dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoClarence Seedorf op voetbaltoernooi in Suriname

Clarence Seedorf op voetbaltoernooi in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Clarence Seedorf(m) is dit weekend in Suriname. Hij speelde gisteravond in het naar hem vernoemde sportcomplex mee met een team van De Witte Lotus. Team Seedorf kwam uit tegen een elftal van de Surinaamse Nationale Assemblee. Het NDP lid Noreen Cheung speelde in dat team als enige vrouw mee:

TeamDNA

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Ik begrijp het niet.
  De nationale assemblee moet gewoon gaan werken in plaats te gaan voetballen.
  Het land heeft zoveel problemen, en dan gaan zij voetballen?
  Opzouten met de voetballers. Zelfs hebben ze geen ballen in hun broek.


  Maak melding
 2. Hij komt even, laat zich even zien en feteren en vertrekt weer voor 5 jaar. Dan komt hij weer terug, versiert weer een lintje her en der en vertrekt weer. Zo gaat dat. Maar blijvend en structureel krijgt hij dus niks klaar. Daar is hij ook tevreden mee.


  Maak melding
 3. Toernooi, niet echt hoor. Het was gewoon gezellig een leuk balletje trappen met zo af en toe een hoogstaandje van deze Surinaamse grootmeester. Vader, broer en Clarence speelden bij vlagen de bal toe. Aan de andere kant prijkte Boeroe, die voor US$.25.000,00 uit Trinidad is komen overwaaien en tzt zal uitkomen voor Inter Moegotapoe. Al met al een geslaagde huldiging.


  Maak melding
 4. Och,Nora Cheung speelt voetbal wanneer ze blij is en loopt weg uit het de DNA gebouw wanneer ze boos is.
  Ze is zeker CAPTAIN van het NDP voetbal team !!
  Hai Baja en dan heb je haar team genoot Brunsie,die geeft een hele voorstelling weg als de referee hem boos maakt. Dan komt brunsie met zijn geweer ,lost een paar schoten af ,scheldt de referee uit die je doet schamen als je het hoort maar wanneer hij blij is doet hij ook gekke dingen zoals team Captain Nora,hij begint dan met dollars rond te strooien. Volgens mij is hij de enige Surinamer die in dollars wordt uitbeaald voor ja, voor het NIKS doen.


  Maak melding
 5. Werd deze westrijd in belang van Suriname geweest. Moest deze wedstrijd de surinamers redden van een ramp?
  Wie is seedorf?
  15 andere surinamers die wel in belang van Suriname hun meningen durfden te uiten tegen de ndp baas werden morsdood neergeknald !
  Nu komt een voetballer knipt lintje krijgt onderscheiding en voor de meeste surinamers en mij person is het nog steeds een Raadsel hoe dit mogenlijk is geweest,wat heeft dezeSeedorf voor Suriname gedaan?


  Maak melding
 6. Zo is,deze wedstrijd dan gespeeld in belang van Suriame en de surinamers?
  Hoe komt het dat het veld verlicht is nu juist Nora en Seedorf meespelen?
  Hai boi,


  Maak melding
 7. Ik ben altijd een fan geweest van Clarence, niet alleen vanwege zijn spel, maar vooral, omdat het een van de weinige voetballers is met een sociaal gevoel.
  Hij ondersteunt overal in de wereld sociale projecten, behalve in Suriname en dat moet een reden hebben.
  Afgezien van dit partijtje flutvoetbal in zijn eigen stadion, waar overigens jammer genoeg bijna nooit een wedstrijd wordt gespeeld, wordt hij vooral tegengewerkt door Surinaamse hotemetoten, die alles beter weten als hij zaken op voetbalgebied structureel wil verbeteren.
  Hij heeft eens verwoord, dat hij in dat opzicht geen goede ervaringen heeft met Suriname (bv. Kersten en de voetbalbond), omdat iedereen het hier altijd beter weet en daardoor progressie in de weg staat.
  Bovendien is Clarence veel meer een man van de wereld, dan een Nederlander met een Surinaamse achtergrond.
  Dat is voor hem veel belangrijker.


  Maak melding
 8. ….toch zou ik willen vragen aan @ray om clarence seedorf niet zo door het slijk te halen. hij kan er niets aan doen dan bouterse daar zit. hij heeft niet meegestemd, dat mag hij niet omdat hij, net als veel van ons, een nederlands paspoort heeft. hij wordt alleen maar geslijmd door de president van de republiek suriname.


  Maak melding
 9. Beste mensen, Seedorf is geen heilig boontje. Hij heeft al eerder voor domme figuren als Berlusconi gekozen en zelfs hem toegezongen, dus denk niet dat hij van niets weet. Misschien is hij zelfs uitgenodigd geweest op de Bunga Bunga feestjes en heeft hij ook van enkele walletjes gegeten, wie zal het zeggen.
  Nu laat hij zich weer paaien door de o zo onschuldige Bouterse. Beseft Seedorf niet dat hij bijdraagt aan de campagne van Bouterse? Zeker wel. Heeft hij geen idee dat hij tenminste gebalanceerd zou kunnen zijn en zich ook met de oppositie – Rusland of Santokhi – zou kunnen laten zien? Tuurlijk wel. Maar hij kiest dus openlijk voor Bouterse. Dat is zijn goed recht, evenals het het recht van anderen is daaruit hun conclusies te trekken.


  Maak melding
 10. @Obema

  Gelijk heb je !
  Als Seedorf zoveel verstand zou hebben zou hij nooit gehuldigd willen worden door een moordenaar. Hij weet bliksemsgoed dat bouta een controversieel figuur is in Suriname.
  Maar op de eerste plaats…WAAROM WORDT SEEDORF GEHULDIGD?!
  De buitenlandse DJ’s, sportmensen die geen enkel betekenis hebben voor Suriname komen lintjes halen. Bouta heeft niks te doen deze dagen en dus deelt hij lintjes uit gewoon zomaar voor de lol.


  Maak melding
 11. Ik begrijp de commotie niet rond Seedorf hoor. De man is voor slechts een paar dagen in SU en hij krijgt zoveel bagger over zich heen van de 500.000 betweters die SU telt. Gun hem zijn onderscheiding. Ere wie ere toekomt.


  Maak melding
 12. Denk hier maar eens over na:
  Champions-League Ajax;
  Champions-League Real Madrid;
  Champions-League AC-Milaan;
  Champions-League AC-Milaan;
  Kampioen met Botafogo;
  Hoofdtrainer-/coach van AC-Milaan, kunnen ons (Suriname en de Surinamers) niet meer worden afgepakt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES