Warm onthaal voor Seedorf in Suriname

21

Clarence Seedorf is afgelopen weekend warm onthaald door de Districtscommissaris van Para Jerry Miranda(rechts op de foto). Seedorf kwam zaterdag op de Jap-luchthaven aan met de SLM vlucht uit Belem waar hij grootst werd ontvangen met optredens van culturele groepen uit het district. De oud-voetballer en trainer krijgt vandaag (maandag) een onderscheiding van president Desi Bouterse.

Naar eigen zeggen reizen in het gezelschap van Seedorf Italiaanse en Braziliaanse zakenlui mee die hij wil overtuigen om te investeren in Suriname. De twee dagen die Seedorf doorbrengt in Suriname zal hij samenzitten met de Surinaamse regering om te kijken welke investeringsmogelijkheden er in het land zijn.

21 REACTIES

 1. Ik dacht altijd, dat Clarence een van de weinige intelligente voetballers was met ook nog eens een heel groot sociaal hart.
  Die mening moet ik bijstellen.
  Het staat hem weliswaar te prijzen, dat hij overal in de wereld – behalve Suriname – sociale projecten ondersteunt, maar zo’n foto met Jerry Miranda erop, daar word ik niet goed van.
  Ik zou graag willen, dat Seedorf wat meer zou betekenen voor Suriname, maar dat wil het blijkbaar niet.
  Afgezien van een stadion, dat zijn naam heeft gekregen – waar helaas overigens nauwelijks wedstrijden worden gespeeld – mijdt hij Suriname het liefst.
  Ik heb al eerder gepost, dat hij in een interview eens heeft gezegd niet veel meer voor Suriname te voelen om hem moverende redenen,
  Des te meer verbaast het mij, dat hij hier wel een lintje in ontvangst komt nemen van iemand met een heel duister verleden in ons land.
  Ik had Clarence verstandiger geacht, tenzij het tijdens de ontvangst van zijn onderscheiding nog een statement maakt, maar dat betwijfel ik eerlijk gezegd.


  Maak melding

 2. Steun overheid voor voetbalproject Seedorf
  24/08/2014 (Bron-dwtonline.com)

  Dit gedeelte spreekt mij meer aan:

  Clarence Seedorf riep iedereen op beter samen te werken.

  Volgens hem zijn Surinamers goed ontwikkeld en zijn er veel mogelijkheden.
  “We hebben alles in huis, maar het is nu zaak alle ego’s op zij te zetten.
  Als ouderen zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de jongeren te zorgen”, hield de succesvolle voetballer de aanwezigen voor.
  Hij benadrukte het belang van onderwijs en sport. “Zelfs in ontwikkelde landen zie je dat sport als middel voor ontwikkeling wordt gebruikt. Sport is een middel om gezond te blijven en te kunnen studeren.
  En dat is belangrijk want we hebben niet meer Clarence Seedorfjes nodig.
  Een voetbalcarrière duurt maar ongeveer twintig jaar”, aldus Seedorf die binnenkort zelf ook weer een studie oppakt.

  Het stadion ligt daar al jaren ongebruikt!
  Gelukkig dat het goed wordt onderhouden via Clarence Seedorf.

  Want kijk maar om je heen naar de andere sportvelden in Su.
  Je schaamt je gewoon dood zeg!

  Maar mijn vraag aan de tegenwoordige Su. journalisten:

  Waarom ze nimmer als journalisten een zelfstandig onderzoek hebben gedaan, dat zo’n project van C. Seedorf niet eerder tot uitvoering is gebracht?

  Wat zijn de achtergrond liggende redenen hiervan?

  Komt het door tegenwerking en manipulaties van onze eigen Su. figuren in Suriname?


  Maak melding

 3. 25 aug. 2014

  Beste FER.E,

  Jouw vraagstelling is treffend.

  Kijk maar wat niet zo lang geleden met Leatitia Vriesde is gebeurd.
  En je hebt het antwoord.
  Srika


  Maak melding

 4. Warm onthaal door Miranda en de rest van die paarse bende, dat zal je in ieder geval je leven bijblijven, om door deze niets betekende figuren verwelkomd te worden op Zanderij.


  Maak melding

 5. Wie denken de paranen dat zij net binnegehaald hebben?
  Seedorf de president uit NIEMANSLAND?
  Wat heeft Seedorf voor ze gedaan dan dat zij zo uitgedost en in vol ornaat hem verwelkomen. Heeft Seedorf ze betaald of gewoon tjoekoe man Bouta met het oog op de komende verkiezingen?
  Verdomme toch wij werken hard zorgen voor subsidie en wat doen de paranen….FEESTEN EN ALSMAAR FEESTEN !
  Straks krijgen wij nog een vrije dag erbij…SEEDORF DAG.


  Maak melding

 6. @Ray

  “Wie denken de paranen dat zij net binnegehaald hebben?
  Seedorf de president uit NIEMANSLAND?”

  Precies, het belang van Seedorf voor Suriname wordt schromelijk overschat. Het is een voetballer geweest, die achtereenvolgende trainers van het nederlands elftal niet als toegevoegde waarde voor het team zagen. De eerst laaiend enthousiaste Berlusconi ontsloeg hem al naar een paar maanden als trainer bij AC Milan wegens zijn misplaatste betweterigheid. Zijn voetbalstadion in Suriname is een flop geworden. Nu denkt hij Suriname mee te kunnen sleuren in de vaart der volkeren door Brazilliaanse en Italiaanse ondernemers met hem mee naar Suriname te zeulen, alsof Brazillianen Suriname niet reeds ontdekt hebben en hij bij de Italianen niet van zijn voetstuk is gevallen sedert zijn smadelijke ondergang bij AC Milan, waarbij bijna iedereen – spelers,manager en voorzitter – tegen hem in opstand kwamen. Op zijn surinaams gezegd, de makke van Seedorf is zijn ‘Bigi Fassi’, zijn arrogantie zich meer dan de ander te achten, waardoor hij telkens met de mensen waarmee hij dient samen te werken in de problemen komt. In het nederlands elftal waande hij zich de grote Seedorf, maar kreeg vervolgens van van Gaal, van Basten en van Marwijk de boodschap niet nodig te zijn.


  Maak melding

 7. Het is een verkiezing stunt van Bouterse om de verkiezing in Suriname te winnen met de komst van Seedorf.Ik hoop dat de kiezers wijs zijn geworden de afgelopen jaren en dat deze man alleen maar ellende in het land veroorzaken en geen tweede kans krijgt om President van het land te worden.Dat is mijn enige wens.


  Maak melding

 8. Welke pet heeft Seedorf opgezet? Is hij een sportman of een zakenman? Volgens Mij is hij nu hier om ook zijn zakken te vullen.
  Heeft hij nog niet genoeg verdiend? Waarom springt hij in een beerput? Ik denk dat wij geen pricipeloze “zonen”nodig hebben.


  Maak melding

 9. @Paulus de boskabouter,Anith en Jako
  Gelijk hebben jullie allemaal.
  Waarom al deze hoepla rond Seedorf is onbekend,ik zie het ook als een verkiezingsstunt,
  Hij heeft niks voor Suriname gedaan dat waard is om huldigingen te ontvangen.
  Met wie wil hij komen investeren dan , de italiaanse mafia misschien?
  Laat de brazilianen die meekomen met hem liever de braziliaanse voetbal helpen stimuleren want die is aan het doodbloeden en wk 2014 is het bewijs !!!


  Maak melding

 10. Het enige waar Clarence zich in vergist, is het IQ en de mentaliteit van de gemiddelde Surinamer anno 2014.
  Zie hier maar het niveau van de reacties op dit bericht. Als dit het niveau is van de gemiddelde Surinamer, moet het niemand verbazen dat Suriname (inclusief de personen op deze site) bestaat uit slechts nietsnutten, azijnpissers en zeer jaloerse inwoners. Surinamers kunnen niets, maar weten wel altijd alles beter dan personen geboren en gestudeerd in een ander land.

  Suriname bestaat helaas uit ontiegelijk veel lapzwansen c.q. nietsnutten, die in alle bestaande politieke partijen zitten. Van paars, groen, geel, rood, oranje en alle andere.
  Suriname behoort ondanks haar vele natuurlijke rijkdommen, juist vanwege de domheid, luiheid, en grote afgunst van haar onderdanen, tot de zelfde labiele landen in bijv. Afrika. Daarom dat Suriname ook de beste maatjes is met haar eveneens labiele vrienden in (Brits) Guyana en Haïti. Niemand zal hier ooit iets aan kunnen veranderen.
  Suriname behoort bovendien te samen met Haïti, tot één van smerigste landen op het westelijk halfrond. De gemiddelde Surinamer vertoont qua dagelijks gedrag, alle overeenkomsten met het varken. Het varken is echter nog van enig nut voor de samenleving. De gemiddelde Surinamer dient helaas helemaal nergens voor behalve stelen, beroven, feesten, liegen, bedriegen en om de haverklap de klauwen ophouden naar buitenlanders.
  Surinamers zijn bovendien wars van enige vorm van zelfrespect. Surinamers kozen bijv. massaal voor een moordenaar en een veroordeelde drugscrimineel, als hun president! Een groter bewijs van gebrek aan eigenwaarde?
  Surinamers kiezen steeds voor dieven, kinderverkrachters, moordenaars, bankovervallers, notoire oplichters e.d. als hun volksvertegenwoordigers. Ook in de NF periode zaten notoire dieven en personen die openlijk en veelvuldig diefstal pleegden met o.a. “landje pik” praktijken. Niemand van NF die hier bezwaar tegen maakte. Iedereen vond dergelijk gedrag goed. Dit zegt feitelijk héél véél, zo niet alles, over de mentaliteit en het relativeringsvermogen van de gemiddelde Surinamer. Kan het nog…. schaamtelozer? Een werkelijk waardeloos volk dat te stom is om zelf door te denken en ieder menselijk fatsoen ontbeert om afstand te nemen van alle corrupte en tot op het bot verziekte politieke partijen.

  Maar wel huilen en zich beklagen wanneer het merendeel van het buitenland: VS, Zuid Amerika, Europa en Azië, neerkijken op Surinamers? Het is volgens Surinamers bij gebrek aan relativeringsvermogen, altijd weer het eeuwen oude stokpaardje van: RACISME! Surinamers verdienen een dergelijke houding van geciviliseerde landen en naties voor de volle 100 procent!!! Jullie verdienen niets beter aangezien jullie het zelf naar gemaakt hebben!

  Kortom, een mooi land helaas met waardeloze inwoners bijeen gebracht door de vroegere kolonisator.
  Jammer voor de aldaar hard werkende Chinezen en Brazilianen. Zij zijn steeds weer de dagelijkse dupe van de hierboven beschreven waardeloze Surinamers.

  Voor Suriname is er ondanks de vele aanwezige grondstoffen, helaas geen enkele hoop meer.
  Wat mij betreft mogen jullie elkaar daar, elke dag de hersenen in elkaar slaan tijdens het vechten om grond, de aanwezige natuurlijke rijkdommen of wat dan ook.

  Dat ruimt de huidige augiasstal in ieder geval, héél goed op!


  Maak melding

 11. Hierbij breng ik een nuance aan bij mijn vorige reactie.

  Slechts een heel klein deel van de Surinaamse bevolking is van goede wil en wil zeker vooruitgang.
  Deze enkelingen, overigens uit alle bevolkingsgroepen, worden echter dagelijks dermate gedemotiveerd bij hun inspanningen, dat zij er de brui aan geven.
  Ik blijf er echter bij, dat het grootste deel van de Surinaamse bevolking, de Alatta’s wat mij betreft, totaal geen moraal hebben, en slechts destructief hun dagelijks bestaan leiden (of is het eigenlijk: lijden?).

  Voor het overige neem ik geen letter terug van mijn eerdere reactie.


  Maak melding

 12. Na alle bulshit wat Surinamers zeggen over hem,als ik hem was zou ik blijven zorgen voor projekten voor arme kinderen en jullie allemaal de pluris laten krijgen.Door zijn hart komt hij nog in SU, niet om geld of wat dan ook te verdiennen het is volgens mij eerder jaloersheid en een ander niks gunnen.Ik vraag mij af als iemand van jullie zijn kapitaal hadden of men dan uberhaupt nog in Su kwam, dan hadden jullie allemaal je afkomst verlogend en in Amerika of holland gaan wonen en met een blanke vrouw.Stelletje sukkels in deze discussie.


  Maak melding

 13. @Jimmy
  Hou op hoor Jimmy,
  Nederland en Amerika die doneren heel vaak aan Suriname en vragen niet om aandacht.Ze vragen ook niet om lintjes te ontvangen van ndp baasje bouta.
  Groot van hart ben je en kent men je als je doneert en niets vraagt ervoor.
  Kijk naar deze Seedorf hebberig om een lintje en een plaats op de podium om naast de moordenaar te staan.
  Een Dj had ook een lintje en een ere orde van ik weet niet wat ontvangen. Wat is de bijdrage geweest van deze dj voor Suriname dan?


  Maak melding

 14. @Dario de Jesus
  Oh , je hoeft niks terug te nemen . ik zie geen verschil tussen je eerste en laatste reaktie.Beiden zijn even slecht!

  @Darius de Jesus en Jimmy
  Toen de ondernemers uit India zeiden geef ons de kans om een oliepalm bedrijf op te zetten die voor duizenden werkgelegenheid kan zorgen zeiden ulle beiden..NEE, ABSOLUUT NIET,wij willen niet werken baaje bouta zei dat het ministerie van arbeid tot in onze slaapkamers gaat komen en vragen of wij willen werken of door wille slapen.

  Toen schreeuwden jullie beiden zeker van …GEEN WERK VOOR ONS WEL DONATIE EN SUBSIDIE AUB !


  Maak melding

 15. Masra Dario de Jesus,..t wordt tijd voor je jaarlijkse controle bij de psychiater.,heeft ie nog niet gebeld…neem contact voordat t te laat is menke…frustratie is een moeilijke zaak.


  Maak melding

 16. Ik heb het idee dat Seedorf de Italiaanse- en Braziliaanse maffia komt promoten in Suriname, waar al een maffiabende in zwarte auto’s rijdend, opereert.


  Maak melding

 17. Mag CS geen warm onthaal krijgen van deze mensen???
  Wat een jaloezie lees ik hier van al die negatievelingen…….hebben jullie zelf een bijdrage geleverd in Su???Zoja, welke???
  Zeker zelf niks bereikt en dan heel veel zinloze commentaar en nonsens leveren achter de pc……….mars go wroko!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.