deze kwast was tot zijn oren verwend. Maar hebzucht/greedy komt ten val. En God heeft Suriname voor een heel grote ramp behoed. Zo iemand die een diehard is in harde criminaliteit en die over lijken gaat, zou maar vandaag of morgen de president van Suriname worden. Trouwens hij had al zijn sporen verdiend als hoofd van de CTU.


  Maak melding
 73. Dino heeft niet alleen gehandeld, zijn vader DDB is de hoofd verantwoordelijke die dit geregiseerd heeft. Laten we openlijk hierover praten DDB is de grootste vloek die ooit boven Suriname hangt.De man moordt,steelt van de staat intimideert met kogelbrieven en voert met staatsmiddelen cocaine uit, koopt mensen om ook met staatsmiddelen.De schade die deze man ons land toebrengt zal deze eeuw niet te corrigeren zijn. alle instituten zo die nog zijn werken voor deze psychopaat.


  Maak melding
 74. De VS staan klaar om nog veel meer personen te ontvangen.
  Waarom gaan velen haast niet meer naar het buitenland?
  Waarom verschuilen een heleboel mensen zich onder de rokken van hun vrouwen?
  Waarom gaat Bokito nooit naar Frans-Guyana?
  Waarom laten ouders hun eigen welopgevoede kinderen in de steek als ze vastzitten in de VS?
  Waarom moeten mensen in de regering aldoor schuiltje spelen?


  Maak melding
 75. Dino: ik heb het niet gedaan obdanks het feit dat alles op video staat en ik schuld heb bekend.Eigenlijk ben ik dud onschuldig. Jullie geloven mij toch wel?

  Waar blijft officiele reactievan de regering?

  Dino was hoofd van CTU – het anti terroristen team opgericht door Bouterse die zijn crminel zoon de leiding gaf. Deze zoon gbruikt de CTU als dekmantel voor drugs & wapentrsnsporten en verstrekt valse paspoorten aan terriristen. Bovendien reist Dino op diplomatiek Surinaams paspoort de wereld rond om zijn deal s af te ronden.

  Suriname wordt eens wakker!


  Maak melding
 76. Dino kon ongestoord zijn gang gaan. Niemand die hem er op aankeek of aansprak. Als zoon van de president en als leider van de CTU was hij boven elke controle verheven. Daar heeft hij dankbaar misbruik van gemaakt en heeft hij de CTU geinterpreteerd als Crime Transportation Unit.
  Pa had hem nog zo gewaarschuwd, beta samhal ke chalna, rasta bahut hai chikna, dhiere se bas nikalna, maar beta zag het allemaal niet, dronken als hij was van de macht die hij had.
  Ab beta bandigrieh mein papa ki raah dekh raha hai aur yaad kar raha hai “Papa kehta tha bara naam kare ga, beta hamara bara kaam kare ga”.
  Pappa, I did all this to impress you, beta keh raha hai.


  Maak melding
 77. Voor iedereen die denkt dat mensen die kritisch reageren anti Suriname en haar inwoners (welke kleur dan ook) zijn, het volgende.
  Er zijn natuurlijk mensen die alleen maar argumentatieloos schelden (van beide orientaties). Schelden heeft geen nut de feiten onder ogen zien wel:

  1) Kanhai geeft publiekelijk toe dat alles op de band staat en weerleggen weinig zinvol is. Tenzij de authenticiteit van de band te bestrijden is.
  2) Dat betekend ook dat ongeacht de discussie omtrent het wel of niet rechtmatig zijn van uitlokking, de verdacht (na bekentenis de schuldige) heeft toegegeven:
  a) tegen betaling bereid te zijn vijanden van VS te accommoderen in Suriname en te faciliteren met paspoorten van een niet van terrorisme verdachte bevriende natie.
  b) drugs getransporteerd te hebben vanaf Surinaams grondgebied.
  3) De heer Bouterse Junior heeft dus tactisch (er viel niets te ontkennen) tegen een beloning toegegeven in Suriname misdrijven gepleegd te hebben en middels het verstrekken van Surinaamse paspoorten aan potentiële terroristen /vijanden van de VS de nationale Surinaamse belangen op een misdadige wijze verkwanseld te hebben. Dat betekend nog al wat.
  4) Bij het voorgaande moet in ogenschouw genomen worden dat de toegang tot overheidsfaciliteiten in functie misbruikt zijn terwijl er juiste vanwege de familierelatie met de president sprake zou moeten zijn van zeer grote terughoudendheid.

  Is het, het voorgaande overziende, niet begrijpelijk dat velen zich ernstig zorgen maken omtrent het functioneren van de regering als er geen enkele maar dan ook geen enkele transparantie gegeven wordt omtrent de nationale gevolgen van deze zaak. Is het niet beangstigend dat er geen enkel onderzoek formeel ingesteld wordt naar de misdrijven die plaats gevonden hebben in Suriname en naar de wijze waarop staatsmiddelen (paspoorten, gebouwen, diensten) wellicht misbruikt zijn.

  Het is onmogelijk om deze zaak als prive af te doen gezien het geconstateerde.


  Maak melding
 78. Beste Mujrim,

  Bouterse gaf direct leiding aan de CTU dus is hij direct verantwoordelijk voor de daden van deze prive militie.

  maar we kennen Bouterse al 35 als laffe leider die de touwtjes in handen heeft naar nooit ergens de veranwoordelijkheid voir neemt en stromannen laat bungelen met nu zijn blieeigen zoon.


  Maak melding
 79. Mijn advies is aan die persoon die onder meerdere namen reageert is om maar eens goed naar jezelf te kijken en je afvragen of je gezond bezig bent.

  Ik heb eerder een simpele vraag gesteld: Al die mensen die zich zo vastbijten in het Dossier Bouterse dat ze hier overuren draaien, leggen jullie mij eens uit tot welke verandering jullie invloed geleid heeft? Wat hebben jullie met je nodeloze plastic protest bereikt?

  Natuurlijk begrijp ik dat jullie juichen bij elke veroordeling van een Bouterse, maar is dat dankzij jullie medewerking gebeurd? De hele dag hier komen en doen alsof jullie Edward Snowden of Glenn Greenwald zijn zal niet veel uitrichten in mei. Geloof mij dat Bouterse in de opiniepeilingen er goed voor staat.

  Nog 1 ding indien Bouterse de verkiezing verliest wil dat nog niet zeggen dat de oppositie de president mag leveren. Kijk maar naar de Surinaamse geschiedenis. NDP had ook de verkiezing gewonnen maar Venetiaan werd president.
  Wat wel vaststaat is dat Bouterse met kop en schouders uitsteekt boven elke tegenkandidaat. Ik ben niet iemand die hier komt om Bouterse te verheerlijken. Mijn mening is puur objectief gebaseerd op de werkelijke situatie in Suriname. Bouterse is voor mij geen obsessie en zijn zoon kan me weinig schelen. Ik ben het eens met die persoon die stelt dat het OM een onderzoek had moeten instellen sinds de aanhouding van Dino om ieder geval te indruk weg te nemen dat de regering Dino beschermd of dat de regering hier iets mee te maken heeft. Ik kan ook begrijpen dat indien met dit doet voor de rechtszaak, Amerika ervan gaat profiteren door meteen de uitlevering van die verdachten te eisen en dat zal voor Dino dan niet makkelijker op worden. Hoe dan ook heb ik altijd gezegd dat als het bewijs geleverd wordt dat de aan hem ten laste gelegde feiten waar zijn, hij wat mij betreft niet levenslang de cel in moet maar 15 jaar zou wel goed zijn om hem flink een lesje te leren. Hij is het slachtoffer geworden van zijn inhaligheid en zijn bereidheid tot terrorisme gaat bij mij niet door de beugel. Dat gezegd hebben staat Dino los van zijn vader, wat de ten laste gepleegde feiten betreft. Het is duidelijk dat hij misbruik heeft gemaakt van zijn functie maar dat kan geenszins betekenen dat zijn vader dan schuldig is. Dat Edward Snowden met informatie van de NSA vandoor gaat wil toch niet zeggen dat de baas van NSA schuldig is? Dino staat op zichzelf.
  Enige punt die ik Bouterse verwijt is dat hij nooit zijn zoon lid had mogen maken van de CTU. En dat is puur omdat ik vind dat de overheid niet iemand op die post kan zetten die reeds is veroordeeld. Echter schijnt dit in Suriname wel vaker te gebeuren Want Soemita is nog steeds in de politiek, Somohardjo werkt lekker samen met Santhoki en als Santhoki wint heeft hij zo een ministerpost te pakken dus tja! Wie zonder zonde is werpe de eerste steen

  Er zijn meerdere gevallen bekend waarbij zonen profiteren van de bekendheid van hun vaders. Zo hebben de Jessurun hun medische titel behaald omdat hun vader in de examencommissie zat en hun letterlijk heeft geholpen om te titel behalen. Johny Kamperveen was al jaren voor gek verklaard maar dankzij de invloed van zijn vader is hij niet jarenlang opgesloten in LPI, terwijl bekend was dat hij een manisch depressieve gek was.
  Dan wil ik het niet hebben over die broer van de heer Jessurun die bekend stond om alle bekende Surinamers die een strafbaar feit hadden begaan voor “gek” te verklaren en geen haan die er verder naar kraaide. Je begaat een moord, je klopt bij Frits Jessurun aan en morgen sta je op straat wegens ontoerekeningsvatbaarheid. De nakomelingen van de elite van destijds zitten nu Bouterse al jarenlang te verguizen. Waarom? Omdat hij een einde heeft gemaakt aan dergelijke vormen van misbruik van macht door de elite in Suriname.
  Dat rijkeluis leventje komt nooit meer terug en gelukkig ook.

  Dan kom ik op de Hindoestanen die er een sport van hebben gemaakt om de regering Bouterse op internet (ondermeer FB) te bestrijden.
  Tegen deze groep wil ik zeggen, je weet wat je hebt maar je weet niet wat je gaat krijgen. Roep geen geesten op die je niet kunt bezweren. Santhoki’s nadrukkelijke focus op Bouterse kan zo omslaan omslaan in een strijd tussen Hindoestanen en creolen. Als de vlam eenmaal in de pan is zal het weleens is een einde kunnen betekenen van de 140 jaar samengaan tussen beide volkeren, maar nog erger het einde van de Hindoestaanse aanwezigheid in Suriname. Mensen moeten leren om hun gezond verstand te gebruiken en niet zaken op de spits te drijven. Santhoki koerst duidelijk aan op een confrontatie tussen twee bevolkingsgroepen. Eerst was hij van Front maar ineens werd de focus verlegd van Front naar VHP waarbij hij duidelijk zichzelf profileert als de kandidaat van de Hindoestanen. Men (grote groep Hindoestanen) mag in Europa zitten en lekker het vuurtje opstoken. Ik hoop dat men dan ook bereid is om naar Suriname te gaan als de vlam eenmaal in pan is.
  De gasten die de eigenaren zijn van Waterkant zullen zich haasten om de site te sluiten en hun handen te wassen in onschuld.


  Maak melding
 80. ‘Het bekennen van schuld werkt volgens de advocaat in het voordeel van Dino, die enorme strafvermindering kan krijgen.’

  Aldus Kanhai tegen Starnieuws. Dat valt te bezien! Door zijn bekentenissen heeft Dino slechts aangegeven met het Amerikaanse Openbaar Ministerie te willen meewerken. Maar hij heeft wel twee zaken bekend, waar de VS enorme inspanningen levert om deze buiten haar grondgebied te houden. De ‘War on Drugs’ en de ‘War on terror’ kosten de VS tientallen miljarden US dollar. Dino heeft bekend drugs naar de VS geexporteerd te hebben en Hezbollah, een organisatie, die prominent aanwezig is op de Amerikaanse terreurlijst, te faliciteren voor aanslagen tegen de VS. Dino kan nog steeds levenslang opgesloten worden. Misschien maakt hij kans op vervroegde vrijlating na vijfentwintig jaar, maar dan zal hij de Amerikanen ervan moeten overtuigen geen gevaar meer te zijn voor de VS. Zo makkelijk zal dat niet gaan.


  Maak melding
 81. @ Jojo,

  Heldere uiteenzetting. Zo hoort het te gaan op Waterkant.
  Om op jouw opmerking in te gaan over de vraag waarom de regering geen onderzoek instelt: Dat heb ik in mijn eerdere reactie aangegeven. Dat zou gezien het feit dat de zaak nog voor de rechter is, het voor Dino alleen maar erger maken. Dat kan ik begrijpen en zou dat nu ook niet doen als ik de regering was.
  We weten zelf ook niet wie Dino in contact heeft gebracht met de DEA. Je denkt toch niet dat men hem op een ochtend belt met een vraag of hij drugs naar Amerika wil exporteren. Surinamers hebben hem in de val gelokt en die namen zullen natuurlijk aan de advocaten zijn doorgegeven. De vraag is echter of die mensen nu nog in Suriname zijn. Dat denk ik niet want als hun werk erop zit wordt er altijd voor gezorgd dat ze het land uit zijn voordat de details over de aanhouding bekend worden gemaakt. Als ze nu nog in Suriname rondlopen kunnen ze er wel donder op zeggen dat na Dino zijn veroordeling er “bijltjes dag” gaat volgen.
  Ik zit er echter niet mee wat hem overkomt. Ik hoop dat hij een eerlijk proces krijgt en een straf navenant aan het gepleegde feit.


  Maak melding
 82. 31 aug. 2014

  Srika heeft eerder niet inhoudelijk gereageerd op de ontwikkelingen t.a.v. Dino Bouterse. Voor Srika zijn harde feiten leidraad.

  Feit is nu dat Dino Bouterse deels bekend heeft. Dit t.a.v. het verstrekken van een paspoort en zwaaien met een pistool.

  Srika heeft uit dit item van Waterkant begrepen dat deskundigen, die in dit item genoemd worden, 15 jaar gevangenisstraf voorspellen voor Dino Bouterse.

  Het laten bekennen kan ook een strategie zijn van de advocaten van Dino Bouterse. Zo wordt de invalshoek van het proces bepaalt en kan het accent, beeld en profilering op (van) Dino Bouterse anders dan eerder was aangenomen komen te liggen. Dit kan in het voordeel werken, maar blijft juridisch technisch gezien een risico.

  Wij moeten gewoon het verdere het inhoudelijk proces afwachten, want wij zijn geen Amerikaanse juristen/advocaten.

  @Esmerald heeft wel een tijdje in de USA gewerkt. Misschien begrijpt zij meer van het Amerikaans systeem dan Srika.

  Srika


  Maak melding
 83. Gezien de reactie van “Tak Fi Fosi” (14h40), krijg ik sterk
  de indruk dat het water de menigte op de berm tot aan
  de lippen reikt.

  Waarom wederom een rassen spook uit de ndp doos
  getoverd is, is en blijft mij een raadsel.


  Maak melding
 84. @ Paulus de klets kabouter

  Het Amerikaans systeem is zo geregeld dat Dino niks bekend als hij levenslang krijgt.
  Zijn strafmaat is al bepaald en vastgelegd. Dat is normaal in Amerika. Dat is onderdeel van de bargaining. Zijn advocaten regelen het. De rechter wordt echter in de zaak betrokken. Alles wordt zwart op wit vastgelegd. Daardoor hoeft de zaak niet lang te duren. Dus Dino krijgt nooit levenslang. Niemand bekend en sluit een deel bij levenslang. Dat zou onzin zijn. Je gaat toch niet bekennen als je weet dat je nooit meer vrijkomt?


  Maak melding
 85. Sommige proberen hier Dino’s foute handelingen goed te praten door andermans kinderen erbij te trekken, want die deed dat en zo,..zelf de rassen kaart wordt erbij getrokken. Schande!!! Vertel me? Hebben de andere personen de nationale veiligheid in Suriname in gevaar gebracht? Niemand heeft het hier over de smet op onze soevereine staat Suriname !!
  Nog erger ,.Dino die over de veiligheid van ons alle Surinamers moest waken, was juist van plan dit te ondermijnen door terroristen onderdak te bieden.Hebben jullie aan de gevolgen gedacht???


  Maak melding
 86. @henk molenaar

  Henkie…het volk slaapt verder…het kost te veel moeite om zelfs te gapen…laatstaan hun stem te laten horen.

  Liever lui dan moe maar steeds blijven klagen.


  Maak melding
 87. @Tak Fi Fosi, de domme kletsmajoor.

  Als je van toeten nog blazen weet, hou dan je mond. De strafmaat voor Dino is bepaald op een minimum van vijftien jaar en en maximum van levenslang. De schuldvraag hoeft niet meer beantwoord te worden, want Dino heeft bekend. De strafmaat wordt door de rechter bepaald en als deze de door Dino begaande strafbare feiten als zeer zwaar aanmerkt, dan zal zijn uitspraak eerder bij levenslang liggen, dan bij vijftien jaar. Schuld bekennen veegt de zwaarte van de strafbare feiten, en dat bepaald de rechter en niet advokaat Kanhai, niet uit.


  Maak melding
 88. @ Paulus de klets kabouter.

  Is goed! Jij hebt helemaal gelijk. Ik zal jou jouw hoop op levenslang niet ontnemen. Jij moet je hoogtepunt bereiken en wie ben ik om je daarin te storen?


  Maak melding
 89. het wordt tijd dat vader gaat naar amerika om zoon te bezoeken..,waar of niet..

  met het rosico,dat hij ook wordt aangehouden voor verhoor..

  wie weet dan wat het gevolg is..

  maar een vader laat zijn kind toch niet in de steek,wat wat ook gebeurt..,je bent imers de vader van je zoon..en als trotse vader heb je toch ook een beetje liefde,niet waar..

  time will tell..


  Maak melding
 90. @Tak Fi Fosi

  Aan jou doe ik het verzoek liever reakties te gaan plaatsen op het DINO WEBSITE!!!
  Je moet dinootje en diens papa hier niet komen verheerlijken!!!
  Dinootje verdwijnt voor LEVENSLANG in de gevangenis!!! Dat jij medelijden hebt met dinootje geeft aan waar je loyaliteit ligt !
  Het minste dat dinootje kan krijgen is 15 jaar ,maar als hij schuldig wordt bevonden krijgt hij levenslang opgelegd van 100 jaar of 2x 100 jaar. met de deal side hij heeft gemaakt krijgt hij strafvermindering van 5 jaar , met of zonder deal verdwijnt hij voor altijd de tralies. En papaatje doet hard zijn best om zijn Amnestie te redden. Nu gaat hij zogenaamd doen dat hij dit en dat voor het volk gaat doen. WAAR gaat het geld vandaan komen?!Dat wil zeggen dat VENETIAAN een volle kas heeft achtergelaten en dat je boutaatje liegt alsof het gedrukt staat hij heeft geen lege maar een volle kas overgenomen van Venetiaan.
  Jij lijdt netals een baasje AAN WAANZIN /Hallucinatie ziekte !!
  Alleen jij en je baasje hebben nachtmerries over Santokhie en hoe Santokhie volgens jullie beiden tweedracht probeerd te zaaien !!!


  Maak melding
 91. @ Ray

  Bla bla bla.

  En nu de feiten?

  Ik wil me niet bezighouden met jouw waandenkbeelden. Ik ben geen psychiater. Er zijn goede medicijnen tegen borderline / narcisme en schizofrenie.

  Als jij een zinnige bijdrage hebt op dit forum zal ik een beetje van mijn intelligentie gebruiken om jou een beetje aandacht te geven…
  Denk jij dat het je kan lukken om een zinnige bijdrage te leveren, vrij van frustraties en onzin?


  Maak melding
 92. @Tak Fi Fosi, de domme kletsmajoor.

  “Is goed! Jij hebt helemaal gelijk. Ik zal jou jouw hoop op levenslang niet ontnemen. Jij moet je hoogtepunt bereiken en wie ben ik om je daarin te storen?”

  Mijn hoop is niet relevant voor Dino. Wel, de interpretatie van de ernst van de door Dino begaande strafbare feiten tegen de RECHTSSTAAT de Verenigde Staten van Amerika door de Amerikaanse rechter. Evenmin is van belang, dat Dino zijn vader de RECHTSSTAAT Suriname meerder malen verkracht heeft. Hij wordt van belang als Dino tijdens de rechtszaak verzachtende omstandigheden aanwendt door onder ede te verklaren in opdracht van Desi Delano Bouterse gehandeld te hebben.


  Maak melding
 93. Schijt kan heel lang onder water blijven, maar zal vandaag of morgen boven water komen drijven.

  Dino was gewoon een pathologische moordenaar. Iemand met bloed aan zijn handen.
  Alle heilige boontjes komen om hun loontjes.


  Maak melding
 94. @Paulus de Boskabouter
  “de ernst van de door Dino begaande strafbare feiten tegen de RECHTSSTAAT de Verenigde Staten van Amerika”

  Ik heb een stukje geknipt. Wat denkt u van de strafbare feiten tegen de Surinaamse staat:

  1) Bezit, handel en vervoer van harddrugs.
  2) Smokkel van harddrugs.
  3) Het opslaan van harddrugs in overheidsfaciliteiten.
  4) Misschien wel omkopen en/of misleiden van overheidsfunctinarissen.
  5) Het zonder mandaat afgeven van nationaliteitsdocumenten aan derden.
  6) Instemmen met en faciliteren van terroristische activiteiten op/vanaf Surinaams grondgebied tegen een bevriende natie.

  Dit zijn maar een paar mogelijke misdrijven die mij te binnen schieten begaan door een medewerker van de Republiek van Suriname.

  Als de heer Bouterse Junior uit gewezen wordt in de VS zal er toch met smart door het OM op hem gewacht moeten worden om te onderzoeken hoeveel straf hij nog verdient in Suriname.


  Maak melding
 95. Kan een ieder zich ook nog herineren dat een grote hoeveelheid cocaine zich uit de kluis van de militaire politie spoorloos is verdwenen. Kanhai probeert weer zand in het volk te strooien want hij praat van een verdedigings strategie. Hier in Amerika als je weet dat je onschuldig ben kan je dan ook NOT GUILTY pleiten. Maar dat kan deze crimineel niet want de bewijzen zijn op film vast gelegd.
  I hoop dat hij in de gevangenis blijft rotten en dat de rest van de criminelen ook worden opgepakt en een cel met hem komen delen in de VS


  Maak melding
 96. Tak Fi Fosi is enig lid van de Dino B. Fanclub. Onder Hitler was de werkloosheid ook 0 procent en de economie booming.

  TFF gelooft dat Dino ern scheet mag laten zonder toestemming van papa.


  Maak melding
 97. Tak Fi Fosi,

  Ik weet niet wat je doet in het dagelijks leven, maar op de Waterkant profileer jij je als een god, een helderziende en een allesweter.
  Iedereen, behalve jijzelf, ziet het verkeerd en dat lijkt sterk op narcistisch gedrag.
  Ik wil verder niet ingaan op de zaak Dino, want die heeft al genoeg aandacht gekregen, maar tegen jou zou ik willen zeggen: droom lekker verder en zie vooral jezelf als het middelpunt van de wereld.


  Maak melding
 98. tak fi fosi lachen met jou, narcisme zal je jezelf mee bedoelen.zal ik een beetje van mijn intelligentie gebruiken om jou aandacht te geven,ik geloof dat dat narcisme is lol.laat het aan anderen over om te zeggen of je intelligent bent of niet,voor mij ben in ieder geval niet intelligent.


  Maak melding
 99. @ Roudinho

  Als je niet weet wat ik doe is het beter om daar niet je zin mee te starten want ik mis de relevantie daarvan met het punt wat je wilt maken. Blij dat je mij als een god ziet maar dat ben ik niet. Iedereen lijkt me een sterk woord. Wil je daarmee zeggen dat jij de persoon bent die onder meerdere namen verschijnt? Hoe kan je anders weten wie iedereen is? Het is zo makkelijk hier op Waterkant om je naam en of email te veranderen en hupla daar heb je dan de zoveelste reactie. Je moet dit forum niet al te serieus nemen en jou ga ik zeker niet serieus nemen, want je komt vooral niet intelligent over. Wat ik vooral hier beproef is een groep werklozen die nooit meer aan de bak kan komen die een hobby hebben gevonden op Waterkant. Het lijkt wel die oude groep mannen van de VCB destijds.
  Het ontbreekt jullie vooral aan intelligente opmerkingen en goede onderbouwingen. Het is één en al haat en frustraties. Hoe bekrompen en kleinzielig moet je zijn om je hele dag / week op te offeren aan een site? Jij en al die anderen zijn vrijwel dagelijks hier te vinden maar nog steeds heeft niemand mij tenminste één wapenfeit kunnen noemen die van zijn hand kwam en waardoor de Surinaamse regering of de Surinaamse politiek beïnvloed werd. Het is allemaal bla bla bla en mekkeren als schijtende lama langs de zijlijn. En dit zooitje ongeregeld hier wil zich intelligent en verstandig noemen? Iemand met een klein beetje verstand (let wel: heel weinig verstand) zou zich nooit de hele dag bezighouden met Bouterse en zijn zoon. Kan mij dat wat schelen? Ik moet zelf hard werken voor mijn geld dus wat Bouterse en zijn zoon mij schelen dat ik mijn vrije tijd de hele dag en week aan hem ga opofferen? Alleen om te praten met voor mij volkomen onzichtbare die toevallig een internetnaam hebben? Voel je het al aan hoe zielig jij en anderen overkomen? Het neigt naar een diepgewortelde autisme.

  Laat je onderzoeken voor het te laat is………

  Fijne avond iedereen


  Maak melding
 100. Een echte Vader die van zijn zoon houdt, zou de eer aan zichzelf houden,opstappen, en zijn zoon te hulp schieten !Lafaard!Dino af joe wang tek joe slag fie mie boi!


  Maak melding
 101. Tak Fi LPI

  Omdat de staatsveiligheid van Sranang ernstig in gevaar is gebracht door DDB en zijn zoon kan niet gewacht worden op geen enkele procesuitkomst.
  Bovendien zijn er meerdere ernstige strafbare feiten door Dino en zijn maffia gepleegd op het grondgebied van Sranang.
  Een andere reden snel handelend op te treden is het feit dat de samenzweerders tegen Sranang de kans krijgen feitenmateriaal en bewijsstukken te verdoezelen. Mede-verdachten van Dino en hun handlangers zullen op de vlucht slaan en zich buiten Sranang vestigen.

  Wanneer de veiligheidsdiensten openlijk NIET funktioneren, dan is snel ingrijpen noodzakelijk ! Geen getalm om welke reden ook !

  De NON-reaktie vanuit Politie, OM en Justitie op het internationale misdaadbedrijf van DINO bewijst nogmaals dat Sranang GEEN rechtsstaat is en dat de Procureur-generaal niet onafhankelijk meer funkioneert. (de oprichting in het geniep van de CTU en de benoeming van een ongescreende veelvoudig crimineel tot
  Hoofd, gaf al aanleding tot vraagtekens bij het funktioneren van
  het OM)

  De belangen van de staat Sranang gaan voor alles, ALLE personen zouden hiervoor moeten wijken.

  Het is duidelijk dat Sranang voorlopig nadeel zal blijven ondervinden van deze criminele vader en diens zoon !

  DINO de draaideur-crimineel is geen rassenrel waard, hoe hard de handlangers van Desi blijven stoken ! Uit vrees voor de populariteit van andere politici trekt de NDP voortdurend de rassenkaart !

  Diegene die DINO ondanks een DIK strafblad heeft benoemd bij de Anti-terreureenheid en hem de beschikking heeft gegeven over geavanceerde moordwapens, heeft zwaar gefaald en dient af te treden !
  Diegene heeft, zoals uit de FEITEN blijkt geen verantwoordelijkheidsgevoel, geen kijk op personen om zich heen, heeft geen visie op de veiligheidsdiensten en heeft ook geen enkel respect voor de rechtsstaat Sranang !

  PS : De pres staat dus in GEEN geval buiten de misdaadzaak van DINO. Hij heeft DINO in feite gefaciliteerd.
  Volgens de sportleraar was er sprake van een complot van de USA. Het leger van Sranang zou de Yanks wel even te grazen nemen !


  Maak melding
 102. Tak Fi Fosi,

  Ik ben al een aantal jaren geleden buiten Suriname afgestudeerd en heb het – denk ik – heel veel verder gebracht in de wereld, dan jij.
  Ik ga daar niet prat op, maar je daagt mij uit.
  Ik heb gewerkt in de Carribic, in de VS, in Europa en Zuidoost Azie, waarschijnlijk verder, dan jij ooit zult komen.
  Ik ben niet iemand, die onder meerdere namen op dit forum post.
  Waar je dat vandaan haalt, is mij een raadsel.
  Ik probeer integer mijn mening te geven op dit forum en de ene keer is die positief, de andere keer negatief.
  Ik heb gereageerd op jouw postings, omdat je alles beter schijnt te weten, dan anderen.
  Voor de rest wil ik het hierbij laten, want voor mij ben jij een nobody, die waarschijnlijk nooit verder is gekomen, dan Suriname en de wereld buiten dit land niet kent, maar dat is een aanname.


  Maak melding
 103. Beste Safru,

  Kraakhelder betoog. Geen speld tussen te krijgen. Dat wil zeggen in een rechtsstaat. Suriname bewijst nu de ultieme bananenrepubliek van Zuid Amerika te zijn. Idereen doet een plas en alles blijft zoals het was. Welterusten.


  Maak melding
 104. @taki fi srefi en andere paarse ezels begrijpen niet dat vrije meningsuiting een basisrecht is. Ik denk niet dat de mensen hier zo megalomaan zijn dat ze denken het systeem in Su te kunnen veranderen. Wel moet het volk in Su weer durven hun mening te geven want nu zijn ze bang.

  En zoals het echte ddb futuboys betaamt worden ook hier anderen zwart gemaakt, tot aan de doden toe zoals Johnny Kamperveen. De huidige gekken zoals doekhie worden niet besproken. Het rijkeluis leven van stelende NFPers gaat gewoon door zie Abrahams.

  Geen enkele politieke partij zal graag met de arrogante NDP willen werken ze hebben hun les geleerd. Dus ook wordt NDP de grootste regeren wordt moeilijk. Misschien dan met Abop maar die hebben laten zien niet te kunnen besturen.

  Die dubieuze Bouterse heeft overal verdeeldheid gebracht en zijn propaganda machine blijft leugens en bedrog verspreiden. Hey volk wordt voor de gek gehouden. Degenen die deze crimineel Bouterse bestrijden worden bedreigd. De etnische kaart wordt veelvuldig gespeeld de DDB futuboys durven op etnische strijd te zinspelen. Dit alles om de moordenaar Bouterse te beschermen. degenen die tegen Desi moordenaar zijn worden bestempeld als staatsvijanden. Het zal nooit een etnische strijd worden om deze bedrieger en crimineel Bouterse.


  Maak melding
 105. Wat ik mij afvraag, is Suriname niet Bouterse moe.
  Is het niet de vader die Suriname in diepe ellende gedompeld heeft en er mee weg komt met een gelegeheid amnestie regeling, welke de maatschappij splijt.
  Nu weer de zoon die Suriname internationaal neerzet als bananenrepubliek. En dan nog de nodige meelopers die er een potje van maken.
  Het is jammer voor zo’n mooie natie en cultuur.


  Maak melding
 106. 01 sept. 2014

  Beste mensen,

  Er is nu een grote rel gaande binnen de VHP !!

  Een deel van van de pers mocht niet bij de vergadering van de VHP aanwezig zijn en volgens een paar VHP-toppers zijn sommige besluiten niet volgens de regels genomen. Er is nu een botsing tussen enkele toppers van de VHP en Santokhi.

  Kunnen wij ook hierover praten. Waterkant is toch ook voor persvrijheid, transparantie en werken volgens de regels?

  Srika


  Maak melding
 107. De regering van Suriname die mede verantwoordelijk is voor het benoemen van Dino als leidinggevende binnen CTU gedraagt zich nu als een laffe stel kakkerlakken die niets anders verdienen dan met baigon te worden bespoten.

  Ik wil deze lieden even uit de droom helpen met het volgende:
  Het is heel simpel om de bankrekeningen van Dino na te pluizen en de salaris vermakingen terug te vinden.
  Indien Dino geen leiding gaf aan CTU dan heeft dada of genen fraude gepleegd om Dino uit te betalen uit s’lands kas.
  Een controle, de accountants en FBI en DEA in USA zijn geen domme personen, personen / bedrijven / instanties zijn niet die zoals in Suriname dat die samenhangen in de stank van corruptie.
  Een controle zal leiden naar de verbondenheid van Dino met CTU met de president en met de regeringspartijen.
  Het laatste is nog niet gezegd want bewijzen zijn er zat.
  Wat een domme uitspraak
  “De Surinaamse regering ontkent dat de Libanese terreurbeweging Hezbollah ooit actief is geweest in Suriname. Ook heeft Dino Bouterse, zoon van president Desi Bouterse, nooit aan het hoofd gestaan van de Surinaamse veiligheidsorganisatie, de Counter Terrorism Unit (CTU). Dit staat in een verklaring van de Surinaamse regering.”
  Wat een grote lul verhaal lijkt alsof het verstand van de president “de kop van zijn kinderbijslag” dit heeft aangegeven dus een kop waar geen verstand in zit maar alleen een kop is van een gelijkende spugende cobra.


  Maak melding
 108. Oke. Hele Dino verhaal kennen we. Amerika pakt hem wel aan en die zien we nooit meer terug.
  Waar ik me aan erger is het feit, dat zijn daddy niet eens de moeite heeft genomen om in het openbaar te vertellen wat hij hiervan vindt en wat voor stappen Suriname gaat ondernemen om de criminele activiteiten van zijn zoonlief af te straffen. Als hij dat zou doen, dan zou het alleen maar gelogen zijn. Maar als president zou hij toch de verantwoordelijkheid moeten nemen?

  Daarnaast zie ik dat er ook nog mensen reageren die het voor DDB opnemen. Ik vraag me af of zij DDB belangrijker vinden dan de mensen die in Suriname wonen en die slachtoffers zijn van de daden van deze vervloekte president en diens zoon. De mensen die in Suriname wonen, zijn onze familieleden/kennissen en andere onschuldige mensen. Daar moeten we voor opkomen en niet voor die moordenaar.


  Maak melding
 109. De Surinaamse regering benadrukt dat de zoon van de president nooit de bevoegdheid heeft gehad terroristen te steunen bij het opzetten van een basis in Suriname. Dino is alleen vlak na de oprichting van de CTU in 2010 als instructeur betrokken geweest bij de organisatie. Daarnaast is het zo, aldus de verklaring, dat alle documenten uit de rechtszaak laten zien dat het Amerikaanse undercoveragenten zijn geweest die zich als Hezbollah-vertegenwoordigers hebben uitgegeven en er dus geen terroristen in Suriname waren.

  De huidige president heeft nooit de bevoegdheid gehad om in december zovele getuigen het zwijgen op te leggen.
  Zal Dino nu een amnestie regeling worden voorgehouden????
  No mi boi never in een democratisch land zal zoiets gebeuren.


  Maak melding
 110. Als Dino niet capable was, niet in staat was, niet opgeleid was, niet de beschikking had over, .. niet zelf kan nadenken…

  da is vader SCHULDIG. Ophangen moeten ze hem, net als Saddam!


  Maak melding
 111. @Tak Fi Fosie, Ik conatsteer dat jij en zeer selectief geheugen hebt en dat je bovendien ook wat losjes omspringt met jouw principes, voor zover jij die hebt.
  In jou opomming van mensen met veroordelingen aan hun broek vergeet jij de naam Bouterse te noemen. Want iemand met dergelijke wapenfeiten had nimmer president van een land mogen worden. Maar in zijn omgeving zijn er meer. Ik herinner je aan Alibux en wat te denken van die criminelen Brunswijk en Boerenveen In mijn ogen niet bepaald mensen met een schoon blazoen. Wellicht behoor jij ook tot deze categorie.


  Maak melding
 112. Wie het kwaad in zich laat kiemen,
  zal zwanger raken van onheil,
  en wat hij baart is ontgoocheling.
  Wie een valkuil graaft,
  hem dieper en dieper maakt,
  valt er zelf in,
  het wordt zijn graf.
  Het onheil dat een mens sticht,
  wordt zijn eigen ondergang;
  de slag die hij een ander toebrengt,
  komt op zijn eigen hoofd terecht.


  Maak melding
 113. A pikien ingi boi is zeker trots op zijn zoon, voordat hij president gaat worden vertegenwoordigt hij suriname eerst als ambassadeur in de VS.
  Hij te bereiken in het ambassade gebouw staatsgevang celnummer AK47


  Maak melding
 114. ik denk niet,,dat iemand hem zal missen in sme..

  de vader is altijd stoned high van zijn middelen ,de moeder is verdwaald,weet niet meer wat te doen..

  de klein kinderen zijn aan hun lot over gelaten ,z.a. vele vele duizenden in sme..

  wat mij betreft,voor altijd vast houden is beter voor het land ..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES