dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoGastoptreden Mr. Suriname 2014 in Guyana

Gastoptreden Mr. Suriname 2014 in Guyana

-

Does Travel & Cadushi Tours

Mr. Suriname 2014, Soepe Koese, zal op zaterdag 2 augustus aanstaande als gast optreden tijdens de seniorenkampioenschappen van de Guyana Amateur Body Building and Fitness Federation (GABBFF). De organisatie heeft Koese gecontracteerd voor de show.

De Surinaamse krachtpatser van klein gestalte is geen onbekende in het buurland. In 2012 ging hij als gastdeelnemer in Guyana ervandoor met de titel Mr. Flex Night. Eerder dit jaar werd Koese ook al 3de op de Arnold Classic.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES