Bijeenkomst Caribische Ontwikkelingsbank in Suriname

6

Suriname is op 17 september 2013 officieel toegetreden als ‘Borrowing Member Country’ van de Caribische Ontwikkelingsbank (CDB). Dat verschaft het land de mogelijkheden om indien nodig te putten uit technische en financiële ondersteuning voor projecten in zowel de publieke als in de private sector.

Gisteren vond de officiële lancering plaats van het programma ‘Caribbean Technological Consultancy Services’ in het Courtyard Marriott hotel. In gesprek vlnr: director of Economics, Justin Ram en vicepresident Nigel Romano van de Caribische Ontwikkelingsbank (CDB), Wilgo Bilkerdijk van Suriname Business Forum, Sandra Lee (namens het Ministerie van Handel en Industrie) en Marion Stekkel (Womens in Business Suriname)

6 REACTIES

  1. Suriname draagt terecht het etiket van Borrowing Member Country !
    Grote Hemel,bouta blijft lenen zonder aan de consequenties te denken. Deze leningen moeten terugbetaald worden met hoge rente.Voor bouta is het gewoon een race geworden om de volgende verkiezingen te kunnen halen ,hij zal het in ieder geval niet degene zijn die het geleende geld gaat terugbetalen,neen dat zullen wij, de rest van de surinamers het moeten doen en de generaties,lange generaties, na ons.


    Maak melding

  2. Ik hoop dat Hoefdraad aan de deelnemers kan uitleggen waarom hij als governor van CBvS bijna evenveel verdiend als de president van het rijkste en machtigste land :Obama.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.