zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrunswijk bestolen door zoon

Brunswijk bestolen door zoon

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 5 aug – Politicus Ronny Brunswijk is bestolen door zijn zoon Pascal. De leider van de Algemene Bevrijdings & Ontwikkelings Partij, Abop, heeft aangifte gedaan bij de politie. Uit de auto van de politicus en parlementariër is een bedrag verdwenen van dertig duizend dollar. Het geld bevond zich geruime tijd in de auto die geparkeerd stond in Moengo, in Marowijne.

De jongeman moet het op een onbewaakt moment ontvreemd hebben. Na de aanklacht van vader Brunswijk toog de politie vrijwel meteen aan het werk. Pascal Brunswijk werd op weg naar Paramaribo in de kraag gevat. Volgens de eerste berichten had hij slechts een deel van het geld bij zich. De jongeman is aangehouden en overgebracht naar Paramaribo.

Recent reed de zoon van een andere bekende Surinamer een scheve schaats. Het betreft een telg van rechter Iwan Rasoelbaks. Volgens de politie wordt Rasoelbaks jr verdacht van deelname aan een criminele organisatie. Van ruim eerder dateert de arrestatie van Dino Bouterse, die het rijtje foute zonen completeert.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

61 REACTIES
 1. €30.000,- die zich al geruime tijd in de auto van Romeo Bravo bevond; ook een manier om de regelgeving omtrent MOT te omzeilen. De herkomst van dit bedrag valt dus niet moeilijk te raden.

  De bedrieger bedrogen.
  Kies yu moi.

  Bad fathers, bad sons.


  Maak melding
 2. De belastingdienst: “Meneer Brunswijk, verklaar de dertigduizend dollar nader”. “Wel, al mijn vrouwen in het binnenland krijgen geen babymelk meer van de overheid en aangezien ik een vruchtbare man ben, draai ik voor de kosten op”.


  Maak melding
 3. Brunswijk bestolen door zijn, wie dat gelooft is niet wijs. Brunswijk kan niet bestolen zijn maar zijn gestolen geld zou hem afgenomen kunnen zijn. Verder wie rijdt er met zoveel in zijn auto, drugsdeal money. Voor mij mogen ze hem alles afnemen de dief en erger dat die is geen mendelde met hem vergeten wat die heeft gedaan in binnenlandse oorlog de zogenaamde vijand van Bouterse waar hij nu in kruipt. Opsluiten die Brunswijk en de hele kliek.


  Maak melding
 4. Appel valt niet ver van de boom en het kan niet anders een crimineel wekt ook alleen maar criminelen op hahahaaaaaa.
  De nieuwe generatie dieven en schurken.

  Tj


  Maak melding
 5. Alleen maar boevenbende in Suriname, wie moet je daar vertrouwen. Er wordt alleen maar gesproken over politiek en tellen van verkeers slachtoffers, terwijl de boevenbende dagelijks toenemen. Moet dit niet aangepakt worden en te onderzoeken voor veranderingen in de maatschappij, begeleiding en voorlichting te verzorgen.


  Maak melding
 6. Geen nieuwswaarde: Komkommertijd van de Koning uit Marwina.

  En volgens de getoonde foto bij het artikel, legt (BRAVO) aan de pers uit hoe groot het pakket was van die 30.000,- US-DOLLARS .


  Maak melding
 7. Wat je oogst zul je zaaien. A kies you mooi. Dit is wat de poltieke idioten doen in su. Surinamees kijk wat jullie steunen in dat mooid land van jullie.


  Maak melding
 8. De politie, justitie en de belastingdienst kunnen de loep nader leggen op dit bedrag.( 30,000/30.000 dollar/ su of usa?)

  Herkomst? Hoe komt Bravo aan dit geld?!


  Maak melding
 9. Geachte meneer Brunswijk,

  Enige tijd geleden zat ik u in de buurt van Fort Zeelandia. Ik zag u het parlement verlaten om vervolgens te eten in een aldaar gelegen restaurant. Buiten stonden een aantal mensen op u te wachten. Enige tijd later heeft u geld aan hen uitgedeeld. Met verbazing nam ik uw géste waar.

  Geld moet rollen moet u gedacht hebben. Dat dacht uw zoon waarschijnlijk ook. Hoe u aan de 30.000 dollar bent gekomen, vertelt u niet. Ik heb daar ook geen vermoedens over, maar het stinkt wel.

  Mijn hartelijke groeten aan u.


  Maak melding
 10. ‘Na de aanklacht van vader Brunswijk toog de politie vrijwel meteen aan het werk’.

  Hmmmmmmmm…hier geen AANMELDEN oproep van Bellie,nu 1 van zijn maatjes is beroofd door Eigen zoonlief zijn bellie en manschap ijverig aan het werk gegaan.
  Hoe komt Brunsie aan de euro’s?!!
  De rest van de surinamers verdienden gewoon SRD’s !!

  Zijn de euro’s de inkomsten uit zijn illegal goudmijn ?!!


  Maak melding
 11. ‘ Van ruim eerder dateert de arrestatie van Dino Bouterse, die het rijtje foute zonen completeert;…

  De appel valt niet ver van de stam.
  foute vaders produceren foute zonen.


  Maak melding
 12. Een ding is zeker ! ” SANTA CLAUS ” uit Marwina heeft geen DNA-test nodig om er zeker van te zijn dat ” Pascal Gauwdief ” ook bekend als ” DE SCHURK “, zijn BLOEDEIGEN zoon is.

  Qualis pater talis filius ! ( Zo vader, zo zoon )

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding
 13. Kies yu mooi, foe foerman, ondervindt hoe het is om bestolen te worden, Robin Hood en nog wel door je eigen familie. Geniet ervan zoon, je vader doet het zelfde.


  Maak melding
 14. Zo aan de kleur van z’n blouse te zien, valt Lonny vandaag de dag niet alleen meer op dames.
  Roze Ronny probeert op de foto ook aan te geven welke maximale grootte hij aankan.


  Maak melding
 15. zó vader zó zoon en de hele top laag is besmet met dit virus..

  alle voor mannen/vrouwen van het land zijn betrokken met dit virus, totaal besmet..

  vraag maar aan romeo bravo hoe hij aan het geld is gekomen..,

  waarom wordt hij niet opgesloten en vervolgt..

  heeft hij ooit belasting betaald over dit bedrag,ja waar wanneer ..
  waarom vraagt de staat het o.m. hem niet van waar hij met dit bedrag is gekomen.


  Maak melding
 16. Pappie loop toch niet zo snel
  Pappie loop toch niet zo snel
  Loop wat zachter toe
  Want ik ben al zo moe
  Pappie geef een dollar toe.

  Toen ik zo mijn pappie weg zag rennen
  Dacht ik, nooit krijg ik mijn dollar toe
  Ik graaide naar de buit
  Mijn pappie wist geen fluit
  Een eindje verder hoorde ik een raar geluid

  Pappie loop toch niet zo snel
  Pappie loop toch niet zo snel
  De politie? Loop toch naar de hel.


  Maak melding
 17. gaat lonnie deze boef zelf arresteren of neer knallen..

  de tijd zal het leren..

  van die andere moordenaar hoor je niks,wat zijn zoon (in new-york) betreft..

  nu een ander geval van rasoelbaks aan het licht is gekomen,kan die hele bende regering maar beter direct opdonderen,dan blijven zitten op die pluch.

  ik wil graag de reactie weten van panka moesiekaba mevrouw simons en al die foetoe boys..


  Maak melding
 18. Suriname bevindt zich in een unieke situatie: de zonen van waarnemend president van het Hof van Justitie, Iwan Rasoelbaks (de rechterlijke macht), de president van de Republiek Suriname Dese Bouterse (de uitvoerende macht) en de derde plaatsvervangende voorzitter van De Nationale Assemblee Ronnie Brunswijk (wetgevende macht) zijn aangehouden.

  Behalve dat we ons zouden kunnen afvragen hoe serieus de vertegenwoordigers van de “Trias Politica” hun vaderschapsrol naar hun zonen toe destijds hebben genomen, moeten we ons nog meer afvragen of deze leidinggevende “vaders van het land” hun rol naar de kinderen van ons land wel naar behoren kunnen vervullen.

  Bron Dagblad Suriname
  FUNCTIONEREN VAN DE TRIAS POLITICAS IN SURINAME !!!!!


  Maak melding
 19. Onderstaand artikel geeft aan hoe gevaarlijk Suriname is, vooral voor Surinaamse Nederlanders die op vakantie gaan. Dievenijzer houdt de criminelen niet tegen.

  Waarom gaan zoveel Surinaamse Nederlanders toch steeds naar dat criminele land op vakantie?

  Dat Brunswijk door zijn eigen zoon is bestolen zegt in feite alles over het karakter van de gemiddelde Surinamer. Zelfs ouders zijn niet meer veilig voor hun eigen kroost, laat staan de toeristen.

  Quote

  Rovers verkrachten slachtoffer

  Tuesday 5 August

  Twee rovers hebben een vrouw maandagochtend in haar woning verkracht aan de Patatastraat te Kwatta. De vrouw lag te slapen toen de criminelen haar woning tegen drie uur in de ochtend binnendrongen.

  Het dievenijzer kon de daders niet tegenhouden om de woning van het 50-jarig slachtoffer binnen te dringen. Opmerkelijk is dat het slachtoffer op vakantie is in Suriname. Zij was op het dat moment alleen in de woning.

  De vrouw werd vastgemaakt, terwijl de rovers op zoek gingen naar geld en sieraden. Zij maakten euro 500, SRD 1000 en sieraden buit. Enkele mobiele telefoontoestellen namen ze ook mee.

  De rovers hebben het slachtoffer hierna verkracht. De daders zijn nog voortvluchtig.

  Unquote

  Bron: GFC nieuws


  Maak melding
 20. de toekomstige… pres…is bestolen door zijn eigen (bloed) zoon..

  wat moet het gaan worden als hij daad werkelijk het bestuur in handen krijgt van het land..

  hij lonny heeft vaker zelf gezegd,dat als hij de pres. wordt hij de centrale bank zal leeg halen en het geld zal verdelen onder de mensen die op hem lijken..

  dus volk zet je schrap en boer let op je eigendommen..,,de tijd nadert..


  Maak melding
 21. als *VIP* zou ik deze tori niet naar buiten hebben gebracht, maar intern hebben opgelost,

  -of heeft zoonlief nog meer op zijn geweten?
  – of moet hij ook zoveel kindermondjes voeden als Daddy want daaro beginnen zij wel heel vroeg
  – of heeft hij nooit zakgeld gehad en was dit een TWK

  Beste Lonnie…. weet jij welke moeder jij moet aanspreken voor dit wangedrag??

  Succes 🙂


  Maak melding
 22. Als soon steelt gelt, wat moet vader doen? Hij moet soon paar klappen en draai om oor geven en gelt terugpakke. Maar dese vader heef misgien soveel sonen dat hij niet weet wat nog meer hem wagt. Als helf van sijn sonen van hem gaan steele, dan hij wort binnekort bankroet.


  Maak melding
 23. Bruinswijk sr. kent geen normen en waarden. Voor hem is alles met geld en wapens te koop. Is toch niet gek dat Brunswijk jr. ook geen normen en waarden heeft meegekregen. De appel valt niet ver van de boom.


  Maak melding
 24. Het zijn verhalen die niemand wilt geloven.Brunswijk wilt aandacht hebben.Ronny kan niet eens tellen.Waar heeft die domkop dat geld gevonden. Zeker komt het uit drugs.Die man verrijkt zicht ten kosten van alles.Hij wilt nog president worden van Suriname.Het zou een ramp zijn voor het land.


  Maak melding
 25. Die ele ver-aal klop niet. Krote leuken.
  Me vader heb mij $ 7.000 kekeve om naar de stad te brenge.
  Onderwek hij stuur polietie op me. Zei zek ik heb $ 30.000 kestole uit die Hummer van papa.
  Nu papa bel mij op om te zekke sorry. Hij woude 2 vlieken vanken in 1 klap.
  1…Hij wil verkiezink winnen en alle landkenoten bewijzen dat hij eerlijke man is en zelf zoon laat arrestere.
  2…Hij kaat de rest van die bedrak $ 23.000 claimen bij verzekkeringmaatskappij, dan hij zou me de helf daarvan keven.

  Mij papa is slim keworden. Je kan zien hij heef hbo studie kedaan.


  Maak melding
 26. Ah ,en dan heb je Belfort nog. Die vindt dat een ieder moet zwijgen over criminaliteit nu het gaat om criminelen waar hij een hechte band heeft .

  Als in het DNA vragen wordt gesteld dan wordt je door heks Simons het zwijgen opgelegd.
  Minister van Justitie en Politie Edward Belfort zei vandaag, dinsdag 5 augustus 2014, in De Nationale Assemblee dat criminaliteit geen onderwerp is om politiek mee te bedrijven. Hij suggereerde, aldus de Ware Tijd, dat andere partijen dat wel doen.

  Het was de fractieleider van het Nieuw Front Radjkoemar Randjietsingh (VHP) die het onderwerp criminaliteit aan de orde stelde naar aanleiding van recente cijfers van de politie, waaruit blijkt dat het aantal moorden dit jaar vergeleken met de afgelopen jaren flink is gestegen. Ook André Misiekaba van de regeringscoalitie (Mega Combinatie/NDP) vroeg aandacht voor het onderwerp.

  Volgens Belfort blijft de politie doorgaan met het nemen van maatregelen om de criminaliteit in te dammen. Ook zijn enkele grote operaties in voorbereiding. Omdat ‘anderen’ ook meeluisterden, ging hij niet gedetailleerd in op de operaties.

  Belfort benadrukte, dat hij de situatie zeer serieus neemt en er voortdurend mee bezig is.

  Randjietsingh, die niet meer aan het woord kwam, liet buiten de microfoon toch luid en duidelijk blijken, aldus de krant, niet tevreden te zijn over de verklaring van de minister. Dit noopte voorzitter Jennifer Geerlings-Simons van De Nationale Assemblee er toe hem vermanend toe te spreken.
  August 5, 2014


  Maak melding
 27. Politie… “Wat is je beroep”?
  Pascal… “Cellist”

  Politie… “Zoo, ik wist niet dat je zo muzikaal was”.
  Pascal… “Ben ik ook niet; ik breng een groot deel van m’n leven door in de cel”.


  Maak melding
 28. brunswijk geeft kennelijk nooit zakgeld aan zijn zoon, oefening baart kunst op veilig terrein. Als je echt om je kinderen geeft, doen kinderen niet zomaar iets raars, een tekort koming die veel voorkomt bij Surinaamse ouders…alleen aan jezelf denken.


  Maak melding
 29. Bij de volgende verkiezingen in 2015 wordt Lonnie brunswijk minister president en zijn zoon minister van financien.

  De naam van Suriname omgedoopt tot Surihaiti.


  Maak melding
 30. boef boven boef dus een boefjeetje!! De boef is bestolen door een andere boef!! mooier kan het niet zijn!! de dag kan niet meer stuk!!

  en ehhhmmmm, het is maar 30.000 dollar en hoeveel niet uitgedeeld? verklaar eens hoe je eraan bent gekomen. jawel hij kan het verklaren!! door het verkopen van swietbontjie, bush markusa dobru dua, en knippa!!


  Maak melding
 31. Bronnen rond het (ka)kabinet van onze toekomstige president
  weten te melden dat de auto geparkeerd stond bij de Bank
  die ooit door Lonny is overvallen.


  Maak melding
 32. Brunswijk bestolen. Nou en? Dagelijks worden zoveel Surinamers bestolen. Daar ligt Brunswijk dan niet wakker van. Laat deze beroving een stimulans zijn voor hem om elke Surinamer veiligheid te brengen. Alleen vrees ik dat zijn gevoel niet verder gaat dan zijn eigen armen, benen en bezittingen.


  Maak melding
 33. De meeste kinderen van Surinaamse politici gedragen zich vreemd, opvallend en denken vooral dat ze boven de wet staan.

  De hamvraag is hoe dat nou zou komen met jarenlang een goede voorbeeld thuis?!?


  Maak melding
 34. @ kaaskop

  Scherpe opmerking, laten we nog een stukje verder gaan.
  Welke gemiddelde Surinaamse burger heeft überhaupt
  $ 30.000,- in zijn broko banti wagi in een land met een hoge criminaliteit!!


  Maak melding
 35. Wat een vieze vuile dief, crimineel, drugbaron en ga zo maar door is die Brunswijk, een ieder die de naam Brunswijk draagt en niet crimineel is moet zijn/haar naam veranderen. Ronny Brunwijk is niets anders dan de duivel him self. Er moet nu toch eens een einde komen aan deze vuile dief.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES