dinsdag, februari 27, 2024
HomeFotoNieuw kantoor voor CBB te Santodorp

Nieuw kantoor voor CBB te Santodorp

-

Does Travel & Cadushi Tours

Minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken (l) en Rabin Parmessar van Openbare Werken hebben afgelopen week samen de eerste steen gelegd voor de bouw van een nieuw kantoor voor het Centraal Bureau voor Burgerzaken te Santodorp (Nieuw Weergevondenweg).

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
  1. Het gaat allemaal dichter richting Santo Boma. De gevangenen kunnen met hun vers verkregen ULO-diploma gelijk aan de slag bij het CBB. Grootse visie.


    Maak melding
  2. Laat die eerste steen ook de laatse zijn. Mensen worden opgezadeld om zo ver te gaan reizen voor hun documenten. Ipv een paar oude waardeloze gebouwen uit de kolonilae tijd in het centrum van Par’bo te slopen (ipv als erfgoed te bewaren) en daar die nieuwe CBB te bouwen, worden mensen gedwongen ver te reizen. A no kang tok!


    Maak melding
  3. Is toch een goede ontwikkeling? Hoeven bewoners niet afhankelijk te zijn van slechts 1 CBB hoofdkantoor, maar kunnen ze zich naar een ander kantoor dichter in de buurt vervoegen. Brengt ook meer werkgelegenheid met zich mee.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES