Condoleanceregister voor slachtoffers MH17 geopend in Paramaribo

52

De Nederlandse ambassade in Paramaribo heeft een condoleanceregister ter beschikking gesteld aan nabestaanden en andere belangstellenden die hun medeleven willen betuigen met de slachtoffers van de vliegramp vorige week in Oekraïne. Het register is te tekenen in het gebouw van de ambassade meldt de NOS.

Volgens de zender komen ook leerlingen van scholen onder begeleiding van hun leerkrachten naar de ambassade om het register te tekenen. Onbegrip is het trefwoord bij de tientallen bezoekers.

De Surinaamse regering betuigde afgelopen zaterdag in een brief haar medeleven. Sommige ministers van het kabinet-Bouterse kwamen persoonlijk langs voor condoleances. Lees verder op NOS.nl.

52 REACTIES

 1. Onze oprechte medeleven en condoleances aan familie vrienden en nabestaanden van alle slachtoffers van Malaisya flight.MH 17

  .”…troost, moed en kracht is wat ik je wens…

  “In je hart leven mensen
  die daar helemaal thuis zijn.
  En die daar blijven wonen
  zelfs als ze er niet meer zijn

  RIP


  Maak melding

 2. @Passant

  Hij gaat nooit langs,Ik wens echt niet voor de slachtoffers dat een moordenaar een paar krokodillen tranen voor ze gaat laten vloeien en met valse medeleven en condoleance boodschappen de slachtoffers gaat lasting vallen.


  Maak melding

 3. Ray!

  Triest dat Suriname met zo’n president opgescheept zit. Zie hoe diep het land gevallen is als een moordenaar ook moet langs gaan om ook het volk van Suriname moet vertegenwoordigen (inter)nationaal.

  Normen, waarden, democratie, rechtsstaat, trias politicia, de grondwet van de Republiek Suriname worden, internationale wetten worden met DDB en de Gang(sters) met de voeten betreden.

  DDB de man die koning wilde zijn en toen hij in het presidentieelpaleis aan de onafhankelijkheidsplein op de troon zat, en naar boven keek, zag hij loodrecht boven zijn hoofd het zwaard van Damocles dat aan een paardenhaar hing dat elke moment stuk kon gaan.

  Triest! dat het Surinaamse volk DDB de sleutel gaf om de doos van Pandora te openen en alle ellende over het land Suriname en haar bevolking (over)kwam, gelukkig was er ook nog hoop! Door schade en schande wordt het Surinaamse volk wijs


  Maak melding

 4. @passant.
  Aan alles komt een einde.
  Ook het bouta ‘koninkrijk nadert zijn einde .
  Preet Bharara is van plan Roger Khan als getuige op te roepen in de zaak van Dinootje. Wedden dat R,Khan als een kanarie gaat zingen om in genade te vallen voor wat strafvemindering.

  In de zaak tegen Dino Bouterse worden er voorbereidingen getroffen om getuigen te horen. Een der topgetuigen van de openbare aanklager is Shaheed Roger Khan. Roger Khan is door de Amerikaanse Justitie veroordeeld tot 40 jaar celstraf voor wapen- en drugshandel. In de zaak contra Dino Bouterse zal hij optreden als getuige. Verwacht wordt dat hij detailzaken naar voren zal brengen over de betrokkenheid van Dino Bouterse en vader Desi Bouterse in criminele activiteiten.

  .


  Maak melding

 5. is lackien al langs geweest..

  alle respect voor de nabestaanden het is erg zwaar,maar woorden helpen..

  de Heer heeft gegeven,moordenaars hebben genomen..

  ddb ga je ook tekenen..


  Maak melding

 6. Geen condoleanceregisters geweest voor:

  – slachtoffers Boko Haram
  – slachtoffers gifgasaanval Syrie
  – slachtoffers ISIS (Irak)
  – slachtoffers veerbootramp Zuid-Korea
  – slachtoffers textielfabrieken Bangladesh
  – slachtoffers Algiers vliegtuig
  – slachtoffers aardverschuiving Jharkhand
  – enz

  Reden?
  Ze waren geen mensen.


  Maak melding

 7. @Steenhard

  Zelfs voor de grote schaarste/tekort incontinentie-luiers zoekt Sranang hulp !

  Het TEKORT aan incontinentie-luiers is ontstaan nadat bekend is geworden dat de Guyanese gangster Roger Khan als getuige van het OM zal optreden in de USA-strafzaak tegen DINO B en zijn mededaders in Sranang !

  De uitvinder van politieke screening, dhr Bellie heeft direct een hamsterverbod voor de incontinentie-luiers uitgevaardigd.
  Elke patient mag slechts 1 doos luiers per week kopen. Dit om veilig te stellen dat hogerhand “geluierd” nog enkele openbare taken kan vervullen !


  Maak melding

 8. @ STEENHARD DE WAARHEID.
  Jou reactie laat zien hoe dom en kortzichtig jij ben,het gaat hier om Nederlandse doden daarom vind ik jou vergelijkingen een blijk van kleingeestigheid en bekrompenheid.


  Maak melding

 9. Steenhard de Waarheid

  @geen condoleance registers geweest voor:

  en wie had dat dan moeten organiseren, jij misschien?

  hier wel lopen roeptoeteren vanaf de zijlijn, maar verder?


  Maak melding

 10. Inderdaad @hans. Het staat die gast volkomen vrij om voor die groepen een comdoleanceregister te openen. Alles hoeft niet uit nederland te komen.


  Maak melding

 11. Mensen/mensen toch,

  Iedereen denkt nu aan zich zelf.
  Is erg wat er is gebeurd, maar er wordt nu een politiek spelletje van gemaakt, laat je niet meeslepen door politiek denk als een mens.
  Lobi na alles.

  Sterkte.


  Maak melding

 12. Steenhard de Waarheid: Dommer en meer haatvol dan jij komen ze hier niet voorbij op Waterkant.

  Telkens al ik denk dat je niet nog lager het riool in kan zakken, lukt het je toch nog.


  Maak melding

 13. henk molenaar,

  je moet die infantiele randdebiel en dorpsidioot met de hersencapaciteit van 1 garnaal geen aandacht geven.

  hij is nog vergeten te noemen waar de condoleances, van die meervoudig moordenaar, aan de nabestaanden van de door hem persoonlijk verminkte, gemartelde en standrechterlijk vermoorde onschuldige slachtoffers van 8 december zijn aangeboden.

  Evenals de slachtingen toegebracht aan vrouwen, kinderen en baby’s in Moiwana.

  Deze hersenloze paarse pauper is nog te ziek om aan de ratten op te voeren.


  Maak melding

 14. Mense, mense, luister nôh,
  Vandaag ben je boos aan het schelden,
  morgen lig je uitéén gerukt tussen de wrakstukken van een vliegtuig. Je 2 kinderen liggen 4 km verder op, of wat er van hen over is.

  Dus zeg sorry tegen iedereen en ga op hoop van zegen verder met je leven voor zolang je die nog leeft.


  Maak melding

 15. hallo ik ben bettie vd naald leegstra uit leeuwarden
  ik vind het heel erg voor al die mensen in dat vliegtuig
  Mh17 heel veel sterkte voor alle nabestaanden


  Maak melding

 16. hallo ik ben bettie vd naald leegstra uit leeuwarden
  ik vind het heel erg voor alle mensen in dat vliegtuig
  MH17
  ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte


  Maak melding

 17. @hans, @dre, @henk molenaar,

  Het enige wat ik gezegd heb is dat voor de niet-blanken geen enkele blanke rouwt (geen condoleance register). Dat is gewoon een steenharde waarheid. Ik snap niet hoe jullie er iets smerigs van durven maken, stelletje smeerlappen!
  Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten natuurlijk.

  2 blanke meisjes komen om in Zuid-Amerika en heel Nederland staat op z’n kop.
  Maar weet je wat @henk, @hans en @dre? Gelukkig maakt Magere Hein geen onderscheid. Hij pakt keihard ook de blanken!! Als jullie zo geweldig zijn, ga Magere Hein eens bestrijden zodat hij geen blanken pakt! Ga Magere Hein eens koloniseren. Toon aan dat jullie ballen hebt, anders hou je je ziekelijke en hatelijke en waardeloze commentaar maar voor jezelf of voor je vrouw.


  Maak melding

 18. Steenhard de werkelijkheid ,
  @ anders hou je je ziekelijke en hatelijke commentaar maar voor je of voor je vrouw.

  Begin je nu ook al tegen je zelf te lullen, dringt het nu nog niet in de botte rotkop van je door, dat kleur hier totaal niets mee te maken heeft, alleen dat er nu eenmaal wel mensen zijn in dit geval inderdaad nederlanders die het initiatief nemen met zo’n ramp van dit kaliber zoiets dergelijks te organiseren, in dat vliegtuig zaten, naast blanken ook andere rassen,.
  Van verschillende landen kwamen de complimenten op welke manier dit georganiseerd was, alleen nu loopt er op deze site een ronduit onbeschoft stuk vreten die er blijkbaar een ongezond plezier in schept om anderen te schofferen


  Maak melding

 19. hans, domme gans,

  Blanken zijn er meesters in om hun leed voor te stellen als de leed van de wereld. De leed van anderen stelt niks voor, maar o wee als een Amerikaan, Europeaan, Australier iets overkomt. Dan is het net alsof de hemel op de aarde is gevallen.
  200 mensen sterven door een door blanken gefabriceerde en afgeschoten raket en het lijkt wel alsof heel Nederland is vergaan door een watersnoodramp.
  Dat jij en enkele anderen hier gehersenspoeld zijn en geen eigen mening hebben (of mogen hebben), maar klakkeloos de blanken napraten, dat is intussen iedereen wel duidelijk. Jouw scheldpartijen en kleineringen van anderen bevestigen dat alleen maar.
  Kruip aub weer terug in de veilige hol van je blanke meesters. Zelfs als je daar een paar drollen op je hoofd krijgt dan presenteer je het alsof het een reep chocolade was dat je kreeg. Je bewijst het telkenmale. Je hoofd zit intussen vol met de inhoud van een septitank! Zelfs broembere kan er niet meer bij. You are lost for ever!!!


  Maak melding

 20. Niet normaal hier, van een ernstige zaak,worden zoveel dingen bijgehaald die nergens toe doen, DDB,Lackin noem maar op,wat een stelletje haatdragers zeg.

  Ik leef erg mee met de nabestaanden,wens ze heel veel sterkte in deze moeilijk periode,May God Be With You All.


  Maak melding

 21. Schijnheilge @maartje,

  Met welke nabestaanden leef je mee? Met alleen de passagiers van Malyaisan Airlines of ook met de nabestaanden van het verongelukte Algiers toestel, bijvoorbeeld?
  Verduidelijk het eens, zodat iedereen kan kennis nemen of je een rouwbarbaar (alleen rouwen voor de eigen stam) bent of niet.

  Aan stinkende @hans maak ik verder geen woorden meer vuil.


  Maak melding

 22. “Volgens de zender komen ook leerlingen van scholen onder begeleiding van hun leerkrachten naar de ambassade om het register te tekenen. Onbegrip is het trefwoord bij de tientallen bezoekers”.

  Zo gaat het dus. Zelfs kleine en grotere kinderen worden geronseld om een condoleanceregister van de blanken te ondertekenen. Waar is de spontaniteit? Dat men het uit zichzelf mag doen, zonder enige vorm van druk?

  Er wordt een sfeer gecreeerd waarin ons wordt voorgehouden dat er zo’n verschrikkelijke ramp is gebeurd in de wereld, nog nooit vertoond! Mensen haast je om te condoleren (zelfs als je er geen zin in hebt), anders vergaat de wereld! De zon zal niet meer schijnen en de maan gaat verhuizen en rond Mars draaien. Mie mars!


  Maak melding

 23. Als er iemand is op dit forum die met zijn specificatie de geschiedenis ingaat als iemand die de waarheid heeft gesproken is “Steen Hard de Waarheid”. Deze figuur heeft gelijk dat er voor de rest die geleden en vermoord werden nimmer is gedacht om een condoleance register te openen, maar voor de afstammelingen van de moordenaars van onze voorouders wel??

  God heeft zijn volgelingen niet gewaarschuwd dat er een raket aankwam van Russische separatisten c.q. medegelovigen die op de grond in strijd zijn met gelovige soortgenoten. God staat niet te wachten dat zijn volgelingen in het vliegtuig gered worden, omdat “Hij” ze graag als bouwstenen wil gaan gebruiken in de zevende Hemel, dit blijkt maar weer. Met het rouwproces van dit hypocriete zootje Nederlanders, daar leef ik niet mee, zij horen immers dit heengaan van hun dierbaren te zien als de wil van hun God. En ondankbaar dat gelovigen in het algemeen zijn, want in plaats van blij te zijn dat hun dierbaren de pijp uit zijn en onderweg naar God, zitten ze te janken om deze vermissing, terwijl men gelukkig en blij dient te zijn voor degenen die uitgekozen werden/worden door hun geweldige God, die ze dagelijks aanbidden waarop hun grondwettelijke regels gebaseerd zijn, toch!!! Dus ze misgunnen hun God zijn plezier, ze zijn schijnheilig dus!!

  Om dit goed in het brein van de gelovige mensheid door te laten dringen nogmaals het volgende…..De tijd is aangebroken waarin God en Allah alle religies en godsdienstigen mondiaal gezien tegen elkaar uitspeelt zodat ze elkaar vernietigen van groot tot klein, gekoppeld aan de schriftuurlijke slachtingen der slachtingen. God en Allah zijn Satanische entiteiten, want Lucifer is de personificatie van God en Allah verenigd in de Duivel persoonlijk; te vertalen als de kwaadaardige religieuze mensheid. Met ontiegelijk veel bloed en gruwelijkheden tegen de menselijkheid heeft de godsdienstige mensheid zich een plek verovert op deze aardbol, en zo zal zij ten ondergaan middels hun zelf gefabriceerde godsgeloof en ten prooi vallen aan de willekeuren van hun God. De gelovige mensheid zal niet ontkomen aan de vervloeking der vervloekten, daar ze de continuïteit van de vloek die op alle godsdiensten rust zelf in werking hebben gezet op grond van egoïsme en hoogmoedswaan.

  Zo zie je maar weer, er rust een onherroepelijke vloek op godsdienst en alle gelovigen zijn ermee behept, want wie met pek omgaat wordt ermee besmet. De waarheid is hard om aan te horen, de Natuur is de schepper van het levens…Ere wie Ere toekomt.
  django


  Maak melding

 24. Django en Steenharde de Waarheid:

  Een zielig duo met een enorme minderwaardigheidscomplex van hier tot Tokio en een haat tegen alles wat blank en Europees is.

  Ik zou zeggen: openen jullie toch lekker zelf een condoleance register voor jullie voorouders. Maar zodra ‘jullie als afstammelingen iets moeten doen voor jullie voorouders geven jullie niet thuis. Wat te denken van het slavenmonument waarvoor de afstammelingen in Suriname voor het geld zouden zorgen. ER KWAM GEEN EURO BINNEN!!

  Zo veel hebben jullie over voor de nagedacht van jullie voorouders.

  Die gore idioot Django noemt de 80 kinderen die zijn omgekomen bij de vliegramp “afstammelingen van de moordenaars van onze voorouders”

  Zo ziek is deze domme neger.


  Maak melding

 25. Beste Hans,

  Met schaamteloze racistische types als Django en Steenhard de Waarheid ( ik denk dat het 1 persoon is) is Suriname reddeloos verloren en gaat de geschiedenis als ultieme bananenrepubliek waar het het putje van de mensheid de dienst uitmaakt en met een moordenaar en drugs crimineel als president.

  How low can Suriname go?

  Just read the postings from Keihard en Django.


  Maak melding

 26. Molenaar, wil je nou een keer ophouden met dat slavenmonument dat er niet kwam.
  Afgezaagd en niet onderbouwd.
  Suriname heeft al lang en breed een slavenmonument, Kwakoe op de hoek van Ondrobong.
  Iemand dacht weer munt te kunnen slaan uit het verzamelen van geld voor een tweede monument. Diegene dacht met een dom volk te maken te hebben. Surinamers zijn niet dom!
  Kwakoe wordt alom erkend en geëerd!

  Aan alle btrokkenen nogmaals mijn condoleances!


  Maak melding

 27. @Molenaar

  Misschien is Django voor jouw ziek en idioot maar voor ons is hij de held der helden. Onze Django is een nog grotere held dan jouw voorouders, die ook als helden worden afgeschilderd in Europese geschiedenisboeken terwijl ze de grootste lafbekken en moordenaars waren aller tijden, en hun slechtheid zit jouw heel diep in het bloed gezien de ongenuanceerde en niet onderbouwde uitlatingen op waterkant.net. Ga liever jouw eigen soort verzieken die jouw al lang geleden hebben uitgekotst als een viezigheid binnen hun gelederen. De slavenkids werden ook als uitschot behandeld door jouw koloniale voorouders en precies wat Django zegt ; Groot en klein, wie met pek omgaat wordt ermee besmet en jouw klote gore idiote God laat het telkens weer bij zijn gelovigen afweten, als de grootste lafbek die de wereld ooit gekend heeft.


  Maak melding

 28. Zwaar gefrusteerd en ongenuanceerd, anders kun je de laatste uitlatingen niet betitelingen, wat een haat en waarop gebaseerd?, zoek eens een goede therapeut


  Maak melding

 29. @Molenaar jij beschuldigd Django en Steenhard de waarheid ervan dat ze 1 persoon zijn, wat ik erg betwijfel, maar jij heb jezelf verraden dat jij en Hans 1 persoon zijn. Jij vuile smiecht.


  Maak melding

 30. Moeder Maria
  @Molenaar

  Misschien is Django voor jouw ziek en idioot maar voor ons is hij de held der helden. Onze Django is een nog grotere held dan jouw voorouders

  Leg eens uit wie Djago is Randdebiel. Django is een verzonnen persoon door regisseur Tarantino. Zijn Batmand en Spiderman en Iron Man ook grote helden van je?

  Wat een lachertje ben jij


  Maak melding

 31. waarnemer
  @Molenaar jij beschuldigd Django en Steenhard de waarheid ervan dat ze 1 persoon zijn, wat ik erg betwijfel, maar jij heb jezelf verraden dat jij en Hans 1 persoon zijn. Jij vuile smiecht

  Aldus onze waarnemer = Keihard, Moeder Maria en Django.

  Leg eens uit hoe ik mij heb verraden dan?


  Maak melding

 32. Uiterst betreurenswaardig noem ik de reacties hier op het onderwerp “Condoleanceregister voor slachtoffers MH17 geopend in Paramaribo”.

  Mensen toch, hebt nou een beetje respect.


  Maak melding

 33. Speciaal voor Django en Keihard de Domste:

  “Man overlijdt van verdriet na dood dochter en kleinkinderen

  RODEN –
  Het neerstorten van vlucht MH17 van Malaysia Airlines ruim een week geleden heeft indirect nog een slachtoffer gemaakt. Een man wiens enige dochter met haar hele gezin omkwam tijdens de vliegtuigramp, stierf een paar dagen later van verdriet.
  In de rouwadvertentie is te lezen: “Na het onbeschrijfelijk verdriet van het verlies van zijn enige dochter Erla, schoonzoon Rob en kleinkinderen Merel en Mark, na het verongelukken tijdens de vlucht van Malaysia Airlines, moeten wij u tot ons groot verdriet meedelen dat Henk Palm op 93-jarige leeftijd is overleden.”


  Maak melding

 34. Steenhard de Domste : “De steenharde waarheid is ook dat de Romeinen jullie als slaaf hebben gebruikt, 40 miljoen van jullie hebben uitgeroeid”

  40 miljoen, waar haal je die vandaan idioot?

  Je bent echt compleet de weg kwijt. Dus de Nederlanders hebben ook recht op hun slavernij syndroom en herstelbetalingen van de Italianen?


  Maak melding

 35. beste Henk, die 40 milj. haalt hij uit zijn dikke duim, net als zoveel van die nonsens die hij hier verkondigt. herstel betalingen van vikingen die in Holland slaven haalden voor hun schepen, inderdaad de romeinen, die krijgsgevangenen tot slaaf maakten, net zoals er herstelbetalingen plaats zouden moeten vinden voor de schade ondervonden tijdens de 80 jarige oorlog en de Napoleontische tijd en de 2e wereldoorlog.
  Nou mooi niet, ik voel totaal maar dan ook totaal niet enige rancune, naar de mensen die nu leven, zij kunnen er niets aan doen wat er in het verleden onder heel andere toestanden voor rottigheid allemaal uitgespookt is, bovendien ik werk liever voor mijn geld, dan dat ik mijn hand op moet houden als de eerste de beste bedelaar,
  alleen als dat in je genen als superieur zwart ras, zit kun je er blijkbaar niets aan doen, sinds hun vertrek uit Afrika heeft er bij een aantal geen evaluatie plaatsgevonden maar eerder degeneratie, ik stel uitdrukkelijk bij een aantal, want velen zijn opgenomen in de vaart der volkeren en leven en richten zich op het heden en de toekomst.


  Maak melding

 36. hans en henk,

  Heb je enig idee hoeveel % van je DNA afkomstig is van de Romeinen, hoeveel van de Duitsers, Vikingen, Noormannen, Moddermannen, Kaaimannen, Spanjaarden, Fransozen, Britten, Polen? Jullie zijn flink genaaid man. Een ongezonde mengelmoesje. Je weet hoe het zit toch? Als je alle kleuren – behalve zwart – met elkaar mengt, dan krijg je wit. Als je er zwart bij doet dan krijg je grijs tot zwart. Jullie zijn nu in de laatste fase aangeland. Van Wit naar grijs en dan zwart. Black rules, brother!


  Maak melding

 37. @Henk Molenaar,

  Die 40 miljoen zijn de slachtoffers die de Romeinen en de RK-kerk in West-Europa gemaakt hebben.
  Als je schadevergoeding wil eisen van de Romeinen, dan ga je gang. Er is kans op succes. De slachtoffers van de pedofielen priesters van de RK kerk hebben ook wat schadevergoeding gehad.
  Vraag je je nooit af hoe jullie ontwikkeling nu zou zijn geweest indien die Romeinen en RK kerk jullie met rust hadden gelaten? Zouden jullie nog steeds de maangodin Diana aanbidden en fazanten aan haar en haar hellehonden offeren?
  Zouden jullie nog steeds leven in hutjes? Maar wel gelukkig en in en met de natuur?


  Maak melding

 38. @hans
  “beste Henk, die 40 milj. haalt hij uit zijn dikke duim, net als zoveel van die nonsens die hij hier verkondigt. herstel betalingen van vikingen die in Holland slaven haalden voor hun schepen, inderdaad de …” Enz enz enz
  —–
  Deze man tikt anderen voortdurend op de vingers dat ze OFF-TOPIC reageren.
  Wat is hij de hele tijd aan het doen??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.