dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment Voorstelling van cabaretier Rayen Panday op TV

[UPDATE] Voorstelling van cabaretier Rayen Panday op TV

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 9 augustus is de voorstelling ‘Drie keer Rayen’ van cabaretier Rayen Panday te zien op de Nederlandse TV. De show, die draait om verwachtingspatronen, werd eind vorig jaar opgenomen in de Rijswijkse Schouwburg en zal voor het eerst vertoond worden aan het grote publiek.

Zijn hele omgeving is het erover eens dat het tijd wordt voor huisje, boompje, beestje. Rayen gaat naar de Hindoestaanse bruiloft waar hij zelf had moeten staan. Hij observeert zijn familie en luistert naar de beste Bollywood-zanger van Nederland. Iedereen vraagt zich af wanneer Rayen nou eens gaat beginnen aan het “echte leven”. En dat ziet Rayen niet zo zitten. Waarom niet? ‘Drie keer Rayen’!

De 30-jarige Rayen Panday is geen onbekende in de wereld van cabaret. Hij won in 2008 de Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, is tekstschrijver bij tv-programma’s als Zo:Raymann en de Dino Show en is sinds 2010 regelmatig te zien in het Comedy Café en de voorstelling ‘Typisch Surinaams’. Vorige maand was hij nog in Suriname voor de Telesur Keti Koti comedy show. Momenteel loopt zijn tweede avondvullende cabaretvoorstelling getiteld ‘Vrijspraak’.

Drie keer Rayen is 9 augustus 2014 te zien om 21.20 uur op NPO 3.(Foto Raúl Neijhorst)

UPDATE: 15 april 2015
De voorstelling ‘Drie Keer Rayen’ is vanaf vrijdag 17 april ook te koop op DVD! De DVD versie is uitgebreider dan die van TV en heeft als extra zijn optreden in Carré tijdens de voorstelling ‘Typisch Surinaams’. De DVD is online te bestellen via o.a. Bol.com en Wehkamp.nl! Daarnaast ligt hij ook in de winkel.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES