Lucky Ajax tegen de Suriprof Legends

5

In Amsterdam waren gisteren weer tienduizenden fans naar de Amsterdam ArenA gekomen voor de traditionele open dag van Ajax. Ze konden op de foto met de spelers, handtekeningen jagen en de training bekijken. Daarnaast was er ook nog een wedstrijd tussen Lucky Ajax en de Suriprof Legends.

Op de eerste foto de Surinaamse entertainer Quintis Ristie temidden van Edgar Davids en Clarence Seedorf die voor de Suriprof Legends uitkwamen. De (oud)profvoetballers met Surinaamse roots, hieronder op de groepsfoto, wonnen de wedstrijd tegen Lucky Ajax met 4-3. [Foto’s: Stuart Rahan]SuriLegends

5 REACTIES

  1. De wedsrijd was van zeer hoog niveau. Er werden wel sprintjes getrokken van 100 m, in 11 seconden. Alle spelers zagen er topfit uit en het leek geenszin op bejaardenvoetbal, maar op de hoge niveau van het afgelopen WK. Het had zommaar de Championsleague finale kunnen zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.