Medeleven president Suriname voor nabestaanden vliegramp

25

PARAMARIBO, 20 jul- President Desiré Delano Bouterse heeft namens de regering van de Republiek Suriname zijn medeleven betuigd aan de familie en vrienden van slachtoffers van de vliegramp met het Malaysian Air toestel.

De Surinaamse regering zal maandag haar medeleven over de Nederlandse slachtoffers van de vliegtuigramp in Oekraïne ook overbrengen aan de Nederlandse regering. Dat zei Bouterse gisteren tegen de pers.

De president deed de uitspraak zaterdag op een persbijeenkomst die door het kabinet van de president was belegd om verslag te doen van de reis van Bouterse naar Brazilië. Hij gaf aan dat het een normale zaak is dat in deze geciviliseerde samenleving regeringen elkaar hun medeleven tonen bij grote rampen.

25 REACTIES

 1. Deze president heeft nooit medeleven betuigd aan de nabestaanden van zijn slachtoffers. Zijn medeleven aan Nederland is dus hypocriet. Hij maalt niet over de doden, hij wil alleen de macht behouden.


  Maak melding

 2. Malaysia heeft een groot probleem en zij weten het zelf ook niet De problemen begonnen toen de rechters van Malaysia Bush en Tony Blair gingen veroordelen voor het vermoorden van 1 miljoen Irakezen in Irak met een zelf gemaakte vrij brief En het volgende de joden israel de mozad ging met valse papoorten naar een hotel in Malaysia om een Palestijns te vermoorden die ze ook vermoord hebben zonder te weten dat er een verborgen camera aanwezig was en die opnames heeft gemaakt van deze moordenaars dusn Malaysia is op zoek naar deze joodse moordenaars mensen u weet nu wat er gaande is wraak van Amerika israel en Europa zamen tegen Malaysia


  Maak melding

 3. waar is je medeleven aan de nabestaanden van de 15 onschuldige slachtoffers die jij standrechterlijk vermoord hebt?
  Gevaarlijke hypocriet.


  Maak melding

 4. Wat een hond, hij was de eerste die poetin steunde met de verovering van de krim. We hoeven zijn medeleven niet. Opgebokt met die gast


  Maak melding

 5. zakazaka dat hij is. lafbek, huichelaar nu ineens zijn medeleven betuigen. ooooo wat kan dit mens huichelen, dit brengt geen verlichting in de zaak Dino horrrrrr.


  Maak melding

 6. Maar hoe wat gaat de Dec moordenaar dan zeggen?
  ‘ik heb ook 15 burgers vermoord en zal gelukkig nooit berecht worden dankzij mijn Amnestie en mijn ‘goeie’ naam als DICTATOR,voor Putin geldt hetzelfde,maar mijn zogenaamde condoleance….; Blah… blah…


  Maak melding

 7. verslag van zijn snoepreisje naar Brazilie?? Geweldig. En dan met zijn gezicht in de plooi , 4 dagen na het neerstorten , zijn “welgemeende” , ( dus niet) medeleven tonen. Nee meneer Bouterse, daar zitten de mensen/nabestaanden echt niet op te wachten


  Maak melding

 8. wat een lafaard, hij durft de Nederlandse regering niet rechts-streeks te condoleren ook niet door zijn foetoe boy lackien even eens niet door zijn buiten echtelijke in den haag die zich zelf ambassadeur noemt..

  deze mensen zijn niet ,,op de vlucht dood geschoten,,maar stand rechterlijk door de lucht naar beneden gehaald door zijn vriend moordenaar poetin..,die in alle toon aarden ontkend er iets van af te weten..

  maar jij zal er niet zomaar van afkomen ,over toen maanden is het zover..,,of zoveel eerder..

  jou wereld wordt steeds kleiner..


  Maak melding

 9. Deze man kan beter een showman worden. Meer kan
  hij tocht niet. So so achteruit gang a mang desie e ja in a kondre!!!

  Sarie torie

  Mi kondre troe mi loby you………bla ,bla…….. zij houden niet van het land!!!

  Zij houden allen van het geld/ rijkdom van het land! Profiteurs zijn ze allemaal. Wil hij goede sier gaan maken met de Indaase president Modi.

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 10. Lijkt erop dat de Ukrainse regering de rebellen heeft gelokt. Eerst werd het vliegtuig boven rebels grond geleid. Toen kreeg het begeleiding van twee Ukrainse gevechtsvliegtuigen. Ze rekenden op dat de rebellen zouden proberen ze neer te knallen. Toen de rebellen een raket afschoten, versnelden de fighters en gingen vandoor. Wat overbleef was dat Maleisische toestel dat werd geraakt. Precies zoals de Ukrainse regering hoopte. Zo konden de rebellen als gevaarlijke vrienden van het gevaarlijke Rusland worden veroordeeld.
  Dat onschuldige mensen omkwamen kon hen niets schelen. Want nu kan Rusland worden veroordeeld. Zo wordt internationaal met mensenlevens gespeeld.


  Maak melding

 11. Vetre fu dem Sranang NDPLeiders loesoe !

  Sranang NDPleiders e bribi dat Communitisch China nanga communistisch Russia o tja WELVAART ini Sranang nanga deng BRICS Bangi !
  BRICS Bangi o leni Sranang bigi moni sondro problema, sabimang Desi e denki !

  Den lening disi o tja Sranang welvaart, prof Desi taki !

  Te kong miti a day fu tide, no wan fu deng NDP-DESI-lening tja welvaart na ini Sranang, soso broko ede nanga paymangproblema !


  Maak melding

 12. straks zal buota ook gefeliciteerde worden door de hele wereld

  dit omdat hij als een zeer goed staatshoofd zijn Eigen zoon in het vangnet v d us heft laten lopen 2x levnslang


  Maak melding

 13. En zo vinden wij elkaar weer op WKN. Alle neuzen dezelfde kant op als het om onze press gaat. De press van Suriname brengt eenheid op WKN.
  Lekker samen schelden tegen een gezamenlijke vijand!
  Dat bindt! Totdat…….


  Maak melding

 14. @ Eva

  Niets bindt, herstel de rechtsstaat in Sranang !

  Alle moordenaars voor de rechter, zeer lange straffen gewoon uitzitten !

  Alle criminelen uit de top van Sranang verwijderen !

  En dan voorwaarts ! Als een democratisch volk !!


  Maak melding

 15. Zeer zeker kan ik mij vinden in het feit dat Bouterse nooit,heeft
  getoond spijt te hebben t.a.v. de moorden op zij naam,laten wij
  uitdragen dat wij Surinamers onze oprechte mede leving tonen.
  Denk aan de vliegtuig ramp jaren geleden in Suriname,mede leving kwam wel van Nederland.Schoonheid is een innerlijk uiting van oprechtheid naar elkaar toe,niet op behoud van een
  status dat licht tegen houdt.


  Maak melding

 16. Wat Bouta zegt over slachtoffers wordt in geen enkel land serieus genomen.
  Als iemand niets over slachtoffers mag zeggen, is hij het wel, gelet op zijn verleden, waarvoor hij nooit excuses heeft aangeboden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.