Surinaamse kickbokser aangehouden in Nederland

35

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 6 aug – De Surinaamse kickbokser Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik is vorige week vrijdag aangehouden door de douane op Schiphol. Rozenstruik (hier rechts op een archieffoto) reisde vanuit Suriname naar Nederland samen met zeven andere Surinamers, die aangehouden werden wegens het bezit van drugs. Volgens zijn advocaat Gerald Roethof had Rozenstruik zelf ‘geen grammetje drugs’ bij zich.

Roethof zegt tegen de Surinaamse krant De Ware Tijd dat de kickbokser de grote pech gehad dat hij zich in het gezelschap bevond van personen die wel drugs bij zich hadden. Er wordt nu onderzocht wat zijn connectie is met die groep en met name met de drugs die de leden van de groep bij zich hadden, aldus de krant.

In afwachting van dat onderzoek is ‘Bigi Boi‘ in voorlopige hechtenis genomen. De raadskamer te Haarlem zal volgende week moeten bepalen of hij in afwachting van dat onderzoek op vrije voeten kan worden gesteld schrijft DWT.

- Advertentie -

35 REACTIES

 1. Jammer voor hem, maar als je met stront om gaat ga je ook stinken, ieder een kan toch weten dat er behoorlijk wat rotte eieren in dat milieu zitten, gewoon mijden, loop je ook een risico.

 2. Ik geloof dat er geen kip is, die zegt dat mijn ren stinkt!!

  Neen meneer de rekter!! ik heb het niet kedaan!!! nu niet en nooit kedaan!!

 3. Was deze boi onlangs niet op ‘visite’ bij het hoofd van de afdeling gebruikers.
  Wat heeft het hoofd je beloofd bigie? Was dit het plan? Helaas mislukt!

  De zeven ‘collega’s’ van bigie, zijn ‘bil schuddend’ met de bolletjes in hun maagjes langs de Surinaamse douane gelopen, next no fout.
  De Nederlandse marechaussee wist van het gayweekend, maar…. deze suriboys, maakten het te bont, whahahahahahahaha.
  Ze gedroegen zich verdacht, zeeeeeeer verdacht, whahahahahaha.

  Tsja, bigie, wie met pek omgaat…

 4. `Je liegt Bigi Boi !
  Jij bent de enige die een kickboxer is en de rest van de 7 niet,dit moest je toch geweten hebben ?!
  Je moest gewoon dienen als camouflage dit is de taak die jou was toevertrouwd en de rest moesten ervoor zorgen de drugs binnen te smokkelen. En de trainer die is even schuldig hoe neemt hij 7 fake kickboxers mee voor een evenement ?!

 5. Geef niks mensen,als of de witte rassen zo goed zijn,de onderwereld is duizend keer beter dan de bovenwereld.
  groetjes

 6. Rozenstruik was de enige die zijn ‘bigi boi’ van voren had hangen en niets in zijn achterwerk had verstopt.

 7. Wees voorzichtig met advocaten in de media. Hij had geen grammetje bij zich.

  Maar had voor vertrek uit SU. en tijdens de vlucht naar Schiphol een onderonsje met de 7 anderen.

  En als de overige 7 verdachten veroordeeld zijn, worden ze vervolgens bij IND beschikking (ongewenst) verklaard.
  Op kosten van Justitie worden ze na het uitzitten van hun straf ook gratis verwijderd naar SU.
  http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/bigi-boi-organiseert-tweede-gala-voor-dit-jaar/

 8. Het is mij toch een criminele bende uit Suriname. Eerst waren het muziekgroepen en de laatste tijd meer sporters. Als ik advocaat Roetmop was zou ik niet zo hoog van de toren blazen. Want als de zaak voorkomt weten de mensen in kwestie toch meer van af. Ze hebben goede voorbeelden in de leiders van Suriname, die ervaringen hebben met werkzaamheden op het criminele pad. Zij dragen de kennis over aan hun kinderen (Bouterse en Brunswijk). Er is een mooi Surinaams spreekwoord dat zegt: ALANJA NO E MEKI STROENG, m.a.w. de appel valt niet ver van de stam.

 9. the kickbokser shall kick it out of your ass 🙂

  gister was het nog Mukesh & vandaag Rozen-struik-rovers!

  ai boi Su

 10. Roethof , hoop dat je deze zaak gaat verliezen. Alleen maar criminelen denk je te kunnen verdedigen.je weet bloedgeld loont niet. Je zal het een keertje ondervinden.

 11. Als allochtonen in gezelschap reizen van drugskoeriers is er sprake van deelname aan een criminele organisatie. Als de blanke Nederlander in gezelschap reizen van een drugskoerier is er sprake van diplomatieke onschendbaarheid. De blanke mag drugs verkopen ter verrijking van zijn economie, maar alle andere pieten natuurlijk niet. Als iedereen rijk wordt wie zal dan onze schoenen poetsen en wc’s opruimen? is de stille gedachte van meneer de Hollander

 12. Wat een onnnnnnzin hierboven. Je moet gewoon nix te maken willen hebben met dit soort mensen, vooral if ie wang abie/mik wang boeng en mooi sportcariër. Sportman/vrouw moet/mag nix met DRUGS te maken hebben. En in de sportwereld zal je zeker een keer met de billen bloot moeten; en let wel dit t/o staan van de gehele wereld als je nou hebt gezopen, gevreten, geroken, gesnoven of geslikt. Terecht eerder opgemerkt: Wie met Str..t omgaat zal stinken. Odi odiiiiii.
  Glenny.

 13. Tune,

  Volgens mij heb jij helemaal niets begrepen van het artikel.
  Hier wil ik het maar bij laten, want de taal, die jij uitslaat is te dom voor dit forum.

 14. Die gasten geven Suriname schande in het buitenland.Waar er rook is, is er vuur zeggen ze meneer de Advokaat.Vind je het gek dat wij 100% controle krijgen wanneer wij aankomen in Nederland.Als die gasten drugs hebben meegenomen opsluiten maar.Punt uit.

 15. Ze zullen hem niet aanhouden als hij niet verdacht werd.Dat is normaal als je met crimineel bezig houdt moet je zulke dingen verwacht.Laat de rechter maar beslissen of hij vrij komt.Ik heb geen medelijden met zulke figuren en als hij niets had dan moet hij gewoon vrij.

 16. Hollandse douane is oneerlijk en competitievervalsend. Kickboxers hebben middelen tegen pijn nodig. Die hebben ze meegenomen. Dan gaat die douane het afpakken zodat die jongens moeten draaien op de waardeloze paracetamol, waardoor ze pijn gaan voelen en de wedstrijd verliezen. Dat kan toch niet! De internationale kickboxbond moet ingrijpen en de Hollandse douane een boete geven!!!

 17. Ik lacht mij rot als ik zulke figuren ziet.De man zijn hele houding spreekt boekdelen. Schande voor ons als Surinamers.Hij wordt niet zo maar aangehouden.Al die verhalen van zijn Advokaat ten spijten.

 18. Welke van de (zeven) (7) slikkers heeft (bolletje) niet overleefd?

  Bolletjesslikker overleden in gevangenis

  Nieuws – Gevangenis (Bron-crimesite.nl)

  GEPUBLICEERD OP ZATERDAG 09 AUGUSTUS 2014 14:40
  Een bolletjesslikker is vorige week in de gevangenis van Veenhuizen overleden, waarschijnlijk nadat een bolletje harddrugs in zijn maag was geklapt.
  Hij kreeg daarop een hartstilstand.
  Dat heeft het Openbaar Ministerie bevestigd na berichtgeving van het Dagblad van het Noorden.

  De man was op Schiphol aangehouden voor drugssmokkel, waarna hij werd overgebracht naar Veenhuizen.
  Het is niet duidelijk hoe lang de man heeft vastgezeten.

  Hij zou onwel zijn geworden in de gevangenis, waarop een medegevangene gevangenispersoneel waarschuwde.
  Toen de hulpverleners bij de cel aankwamen, was de man al overleden. Er is nog geprobeerd hem te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.
  Uit autopsie bleek dat de man bolletjes had geslikt.

 19. laat het duidelijk zijn dat men niet naief moet zijn en met mensen moet optrekken die jouw een oor aan kunnen naaien, als je carriere voor jezelf belangrijk is..dus surinamers als je naar holland komt, dan nooit voor iemand iets meenemen,, je koffer altijd zelf inpakken je eigen broer of zus kun je ook niet vertrouwen….en zogenaamd gezellig meelopen of bevriend of aardig willen voorkomen kan je carriere of respect behoorlijk in de knauw komen, want de witte blanke zgn hollandse democratie wil maar al te graag donkere mensen altijd oppakken en opsluiten, dus wees gewaarschuwd in dit onbeschofte beschaafde europese wereld…het stinkt…..naar ellende…

 20. Uit betrouwen bron binnen de Nederlandse douane… Is er een pakketje 20 bij 10 cm in de buik van de kickbokser gevonden via de x- Ray….nu is de vraag…hoe heeft hij dan pakket in zijn buik gedaan.
  A) via zijn mond
  B) via zijn BiL gat
  C) geopereerd via zijn buik
  Bel naar 112…..

 21. Ik zeg het toch! Alle maal het zelfde en met bakra familie namen ook! Bah wat stink het!
  Creolen hebben Suriname in de strond gestopt!

 22. Bouta is besmet….

  Bigi boi ka now toch …hij moet wel op de hoogte zijn geweest kan niet anders bouta set a mang kong!

  Als bouta zn eigen zoon kan opofferen wie is dan die bigi dong ..dit was te verwachten!!

  Hij maakt zelf een topsporter tot drugsvervoerder…of moest hij een oogje ih zeil houden.

  Maar ja …morgen zal hij weer bij bouta zitten,eenmaal ih schuitje doorvaren dan maar.

  Deze mpp is echt een dagoe ….hoe kon hij pres worden!!!!

  Bigi boi ik weet dat die saka saka geld heeft…laat dat je niet verblinden, vergeet niet dat hij zelfs zn matties vermoord heeft.

  Je hebt hem niet nodig!!!!!!

 23. Advocaat roetmop moet zn smoel dichthouden. Het zit gewoon in hun bloed zulke soort wil snel geld verdienen
  Denk dat de douane in ned zit te slapen. Hahah

 24. Ai boi bigi boi, now y trong pikin boi.
  Je bent nu al uitgeschakeld. Rico vecht niet tegen criminelen.

 25. Wat een racistische volk zijn surinamers toch Advocaat ROETHOF WORDT gewoon.hier voor roetmop.uitgemaakt. En Dan willen jullie beweren dat de witte Nederlander gediscrimineerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.