maandag, mei 27, 2024
HomeFotoSurinaamse onderscheiding voor Franse defensieattaché

Surinaamse onderscheiding voor Franse defensieattaché

-

Does Travel - naar Suriname

Luitenant-kolonel Thierry Lopez, de scheidende niet-residerende Franse defensieattaché in Suriname, is maandag door Defensieminister Lamuré Latour onderscheiden met de Medaille Bijzondere Verdiensten. Lopez dankt de eer aan zijn onvermoeibare inspanningen gedurende de afgelopen drie jaren voor verbetering van de defensierelatie tussen Frankrijk, casu quo Frans-Guyana en Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Hahahahaha, als hij gekke lonnie gepakt zou hebben dan zou hij in Frankrijk de grand croix in de Legion de honneur ontvangen van de president. Nu moet die man zich tevreden stellen met de medaille van belastingvrij kunnen kopen.


    Maak melding
  2. koos kijk naar die karremans en die nederlanders die jij de hemel in prijst ,dat zijn de echte lafaards .nederland binnen drie dagen onder gelopen door die duitsers ,karremans die 8000 moslims heeft laten vermoorden ,koningin die vlucht en haar volk in de steek laat .
    nederland die zogenaamd documenten over 60 jaar wil gaan openen met name over die staatsgreep van bouterse zo kunnen wij nog door gaan .ook indonesie niet te vergeten waar er duizenden onschuldige burgers werden vermoord .en in hun ogen is het verjaard ,de slager die zijn eigen vlees keurt .boi de jong koos en anderen oeng go draai salto jere .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES