Start avonturen TV-serie Atlas vanuit Suriname

6

De Avro start maandag 18 augustus met een nieuwe seizoen van de avonturenserie Atlas op Nederland 3. Het tweede seizoen speelt zich af in Suriname waar in totaal 12 BN’ers in de voetsporen treden van de goudzoekers. In de eerste aflevering worden Tim Murck, Frieda Mulisch, Bob de Jong, Shary An, Negativ en Kimberley Klaver gedropt in de Suriname Rivier en bestormen Fort Nieuw Amsterdam.

Dwars door de buitenwijken van Paramaribo gaan de twee teams op zoek naar vliegtickets die hen toegang geven tot de goudvelden van het wetteloze zuiden van Suriname. De goudzoekersroute voert de avonturiers te voet en per boot door dichte regenwouden op zoek naar de goudkuilen in het zuiden. In elk van de tien etappes strijden twee teams om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk de vindplaats zal prijsgeven van ‘het goud uit het regenwoud’.

De komende weken maken Tim Haars, Robert Schoemacher, Tess Milne, Yootha Wong-Loi-Sing, Stacey Rookhuizen en Brace het deelnemersveld van Atlas compleet. De eerste uitzending is maandag 18 augustus te zien op Nederland 3 om 20.30 uur.

6 REACTIES

 1. Ben het volledig eens met Kau Lo.
  Bovendien versta ik onder BN-ers toch wat anders, dan degenen, die nu meedoen, met alle respect overigens voor de deelnemers.


  Maak melding

 2. De onverschrokken avonturiers in dit soort programma’s denken dat ze in de jungle zijn als ze in de Cultuurtuin rondlopen, ‘kamra wentye’ (gekko’s) zijn krokodillen, leguanen zijn dinosaurussen, ‘krara sneki’ (pootloze hagedissen) zijn wurgslangen en de Cola Kreek is in hun ogen de Rio Negro. die vol zit met piranha’s. Spannend voor Nederlanders, maar Surinamers komen niet bij van het lachen.


  Maak melding

 3. Henes

  @Surinamers komen niet bij van het lachen, welke Surinamers dan?
  20 % is misschien verder geweest dan Colakreek of White Beach, Heel misschien Brownsberg, kom je op andere mooie of interressante plekken in Suriname zijn het vooral Nederlanders wit, bruin of zwart, en andere buitenlanders die je daar tegen komt naast de locals dan gewoon om dat de prijzen voor dergelijke trips, wel zo hoog zijn, dat ze voor de gemiddelde Surinamer onbetaalbaar zijn, trouwens ook voor voor veel touristen, wat wel weer de markt is voor de reisorganisaties en bureautjes die zich met dat soort trips bezighouden, en daarvoor is zo’n geregiseerd programma, (welk programma is dat trouwens niet) toch mooie reclame en daar uit voortvloeiend een mogelijke mooie bron van inkomsten voor de ondernemers in Suriname, en laat de tourist maar denken dat wanneer ze een paar overnachtingen in een hangmat hebben gehad in een hangmat op het Overbridge resort dat ze in de echte jungle van Suriname zijn geweest, ze hebben een beetje de sfeer geproefd, niets mis mee toch?
  Dergelijke programma’s wekken alleen maar nieuwsgierigheid op van potentieele Surinamegangers, of het moet niet belangrijk zijn, het nog steeds groeiende ecotoerisme, ik dacht van wel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.