Suriname pikt spionagebeleid VS niet

48

PARAMARIBO, 16 jul – Suriname pikt het spionagebeleid van de Verenigde Staten niet. Volgens minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken is de regering faliekant tegen het idee dat de Amerikanen naar eigen believen mogen spioneren in andere landen. Voorlopig blijft het bij veroordelen.

Aan onderzoek naar eventuele spionagepraktijken op Surinaamse bodem zal geen tijd of geld worden uitgegeven. Daar zijn genoeg redenen voor. “Elke dollar die besteed kan worden tegen wat de Amerikanen doen, zullen we liever besteden aan onderwijs, volksgezondheid, woningbouw en ons totale ontwikkelingsprogramma”, zegt Lackin tegenover de Ware Tijd. Het betekent niet dat Suriname geen standpunt inneemt tegen spionage.

En dat al helemaal niet na een bericht over een rechterlijk besluit. Hierin wordt ‘toestemming’ verleend voor spionage in een groot aantal landen. “De hele wereld spreekt zich hier tegen uit en ook Suriname is zwaar tegen deze onbehoorlijke praktijken”, aldus Lackin. “De regering, noch het volk van Suriname, niemand kan het eens zijn met wetgeving in de VS die bepaalt dat hun inlichtingendienst ons mag bespioneren.”

48 REACTIES

 1. Hahahaaaaaa….Lackin is bang dat baasje bouta NEXT op de lijst staat als gast/bewoner van ALCATRAZ .

  Heb je ballen Lackin de lakei?!
  Ga de amerikaanse ambassade vragen stellen face to face.


  Maak melding

 2. USA heeft onlangs MEGAcriminele feiten aan het licht gebracht, gepleegd door DINO B. , feiten ook gepleegd tegen de democratie en de rechtsstaat Sranang. Feiten oa gepleegd op ons grondgebied !

  De Surigeheime dienst plus de CTU weet van niets !

  OM/PG zijn afwezig !!

  Dus Lackin laat de USA met rust , voor je eigen veiligheid !

  ps : Binnenlandbewoners, Br Guyana, Nederland, EU, China, Venezuela, Cuba, Brazilie en Rusland, bespionneren Sranang niet ! Droom maar rustig verder Lackin !!


  Maak melding

 3. …en Lackin misbruik de naam van Suriname niet voor je Eigen agenda. Je moet gewoon zeggen dat de NDP en zijn aanhang niet blij is,wij de rest van de surinamers zijn wel blij me deze aktie van Amerika. Danzij hem zijn wij bevrijd van Monster Dinootje nu nog monster papa en Suriname is bevrijdt.


  Maak melding

 4. “Voorlopig blijft het bij veroordelen.”

  Daar zal het wel bij blijven. Of had minister Lackin andere plannen? Terroristische aanslagen in de VS bijvoorbeeld? Dan krijgt hij binnenkort net als Dino een levenslang verblijf met vol pension in de VS.


  Maak melding

 5. Zolang de USA het best en sterkste georganiseerde leger in de wereld hebben, kennis om dit verder te verbeteren en doen en de beste equipment hebben en mankracht, zal geen land de USA en haar NAVO-bondgenoten wat kunnen maken. De USA bespioneerd alle landen met hun kennis en equipment, zelf de EU-bondgenoten.

  Onderontwikkelingslanden kunnen ook hun stem laten horen, maar daar ligt de USA niet wakker van. De USA gaat rustig door om met de in aanbouw zijnde USA-ambassade een heel sterke centrum in Paramaribo-Noord op te zetten. Laat Suriname dat maar proberen te verbieden en zie dan hoe de USA er mee om zal gaan.

  De Surinaamse regering kan haar tijd en energie maar beter in zaken gaan steken, die het Surinaamse volk aangaan. De USA is met andere grotere zaken bezig en het Surinaamsgrondgebied is daar nu eenmaal heel geschikt voor.

  De Fransen/Frankrijk is in Kourou ( raketbasis) in Frans -Guyana met haar spionage zaken ook druk bezig en zelf via de Franse Ambassade in Paramaribo. Dit doen China, India, Brazilie, enz ook in Suriname.

  Laat deze regering stoppen dat ij de USA verbiedt om spionagezaken in Suriname mogen en moeten doen. Suriname staat nu eenmaal op de lijst van de USA om bespioneerd te worden, omdat er zaken in Suriname gebeuren of via Suriname naar de USA en andere landen, waarom zij dat wel gaan doen.

  Zaken zoals:

  – de huidige president van de Republiek Suriname is verdachte van drgszaken naar de USA;

  Suriname is niet in staat haar grenzen in het noorden, westen, oosten en zuiden en de luchtruim te controleren;

  – het Surinaamse grondgebied is een doorvoerland van drugstransporten naar de USA, Westeuropa, Caribischgebied, Afrika enz.

  via het Surinaamsgrondgebied vindt er mensensmokkel plaats naar andere landen;

  Suriname is niet in staat de noordgrens te controleren en weet niet wat er zich daar allemaal plaats vindt;

  zie de vele illegale Brazilianen in Suriname, zie de illegale Haitianen in Suriname, zie de illegale Chinezen in Suriname.

  zie de illegale transporten van zware militaire wapenhandel en zie wie daar allemaal bij betrokken zijn en in de USA/New York vastzitten.

  enz, enz, enz.

  Het Surinaamsgrondgebied is voor de USA een land dat daarom op de zwarte lijst staat en zal daarom door hen in de gaten worden gehouden.

  Laten we blij zijn dat de USA en andere landen Suriname in de gaten houden en zaken aangeven, waaraan deze regering kan en moet gaan werken om het land en de Surinamers te beveiligen. Het Surinaamsleger heeft geen ruggengraat en vergeet en schiet op haar eigen bevolking.

  Het Surinaamse volk zal wel zelf moeten weten, wie haar leiders/lijders zijn en welke koers ze op willen gaan. Wat wel duidelijk is van deze lijders van de regering is dat Suriname de verkeerde richting op gaat, ja toch?

  Zelf deze regering heeft dalla skoetoes, die met zwarte auto heel langzaam langs mensen hun huis langzaam voorbij rijden, stoppen en plotseling met voel gas weg rijden.


  Maak melding

 6. Hahahaaaaaa….kijk Lackin heeft al enkele snipers hier al opdracht gegeven om de boel te intimideren met ROOD.
  Hahahaaaaa…we zijn niet boos hoor op deze rode actie van lackei en co we hebben eerder medelijden met ze, ze zijn in panic mode geraakt.
  Hahahahaaaaaaaaa….


  Maak melding

 7. Wat gaat Lakei doen? President Obama op het matje roepen>
  De ambassade van VS sluiten?
  Vertel Lakei wat je kan doen.Weet Lakei dan niet dat alle landen bespioneren?Wat gaat hij met China doen?
  Lakei geef antwoord!


  Maak melding

 8. Terecht ! Maar meneer Winston Lackin waarom zeg je het, als je er toch niks aan gaat doen ? Maak je maar niet druk over die Yankees, Dilma Rousseff is de Baas.


  Maak melding

 9. Dilma & Angela zijn booooosssss!

  Tsja, ik denk dat Barack wel oor heeft voor de klachten van de 2 dames, maar lacking, who the hell is lackin.

  Off topic ff een balletje opgooien.
  Zomaar een gedachtegang.

  Nederland is vandaag door de rechter veroordeeld vanwege o.a nalatigheid, case Srebrenica.
  Persoonlijk vind ik dit te idioot voor woorden, want de echte moordenaars zijn niet berecht.
  Maar goed.

  Hoe zit het nu met de decembermoorden?
  Bouta en de rest van de padvinders waren toen in loondienst van Ned. en zijn opgeleid door de ned defdienst.
  Zouden de nabestaanden van de vijftienvoudige moorden, ook een zaak kunnen aanspannen?
  Zomaar een gedachtegang.
  Ik zie overeenkomsten, grove nalatigheid om de nabestaanden en het suri volk te helpen bij de berechting.

  Let op! Het doel is berechting en geen doekoe!

  Iemand ………….???


  Maak melding

 10. Winston Lackin heeft een grote mond. Een arme sloeber die een onderbroek steelt wordt door de politie doodgeschoten.
  Waarom straft Lackin de VS dan niet ? En waarom blijft Bouterse angstig stil. Waarom belt hij Obama dan niet ?

  Veel vragen. Deze regering bestaat uit lafaards en schijtzakken.
  Bezetting Tigri is een goed voorbeeld daarvan.


  Maak melding

 11. De meeste Surinamers hebben meer vertrouwen dat de CIA hun van schade gaat beschermen dan de president en zijn bende. En als de presi desi problemen mee heeft kan hij in November bij de general assembly van de VN zich beklagen. Hij kan dan ook nog op staatskosten dino ook bezoeken.


  Maak melding

 12. Wat een gelul weer, ze pikken het spionagebeleid van de V.S. niet,
  als er goed gespioneerd word/is weet je het toch niet, hooguit kun je het vermoeden, of ze zouden betrapt moeten worden, ik vraag me trouwens af wat er te spioneren valt, buiten het in de gaten houden van de coke en wapenhandel , en iedereen die daar mee in verband gebracht kan worden en die zijn er, 1 tje hebben ze al nu zijn vader nog


  Maak melding

 13. Amerikanen gaan nooit meer stoppen met spioneren. Hun buitenlandse handel drijft op door spionage verkregen kennis. Ze chanteren leiders van landen, CEO’s van bedrijven. Iedereen die iets te betekenen heeft of gaat betekenen, wordt in de gaten gehouden. Eerlijke mensen worden verleid door vrouwen of geld of macht, waarna ze te chanteren zijn.
  Hun spionagesatellieten kunnen intussen hele oogsten van graan enz. vernielen, via ultra-violette stralen, die moeilijk waarneembaar zijn en kunnen kunstmatige hongersnoden in landen veroorzaken. Vervolgens worden bedrijven als Monsanto ingeschakeld om zgn ‘betere’ zaden te verkopen die beter bestand zijn tegen insecten, ziektes, droogte, overtollige regens enz.
  Het Amerikaanse land is een echte duivelsimperium geworden dat werkt tegen de vooruitgang van de gehele mensheid. Het enorme spionageapparaat van de VS kan alleen door een oorlog met China of Rusland vernietigd worden. Zo lang dat niet gebeurt, zal de wereld lijden onder dit Amerikaans geweld.


  Maak melding

 14. Suriname veroordeelt spionagebeleid van de VS, maar onderneemt geen actie

  Natuurlijk gaat Lackin geen acties ondernemen want zie van AKTIE komt REAKTIE ,
  komt Lackin met Actie dan komt de Reactie van Amerika , en dat is…ze komen bouta halen…
  En dit is juist wat Lackin niet wil,daarom komt Lakei met de beste oplossing en dat is …ZWIJGEN in alle talen !!!


  Maak melding

 15. Nederland was/is ook heel goed in spionage. Ze gebruikten zelfs de zus van Badr Hari, genaamd Mata Hari, hiervoor.
  Nederland is de grootste spioneerder in Europa. De dienst werkt helemaal onder de Amerikaanse inlichtingendiensten.
  De Nederlandse premiers kunnen alleen premier worden wanneer de US intelligence dat goed vinden. Kale kop boeler Pim werd niet ok bevonden en opgeruimd.
  VS heeft intussen zoveel methodes ontwikkeld om mensen te doden dat zelfs Magere Hein jaloers is. Ze doden niet alleen leiders van andere landen, maar ook van hun eigen land, zoals Kennedy.
  De VS zijn ook zo angstig voor de moslimterroristen omdat die lui dezelfde moordlustigheid hebben. De strijd is dus sophisticated against crude. De een leert van de ander en zo versterken ze steeds het geweld.
  Jammer dat de macht in de VS geshift is naar de onderdrukkers, want ooit was de VS de hoop voor de gehele mensheid.
  Laten we ook hopen dat de BRICS landen een nieuwe en rechtvaardige machtsblok in de wereld kunnen vormen die het goed voor heeft met de gehele mensheid.


  Maak melding

 16. Lackin, als ik jou was zou ik mijn mond gaan spoelen.

  Ben blij dat de Amerikanen wel spioneren in Suriname. Redenen::

  -Die Guyanees Khan is al uitgeleverd nar Amerika vanwege zijn enorme drugs toestanden in het binnenland van Suriname.
  -Zie ook Bouterse zijn zoon met de hezbollah en zijn drugs praktijken in het binnenland.

  =De Surinamers zelfs kunnen niets doen en zijn niet opgewassen tegen deze drugsbende. Zou je je mond opendoen ben je zo dood.
  Wie weet nog dat Dino twee mensen in het binnenland had doodgeschoten?? Deze zaak is gesust omdat hij heeft aangegeven dat hij zich heeft verdedigd!!!!!

  =Amerika je bent van harte welkom


  Maak melding

 17. Volkomen terecht dat de VS ook Suriname in de gaten houden. Als een van de onderdanen van dat land, en niet zomaar de eerste de beste, bereid is terroristen die zich tegen hun land willen keren, onderdak te bieden en van wapens te voorzien, moet je er niet van opkijken dat ze je als een mogelijke risico beschouwen. Spionage is een vorm van risicomanagement die overal ter wereld wordt toegepast door landen, bedrijven, politieke partijen enz..
  Dit zou een Minister van Buitenlandse Zaken moeten weten. Dat je het niet leuk vindt, kan ik me voorstellen. Maar het zou van veel meer realiteitszin getuigen als men zich in Suriname zou afvragen waaróm hun land voorkomt op de lijst van landen die door de VS in de gaten worden gehouden…….


  Maak melding

 18. Maar het zou van veel meer realiteitszin getuigen als men zich in Suriname zou afvragen waaróm hun land voorkomt op de lijst van landen die door de VS in de gaten worden gehouden…….

  @Roman,

  De Duitsers vragen het zich oprecht af en weten het nog steeds niet. Waarom de VS hen maar ook hun leiders bespioneert.
  Angela Merkel gelijkstellen aan Bouterse. Au. Doet pijn in Duitsland!


  Maak melding

 19. @M
  God, ik woon zelf in Amerika wat niet betekent dat ik alles van hun beleid goed keur. Toch ga jij een beetje te ver met je uitspraken. Suriname heeft het recht te protesteren tegen spionage praktijken vanuit de USA en vanuit elk ander land. Maar, wat doe je ertegen? Wat doen China en Brazilie? Tijdens de zogenaamde (vuile) revolutie in Suriname werd er toch onderlinge gespioneerd? Anti-revolutionairen werden toch ook opgepakt, gemarteld, en vermoord? Hoeveel kinderen hebben hun ouders niet verloren tijdens jouw revolutie. Bye the way, zeg tegen Lackin om opdracht te geven om de ambassade te sluiten uit protest tegen spionage. Doet hij dat, dan word ik morgen NDP’er. I promise!


  Maak melding

 20. Pico,
  Spionage wordt volgens mij om verschillende redenen toegepast. Dus Suriname wordt vast om een andere reden in de peiling gehouden dan Duitsland.

  Maar het zal jou ook wel bekend zijn dat al die landen die nu heel hard naar Amerika wijzen, zelf even hard spioneren. Ook het Duitsland van mw. Merkel zou met zoveel boter op het hoofd, niet in de zon moeten gaan staan!


  Maak melding

 21. ik ben héél blij ,dat de yankees in sme aanwezig zijn en hun belangen goed behartigen door o.a. spioneren.

  ze hebben overal vrij spel in sme..

  want die suris kunnen er niks van om het land te verdedigen..

  lackin is natuurlijk boos,omdat de belangen van zijn baas worden aangetast en gecontroleerd.

  hij kan toch niks doen die lackien heeft geen verstand van diplomatie,laat staan het defentie apparaat in beweging brengen..

  zijn baas ddb is muis stil durft geen woord vuil te maken,bang dat hij wordt opgepakt en meegenomen richting new york..

  zijn aanhangers zijn even eens poes lief en stil..


  Maak melding

 22. Al die lafaards die hier wonen en werken en onder de paraplu van de bijstand zekerheid hebben moeten hun mond houden en genieten van hun zekerheden.

  Alleen de lafaards, luilakken, die gefaald hebben willen dit.

  Let wel er zijn ook genoeg surinamers die ondanks dat zij kritiek hebben op zaken in Suriname nooit in hun hoofd zullen halen om buitenlandse inmening in hun land te tolereren of steunen. Dat zijn de echte Surinamers. Deze werken hard of in Suriname of in het buitenland.


  Maak melding

 23. @Eduard Lupson,

  Er zijn 2 grote spelers in de VS die het lot van het land bepalen. De MNC’s en de christelijke kerken. Hun invloed op de overheid en het overheidsbeleid is bijzonder groot.

  Wie aan deze twee komt, krijgt grote problemen.

  Alle Europese leiders worden systematisch bespioneerd. Want ze zouden wel eens kunnen besluiten tot het vormen van een Verenigde Staten van Europa, een concurrent van de VS dus.

  Landen als Suriname, die in de ogen van de VS weinig voorstellen, worden bespioneerd om hun stemgedrag in de VN en voor bedrijfsspionage. Gaan ze voor of tegen de VS stemmen in de VN? Gaan ze een opdracht gunnen aan een Amerikaans bedrijf of aan een ander? Dat is wat de VS vooral wil weten en vooral wil kunnen beinvloeden. Bouterse kan hen weinig schelen. Bouterse heeft nooit een Amerikaan gedood, dus is hij geen gevaar of irritatie voor hen.

  Alles wat de VS (en ook andere landen) doet is in eerste instantie voor het eigenbelang, niet zozeer voor het belang van de wereld. Derhalve moet de hele wereld bespioneerd worden.


  Maak melding

 24. hallo lackin,,als je het beleid van de usa niet pikt,,neem dan een vliegtuig en ga er naar toe ,geef die amerikanen er flink van langs.

  en kom uit geladen ontspannen terug naar ons lekker sme…

  neem eventueel ,,de baas mee,,


  Maak melding

 25. Inderdaad, ieder land kan protesteren tegen ongewenste spionnen.

  Suriname zou een klein toontje lager moeten zingen, omdat USA Sranang heeft gered van verkoop aan de terreurgroep Hezbollah.

  De zoon van de president heeft ons dat geflikt. Zij vader zegt niets te weten van deze misdaden tegen Sranang en tegen de bevolking.

  De veiligheidsdiensten van Sranang hebben echter van deze zelfde president een bevel gekregen zich niet te bemoeien met de zaken en daden van Dino. Daarom heeft de USA deze klus moeten klaren.

  Geen dienst of persoon is verantwoordelijk voor de Dino-misser, (Sranang wist NIETS) is aangepakt !

  Door dit duistere klimaat mbt het veiligheidsbeleid, is het geen toeval dat er geen echt onderzoek komt naar het standrechtelijk vermoorden van vier ongewapende verdachten van roof.
  De politie en de geheime en ongrondwettige CTU hebben de kogels afgevuurd !

  Waarom worden medewerkers/mededaders van Dino in Sranang niet opgepakt ???

  En de dombo-ministers en president maar denken dat Brazil, Guyana, Venezuela, Rusland, China, Cuba, Nederland en Iran niet spioneren/gegevens verzamelen in Sranang !!


  Maak melding

 26. baas had gezegd,dat hij na de kampioen schappen voetbal in Brazilië direct maatregelen zou treffen in de meest corruptieve partij waarvan hij de voorzitter is..

  heden ,, dagen later is er nóg steeds niks gebeurt..

  dit betreft een operatie in saramaca. je wel de gedonder tussen bepaalde voormannen..ndp.


  Maak melding

 27. Weet wel,

  de onderhandelingen tussen kamp Bouta en de aanklager van Dino in de USA zijn in volle gang !

  USA stelt keiharde eisen inz democratie, mensenrechten en rechtsgang in Sranang en wenst top-screening van presidentskandidaten !

  Kamp Bouta weet zich geen raad !

  Door het gebrekkige funktioneren van de Suri-veiligheidsdiensten
  (schuld ligt bij eigenwijze president die NIEMAND vertrouwt)
  is bij kamp Bouta niet bekend welke kennis de USA-justitie in handen heeft inzake Bouta sr.

  Dus Lackin hou je stil en wacht in onzekerheid af !

  De yanks kunnen keihard zijn, vooral bij internationale misdrijven, dus “watch your steps” !


  Maak melding

 28. Truth Teller

  Prachtige reactie….
  Maar naar het schijnt niet besteedt aan die boomslingeraars,
  landverraders en geestelijke..SLAVEN….die vaak op dit rubriek bezig zijn…


  Maak melding

 29. Ook al gaat Bouterse naar de U.S.A, er gebeurt helemaal niks. De U.S.A is machtig, maar niet dom. Dilma heeft geen problemen met Bouterse, dus Obama ook niet. Dilma is de baas op het Latijns Continent en dat weten ze in de U.S.A. En waarom zou Bouterse naar de U.S.A moeten gaan als er nooit een President van de USA in Suriname is geweest ?


  Maak melding

 30. En weer schreeuwt Lackin moord en brand!
  Deze lakei is gewoon een domme blinde blindganger van DDB!

  Als de USA SU wil spioneren, iets dat al heel lang gebeurt, wie is Lackin dan om daarover zo hard te schreeuwen?

  Wat heeft Lackin al bereikt?
  Totaal niets!!

  Ga toch lekker genieten van het mooie weer in Brasil, en hou vooral je grote mond.


  Maak melding

 31. Men kan gevoegelijk aannemen dat er een aantal mensen zijn hier op het forum wier gedachtegang aangetast is door haat. Zelfs zo erg dat hun basale verstandelijke vermogens zijn aangetast.

  De mond vol hebben over democratie, vrijheid, moraal, grondrechten maar alleen maar verblind zijn door haat dat ze niet alleen bereid zijn zichzelf, hun moeder maar ook het land waarvan zij de bek vol hebben van te houden en pretenderen op te komen willen verkopen.

  Ze zijn geen haar beter dan de mensen waarop zij hun pijlen hebben gericht. Niet in staat zijnde onderscheid te maken tussen ambt en personen zouden zij als de kansen daar waren zelf bloedbaden aanrichten en het land gratis en voor niets weggeven aan de eerste de beste oorlogmisdadiger in het witte huis.

  Soms, neen, correctie, een dergelijk forum als dit is goed om het kaf van het koren te scheiden. Ze vallen vanzelf door de mand.


  Maak melding

 32. Lackin bedoelt elk verdiende dollar zal besteed worden aan luxe reizen van zijn roversbendeleider DDB. Su moet blij zijn dat tenminste een land geinteresseerd is in het vervoeren van drugs, mensensmokkel over surinaams grondgebied. Lackin het is dat pinokkio niet bestaat, toch blijft jouw houterige neus groeien.


  Maak melding

 33. Met zoveel (onnodige) techniek tegenwoordig zoals iPhones en al die kleine audio- en videodingetjes, overal hangende camera’s, google-auto’s enz. kan niemand meer durven beweren dat we onbespioneerd zijn. Op dit moment zit je overbuurman jou te filmen met z’n kleine camera, zonder jou iets te vragen of zonder jou kennis ervan. En misschien ben jij nu hetzelfde aan het doen. Dus dag- en nacht spionage. Niemand is onbespioneerd tegenwoordig.


  Maak melding

 34. het wordt tijd,,,dat de boeven bende/moodenaars van het ctu waar de zoon de lijder van was,door de amerikanen gewoon word opgerold en meegenomen..

  zijn wij tenminste bevrijdt van die schurken..

  de tijd van de vader is naderende..


  Maak melding

 35. Dinootje wilde Hamas naar Su halen. Papa D wist daar alles van. Ook de CIA.Stuur enkele Surinaamse drones op Obama af. Stelletje losers,


  Maak melding

 36. Als je niets te verbergen hebt, hoef je jezelf toch ook niet druk te maken over het feit dat je bespioneerd wordt het gebeurt toch of je nu wilt of niet, je voelt je aangetast in je vrijheid, vrijheid zit tussen je oren , daar kan niemand aankomen


  Maak melding

 37. @hans,

  Een camera, verscholen in een schoen, onder je rok krijgen als vrouw. Daar zou ik me wel druk om maken, zelfs al heeft die vrouw zelf niks uitgehaald.


  Maak melding

 38. Ray
  Suriname veroordeelt spionagebeleid van de VS, maar onderneemt geen actie
  Natuurlijk gaat Lackin geen acties ondernemen want zie van AKTIE komt REAKTIE ,
  komt Lackin met Actie dan komt de Reactie van Amerika , en dat is…ze komen bouta halen…
  En dit is juist wat Lackin niet wil,daarom komt Lakei met de beste oplossing en dat is …ZWIJGEN in alle talen !!!

  RAY

  Meneer boomslingeraar leugens vertellen is voor jou net als eten, het zijn voor jou normale eigenschappen alweer lul je uit je nek op waterkant. Stel je voor dat het niet Bouterse maar Santhoki of Venitiaan aan de macht waren dacht je nou echt dat Santhoki of Venitiaan maatregelen zouden nemen tegen de Amerikanen, we hebben Venitiaan en de VHP zien regeren en het is een feit dat hun dapperheid alleen in woorden te vinden zijn en Santhoki of Venitiaan hadden de Amerikanen gesmeek om een CIA kantoor in Suriname te bouwen zodat Amerikanen heel zuid Amerika en Caribische landen in de gaten konden houden. Bouterse is realistisch en niet laf, hij weet dat de machtigste Europeanen met geld niks tegen Amerikaanse spionage kunnen beginnen en je verwacht dat Bouterse dat doet, nee Bouterse besteed zijn tijd nuttig, hij is zijn tweede regeerperiode aan het voorbereiden want een overwinning in 2015 is slechts een formaliteit
  http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2014/06/17/the-economist-bouterse-wordt-herkozen/


  Maak melding

 39. Koos de Jong
  Winston Lackin heeft een grote mond. Een arme sloeber die een onderbroek steelt wordt door de politie doodgeschoten.
  Waarom straft Lackin de VS dan niet ? En waarom blijft Bouterse angstig stil. Waarom belt hij Obama dan niet ?
  Veel vragen. Deze regering bestaat uit lafaards en schijtzakken.
  Bezetting Tigri is een goed voorbeeld daarvan.

  Zwerf Hond Alias Koos de jong
  Regering Bouterse is niet eens 4 jaar aan de macht en moet Aktie ondernemen tegen GUYANA, iets dat de regering VHP met Venitiaan in 35 regeerperiode en Nederland tijdens het koloniseren van Suriname niet hebben gedaan en Bouterse moet dit in 4 jaar zwaaien met zijn magische stok alle problemen oplossen.
  Koos mijn antwoordt is duidelijk je bent net als henk molenaar een zwerfhond die op waterkant niks te zoeken heeft ga naar een honden asielcentrum asiel aanvragen waterkant is voor de surinamers. Koos Laten we over de Nederlandse dapperheid praten.
  de Nederlandse Lafheid Miljoenen maal zo dik als de woordenboek van dale. Hier heb je enkele heldendaden van Nederland.
  (1) 1ste wereldoorlog in augustus 1914 direct na het uitbreken verklaarde Nederland zich onpartijdig met andere woorden Te LAF om te vechten . (2) 2de wereldoorlog hadden de Duitser 24 uur nodig om Nederland in te lijven. Nederlandse militairen waren gedeserteerd en andere deel gebruikten hun witte T-shirt onder hun uniform als vlag om zich over te geven zonder maar één schot op de duitsers te hebben gelost. Dan heb je de Nederlandse soldaten die overliepen om samen met de Duitser tegen de rest van europa te vechten. (3) Oorlog met Indonesië slecht gewapende Indonesisch vrijheidstrijder hebben van de goedgewapende Nederlandse commando’s gewonnen (5) de grootste VN missie Joegoslavië militairen moesten de moslim beschermen tegen de Serviërs wat deden de Nederlander in hun korte broek polonaise dansen en hielpen de Serviërs met het laden van de moslim mannen om geëxecuteerd te worden. Lees de Srebrenica affaire en de heldenrol van Nederland daarin, dan heb ik het over de vernietig van een fototoestel door militaire inlichtingen dienst daarop waren de executie van moslim mannen te zien die door de Nederlander op de bus werden gezet richting DOODKAMP. (6) Afghanistan met f16 ongewapende burgers op een veilige hoogte bombarderen maak je echt een held (7) 1980 Bouterse staats greep, Nederland wilde Bouterse een kopje kleiner maken maar durfde hun militairen niet te sturen want Bouterse zei de Nederlandse militairen waren welkom om te sterven. Nederland vroeg Amerika vergeefs om hulp om Suriname binnen te vallen maar de Amerikanen hadden geen zin in een Nederlandse invasie avontuur in hun achtertuin. Nederland besloot om Suriname met rust te laten en stelde als dapperheid een algemene embargo met de hulp van andere Europeanen waardoor de SURINAMERS in Suriname massaal aan het verhongeren waren en de voedselpakketten van Surinamers in Nederland voor hun familie in Suriname werd een feit. Met andere woorden het verhongeren van Surinamers in Suriname was een heroïsche daad volgens de Nederlandse belevenis..(8) VN missie, natuurlijk doet Nederland graag mee met de grootte jongens ondervoorwaarde dat Nederlandse militairen alleen naar rustige gebieden gaan waar er niet wordt gevochten slechts voor de show en een paar mediales voor een buitenlandse kampeer avontuur. KOOS ik kan de 1000 A4tjes opnoemen maar ik ga er van uit dat je de boodschap met je beperkte hersencapaciteiten wel kan begrijpen. De Nederlanders zijn UNIVERSUMKampioen in het laf zijn. Surinaamse dapperheid was medeverantwoordelijk voor de overwinning van de geallieerde op nazi Duitsland en het bevrijden van Nederland in de 2de wereld oorlog. De Nederlandse helden, de soldaten die zogenaamd massaal in het verzet zaten en de Duitsers bestrijden vanuit hun LUXE SCHUILKELDER door pamfletten te maken gingen met alle EER van door want pamfletten maken is net zo gevaarlijk als de frontlinie van een gevecht. Een link dan zie je wie je mede dankbaar mag zijn anders was de Nederlandse taal nu in DUITS veranderd! http://www.tweede-wereldoorlog.org/suriname-in-wo2.html


  Maak melding

 40. Ik heb slecht nieuws voor alle nieuwfronters op waterkant.
  jullie weten dat Suriname met haar vertegenwoordiger president Bouterse was uitgenodigd bij het instaleren van de BRICS Bank door de landen . China, India, Zuid-Afrika, Brazilië en Rusland. Tijdens de fotosessie was Bouterse aanwezig tussen alle grote leiders en sprak met hun mee over het ontwikkelen van Suriname en Zuid-Amerika. Daar gaat de isolement theorie van de nieuwfronters zie youtube film 1.02 minuten staat Bouterse rechts achter 2de man. Nederlandse regering kreeg een hartaanval na het zien van de beelden en is nu aan het schuimbekken. Santhoki kreeg de buikgriep na het zien van de beelden. Amerika was niet zo blij met Bouterse aanwezigheid en zijn gesprek met president Putin van Rusland, eerlijk gezegd denk ik dat DINO nu een vette straf zal krijgen want de Amerikanen zullen een krachtige boodschap naar Bouterse sturen buigen of je zoon hang want die is nu chantage materiaal voor de Amerikaanse regering.
  Mijn hoop is dat president Bouterse afspraken maakt met Rusland over 2de hands gevecht helikopters en een paar Mig straaljagers en wat marine schepen in ruil voor een Russische militaire basis in Suriname.
  https://www.youtube.com/watch?v=lMeBgr0Yfd4


  Maak melding

 41. blij dat holland in deze affaire niet betrokken is..

  anders waren de ex- slaven na komelingen niet jarig met scheld kanonades.

  tegen de amerikanen durft niemand zijn bek open te doen..

  de hoofd verdachte houdt zijn bek opvallend stil hij dokt ergens..

  als lijder met een lange ij is hij echt een oso tigire..

  waardeloos..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.