Man doodgeschoten na belagen politiefunctionaris

36

Agenten van de Bikers Unit doorzoeken de tas van een man die maandagochtend de commandant van de eenheid heeft aangevallen. De aanvaller had zijn gezicht onherkenbaar afgedekt met een kleed, zodat alleen zijn ogen zichtbaar waren. Ook was hij gewapend met een molotovcocktail en een houwer. Hij is getroffen door een politiekogel en overleed in een ambulance onderweg naar het ziekenhuis.

36 REACTIES

 1. Opruimen die (hap).

  Eerst was hij een onbekende man!
  Thans middels een politiekogel bekend geworden.

  De aanvaller had zijn gezicht onherkenbaar afgedekt met een kleed, zodat alleen zijn ogen zichtbaar waren.
  Misschien was het een gevluchte BOKO HARAM figuur.


  Maak melding

 2. Ray

  Dit is Suriname heden.

  Dit is Nederland Heden,
  Politie schiet een ongewapende weglopende jongen in zijn rug omdat hij aan een signalement voldeed van een gewapend persoon die op het spoor rond liep.
  Het leukste van dit verhaal is de politie van Nederland heeft de zaak DOOD gemaakt doofpot omdat Men nooit een vuurwapen gevonden en degene die de politie belde kon niet zeggen of de doodgeschoten jongen de dader was. Wat doet de politie wanneer je geen bewijs heb dan speel je in op iemand verleden door te zeggen dat hij een bekende was van de politie kleine zaakjes zoals gemiddelde autochtoonse jongeren.
  Ray wanneer je over Suriname praat kijk naar Nederland ze gaan subtieler aan het werk om de WAARHEID te verbergen. FEIT is de politie heeft een onschuldige jongen vermoord en de schietgrage agent speelt op bedreigingen en is zogenaamd doodbang!
  http://www.camilleri.nl/2012/11/politie-schiet-man-neer-op-hollands-spoor/


  Maak melding

 3. MOORD…

  vorige week een soortgelijke moord in de Saramaccastraat…
  vorig jaar 4 ongewapende mannen vermoord door diezelfde politie.

  in dit land ben je vogelvrij als men zich in het openbaar begeeft.

  who’s next????


  Maak melding

 4. Vaak zijn het mensen met een mentale ziekte b.v. angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, stemmingsstoornissen, psychotische stoornissen die tot dit soort daden overgaan.
  Betekent dit dat zij dan direct “opgeruimd” moeten worden.
  Wie zo denkt heeft waarschijnlijk spijt dat hij/zij de 2e Wereldoorlog gemist heeft.


  Maak melding

 5. WARE NIEUWS = natuurlijk KEIHARD DE WAARHEID

  De stumper, ipv van te regeren op actuele Surinaamse gebeurtenis moet hij Nederland er weer met de haren bij slepen.

  Wat een loser ben je toch


  Maak melding

 6. Agent schiet man dood.
  Ukraine schiet 298 mensen uit de lucht.

  Die 298 krijgen een mooie herdenking.
  Die ene krijgt niets. Misschien wordt zijn lijk gewoon in de Surinamerivier gedumpt.

  Zo gaat dat.


  Maak melding

 7. @Ware nieuws

  Als je problemen hebt met de rechtsgang in Nederland moet je de regering daar aanspreken ,ik ga je helemaal niet kunnen helpen.
  Wij hebben het over Suriname hier,okay,triest dat de politie hier de boel kapot schiet en geen getuigen achterlaat.
  Hmmmm…deze voorbeeld hebben ze zeker van Belfort, je ‘held’ die ook burgers in het wilde weg neerknalt en zonder gestraft te worden alsnog min van Juspol is en een wapen draagt ?


  Maak melding

 8. Triest geval natuurlijk. De agent zal wel uit noodweer gehandeld hebben in belang van de veiligheid van anderen in zijn omgeving en zichzelf.

  De vraag is, hoe te handelen wanneer een agent zich bedreigd voelt?, Geldt dit ook voor burger(s) die zich in hun woning/erf, auto, openbare weg, enz., bevind(t)en of door de aanvaller( s) in het nauw gedreven wordt/voelt?

  Wordt de burger meegenomen en opgesloten en via zijn advocaat voor het gerecht gebracht, die vonnis doet of is er een andere aanpak als onomstootlijk vaststaat dat de burger uit noodweer heeft gehandeld?


  Maak melding

 9. Beste Hans,

  De uitkering van Steenhard de Waarheid is net binnen als voorschot op zijn herstelbetaling. Altijd handig zo’n syndroom dat blijkbaar ook de hersencellen aantast.


  Maak melding

 10. @Sweet Daddy

  Niet overal in de wereld gaan politiemannen zo te werk.
  Elders dan in Suriname worden verdachten overmeesterd en dan voor het gerecht gesleept en vervolgens veroordeeld.
  Alleen in Suriname worden ze neergeknald ,geen getuigen geen case,volgens de politie in Suriname.Het wordt is een trend geworden in Suriname verdachten morsdood neer schieten en doen alsof.. CASE CLOSED !


  Maak melding

 11. Ware Nieuws,

  Dit artikel gaat over de Surinaamse politie, niet over de Nederlandse politie.
  Ik weet, dat je een hekel hebt aan Nederland, maar hou je wel bij de inhoud van het artikel.
  Jouw reactie slaat werkelijk nergens op.

  Steenhard De Waarheid,

  Vertel me, wat de vliegramp boven de Oekraine te maken heeft met het artikel over de Surinaamse politie ?
  Volgens mij vergelijk je een heel vreemde mug met nog veel vreemdere olifant.
  Bovendien is het neerschieten van een vliegtuig met bijna 300 mensen aan boord van een heel andere orde, dan het neerschieten van iemand, die zich tegenover de politie agressief gedraagt.
  Je hebt een paar dingen niet goed op een rijtje in je hoofd.


  Maak melding

 12. @je hebt een paar dingen niet goed op een rijtje in je hoofd,

  Rudinho, dat is het understatement van de van de dag, alleen al dat je de vergelijking durft te maken, maar dit merkwaardige stuk vreten zit volgens mij alleen maar op deze site om de boel op te naaien en daar een behagen in schept, ziek en misselijkmakend mannetje is het.


  Maak melding

 13. terecht heeft die agent gehandeld,..

  ik ban er heel blij om..

  zo hoort het,elke criemieneel moet zo aangepakt worden,dan zijn wij gauw verlost van deze ellendelingen..,laat ze maar gaan arbeiden en voor zich zelf zorgen..

  als je een paar weken maanden deze beesten zo aanpakt,dan zijn we ze gauw verlost..

  goed gedaan politie ga zo door..


  Maak melding

 14. U, die hier allerlei stoere verhalen zit op te hangen zal niet in gezelschap van die agent verkeren in zijn post politie tijdperk wanneer hij zijn heldhaftigheden overpeinzt. Want dan is het ook niet zo erg als hij met zijn geweten in het reine is.


  Maak melding

 15. Deze affaire moet grondig worden onderzocht. Nagegaan moet worden waarom iemand amok maakt. Deze dingen alsmede het geval dat twee ouderen door 4 boeven worden overvallen en gekneveld etc. maken mij bang om naar Suriname te remigreren


  Maak melding

 16. Een politieman die zeker al 30 jaar aan de weg timmert zonder in opspraak te zijn geraakt. Een voorbeeld voor anderen. Sterkte aan die politieman.
  Als de politie zich zelf kan beschermen, dan pas ben ik zeker dat hij mij als burger kan beschermen.


  Maak melding

 17. Draai de situatie even om, de politie man had niet geschoten en de gestoorde man had wel de brandbom kunnen gooien, met alle gevolgen van dien, Dan hadden hier op deze site allerlei figuren lopen roepen waardeloze politie, lafbekken, durven niet op te treden, denken alleen maar aan hun eigen hachje en goed betaalde job.
  Conclusie, het is nooit goed of het deugt niet.
  voor mij had de politie gelijk. de politie is er om de orde te handhaven en voor de veilligheid van de burger en hem zelf te zorgen, figuren die tot zulke dingen in staat zijn, horen niet vrij rond te lopen, als ze opgesloten en /of zogenaamd behandeld worden, met alle kosten die daar aan verbonden zijn, komen vroeg of laat weer op vrije voeten met een heel grote kans op recidivisme, de geitenwollen deskundigen willen je graag wat anders doen geloven. Hiermee wil ik niet zeggen dat de politie alleen moet handelen en schieten om te doden, dan gaat hij op de plek van de rechter zitten, maar ik kan me goed voorstellen dat hij in een reflex gehandeld heeft zonder de bedoeling hem van de wereld te schieten.


  Maak melding

 18. @Rudinho,
  Aangezien je het niet zelf kunt bedenken zal ik het maar voor je uitschrijven.

  298 mensen worden neergeschoten uit de lucht en krijgen een mooie uitvaart.
  1 man wordt neergeschoten bij een winkel en krijgt waarschijnlijk helemaal geen uitvaart.
  Is die link zo moeilijk te leggen dan?

  Ja, het interesseert mij niet wie schuldig was en wie niet. Indien schuld jullie zo interesseert, dan ga die afvuurders van die raket maar eens oppakken. Wedden dat jij, de VS, Europa en Ukraine niet durven?
  Ga die Ukrainers oppakken die een legale regering verjaagd hebben, een illegale regering neergezet hebben en deze situatie veroorzaakt hebben en hebben geweigerd om vliegtuigen uit het gebied, waar gevochten werd, te weren en aldus zo 298 mensen de dood hebben ingejaagd. Juist ja, dat verzwijg je gemakshalve.

  @hans, je blert maar de hele tijd hier, maar wat kan je anders nog? Machteloos en dom als je bent…

  @Henk Molenaar, hoe zit het met je ex-vrouw? Betaal je nog steeds alimentatie? Zit ze nu in de uitkering?


  Maak melding

 19. Steenhard, je bent een totaal respectloos , waardeloos mens om tijdens het moment dat de lijken van de passagiers uit het vliegtuig werden gehaald, kort na het moment van stilte, dit soort postings te doen wat een oerstomme hufter ben jij eigenlijk


  Maak melding

 20. @hans, ik weet wat ik ben. Maar jij weet niet wat jij bent. En dat is zo triest….. Je hebt een beeld van jezelf gecre-eerd alsof jij de teruggekomen Jezus bent. Maar alleen jij gelooft in dit beeld.

  Over respect gesproken: de leiders van de landen die verantwoordelijk zijn voor de dood van 298 onschuldige mensen, doen net alsof zij niet schuldig zijn. Hun PR werkt als nooit tevoren om alle schuld bij anderen neer te leggen. Dat ze een illegale regering gesteund hebben en mede verantwoordelijk zijn voor de gevechten in Ukraine en het neerhalen van dat vliegtuig, dat zullen ze nooit erkennen. Alleen zelfgeproclameerde jezus-figuren zoals jij geloven dat wel.
  Een dag van rouw? Dagelijks sterven er duizenden onschuldige mensen, ook Nederlanders. Niemand kondigt een dag van rouw aan voor hen. Maar voor een door de politiek veroorzaakte ramp wordt prompt een dag van rouw aangekondigd.
  Ik heb niks tegen een dag van rouw. Alleen, ik rouw niet. Waarom zou ik gedwongen moeten worden om te rouwen? Ik ben wel boos, dat de klootpolitici die dit alles veroorzaken, er nog heel goed uit zullen weten te komen. Jammer.
  Met de familie van de slachtoffers heb ik wel sympathie, maar al dat schijnheilge gedoe eromheen kan mij gestolen worden.


  Maak melding

 21. Keihard De Waarheid,

  Je bent echt niet goed bij je hoofd.
  Het enige, dat je voortdurend doet, is werkelijk absolute onzin uitslaan.
  De volgende keer negeer ik je, wanneer je weer actief bent op dit forum.
  Ik reageer in ieder geval niet meer op jouw onzin.
  Ga een cursus empathie volgen, misschien dat er dan nog iets van je terechtkomt.


  Maak melding

 22. @Rudinho, ik heb geen behoefte om een huichelaar te zijn die meehuilt met de huilende wolven. Empathie toon je aan mensen die voor je gezicht staan. Ik heb niemand beledigd. Maar mag ik zo vrij zijn te zeggen dat ik geen bepaald verdriet voel voor iets dat zo ver weg van mijn bed is gebeurd? Misschien als het in mijn wijk gebeurd was en ik het zelf had gezien en meegemaakt, dan wel. Maar er sterven dagelijks miljoenen mensen die ik niet ken. Om welke van ze moet ik huilen? Om welke van hen huil jij en huilen al die zogenaamde ‘empathieke’ mensen? Je laten beinvloeden door massarouw is makkelijk hoor.
  Wanneer kondigen we trouwens ‘nationale rouw’ aan? Wanneer er 20 mensen tegelijk op dezelfde plek sterven? Of 50? Of 100? Je mag het zeggen als je het weet. En laat je tranen intussen de vrije loop. En morgen ook en overmorgen ook. Een elke dag daarna, voor al die honderden mensen die in NL dagelijks sterven. Een vir vooral ook de geboortes van honderden kinderen per dag. Niet vergeten om te vieren hoor! Als je rouwt bij de dood moet je ook vieren bij geboorte! Wees tenminste zo eerlijk!


  Maak melding

 23. En tot slot:

  Goed van het KPS om de videobeelden te laten zien.

  Videoproducties – KPS toont optreden politieman.

  Het Korps Politie Suriname (KPS) stelt camerabeelden beschikbaar om aan te tonen dat de politieambtenaar correct heeft gehandeld toen hij op Miguel Eduards schoot.
  De politieman werd achterna gezeten door de verdachte Eduards die met een houwer in zijn richting zwaaide.
  Dit gebeurde maandag aan de Zwartenhovenbrugstraat.

  Dus geen enkel (gelul) dat deze politieambtenaar niet goed heeft gehandeld.
  Het leek of Miguel Eduards door de DUIVEL bezeten was met zijn (houwer).
  Maar gelukkig dat hij net op tijd werd opgeruimd.


  Maak melding

 24. @Fer E,

  Zou het kunnen dat die politieman iets dermate denigrerends tegen die Eduards heeft gezegd dat die vervolgens helemaal door het lint ging? De beelden zijn er wel, maar waar is het geluid?
  Ik zeg trouwens niet dat die politieman verkeerd heeft gehandeld.
  Zo aan de naam te zien is die Miguel Eduards een Braziliaan. In welke taal heeft agent tegen hem gesproken en wat heeft dader begrepen?


  Maak melding

 25. Maar heeft de politieman dat niet uitgelokt? Wie weet heeft de politieman iets gedaan dat niet door de beugel kan en dan heeft de man geprobeerd het recht in eigen hand te nemen. Dit zeg ik omdat er heel veel machtsmisbruik wordt gepleegd door politieagenten en ze verdraaien veel aangiftes/procesverbalen..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.