Surinaamse onderscheiding voor Clarence Seedorf

43

Clarence Seedorf heeft vanmorgen een Surinaamse onderscheiding ontvangen van president Desiré Bouterse. Seedorf werd onderscheiden met een eremedaille van de staat wegens aan Suriname bewezen diensten. Hij heeft onder meer het Clarence Seedorf sportcomplex opgezet in Para.SeedorfOnderscheiding

SeedorfOnderscheiding2

- Advertentie -

43 REACTIES

 1. Clarence,ik hoop dat je geen duivelse neigingen krijgt en voor jij terug komt was wang boeng- scheerai makskita wierwatra foe poer a hebi dibrie foe joe skieng je bent door de duivel aangeraakt.

 2. Wat een zielig gedoe !Onze grote zoon heeft gehad waar hij zo lang naar verlangde! Clarence ben je blij jongetje?

 3. Mooi, die onderscheiding. Jammer dat hij het in ontvangst neemt van de man die zo veel bloed aan zijn handen heeft en die structureel weigert daarvoor verantwording af te leggen. Clarence had ook kunnen weigeren en daarmee een statement kunnen maken naar alle slachtoffers van deze moordenaar. Het is misschien maar goed dat Clarence geen actieve voetballer meer is.

 4. Democratie, de rechtsstaat, mensenrechten, vrijheden, meningsuiting, de grondwet van de Republiek Suriname, Internationale wetten, oTrias politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht.

  Seedorfi, denk aan Nelson Mandela, de man die opkwam voor al deze zaken en tegen onderdrukking was/is.

  onderdrukking, geweld, moord, bedreiging, enz, enz, mag niet in een rechtsstaat/democratie/internationale wetten.

  Nelson Mandela.

  Bouterse moet ophoepelen.

 5. Seedorf…jij bent alle schaamte voorbij. Jij zet hiermee 15 getroffen families in de hoek, die door deze meervoudig moordenaar zijn afgeslacht, verminkt, gemarteld en standrechterlijk vermoord.
  Seedorf…je hebt jezelf verkocht voor een waardeloze vetlederen medaille.
  How low can u go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Giveback to society van je roots Noemt men dat. Zijn er andere miljonairs die hun vermogen in Suriname vergaard hebben ook iets terug gedaan voor de gemeenschap? Ik ken ze niet.
  Hij heeft het verdient.

 7. De trotse ” Seedorfjes ” met in hun midden de COMMANDANT van de MOORDBRIGADE c.q het VUURPELOTON van 8-12-’82 !!!!!!

  Wie weet wordt Clarence ook nog gevraagd om als EREGAST te verschijnen tijdens een massameeting van de ” Narco Desie Partij (NDP ) in de ” was was’ Godo ” genaamd OCER.

  ” Desiderius ” is tot alles in staat om de VERKIEZINGSBUIT binnen te halen.

  Trevlig kväll ! CHAVÉZ

 8. Opvallend is dat Clarence op een van de foto’s staat afgebeeld met een PAARSE ACHTERGROND !!!!! Toevallig of met OPZET ??? Het zou toch niet waar zijn ?????????????????

  God käll ! CHAVÉZ

 9. Vroeger was Seedorf mijn held. Had respect voor die man.
  Nu ik hem zo hier zie, walg ik van hem. Wat een hielenlikker. Heeft niks voor Suriname gedaan. In Nederland word hij uitgelachen. In Milaan zijn ze blij dat ze hem kwijt zijn.
  Je bent laag gevallen Seedorfie. Je was al laag nu lig je niet op de grond, maar in de grond.

  Go away, for ever

 10. Mike zal Seedorf een zorg zijn wat klaplopers denken of vinden.

  Het is zijn derde onderscheiding, hoeveel onderscheidingen hebben die kneuzen hier precies gehad, zero, nada, notie.

  Zelfs een vrouw haar afscheiding zijn jullie niet waard om te drinken.

 11. Het is zijn derde onderscheiding, en wat stellen die onderscheidingen dan voor, niets meer en minder dan de versierselen van een operette officier

 12. hans jij zal nooit een onderscheiding krijgen, maar als jaloers sekreet krijg je wel een kopje vrouwelijke afscheiding.

 13. Mooi eerbetoon van de Surinaamse regering naar Seedorf toe. Tot zover ik kan nagaan, is Seedorf de enige Suriprof die een voetbalstadion heeft laten bouwen in SU. Hij heeft tenminste hart voor Suriname. Kun je niet van die kraaboe’s hier op waterkant.net zeggen die altijd maar lopen te zeuren om het minste geringste en alsmaar het mooie zonnige land SU proberen neer te halen.

 14. Sabidirie, ik wil ook helemaal geen onderscheiding van een moordenaar en cokehandelaar en die vrouwelijke afscheiding heb jij zeker in je kop zitten i.p.v. hersens anders zou je dat baasje niet verdedigen

 15. Smatje je maakt 1 hele grote fout, niet het mooie Suriname wordt naar beneden gehaald, alleen maar een stel hele foute paarse mensen en wat zij allemaal bekokstoven

 16. hmm seedorf doet het goed want in de wereld zie je altijd slechte mensen die de boel op licht zoo als moord en dubbel uitkering en drugs en veel meer en hun worden nooit aangepakt en gestraft een gedeelte dan dus seedorf wil in suriname wonen en meer doen hij heb gelijk waarom moet hij druk maken wat anderen over hem denken alle surinamers die in suriname met bouta dansen en omhels en zelf zen vrouw geef aan bouta om flink te zoenen dat is pas billen likken zoo als laast wat ik zag hindustaans mis verkiezing alle hindustanen omhels bouta en ook de vrouwen en bouta zing een lied en hij werd gezien als god billen likkers zijn de hindustanen nooit gedacht ook de criools en javanen zijn allemaal billen likkers en dan zeuren over seedorf ezels tjauw

 17. Seedorf, & Bouta is t worst wat alle zeurpieten zeggen ze staan hoog boven deze domme massa,die nog in de 70 ger jaren dromen….wakke worde !!!!!!!!!!!!!wat een stelletje ezels zeg.

 18. Hahaha, die NederSuris, of moet ik zeggen die Nederlanders redimusus e’ nyan den niri.

  Wat hebben jullie voor Suriname gedaan of betekend? Geen ene moer, dus niet rancuneus zijn en allerlei onzin hier posten.

  Wanneer kunnen jullie de bek pieren en aantonen wat jullie voor Suriname gedaan hebben. Weet je toch? “Republiek Suriname hier is mijn Bijdrage!”

 19. Ik heb altijd een heel hoge pet op gehad van Clarence Seedorf,
  maar ik ben nu teleurgesteld en stel mijn standpunt bij.
  Hij is niet de intelligente voetballer, die ik in hem zag.
  Blijkbaar zijn voor hem lintjes – van wie die hij ook ontvangt – belangrijker, dan zijn principes, die hij altijd zo hoog in zijn vaandel had (zie talloze interviews met hem).
  Wat Clarence zegt en doet, moet je met een korreltje zout nemen.
  Voot mij is deze Nederlander met een Surinaamse achtergrond door het ijs gezakt.

 20. Kolibrie,

  Jij geeft hoog op over Clarence, zoals ik dat vroeger ook heb gedaan en dat is jouw goed recht.
  Maar geef mij ook even aan, wat Clarence heeft betekend voor Suriname.
  Ok, hij heeft een stadion met zijn naam – ik woon daar dicht bij – waar bijna nooit een wedstrijd wordt gespeeld, maar op sociaal gebied heeft hij toch niets voor Suriname gedaan.
  In veel landen in de wereld geeft hij geld aan ontzettend goede sociale projecten, behalve in Suriname.
  Hoe zou dat komen denk je, dat een Nederlander met Surinaamse roots dat niet in Suriname doet.

 21. Het verbaast mij om al die reacties te lezen. Ik ben van mening dat Seedorf slechts voor een heel klein deel van Su iets heeft gedaan. Een stadion, tja wat zal dat kosten en hoeveel profs zal dit afleveren en wat zullen zij op den duur betekenen voor Su? M.i. had hij juist de scholen kunnen ondersteunen met pc etc etc waarbij meerdere kinderen en delen van Su geholpen zouden worden en men dus zou investeren in de toekomst. Mij is geleerd kennis is macht, nou ja bij bouta uiteraard een wapen ook, maar goed onder normale omstandigheden. Zelf ben ik geen hypocriet want ik ben al sedert 1992 niet terug geweest omdat ik dit weiger, er zou eerst een mentaliteitsverandering moeten plaatsvinden in su, er zijn slechts een paar prominente figuren die het goed met het land bedoelen, de rest allemaal zakkenvullers, egoisten, drugsdealers , zware jongens etc etc. Of seedorf het verdient = nee, accepteren = nee, of bouta het moest geven = tja hij kan er makkelijk bij en plunderen maar he, kost hem niks en kan hem alleen wat opleveren. Misschien zocht hij weer een rede voor een feestje. jang drigi presiri oja djonko was ik vergeten.

 22. Gebruiken jullie deze site aub om ons niveau omhoog te helpen. Het enige wat ik hier lees is dat men zielig blijft afgeven op anderen. Zie eerst de balk in je eigen oog, voordat je de splinter in die van een ander ziet.

  Draag bij aan de ontwikkeling van onze mensen en kom met zinnige en waardevolle opmerkingen die ons allen tot nut kunnen zijn.

  Met dit slappe gedoe komen we nergens.

 23. En nog iets. Seedorf is ondanks alle negatieve berichten over Suriname en zijn President, trots op het feit dat hij een SURINAMER is.

  Nederland is ook nooit van harte blij geweest met zijn prestaties die ongeëvenaard zijn. Daarvoor had hij niet het juiste uiterlijk.

 24. Kijk Seedorf eens trots wezen! Ik begrijp hem echter wel. In Nederland is hij geschaad, in Suriname krijgt hij nog erkenning en die pakt hij. Hij beweert voor zaken te komen (met Braziliaanse- en Italiaanse maffia, zoals iemand zei) en laat zich terloops nog een lintje laat omhangen. Officieel staat hij nog steeds in dienst bij AC Milan, zegt hij. Is dit het soort activiteiten die hij voortaan gaat uitvoeren voor Berlusconi? Zijn zakelijke diensten aanbieden aan die maffioos? Zet Berlusconi een week in een marrondorp en na 9 mannden ziet het er wit van de lichtgekleurde kinderen. Seedorf doet er beter aan geen criminele zakenmensen te introduceren in Suriname! De Turkse maffia kun je nog wegsturen, maar de Italiaanse- en Braziliaanse maffia gaan door lijken. Die schudt je niet zomaar van je af! Ik vrees dat hij al in het net van de criminelen verstrikt is geraakt en Suriname ook onder die net wil brengen.

 25. Goet als iemant krijg lintje. Waar presies heef Seedorf lintje voor gekreege? Hei heef nooit gespeelt voor Surinaams elftal. Hei heef gebouwt stadion, maar die stadion dient niemant. Dus waarom hei kreig lintje en Davids en Rijkaart niet? Rijkaart en Gullit hebben meer naam gebracht aan Suriname dan Seedorf.
  Misgien omdat Rijkaart en Gullit niet sein puure marron, sei kreige geen lintje ook?

 26. Seedorf moet wel op zijn kapitaal letten,want ding kapers lai.
  Er was iemand die wilde weten hoe het met dino gaat.
  de zaak dino gaat 6 oktober 2014 voor.
  Dus rustig afwachten.
  En Meneer seedorf zie jou daar een voetbalschool oprichten,en dat de kids goed onderwijs presteren!

 27. Wat een hoop negatieve reacties richting CS.
  Omdat ie een onderscheiding kreeg van Bouta (ben zeker geen fan), maar om CS daar over te vallen vind ik wel wat te ver gaan.
  Zou zeggen wie zonder zonde zit werpe de eerste steen!!!
  Stelletje hypocrieten!!!!……..hebben jullie zelf wat voor Su betekent??
  Lever zelf eerst een constructieve bijdrage, want Su bestaat niet uit Bouta …….gelukkig!!!…..Want Su is veel meer dan dat!!!
  God bless Su!!!

 28. @Benito
  Maar dat vragen wij ons ook af..WAT HEEFT SEEDORF VOOR SURINAME BETEKENT ??!!
  Hij woont niet in Suriname !!
  Als een donatie betekent dat je een onderscheiding moet ontvangen dan moeten alle surinamers een onderscheidng ontvangen die dagelijks aan de weeshuisen doneren,De artsen zonder grenzen die gratis jong en oud met hart operaties helpen en gratis ook,vragen zij naar een onderscheiding,zouden zij willen staan met bouta op een fotootje,Nee ze doen dit uit de goedheid van hun hart en vragen niet om beloond te worden , zij zijn SDeedorf niet ..geven en nemen dit is seedorf. Het bedrijfsleven doen ook donaties vragen zij om gehuldigd te worden. Dj Chuckie komt en wordt gehuldigd. Weet je baas niet dat oook surinamers dj’s heeft. Waarom worden de surinamers in Surinam,e niet gehuldigd?WAAROM ALLEEN DE BUITENLANDERS!!GOD zij dank dat deze seedorf en chucky de dj geen Stemrecht hebben.

 29. @Konsensi

  Nederland decoreerd zijn mensen wanneer zij prestaties leveren en niet wanneer ze zo graag op de podium willen staan om voor aandacht te bedelen zoals seedorf aan het doen is.
  Welke prestatie heft Seedorf voor Suriname geleverd?!
  Staan poseren met een crimineel is echt geen prestatie waarvoor je gehuldigd moet worden!

 30. @ Ray

  Nederlanders zijn racistisch ingesteld.. Dat is de enige reden dat CS niet boven Cruyff en consorten kan staan.

  Wat Seedorf heeft bereikt is niet velen gegund. Kijk niet door die zelfde bril als de mensen hier. CS is wereldwijd een erkend en geliefd voetballer geweest.

  Dat hij ondanks alles Suriname een warm hart toedraagt verdient alleen maar lof. De rest van die voetballers hier die het maken, zijn vergeten waar hun roots ligt. Daarom verdient Seedorf een lintje..

  Het verhaal Bouterse heb ik geen mening over, ik was er niet bij…

 31. Shame on you, Clarence !

  Een onderscheiding accepteren van deze man, die 15 onschuldige burgers de dood heeft ingejaagd, is NOT DONE !

  Je hebt vele internationale prijzen gewonnen, maar aan deze prijs kleeft behoorlijk wat bloed !

  Je bent in mijn achting flink door het ijs gezakt !

 32. Wat een MPP klote mensen hier zeg, allemaal negatievelingen en vooral die NEP Surinamers die al jaren teren of liever gezegd wegteren in Bakra Kondré. Rateen zijn jullie die jaren geleden een zinkende schip hadden verlaten en nu met commentaar komen. Shame on you!

 33. RAY, jij idioot je kan nooit een Surinamer zijn , want niet Surinamers denken zo dom en achterlijk,ga de geschiedenis van CS maar na dan zul je wel merken wat hij allemaal voor Suriname heeft betekend lul, overal waar hij aankomt draagt hij Suriname naar buiten en houd hij Suriname HOOG lumel.

 34. Maar meer nog ray hij is DE PRESIDENT VAN ONS GELIEF SURINAME, heb je bewijs dat hij een crimineel is, zo ja kom met bewijs op tafel achterlijke poepzak

 35. SHAME ON YOU MICHEL<hij heeft de politike verantwoordelijkheid op zich genomen gezien hij de eind verantwoordelijke was, dus heb jij het gedaan natuurlijk lumel, als je dat niet wist,als er iets gebeurt lul waar jij hoofd van ben ,en een van je mensen doen iets verkeerd als je er niet bent, dan gaat men niet naar de gene kijken die jhet heeft gedaan ,maar kijk men direct naar de eind verantwoordelijk, is dat je het maar weet,weer een soort gedachten gang van een idioot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.