TV: Roué Verveer en Murth Mossel op bezoek in Brunei

2

De Surinaams-Nederlandse cabaretiers Roué Verveer en Murth Mossel zijn op donderdag 21 augustus te zien in een programma van TV Lab uitgezonden op Nederland 3. In ‘Meer Meer Meer’ (VARA) brengen de twee een bezoek aan de staat Brunei in Zuidoost-Azië. En dat heeft allemaal te maken met de uitspraak ‘Minder, Minder, Minder…’ die we kennen van Geert Wilders.

Wilders en een deel van zijn PVV-aanhang scandeerden nog niet zo lang geleden dat er wel wat minder Marokkanen in Nederland zouden mogen wonen. Verveer en Mossel vinden het juist wel gezellig, al die verschillende nationaliteiten in één land. Sterker nog, het kunnen er niet genoeg zijn en het liefst willen ze álle nationaliteiten ter wereld in Nederland zien.

Ze ontdekten dat we er nog een paar missen, waaronder iemand uit Brunei. En daarom reisden ze af naar het Aziatische oliestaatje om een Bruneier over te halen zich te vestigen in Nederland. Hun motto is niets minder dan: Meer Meer Meer.

Kijken dus: Meer Meer Meer (VARA) op donderdag 21 augustus om 21.20 uur.

2 REACTIES

  1. Het zijn toffe jongens die 2, maar hebben ze soms een zonnesteek opgelopen ????? We hebben genoeg nationaliteiten
    in Holland,moeten er meer komen om hier pleuris zooi te schoppen !!!!! Vroeger waren wij Surie´s die overlast bezorgden
    en dan de Antillianen,en nu de Mocro´s en de anders gespuis sinds de grenzen open zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.