Pas getrouwd Hindoestaans stel aan boord Malaysia Airlines

54

Onder de 154 Nederlanders aan boord van het neergestorte Maleisisch passagiersvliegtuig, zat ook een pas getrouwd Hindoestaans-Surinaams stel. Het vliegtuig van Malaysia Airlines was rond het middaguur opgestegen vanaf Schiphol met bestemming Kuala Lumpur. In de buurt van Donetsk in Oost-Oekraïne stortte het toestel neer onder verdachte omstandigheden. Aan boord waren 283 passagiers en 15 bemanningsleden.

Het jong stel Nisha en Rishi was vorige week in het huwelijk getreden. Zes dagen later waren ze op weg naar Maleisië voor hun huwelijksreis. Dat melden vrienden en familie op Facebook. Het bericht is nog niet officieel bevestigd omdat het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag nog geen definitieve lijst heeft van de passagiers die in het vliegtuig van Malaysia Airlines zaten.

Naast de 154 Nederlandse passagiers, uit alle delen van het land, kwamen de meeste passagiers uit Maleisië (43) Australië (27) en Indonesië (12). Van 41 mensen is nog niet vastgesteld uit welk land ze komen.

UPDATE:
18/7 – 10.25u: Zeker 173 Nederlanders zijn omgekomen meldt de Maleisische minister van Transport zojuist op een persconferentie.

UPDATE
19/7 – 11.00u: Minstens vier Surinaamse Nederlanders van Javaanse afkomst zaten in het donderdag neergestorte vliegtuig van Malaysia Airlines.

crashMA2

54 REACTIES

 1. gecondoleerd families

  het is hard,maar wat kunnen we eraan doen..

  alle moordenaars waar ook op dezer aarde,moeten met de grootste spoed opgeruimd worden..


  Maak melding

 2. 18 juli 2014

  Dit is verschrikkelijk !

  Aan alle nabestaanden sterkte toegewenst met het verlies van geliefden.

  Srika leeft met jullie mee.
  Srika


  Maak melding

 3. Het is een grote drama,dit herinnert me aan onze eigen vliegramp van 07-06- 1989. Ik ken bij deze ramp niemand in tegenstelling van onze eigen SLM,maar ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte ( met dit zinloze en laffe daad ! )


  Maak melding

 4. Het kan niet anders of enkele van de slachtoffers zullen een slecht (onheilspellend) gevoel hebben gehad toen (of voor) ze het vliegtuig instapten. Jammer dat we geen sterkere plaats aan ons gevoel geven in onze beslissingen. Vaak laten we de economische belangen voor gaan. Niet dat het hun schuld is. Het is de schuld van Obama en Putin die hun territoriumdrang niet kunnen loslaten.
  Sterkte aan de families van alle getroffenen.


  Maak melding

 5. @Mujrim
  Zo hoe kan je deze tragedie in de schoenen van OBAMA schuiven dan ?Als er 1 person is die verantwoordelijk is voor deze tragedie dan is het Putin wel.
  Als Putin niet bezig geweest was de onafhankelijke landen te annexeren die eerder tot de USSR behoorden ,zou deze ramp zich nooit hebben voorgedaan.
  Het is Putin die zijn gemaskerde bende zogenaamde militairen naar Ukraine gestuurd had om de boel daar te teroriseren en sindsdien is die gehele gebied niet meer veilig.
  Daarvoor was men veilig in dit gebied maar Putin heeft daar een oorlogssituatie veroorzaakt.


  Maak melding

 6. Dit stel heeft niet eens de kans gehad om wat van hun leven te maken.Aan de andere kant neem eens als voorbeeld de agente Fikki:iemand die haar uiterste best deed om zich op te bouwen met het eerlijk verdiend geld.Haar huis was nog niet helemaal af,maar zij woonde al in.Naast haar werk probeerde zij nog wat sierplanten te telen om wat extra’s te kunnen verdienen en zo’n persoon wordt omgebracht door iemand van wie zij ooit gehouden had.Ik vind dat niemand het recht heeft iemand van het leven te beroven.


  Maak melding

 7. @Ray,

  Ik zei Obama EN Putin, niet alleen Obama. Feit is dat de VS Rusland stangt door alle ex-Sovjet Unie republieken onder haar invloedssfeer te (willen) brengen. Rusland voelt zich bedreigd door de rakettenschild van de VS waar ook de Ukraine van deel moet uitmaken. Putin reageert dan weer met annexatie. Beiden kunnen hun handen niet afhouden van andere landen.
  Feit is dat de VS en Rusland veels te veel wapens en oorlogszuchtige mensen hebben. Een van die wapens trof een passagiersvliegtuig. Met desastreuze gevolgen voor zoveel mensen. Maar dat zal noch Putin noch Obama iets kunnen schelen.


  Maak melding

 8. Ik keur niet goed wat er is gebeurd maar waar er gehakt wordt vallen er spanders.Poetin reageert slechts op de agressieve houding die het westen geleid door Amerika vandaag aan de dag laat zien in de wereld.Alle landen waar deze idioten ( westen )binnen zijn gevallen hebben ze in chaos achter gelaten.Kijk maar naar Somalie,Irak,Afghanistan,Libie enz enz.Te pas en onpas willen zij bepalen hoe het beleid er uit moet zien voor alle landen in de wereld.Ze hebben een grote bek waarom treden ze niet op tegen Noord Korea,waarom gaan ze niet naar Iran/Syrie.
  Ik hoop dat dit een wakeup call is voor deze heren.

  odi odi Mundo


  Maak melding

 9. Mee eens Bengaalse Tijger. Uiteindelijk zijn de families van deze mensen helemaal knettergek aan het worden nu en geen van beide heren (Putin het minst) ligt er verder wakker van, maar vergeet de EU niet. Ze hebben geen duurbetaalde EU top minder om, eten geen luxe diner minder om, keuvelen niet minder om een toppositie.
  Het maakt veel uit voor de rouwverwerking of een vliegtuig is neergestort of neergehaald. We hadden er allemaal in kunnen zitten, weliswaar niet naar Maleisie, maar het blijft een passagiersvlucht. Wat hebben deze mensen misdaan? Geschoten uit de lucht, misschien niet allemaal meteen dood en 12 km al spinnend naar beneden gesmeten, misselijk word ik.

  Desalniettemin houd ik Putin meer verantwoordelijk, hoe bedreigt je je ook voelt, je geeft niet dit soort wapens (die deze hoogte reiken) aan een stel wodka zuipende, laagopgeleide, psychopatische randdebielen die alles dat vliegt aanzien voor militair gevaar, eerst neerhalen en daarna vragen stellen en nadenken. Al die mensen die Putins heldhaftigheid applaudiseerden toen hij de Krim annexeerde, applaus? Die seperatisten voelden zich gesterkt en gingen voor O-Oekraine, zie daar het resultaat.


  Maak melding

 10. @Bengaalse Tijger, ???

  @Ray, de VS is een kwaadaardig land aan het worden. Onder de Nixon-, Reagan-, Bush-, Clinton- en Obamaregeringen heeft het land gebroken met de humanistische denkwijze van de Kennedy’s.
  Nixon ging achter India aan. Ze steunden West-Pakistan (thans Pakistan) die miljoenen mensen in Oost-Pakistan (thans Bangladesh) vermoordden en vele miljoenen vrouwen verkrachtten, toen India ingreep, stuurden ze hun zevende vloot op dat land af. Ze dropen af toen de Sovjet-Unie dreigde de Amerikaanse zevende vloot tot zinken te brengen indien het zich niet terugtrok. Nixon opende tevens de deur naar China, om deze communisten zo machtig mogelijk te maken zodat China permanent een bedreiging zou zijn voor het democratische India.
  Reagan legde het fundament voor de Taliban door ze op allerlei manieren te steunen in de strijd tegen de Sovjet-Unie, dat Afghanistan had bezet. De SU beweert overigens dat ze op uitnodiging van de Afghaanse regering erheen zijn gegaan.
  Bush-I steunde de fundamentalisten van Saudi Arabie en leerde Saddam Hoessein een lesje. Tijdens Bush-I werd ook de NSA (massale spionage) belangrijker.
  Clinton bemoeide zich in Bosnie en Oost-Europa en heeft daar ook de verdeling van enkele landen op z’n geweten.
  Bush-II was helemaal in de greep van de Wapenfabrikanten van de VS en kwam met z’n as van kwaad. Banken werden steeds machtiger tijdens Bush-II. Rusland werd eerst als vriend, daarna als een bedreiging gezien. China werd gepapmperd. De Star Wars van Reagan werd weer opgepakt. Europa werd als oud en vervangbaar gezien.
  Obama is een lame duck die geen beloften (in het binnenland of buitenland) heeft kunnen waar maken. Hij heeft de positie van Iran versterkt, zijn halfbroer is lid van de Egyptische Moslimbroeders, Rusland wordt steeds meer in een hoek gedreven, China wordt als het Kwaadaardige Keizerrijk gezien en alle vrienden worden flink bespioneerd.
  De VS zal nog wel even het sterkste land op aarde zijn, maar de barsten worden zichtbaar. De regering wordt steeds autocratischer en veel Amerikanen zijn erg ontevreden over hun regering.
  Wat komt na Obama? Niks goeds, denk ik.


  Maak melding

 11. @Mujrim en bengaalse tijger.
  Jullie beiden moeten de wereldgeschiedenis van vroeger niet hier gaan toepassen. Wat heden is gebeurd moeten jullie beiden niet als excuus gebruiken om de tragedie van gisteren te rechtvaardigen.
  Ukraine is 1 van de landen die vroeger deeluitmaakte van de USSR maar later zijn onafhankelijk verkreeg. Plotseling voelde Putin de neiging om Ukraine te gaan annexeren om zo over de baas in die region te spelen. Dat Ukraine tegenstand zou bieden had Putin zeker niet verwacht,Hij had gedacht dat hij een paar gemaskerde zwaar gewapende terroristen gekleed in militaire uniform zou sturen naar Ukraine en die zouden zich dan op hun beurt overgeven zonder verzet. Putin kan het niet accepteren en heden is de Regio onveilig dankzijn machtwellustige Putin. Hij had gedacht dat hij Ukraine zou annexeren net zo goed als Guyana met Tigri gebied heeft gedaan. Wel Ukraine heeft bewijzen dat zij tegenstand aan ;machtige’ Putin kan bieden.Vandaag zijn er zoveel landen die het luchtruim van Rusland vermijden en dat heeft Putin aan zichzelve te danken en niet aan Nixon,Obama en andren die jullie genoemd hebben.En Mujrim al de landen jij jij hebt opgesomd die zogenaamd geleden zouden hebben ondr de amerikanen ,vraag maar aan die staatsburgers waar ze graag naar toe zouden willen emigreren als ze hun land zouden willen uitvluchten ?!
  Precies Mujrim ze kiezen voor Amerika of een ander westere land.
  Ze houden zich niet vast aan de geschiedenis van vroeger en gaan door met hun leven,probeer jij dat ook te doen en natuurlijk bengaalse tijger ook.


  Maak melding

 12. @Mujrim
  Groei op man,het verleden bepaalt niet hoe jij in de toekomst moet leven. Zou een ieder nog vastgeankerd zijn aan het verleden dan zou de hele werld overhoop liggen met elkaar liggen heden.
  De geschiedenis hebben de mensen achter zich gelaten en zich aangepast in de situatie van nu.
  Jij en bengalse tijger ,proberern jullie je aan te passen in het heden ,okay.


  Maak melding

 13. @Ray,

  Natuurlijk is het leven in het Westen beter dan die landen. Maar dat wil niet zeggen dat het Westen nooit verkeerde beslissingen neemt of nooit verkeerde mensen (dicatators, moordenaars) steunt of geen verkeerd beleid heeft.
  Rusland bemoeit zich toch ook niet met Mexico, Canada, Midden- en Zuid-Amerika? Wat zou de reactie van de VS zijn denk je indien Rusland morgen met enkele Midden-Amerikaanse landen een verbond sluit? Dat gaan de VS gewoonweg niet pikken. Net zoals Rusland het niet neemt dat de VS in hun achtertuin bezig zijn.
  Natuurlijk is Putin een soort dictator die opponenten opsluit of verbant. Ik ben ook niet voor Putin.
  Maar kijk wie de VS allemaal steunt. In Syrie steunen ze die gevaarlijke moslimrebellen. In Libie hetzelfde. In Irak hetzelfde. In Pakistan steunen ze het brein van het terrorisme, de Pakistaanse inlichtingendienst de ISI. Ze steunen onderdrukkende leiders in Zuid- en Midden-Amerika. Mensen die de Indianen het liefst een kopje kleiner maken. In Suriname steunen ze Bouterse (ze spreken zich nooit tegen hem uit). In Argentinie en Chili steunden ze die massamoordenaars Pinochet en Videla etc. Waarom? Voor het welzijn van hun bedrijfsleven en zgn tegen het oprukkende communisme.
  De mensen (Irak, Syrie, Libie) )willen hun land vooral uitvluchten omdat de VS de terroristen daar steunen die hen het onmogelijk maakt een fatsoenlijk en vreedzaam leven te lijden.
  Dus al met al is de VS wel beter dan Rusland, maar ze heeft wel een berg boter op haar hoofd en helpt landen de vernieling in.


  Maak melding

 14. Het is de tweede keer dat een Maleisisch vliegtuig binnen een korte periode verongelukt. Van de eerste vliegtuig is er geen spoor, van de tweede wel. Meer dan 600 doden, in totaal. Voorlopig maar niet reizen met Maleisisch toestel.


  Maak melding

 15. Natuurlijk is dit niet leuk ……..maar wist je dat er bij de Palestijnen dagelijks gruwelijke doden vallen……en het gebeurd al jaren.
  En het is nog normaal geworden ook…….de wereld kijkt….vindt het allemaal heel erg…iedereen vindt het heel erg wat daar gebeurd………maar niemand doet iets……machteloos


  Maak melding

 16. Nabestaanden ALLE slachtoffers gecondoleerd met het verlies van familie en vrienden !

  PS : let op de veiligheidsmensen gebruiken al deze onderwerpen, hoe triest ook, om wraak te uiten tegen de USA. Alleen Russia en China zijn goed en houden van de mensenrechten, dat wordt gepropageerd.
  Natuurlijk maakt de USA ook fouten en is niet iedereen het altijd eens met de Yanks.

  Maar de suri-veiligheidsmensen maken het bont, omdat zij hebben gefaald. De zoon van de vereerde eigenwijze president zit klemvast in de USA voor DRUGS en TERRORISME !

  CHINA en RUSLAND-Lovers, vetrek aub met alle familie daarheen en geniet van de onmenselijkheden en de onvrijheid !


  Maak melding

 17. het is niet de schuld van Malaisiën air-lin, wat in deze twee gevallen betreft,,maar de schuld van de duivelse mensheid..

  het zijn mensen die dit allemaal veroorzaken..,wat ze ermee bereiken is des duivels..

  net zo goed als wat onze lijders in sme hebben gedaan in de jaren begin 1980 tot heden,die lijden geestelijk als lichamelijk en komen niet verder..

  ze zitten gevangen in hun eigen stront..


  Maak melding

 18. @Mujrim
  Je bent helemaal in de war. Zie maar de Brics landen bv ;
  Brazilie,Rusland,India,China en zuid Afrika. Deze landen hebben toch een bank opgezet onderling?Heeft Amerika geprotesteerd?!Neen toch , voor hun part Mogen landen onderling een bank openen ze zijn juist heel blij dat zij aan deze landen geen geld meer gaan uitgeven.Amerika kan het geld thuis besteden .
  For the love of God Mujrim,
  alle landen schelden Amerika uit wanneer het goed gaat met ze. Op het moment dat bij hun de boel niet goed gaat vragen ze Amerika om hulp.
  Heb je ze ooit gehoord hulp vragen aan China,of een Rusland Suriname of 1 of ander land aangesloten bij de Carico,unasur of acp land?!
  Neen het is altijd Amerika die de dag voor ze moet redden.
  ‘machtige ‘ Putin zal het geld uit de bricspot nodig hebben straks wanneer Amerika en de EU landen met sancties komen tegen Rusland.


  Maak melding

 19. @Mujrim
  O,ja dit even nog,
  Putin bemoeit zich niet met landen waar de leiders GEEN DICTATORS zijn !
  Putin en Bouta zijn beste maatjes,3x raden waarom.
  De hele wereld heeft de invasie van Putin op Ukraine veroordeeld alleen bouta de dictator was tevreden ermee.
  Rusland is toch ook vreinden met China?
  3x raden waarom,
  SOORT ZOEKT SOORT.!


  Maak melding

 20. In tegenstelling van( Hr: Mw: Gaza)

  Wens ik alle Nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van hun dierbaren. Moge onze lieve Heer hun de eeuwige rust geven, er was ook een Javaanse stel in het vliegtuig !
  Rust in vrede: ongeacht jou kleur, of jou geestelijk overtuiging.


  Maak melding

 21. @Mujrim

  Arme Mujrim is alles wat ik zeggen kan. Jij en je volgelingen Mogen de minnetjes voor me plaatsen . Dat gaat het feit niet veranderen dat Putin ,jou voorbeeldsman, VERANTWOORDELIJK is voor deze Tragedie !


  Maak melding

 22. @Ray,

  Natuurlijk heeft de VS de wereld meer te bieden dan China en Rusland.

  Maar in dit specifieke geval (conflict in Oekraine), ben ik van mening dat de VS (het Westen) te ver is gegaan door de gekozen Oekrainse regering via hooliganism omver te laten werpen. Ze hebben wel heel snel de nieuwe, niet-verkozen regering erkend, zonder nieuwe verkiezingen af te wachten.
  Poetin heeft dat niet gepikt en heeft vervolgens hetzelfde gedaan. Het resultaat is nu dat de VS en Rusland, maar ook de mensen in Oekraine tegenover elkaar staan en dat een passagiersvliegtuig wordt neergehaald met bijna 400 doden.
  Dus geen van de partijen kan wat mij betreft de handen in onschuld wassen.


  Maak melding

 23. Law mang.Dja,

  Jouw lieve heer is nog steeds aan het rusten na 6 dagen creatie. Hoe kom je erbij dat hij lief is? Vliegtuig neergehaald. 400 mensen dood. Lichamen in stukken gereten. De heer is lief? Trek zelf je conclusie.


  Maak melding

 24. @Mujrim

  GA DE GESCHIEDENIS HOE HET ALLEMAAL BEGONNEN IS MET PUTIN EN DE UKRAINE NA !!
  Mijn Goeie toch,
  Het is niet Amerika of een ander westerse land die de oorlog in Ukraine zijn begonnen . Het ligt helemaal niet in hun voordeel of nadeel. Het is je ‘held’ Putin die op een dagje uit zijn bed stapte en besloot Ukraine weer te gaan heroveren. Toen de USSR uitelkaar viel kregen anderen die eens de USSR samen hoorden hun onafhankelijkheid. Dwaas Putin die is bedreven door machtszucht en wil deze landen weer onder zijn dictatoriale bewind hebben !Hij had zerker geen tegenstand verwacht ,hij dacht dat de mensen hem vandaag nog vrezen. Wel hij heft ongelijk gehad ,om hun onafhankelijkheid te verdedigen hebben de mensen van Ukraine stand gehouden tegen de gewaoende en gemaskerde militaireren van Putin.
  Het is Ukraiune die Amerika om hulp heft gevraagd waarop Obama nog zei;is Amerika de Wereldpolitie:?
  Obama heeft nooit opdracht gegeven voor het voeren van een INVASIE tegen de bende van Putin,wel zeggen ze Ukraine hun steun toe ,want stel je voor als als er geen eiond wordt gemaakt aan de waanzinnigheid van Putin kunnen anderen het vb ook overnemen en iedereen gaat proberen land te annexeren. zie vb Tigri is van Guyana heden,

  Goeie genade toch,mens ga eerst research doen alvorens blalabalah te verkondigen.


  Maak melding

 25. Ik schrik van wat er uit de hersens en monden van sommige mensen hier komt, jeetje zeg. Karma en dat soort BS,wow. En de logica van anderen, ik schiet iemand neer, omdat papa mij ieder jaar voor mijn verjaardag een pistool geeft, maar het is de schuld van mama want die had kritiek op mijn gedrag en ging ik dwarsliggen, logisch toch dat het de schuld van mama is, had ze me maar niet moeten straffen.


  Maak melding

 26. @Ray,

  In Georgie, Wit-Rusland en Oekraine is een deel van de bevolking voor de aansluiting bij de EU. Echter, deze mensen hebben door verkiezingen nooit een meerderheid kunnen halen. In Oekraine werd toen een Russisch-gezinde persoon tot president verkozen.
  Vervolgens zijn de tegenstanders protesten e.d. begonnen dat zo uit de hand is gelopen dat ze de legale regering hebben verdreven en een ongekozen regering hebben geinstalleerd die direct erkend werd door het Westen. Hierop heeft Putin precies hetzelfde gedaan in de Krim en is hij Russiche rebellen gaan steunen in die delen van de Oekraine waar de Russisch sprekenden een meerderheid vormen.
  De patstelling tussen deze groepen is toen geboren.
  Om dan alleen Putin de schuld te geven gaat mij te ver. Zowel Putin als het Westen hebben schuld. Beiden hebben vanuit hun ego gehandeld ipv vanuit hun verstand.


  Maak melding

 27. Diep diep medeleven aan de familie, vrienden en kennissen van dit echtpaar.
  Het is vreselijk wat er is gebeurd en is niet onder woorden te brengen.


  Maak melding

 28. @Mujrim
  Lang verhaal kort;PUTIN HEEFT EEN COUP GEPLEEGD TEGEN DE gekozen regering van UKRAINE !
  Netzo een coup van Bouta tegen het gekozen regering van toen.

  Deze kwel Putin heeft de bevolking tegenelkaar uitgespeeld door tegen en voorstanders te creeren om zo de aanwezigheid van zijn ‘boys’ te rechtvaardigen.
  Toen kwam hij doodleuk vertellen dat de bewoners een burgeroorlog zou voeren en dat hij moest ingrijpen.
  Alles was rustig en vredig in Ukraine,totdat Putin met zijn annexatie plan kwam.


  Maak melding

 29. Wat een verschrikkelijke RAMP!

  Uit piëteit met alle slachtoffers: R.I.P

  Aan de nabestaanden & vrienden, wordt heel veel kracht en sterkte toegewenst.

  Hoe langer je naar de TV-beelden kijkt van het Rampgebied, daardoor raak je nog meer geëmotioneerd .


  Maak melding

 30. Hallo,
  Jullie moeten geen conclusie trekken!
  Jullie moeten het onderzoek eerst afwachten.
  Het westen gebruikt de leed van de na bestanden voor hun politieke doel einden.
  Er is een vliegtuig van het zelfde type verdwenen.
  Ik zou alle vliegtuigen van dit type op de grond houden voor een grondig onderzoek.
  En niet gaan schrijven dat het vliegtuig is neer gehaald zonder bewijzen.


  Maak melding

 31. Aan alle families en overige nabestaanden Krachtie, krachtie, krachtie toegewenst. De wereld is erg verdrietig hier over. Wie haalt zoiets in zijn hoofd. Wat hebben/hadden de arme pas-sagiers nou misdaan? Waar hebben/hadden de inzittenden dit aan te danken mie gado?????Mie e biggie foeroe troostoe gie ding . Nogmaals KRACHTIE foe tja a lasie diesie. Odiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 32. @Glenn Pengel

  We weten allemaal dat je nogal achterlijk bent en je hoeft dat echt niet steeds te willen bewijzen. Je schrijft: “De wereld is erg verdrietig hier over”

  Mijn vraag: welke wereld?

  Neem gerust van mij aan dat wat er gebeurd is het grootste gedeelte van de echte wereld geen malle moer kan schelen.

  Ik zou zeggen: KRAKTIE aan de Palestijnen en geloof niet alles van de westerse mainstream-media


  Maak melding

 33. Bella
  Ik schrik van wat er uit de hersens en monden van sommige mensen hier komt, jeetje zeg. Karma en dat soort BS,wow.

  Beste Bella, Ik ben het met je eens. Het is misselijk makend.


  Maak melding

 34. hesmolla

  @Glenn Pengel

  We weten allemaal dat je nogal achterlijk bent en je hoeft dat echt niet steeds te willen bewijzen. Je schrijft: “De wereld is erg verdrietig hier over”

  Mijn vraag: welke wereld?

  Neem gerust van mij aan dat wat er gebeurd is het grootste gedeelte van de echte wereld geen malle moer kan schelen.

  Ik zou zeggen: KRAKTIE aan de Palestijnen en geloof niet alles van de westerse mainstream-media

  hesmolla
  beter heb ik het niet kunnen zeggen. Met de wereld bedoelen ze alle Europeanen overal in de wereld met een paar meelopers uit andere bevolkinggroepen. Wanneer ze geen steunbetuiging krijgen proberen ze je te hypnotiseren voor sympathie en steunbetuiging.


  Maak melding

 35. @munirm ik ben tegen bouta en zijn regering, dan vraag ik of nederland oorlogje whil komen spelen, en ik. Erzin er een aantal rede en erom heen. Quincy gario is een idioot die wil schokeren en niet een punt maken….


  Maak melding

 36. Jesse;

  Je kan wel ééns gelijk hebben,maar ik citeer wat ik van huis heb
  meegekregen. Alles wat onze Heer doet is volgen plan,en dit is er één ervan ! Wij jij en ik : zullen niet eens zijn ,maar daar kan ik niks aan doen. Ik hoop dat je begrijpt wat ik hiemee bedoel !


  Maak melding

 37. Jammer dat er sommige hersenloze achterbakse fossielen dit drama aangrijpen om hun gal te spugen richting Nederland,Nederland hun voedselverschaffers!,,ie bo jang Ka !


  Maak melding

 38. Reageerders, odi odi.

  Uit Respect & Piëteit voor de slachtoffers en nabestaanden.

  Amsterdamse festivals en clubs houden minuut stilte
  18-07-2014 – Bron: ANP

  http://www.parool.nl/parool/nl/23/MUZIEK/article/detail/3691795/2014/07/18/Amsterdamse-festivals-en-clubs-houden-minuut-stilte.dhtml

  ———————————————————————————

  Foutje bij boeking redt leven van jong gezin

  http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3691726/2014/07/18/Foutje-bij-boeking-redt-leven-van-jong-gezin.dhtml


  Maak melding

 39. Aan boord van vliegtuigen kennen wij tot aan de veilige landing, geen nationaliteiten, noch huidskleur en of geloofsgezindte. Aan alle nabestaanden, “heel veel sterkte toegewenst”!


  Maak melding

 40. verspreidt over een gebied van 15 km liggen er lijken en/of menselijke resten tot in de tuinen van bewoners!!!

  maar hier maken wij ons druk om wie wat heeft (aan)gedaan **IN HET VERLEDEN** !!! BAH !!!

  er was destijds geen enkel ***volk*** op deze aardkloot die in aanmerking zou komen voor de prijs HUMANISME!

  tel al de oorlogen/moorden van T O E N en met gemak kan je zeggen dat een derde van ons huidige aantal is uitgemoord VEELAL in onderlinge strijd en dan praat je over miljarden!!!

  maar heden zijn wij toch geciviliseerd, …. ????

  of gaat het nog ff duren???

  veel sterkte aan de nabestaanden in deze moeilijke tijden


  Maak melding

 41. De mensen die elke dag bommen op hun hoofd krijgen zijn dat geen mensen.
  Irak,Libie,Servie, Joegoslavie,werden kapot geschoten waren daar geen onschuldige mensen of waren ze geen mensen?
  Wanneer het op je dak komt zijn die mensen onschuldig zo zit het in elkaar.
  Deze grote misdadigers hebben geen gevoel voor de mens alleen als het op hun dak komt.
  Ik ben een mens en voel met iedereen mee die een of ander manier komt te overlijden.
  Die marionet daar in Amerika is alleen maar aan het ginne gappen als een drol in een pispot.


  Maak melding

 42. Saangdaaati,
  en onze vrienden in China, Russia en Castroland zitten te ginne gappen in hun onderdrukkingsstaten en lachen de mensenrechten van hun bevolkingen weg !

  Leve de samenwerking, samen bevolkingen ONDERDRUKKEN !!

  W’o go na fesi, tok !!


  Maak melding

 43. Hoi !

  Zou het mogelijk zijn dat het toestel van malaysia via een bom aan boord naar beneden is gegaan ?
  Iedereen geeft de terroristen de schuld ……maar WAT nu als – achteraf – blijkt dat het een aanslag is dmv een bom aan boord ????
  Waar is dat andere toestel van Malaysia gebleven ?
  In de oceaan , hoor je vertellen ..
  Maar als vlucht MH17 OOK boven water had gevlogen : wat dan ?
  Vreemd : eerst dat toestel wat niet terug te vinden is …en nu dit toestel ::: en van DEZELFDE vliegmij ……………………………………


  Maak melding

 44. Paraman, zo is het! En zo ervaren we het als we daar boven zitten. We zien geen verschil want “we zitten in hetzelfde schuitje” en hopen samen op een veilige landing.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.