woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameBetaaldiscipline zorgpunt zorgstelsel

Betaaldiscipline zorgpunt zorgstelsel

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 aug – De gebrekkige mate waarin de overheid haar schulden voldoet is een ernstig zorgpunt. Parlementariërs Carl Breeveld (Doe) ziet het doorwerken in het opkomende sociaalzorgstelsel. Het is nochtans zo veelbelovend.

Een algemeen pensioen en gratis medische diensten voor grote delen van de samenleving. Het zorgstelsel wordt aks het ware omgegooid om er iets beters van te maken. Maar de donkere schaduw van een slecht betalende overheid hangt over alles heen. En dat al van sinds vorige regeringen. Het is een hardnekkig slechte reputatie waar ook de huidige zorghervormers niets aan hebben kunnen veranderen.

“Ik vind het financieel beleid van de regering slordig”, zegt Breeveld tegenover de Times of Suriname. Dienstverleners en leveranciers van goederen moeten veel te lang op hun geld wachten. De vraag is dan ook wat het moet worden met het sociaalzorgstelsel. De zorg is dan vooral hoe het te handhaven op de langere termijn. Het moet immers meer betekenen dan een mooie reclame voor de verkiezingen. “Allemaal mooie projecten, maar de vraag is hoe het staat met al de beyalingsachterstanden

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Er wordt getrooid met overheidsgeld:Governor Centrale Bank SRD100.000 per maand.Directeur AZP een monstersalaris,adviseurs meer dan de ministers,ministersalaris voor de vrouw die alleen een Mulo-diploma en een eigen budget heeft waarmee zij kan pronken met zogenaamde “schenkingen”van computers aan scholen enz.
  Een overheid die op zo’n manier omgaat met ons geld zal natuurlijk niet genoeg geld overhouden om de noodzakelijke betalingen te doen.Het is een groot financiëel puinhoop inons land.


  Maak melding
 2. Een Nederlandse uitbaatster van een bloemenstand tegenover de Palmentuin vertelde aan mij dat ze reeds MAANDEN op haar geld zit te wachten voor een geleverde bloemstuk bij de ” Saloon van Desiderius ” .

  Dus de betaaldiscipline ten behoeve van het zorgstelsel zal ook gepaard gaan met GROVE WANBETALING.

  De ” VUILE LEUGENAAR “, Hoefdraad, beweert dat financieel de zaken op rolletjes lopen in het land. Waarom komt er dan GÉÉN poen op tafel voor de schuldeiser ??????????

  Sov gott ! CHAVÉZ


  Maak melding
 3. Maar volgens CBvS president Hoefdraad en de de financiele woordvoerder van de NDP gaat het juist uitstekend met de overheidsfinancien. Men kan de rekeningen niet betalen, maar de schulden nemen toch af. Het wonder van Paramaribo geschiedt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES