Huldiging Clarence Seedorf in Suriname

39

Clarence Seedorf wordt komend weekend in Suriname gehuldigd voor alle diensten die hij Suriname heeft bewezen. Ook speelt de 87-voudig international in zijn geboorteland onder meer een voetbalwedstrijd tegen een ploeg die bestaat uit Surinaamse parlementariërs en ministers uit de regering-Bouterse. Dat meldt Novum Nieuws.

De huldiging en de wedstrijd vinden plaats in het naar hem genoemde Clarence Seedorf Sportcomplex aan de Martin Luther Kingweg (bekend als de Highway), dertig kilometer buiten hoofdstad Paramaribo. De familie Seedorf hoopt dat met het bezoek van Clarence nieuw leven wordt geblazen in het in 2001 geopende sportcomplex van de familie, dat tegenwoordig zo goed als leeg staat.

Seedorf is vaker in Suriname en ontmoette president Bouterse eerder in 2011 en 2013. Vorig jaar kreeg de president van Suriname een door Seedorf gesigneerd Botafogo-shirt kado(FOTO).

39 REACTIES

 1. Welke diensten heeft hij Suriname dan bewezen?
  Hij speelt voor buitenlandse clubs en niet voor Suriname. Of moet hij telkens gehuldigd worden als hij een bezoekje brengt aan zijn vriend bouta?!
  Alleen vrienden,families en kenissen worden gehuldigd door bouta al leveren ze geen enkele bijdrage aan Suriname.
  Bouta zelf loopt rond met titels die hij helemaal niet verdiend.Zelfs de titel Amnestie past niet bij hem.


  Maak melding

 2. Waarom moet hij nu gehuldigd worden? Bovendien betaalt hij zelf voor zijn huldiging! Ik vraag mij af welke hoogbejaarden bij hem op de foto staan.Zijn dat zijn grootouders?


  Maak melding

 3. “Welke diensten heeft hij Suriname dan bewezen?”

  Veel meer diensten dan jij als klaploper, dat is een feit.

  Je dienst als waterkant gek, is dan ook alles wat je totnutoe bewezen heb.


  Maak melding

 4. Dit is pas het begin. Bouterse gaat met nog veel meer bekende mensen op de foto, uit het oogpunt van de naderende verkiezing.
  Het schijnt dat die Moskovietsj, uit angst voor muskieten en voor z’n carriere, een uitnodiging heeft overgeslagen.


  Maak melding

 5. ALS VOETBALLER EN MENS HEEFT HIJ MEER BERIJKT.DIE MAN HEEFT NIKS MET WAARDELOZE POLITIEK VAN SU TE MAKEN.LAAT HEM LEKKER GENIETEN VAN ZIJN EERLIJK VERDIENDE GELD.EN DAT IS HET PROBLEEM IN SU ELKAAR WAT GUNNEN ,NEVER.SOMMIGE MENSEN ZIJN NOU EENMAAL NIKS MEER WAARD DAN EEN HALVE CENT.EN DEZE KLAPLOPER KOMT WEL VOOR JE BUITEN ECHTELIJKE KINDEREN ZORGEN, EN NIET MET EEN HALVE CENT MAAR MET EURO.EN JOU DIENST ALS BILLEN LIKKER IS OOK BEWEZEN.


  Maak melding

 6. Clarence, in december 1982 was jij pas 6 jaar en 8 maanden oud maar inmiddels weet jij heus wel naast wat voor soort individu je op de foto staat te glimlachen.

  Sorry , zei ik nou ” een WOLF in SCHAAPSKLEREN ” ??!!!!

  Succes tijdens de huldiging ! Zal je net als Obiang ook een symbolische sleutel van de stad Paramaribo krijgen ? Wie weet. Het is je gegund.

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 7. 19 aug. 2014

  Prima dat Seedorf weet waar zijn ‘kumba tete’ begraven ligt.

  Maar krijgt hij straks ook niet te maken met het ‘Leatitia Vriesde syndroom’?
  Srika


  Maak melding

 8. Dit zegt al genoeg over de persoon Seedorf, om je te laten huldigen door een moordenaar , en niet door hebben dat zijn Eigen persoonlijkheid in diskrediet gebracht wordt, hoe stom moet je zijn.


  Maak melding

 9. Dat CS naast een moordenaar/misdadigers staat weet hij evengoed als de moordenaar/drugscrimineel zich van bewust is dat die naast een voetballer staat die (inter)nationaal op voetbalgebied ,sociaalgebied, enz heel veel heeft verworven en bovendien een intellectueel is.

  CS weet dat in zijn geboorteland hij ook belangen wil verwezenlijken, mee bezig is en al gedaan heeft en dat als er nu een moordenaar daar op dit moment de president is, moet dat niet een sta in de weg zijn zijn doelen en hij dit maar moet aanvaarden. Zijn belangen op (langere) termijn zijn belangrijker dan de persoon die voor korte tijd aan het touwtje trekt.

  Ook DDB maakt misbruik van de situatie om zo zijn criminele daden te verzachten. Saddam Hoessein vertoonde ook dit gedrag door kleine jongens op zijn schoot te houden en goede sier op de teevee te maken. (inter)nationaal.
  In 2006 werd hij met een vieze grijze baard en slecht gebit onverzorgd toch gevonden door de US-Army in een gat bedekt met een zandkleurige tapijt in de woestijn van Irak, nadat wangslijm uit zijn mond werd gehaald om vast te stellen wat voor vlees men in de kuip had werd hij toch overgedragen aan zijn volk,die hem ophing.

  DDB mag straks ook in een tobbe met coca colakleurwater in Brokko Bakka in het Surinaamse Amazoneoerwoud gaan schuilen, de US-Army zullen hem ook afhalen (net als Saddam in Irak).


  Maak melding

 10. Seedorf wat gebeurt er met je ? Wil je dat de wereld anders naar je kijkt of niet; je weet toch dondersgoed wat deze DiDiBrie allemaal heeft uitgevreten. Je hebt in dit soort kringen niets te zoeken. Berlesconi eigenaar van AC.Milaan is vooroordeeld (terecht of onterecht)geweest voor ’t hebben van SEX met een zgn jong meisje, maarrrrr deze DiDiBrie heeft nooit dat respect opgebracht om voor de Su rechter te verschijnen. Brada Seedorf je moet je niet met dit soort figuren willen laten zien dit maakt je in de ogen van echte democraten in de wereld niet meer groot. Seedorf sang joe wanie moro? Baja jepie joe srefie. Odi kondre Su odiiiiiiii
  Glenny.i


  Maak melding

 11. Seedorf wordt gehuldigd. Wanneer volgen Davids, Lens, Vanenburg, Rijkaard, Gullit (die volgens mij nooit is geweest in Suriname, wel in Mexico) en anderen zoals Regillio Tuur, Kromowidjojo?


  Maak melding

 12. Wat een giller, sranang is skeer en de mensen eten vogelzaad. En nu lopen ze polonaise voor Seedorf. Notabene een ex nederlandse voetballer. Waarschijnlijk zocht de paarse roversbende een excuses om te feesten op kosten van de belastingbetaler.


  Maak melding

 13. Afu Sensie zegt;

  “Welke diensten heeft hij Suriname dan bewezen?”

  Veel meer diensten dan jij als klaploper, dat is een feit.

  Je dienst als waterkant gek, is dan ook alles wat je totnutoe bewezen heb

  @Afu Ede

  Je dienst als HELDEN AANBIDDER voor de verkeerde ‘HELD’ zegt ook heel veel hoor.


  Maak melding

 14. Kortom typisch surinamers. Waar ze kunnen eten en drinken en zeggen dat ze zoveel connecties hebben daar willen altijd op de eerste rij staan . Al moeten hun eigen fam voor belazeren.


  Maak melding

 15. Mooi dat deze voetballegende wordt gehuldigd in Suriname.Ik heb het stadion gezien dat hij jaren geleden schonk uit diepe dankbaarheid jegens zijn geboorteland Suriname.Clarence we zijn trots op jou.
  Leo Snel.


  Maak melding

 16. Die man kan Suriname kopen.Ik heb met hem gesproken,en de tegenwerking dat hij kreeg om sport belangerijk te maken in SU, een stadion voor jullie gebouwd waar jullie niks mee doen. Zelfs als je iets voor arme kids komt doen in SU willen ze geld.Ik vraag mij af wat de meeste van jullie zouden doen met zijn rijkdom.Waarschijnlijk gelijk en blondje uit Holland laten halen haha.Ik lees veel jaloezie en mis gunning en je kan je ook afvragen wat heeft Su voor hem gedaan.


  Maak melding

 17. Die achterlijkheid van sommige van jullie is echt opvallend.
  Ik neem het jullie niet kwalijk. Ik ben trots op die seedorf of hij nu een nederlandse of braziliaanse nationaliteit heeft of niet, voor mij blijft hij een srananman. Met wie hij ook op de foto staat dat is zijn eigen recht. Hij heeft het ver geschopt dan de meeste van jullie en het enige dat ik kan bespeuren is gewoon jaloezie.
  Als de meeste srananman terug willen keren naar hun land van geboorte dan worden er verwijten gemaakt. Ze komen suriname weer verrijken met de kennis die zij hebben opgedaan en de meeste die kritiek op ze hebben zijn diezelfde mensen die geen stap voorruit zijn gegaan sinds zij het land hebben verlaten en terug zijn gekomen. Het enige wat ik daarop kan zeggen is dat jijzelf te verwijten hebt en niemand anders. Nu hebben zij een site gevonden waar zij al hun frustratie en stress gemongen met kritiek op alles en iedereen kunnen ventileren.

  Clarence van harte welkom in srananman. We zijn blij met jou!
  So so lobi


  Maak melding

 18. Press! Ondanks wat er in het verleden is gebeurd zie ik wat voor verandering je in su wil brengen. Ik kijk niet naar het verleden, maar wat voor mij belangrijk is dat er ontwikkeling komt tot opbouw van het land. Press, wie achterlijk is zal ook achterlijk blijven, blind als zij zijn. Daar is helaas geen medicijn of remidie voor, waarschijnlijk een aangeboren afwijking. Go Press!


  Maak melding

 19. Bouterse weet het klaar te spelen om zo een grote voetballer te eren.Seedorf is voor mij de beste Surinamer die het zover heeft gepresteerd in zijn loopbaan en eenvoudig gebleven als mens.De rest van die Surinaamse voetballers hebben een puinhoop van hun leven gemaakt. Schandalen op schandalen.


  Maak melding

 20. Bouterse wordt nooit gewaardeerd omdat hij mensen heeft doodgeschoten of opdracht heeft gegeven in 1982.Hij verdient geen waardering als mens.Dat is de oordeel van God.In Suriname zal men lang blij zijn als hij van het toneel zou verdwijnen.


  Maak melding

 21. Ik heb liever geen van de 2 als pre..dent van Su. oeng dééébaa wédé. En nogmaals Seedorf heeft in deze kringen niets te zoeken. And what a hell stadion gebouwd dat de Suries heeft laten verloederen. De vader van Seedorf denkt dat hij een soort god is in Su., mensen, mensen die kerel is zo weerede, onbeschoft. Hij is erg onbeleefd tegen journalisten geweest die Clarence wilden spreken,( want alles liep/loopt via de vader Seedorf) daarom wil er niemand gebruik maken van het stadion mik a san kong tang so. A pa foe Seedorf be keep,ai back en voren wat misschien goed is, maar in deze zal je met mensen moeten samenwerken.. Vader Seedorf dacht niemand nodig te hebben, maar dacht dat iedereen hem wel nodig zou hebben. A no mooi dang zoals het nu is………..odi odiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.