Project voor blinde en slechtziende kinderen Suriname

9

Een pupil van de Louis Brailleschool, die met een visuele beperking door het leven gaat, krijgt ondersteuning van een medewerker van het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij bij het besproeien van amsoiplantjes. De leerlingen hebben tijdens het project “Mooi Milieu” van de Stichting Care4 Foundation een prachtige groentetuin opgezet.

De school voor blinde en slechtziende kinderen was zelfs uitschieter in het project waaraan ook De Emmaschool, de Jules Fernandesschool, de Bloementuin en de Kennedyschool hebben meegedaan. De Louis Brailleschool kreeg woensdag in verband daarmee SRD 1.000 Surinaamse dollar van de Stichting Care4 Foundation.

9 REACTIES

 1. KLEINBAL.Het enige wat je moet zeggen tegen mensen die helpen RESPECT!,top dat er zulke mensen zijn.En tuurlijk heeft zo een kind er wat aan, een blind kind leert zo om zijn of haar gevoel te ontwikkelen,dan leren ze om een beetje onafhankelijk te zijn. Is het niet beter dat meneer Kleinbal een keer daar gaat KIJKEN en helpen.Zelf ben ik nog in India bezig ook voor kinderen. In Suriname zorg ik voor twee jongens in Albina en in Powaka betaal ik de scholing voor 12 kinderen, voor ouderen bouw ik toiletten en douches.Dus meneer Kleinbal steek je hand uit de mouwen of portemenee. En lieve mensen van de stichting ik kom zo snel ik kan om te helpen waar ik kan .


  Maak melding

 2. Waarom kan Bigi Boto geen aangepaste computers ook aan deze arme kinderen schenken.Haast elke dag lees ik dat ze computers heeft geschonken aan scholen.Ik hoop dat zij dat alles uit eigen zak doet en niet bezig is de schatkist leeg te plunderen!


  Maak melding

 3. @jimmy,

  Het weinige geld dat ze hebben kunnen ze vast beter gebruiken, is wat ik zeg. Overigens, die (betaalde) hulpverleners hebben wel mijn morele steun en die kinderen uiteraard ook.


  Maak melding

 4. Wat doet leraar Amzad Abdoel voor deze jongeren.Zit hij in het parlement alleen om zijn zak te vullen .Hij heeft een perceel van bijna 15000 m te Leiding 8 gehad voor zijn gatlikkerij.Zo’n perceel heeft een waarde van minimaal Euro 100.000 .Dit perceel heeft hij gratis gehad terwijl 27 anderen voor hem een aanvraag hadden ingediend.Is hij zo schaamteloos?
  Wat heeft hij voor deze arme kinderen gedaan?Alleen maar toekijken en zijn grote tanden pieren?


  Maak melding

 5. OK! meneer Kleinbal.Dit is nu nog! een van de redenen waarom ik in Suriname kom.Dat is voor kinderen en bejaarden helpen en natuurlijk mijn indiaans volk.Verder vind ik het echt jammer dat zo een ontzettend mooi rijk land aan cultuur, en rijkdom wordt verkocht voor niks.Maar ik blijf mijn best doen want kinderen zijn de toekomst.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.