dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEconomieScholieren debat over Consumentenrechten

Scholieren debat over Consumentenrechten

-

Does Travel & Cadushi Tours

Studenten van de Scholengemeenschap Sanatan Dharm (SGS) hebben gisteren gedebatteerd over consumentenrechten in Suriname. Het debat met daaraan direct gekoppeld de prijsuitreiking heeft eveneens plaatsgevonden. In de jury hadden vertegenwoordigers van SGS , HI en een jeugdparlementariër zitting.

Sharveen Tilak werd de winnaar, gevolgd door Matthew Boschmans(l). De derde prijs ging naar Shivani Rattan(m).winnaarsdebat2

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
  1. Waar ik iets aan heb is dat er een instituut komt, een instituut dat de consument beschermt tegen de winkeliers. Zo’n instituut moet snel en een bindende uitspraak kunnen doen, zo gauw er een verschil van mening is tussen de 2 partijen( koper en verkoper) Want hoe is ’t mogelijk dat je in 1 van de grote handelszaken iets koop(apparaat) en je maar 3 dagen garantie hebt; dit werkt voor geen meter.In Europa koop je een waterkoker voor slechts 5euro en krijgt jaar garantie. Zie het verschil tussen Su en elders. Ik hoop dat er snel hieraan gewerkt wordt. Het debat is overigens leuk voor de scholieren en ook nog een prijs te kunnen winnen ,,,,,, fantastisch man dit houdt ze scherp en blijft alert studenten. Odiiiiii.
    Glenny.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES