Onderhoudsmonteurs op Schiphol gearresteerd om coke-lijn

68

Een Nederlands anti-drugsteam van marechaussee, Fiod en douane heeft vorige maand een bende van Antilliaanse en Surinaamse Schipholmedewerkers gearresteerd die cocaïne binnen smokkelden in verborgen ruimtes in vliegtuigen uit Curaçao. Dat schrijft Het Parool.

Hoofdverdachte is John R. (52) uit Alphen aan den Rijn. Zijn bende zou partijen drugs op Curaçao in de vliegtuigen laten verstoppen en in twee hangars op Schiphol-Oost alle tijd hebben de drugs uit de bergplaatsen te halen als ze de vliegtuigen daar voor het periodieke onderhoud stonden. R. beschikte over de onderhoudsschema’s, die vier weken vooruit worden gemaakt schrijft de krant.

Naast R. werden er nog 6 anderen aangehouden. Een van de verdachte lijkt een huis te hebben laten bouwen in Suriname met het drugsgeld. Volgens de krant is het nieuws nu pas pas naar buiten gekomen omdat het Openbaar Ministerie had bepaald dat de verdachten geen contact met de buitenwereld mochten hebben (behalve met hun advocaat). Ook justitie zoekt dan niet de publiciteit. Die beperkingen zijn in het weekend opgeheven.

68 REACTIES

 1. A no mooi dang. Su is weer op de KAART GEZET. Su met DiDiBrie aan het hoofd, ook al een DRUGSVEROORDEELDE. Tide tamara wie e stree go moro faraaaaaa DiDiBrie de nanga wieeeeee. Hopelijk tot 25 mei 2015 of eerder. Iedereen in de omgeving van DiDiBrie is hiermee bezig of besmet.. Zie de broer van Vislady( een First Lady ziet en is anders uit) Deze is ook opgepakt en veroordeeld wegens drugs, zie de zoon van deze DDDiDiiiiBrrrie zit nu vast in de VS. Graanoogst zijn vrouw wordt door de VS de toegang tot dat land ontzegd. En zo kunnen we door gaan. Nee, nee, nee, neen dit is geen goed voorbeeld voor Su. Volk foe Su opo joe ai op 25 mei 2015. Jaag deze zaka-zakas voor eeuwig uit het parlement van Su.Odiiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 2. glenn
  je praat stront keka joe e takie .
  wat deze criminelen doen moet jij niet gaan projecteren over suriname .nederlanders hebben duizenden pedofielen maar ze gaan niet hun natie voor pedofiel uitmaken .als jij niets te doen hebt ga liefdes werk doen .je bent smoel verlegen met jou domme achterlijke uitspraken .jullie doen alsof nederland niet negatief in het nieuws komt en dat dit soort redimusus steeds suriname zitten te veroordelen .ga iets nuttigs doen voor de maatschappij pengel .
  het belangrijkste is dat de nps dood is .


  Maak melding

 3. Glenn,

  Niet zo verontwaardigd doen, man. In de Nederlandse leidingwater zit meer menstruatieafval (vrouwelijke hormonen) dan je lief is. Waarom denk je dat de Nederlandse mannen de afgelopen decennia zo verwijfd zijn geworden? Ze drinken goed van dat spul! Hoe meer ze het nuttigen, hoe meer homo’s er gaan ontstaan. Straks krijge je hierdoor nog: Nederland homoland.


  Maak melding

 4. M.

  Waar slaat dat nou weer op ?
  Wat heeft jou mening nou te maken met het ontdekte drugs ?
  Je wordt geen homo door het drinken van besmette water,waar haal je die wetenschap vandaan ?
  Giem tori , ben benieuwd ben altijd nieuwsgierig, en wil ook weten hoe het zit.


  Maak melding

 5. Blijkbaar heeft de arrestant gepraat en heeft de Nederlandse politie nu informatie wie in Suriname en Curacou de contactpersoon is. Welke organisatie er achter zit. Wat wordt er gedaan met deze info?


  Maak melding

 6. Ik ben benieuwd wat de NDP schapen en de rest van de kuddedieren die tegen de 100% controle zijn hierop te zeggen hebben

  Ik wacht!!!


  Maak melding

 7. @Glenny

  Welke broer?
  Of heeft ze er meer.
  Die ene is Consul in adam, getrouwd met een Turkse mafiosa. Daarom heb je nu zoveel criminele jurkjes in suri, zoals bijv eig van het nieuwste hotel naast het VAT.
  Volgens welingelichte bronnen, is die wanted in eigen land, maar mag gewoon een business in suri starten.

  Zo……das een lekkere vette roddel, hihihihihi…


  Maak melding

 8. Law Mang,

  Die hormonen in het water zijn veel schadelijker dan de drugs. Ze veranderen het lichaam en de pschyche van een mens. Maar daar doet de overheid dan weer weinig tegen. Terwijl er veels te veel aandacht en geld aan drugssmokkel wordt besteed. Omdat men drugssmokkel misschien ziet als inkomsten voor ontwikkelingslanden?


  Maak melding

 9. M. toevallig aan de Paddo’s gezeten ? met die waanideeen van je, maar ik ben ook benieuwd naar reacties van 10% tegenstanders, en die gasten die lopen te roeptoeteren dat het aan de vraag van de verslaafden in Nl. ligt dat er nog steeds gesmokkeld word, hier vast mijn reactie daar op behoefte word gekweekt, maak ze verslaafd en je hebt je afzetmarkt, en mag je raden of ga googelen en je weet wie de de eerste en grootste cokedealers waren, misschien toevallig dat het vaak ook Surinamers waren, misschien familie van de grootste ageerders hier tegen de 100% controle


  Maak melding

 10. @Jesse, die Ruud L. knijpt alles wat in z’n handen valt. Van billen tot borsten, de was en de kat. Ze noemen hem ook nog wasknijper en knijpkat.

  @hans, valt me echt tegen dat je niet weet dat hormonen in het drinkwater als een groot gevaar wordt gezien. Valt mij ook tegen dat je niet weet dat de Britten de grootste drugsdealers van de wereld waren. Ooit gehoord van opiumoorlog?


  Maak melding

 11. hans, jij dacht weer, als de veslaafde die je bent, aan je dosis paddo. Even was je de ines vergeten.
  Btw, werk jij ook op schiphol? Bij de douane misschien?


  Maak melding

 12. Wat heeft suriname te maken met deze criminele organisatie. Jullie redimusus zoeken achter iedere deur een stok om mee te slaan. Nederland stikt vol van de pedofielen die graag een reisje boeken naar Birma of Cambodja. Dus ipv te mekkeren zou ik zeggen ga eerst je eigen nest inspecteren.


  Maak melding

 13. Frankel,

  Het is het water van dit land. Zit vol met vrouwelijke hormonen dat de vrouwen er agressief van worden en de mannen pedo- en homoneigingen ontwikkelen en racistische taal beginnen uit te kraaien. Vervolgens proberen ze het te verhelpen met cocaine en heroine, repressie en racisme. De verloedering van de blanken is begonnen (zo’n 10 jaar geleden).


  Maak melding

 14. Frankel

  Wat heeft suriname te maken met deze criminele organisatie. Jullie redimusus zoeken achter iedere deur een stok om mee te slaan. Nederland stikt vol van de pedofielen die graag een reisje boeken naar Birma of Cambodja. Dus ipv te mekkeren zou ik zeggen ga eerst je eigen nest inspecteren.

  De Paarse Kakkerlakken zoals Frankel hebben 2 zielige troefkaarten: slavernij en pedofilie

  Triest


  Maak melding

 15. alleen een topic over coke heeft al effect op de hersens van bepaalde gasten van Surinaamse afkomst hier op de site, ze lullen overal over en leggen familie verbanden die er niet zijn en zijn niet in staat hun aandacht bij het onderwerp te houden , laat staan er iets zinnigs over te zeggen


  Maak melding

 16. Bordeliner Henk Molenaar luister eens goed je bent een klein miezerig ventje dat 24 uur pd achter een monitor zit te gluren. Je hebt maar 2 missies de één is Suriname om zeep helpen en de andere is kleine kinderen lastigvallen op internet. Wij zullen dat nooit toestaan. Wij hebben de blanken op hun donder gegeven en mensen zoals jouw lusten wij ook rauw. Je hebt een mondvol over democratie waarom respecteer je dan niet de keuzes van de Surinaamse bevolking. Je gedraagt je als de loopse teefje van Rutte. Rot aub op naar Mamjo.com what ever met je cyber hooliganisme. Je nare zure kerel. Jouw holmaat Hans pist azijn maar jij pist terpentine. you are made for eachother.


  Maak melding

 17. Frankel????
  Wij hebben de blanken op hun donder gegeven?
  Waar en wanneer??

  Helaas zorgen mensen als jij er juist voor dat Suriname achtergebleven blijft.
  Blijf je maar lekker opwinden over Nederland.
  In Nederland weet vrijwel niemand waar Suriname ligt.
  Je leest nooit iets over Suriname in de krant.

  Er wonen in Nederland al meer mensen uit Afrika dan uit Suriname. Die werken hard en zorgen niet voor overlast.


  Maak melding

 18. M.

  Ik weet het niet domweg nergens erover gelezen,en heb geen onderzoek gedaan. Mocht de hormonen die in het water zijn aangetroffen inderdaad schadelijk is voor de mensheid, dan geloof ik best ! In de eerste plaats zijn er meer water gebruikers dan Drugs,iederéén gebruikt dagelijks water en daarom, is het extra zuur om dat te mogen vernemen.
  M. bedankt voor je info.

  Gr :

  Law man dja.


  Maak melding

 19. Melaatse.

  Melaatse ????????????????????

  Kan je geen andere Nickname bedenken ???????????????????

  Niet spotten met een ernstige ziekte hé !!!!!

  Gelukkig ik heb het niet,maar wens het een ander ook niet bah !!!!!!!!!


  Maak melding

 20. Gert :

  Dus met andere woorden, werken de Surinamers die hier zijn niet !!!!!!!!!!!!

  Je gaat toch niet generaliseren hèh ?????

  Kijk als een zwarte iets schrijft, voelen sommige blanken hier
  op de site gediscrimineerd.

  Het komt door jou,niet alle zwarten zijn lui,en ook niet alle blanken werken harder dan de zwarte.


  Maak melding

 21. hans, het krioelt er van XTC – labs in Tilburg.
  De handel in XTC is niet meer te stuiten. NL is grootste gebruiker en exportland van dit vernietigende spul.
  In Tilburg vinden 2500 mensen werk in deze branche, de grootste werkgever van Tilburg.
  Justitie en Politie zijn niet in staat deze vorm van drugscriminaliteit te stuiten. Het neemt de overhand in het zuiden van NL. Burgemeesters worden bedreigd en de macht komt steeds meer in handen van de drugsbaronnen.
  Genoeg om je zorgen over te maken hans, over de toestand in je eigen land.
  Ik hoop niet dat dit van invloed zal zijn op jouw hersenen, hans, want je zit hier op WKN bijna iedereen te beschuldigen van drugsgebruik. Een beetje zwak….


  Maak melding

 22. Beetje zwak She-Suri? kun jij je niet gewoon aan het topic houden i,p.v. je kans af te wachten om iemand in zijn nek te springen uit rancuneuze overwegingen, graag namen van wie ik zou beschuldigen van drugsgebruik, ik heb bij mijn weten aan 2 figuren GEVRAAGD of ze paddo’s hadden gebruikt, de meeste Surinamers die ik ken gebruiken niet hooguit eens een blow, dus ga je gang.
  Over de XTC shit geef ik mijn mening wel op de daarvoor bestemde Fora als ik dat nodig vindt


  Maak melding

 23. Deze Drugs moeten zeker van DDB zijn; daarom hoor hem niet meer. Wie komt nu in picture in SU? De Mooie First lady van Su. Daarmee leidt DDB de aandacht af van het volk. Overal op Schiphol Zijn allerlei cameras verborgen. Dus boys Denk aan Je Baan en de Kids zij hebben u Harder nodig dan eens in de maand in de Bajes!!!!!!!

  Big Brother (Bouta) is Wachting You!!!


  Maak melding

 24. Wat er allemaal niet wordt bijgehaald naar aanleiding van dit artikel.
  Een oud minister president van Nederland, pedofielen, drinkwater, waar gaat dit eigenlijk over ?
  Heeft toch helemaal niets met de inhoud van het artikel te maken.
  Bepaalde mensen – ik zeg voor het gemak maar Hollandhaters – grijpen dit artikel aan om weer hun oude onzin uit te kramen.
  Het is heel goed, dat zo’n drugsorganisatie wordt ontmanteld en als daar toevallig Surinamers bij zijn, jammer dan, maar dat verandert niets aan het verhaal, dat er niet genoeg kan worden gedaan aan drugscontrole.
  In ons land is dat een ander verhaal, vanwege de achtergrond van bepaalde politici.


  Maak melding

 25. Hallo hans,
  Kalm, kalm!
  Niet zo boos reageren. Waar en hoe spring ik in je nek en waarom ben ik rancuneus?
  Mijn posting heeft alles te maken met deze topic.
  Het gaat toch om een drugslijn van cokesmokkel door Antillianen en Surinamers?
  Je geeft in je posting af op Surinaamse coke-dealers, de eersten de grootsten, noem je ze.
  Mijn respons daarop is, dat het ook niet rooskleurig is met de drugshandel in het zuiden van NL en dat staaf ik door er een recent voorbeeld bij te halen.

  Suriname altijd maar in het verdomde hoekje neerzetten, is oneerlijk. Suriname is meer dan een verkeerd regime!
  Dat wilde ik aangeven. En zie het alsjeblieft niet als een persoonlijke aanval want dan is de lol er van af.


  Maak melding

 26. Die gaten die dat regelen moeten flink gestraft worden liefs 15 tot 25 jaren celstraf.Ze zijn een gevaar voor de mensheid.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 27. @ Koos, niet schelden op de SLM ze doen hun best. Heb met veel maatschappijen gevlogen ik vind ze top. Nee ze hebben geen parkeerdek vol reserve toestellen staan. Dus een storing levert al snel een probleem op.

  Over drugs… maak het volledig legaal.
  Wil je drugs ga je gang.
  ben je in 1 klap van de hele crime rond drugs gebruik af.
  En de notoire gebruikers dunnen dan ook wat sneller uit.


  Maak melding

 28. Drinkwater is over de hele wereld een probleem.
  ook in Suriname durf ik niet iets naar een lab op te sturen. Ik denk dat je zoveel kwik sporen en cyanide vind dat het laboratorium direct ontruimt moet worden.
  Boven de stad hangt op 30-50 meter hoogte een hele laag kwikdamp veroorzaakte door goudindustrie. Bij regen komt dat dus mee naar beneden…


  Maak melding

 29. She-Sire

  @ Suriname altijd maar in een verdomhoekje neerzetten, is oneerlijk.

  Op welke manier moet je dan de in mijn ogen verkeerde dingen aan de kaak stellen die betrekking hebben op Suriname, zoals de cokehandel en de huidige regering die aan die handel gerelateerd is in ieder geval de president.
  dit heeft niets te maken met het afzeiken van Suriname alleen met bepaalde aspecten, over een paar weken houden we onze tigste vakantie weer in Su. over een jaar of drie wonen we daar (hopelijk) en niet omdat het daar zo beroerd is, integendeel, maar wil je dingen ten goede veranderen, moet je wel je mond opentrekken, net zo goed ik dat doe tegen wantoestanden in Nl. maar wel zoals ik eerder poste op de daartoe bestemde fora of via de politiek


  Maak melding

 30. blanke ;

  Je hebt groot gelijk,de SLM heeft geen grijp voorraad wat onderdelen betreft.

  Koos;

  Als je zoveel kritiek over Suriname hebt waarom ga je, je daar vestigen ??

  Ze moeten je daar goed aftuigen dan ben je, je grote smoel misschien gelijk kwijt.


  Maak melding

 31. Wat een slap gebabbel :

  Zie wel de vele duizenden jonge Surinaamse coke-slaven, wiens leven is/wordt verwoest !

  Dus : zeer zware straffen voor producenten, smokkelaars, dealers en groot-dealers ! Ongeacht hun funktie !!!


  Maak melding

 32. @ hans,
  *Ik heb echt nog nooit iets positiefs over Suriname in jouw postings kunnen lezen.
  *En nogmaals, op welk punt reageer ik off-topic?
  Ik heb je in mijn vorige posting, de parallel die ik trek, laten zien.
  Snap je het niet?
  *Verder negeer je mijn vraag aan jou over mijn zogenaamde rancune tegen jou en vertel je me niet waar ik op je nek spring.


  Maak melding

 33. She -Suri, het begint weer off-topic te worden, alle antwoorden kun je terugvinden in eerdere postings en nu weer terug tot de orde van de dag


  Maak melding

 34. @ Esmerald
  Het is niet de broer van de Ambassade. De ene die ik bedoel heet volgens mij Aukie. En deze Aukie was in Su veroordeeld tot…….. ANDER HALFFFF JAAAAAR cel, toen verloor DiDiBrie al het geen op naam stond van deze Aukie. Vergeet niet dat volgens sommige artikelen van de Telegraaf(google DiDiBrie zijn naam of handen af van het 8 december proces dan joe o zie torie) ook VisLady in haar zus(volgens de krant) in een pand vanuit/af sloten/slotervaart ook bezig zijn geweest met dingen die niet kunnen of mogen, wat een verrotte bende. Fatsoenlijke mensen hebben in deze club en omgeving niets te zoeken. Esmerald kun je je nog herinneren, dat DiDiBrie aan een Nederlandse journalist had gezegd ’t volgende: als ik ooit een gram drugs had gezien mag ik blind worden, ha ha ha hahaaaaai a DDiDiiiiBrie dies de boeng na ing kop. In elk geval als ze niet oppassen wordt Dina blind in de VS cel, deze(Dina) ziet DiDiBrie misschien nooit meer terug, wat ik vurig hoop. En tot slot hoop ik dat de persoon die bezig is met de artikeklen te plaatsen van DiDiBrie niet ophoudt artikelen te plaatsen. Ik weet echt niet weer en hoe hij dit alles te weten komt, maar hij weet ze te vinden/plaatsen hoor. Lobie en tang boeng Odi odii
  Glenny.


  Maak melding

 35. @Lotez,

  Lees het artikel opnieuw. Het gaat over coke verstopt in de vliegtuig, niet in de tas of lichaam van een passagier. Die 100% controle van je slaat in dit geval dan ook nergens op.


  Maak melding

 36. Koekenbakker, het is maar een vraag hoor, maar omdat ze het wel in het vliegtuig verstoppen zouden de passagiers die rotzooi niet meenemen en zou er geen !00% controle meer hoeven plaats te vinden?
  Als jij niets meeneemt hoef je je ook niet druk te maken, maak je maar druk om die lamzakken in het zelfde vliegtuig die wel coke bij zich hebben en de eigenlijke oorzaak zijn van het eventuele onnodige oponthoud


  Maak melding

 37. @hans zegt:
  “maar wil je dingen ten goede veranderen, moet je wel je mond opentrekken, net zo goed ik dat doe tegen wantoestanden in Nl.”

  Hans yu heri fesi gersi wantoestanden.
  Ga in Suriname je smond opentrekken.
  Doe dat voor ons; we zullen je dankbaar zijn.

  LAFBEK!


  Maak melding

 38. hans,

  De stelling dat als je niks verkeerds doet, je ook niets te vrezen hebt vind ik een verkeerde stelling.
  Dat de douane steekproeven neemt,ok. Maar vaak kijken ze naar het gedrag van iemand (alsof er een standaardgedrag zou bestaan) en nog een aantal andere zaken en pikken dan iemand op basis daarvan er uit voor controle. Zien meerdere personen er verdacht uit, dan volgt 100% controle.
  Vaak gaan ze over tot het volledig checken wanneer ze uit Suriname van hun mensen het bericht krijgen of wanneer de gegevens van de passagierslijsten (bv te veel mannen, te veel mensen van een bep. leeftijd, te weinig gezinnen, te weinig mensen in de businessclass, te veel mensen met de Sur. nationaliteit enz.) afwijken van de standaardnormen.
  In geval er een standaardgedrag zou bestaan, dan zou ik denken dat de smokkelaars daarvan op de hoogte zijn en zich dan ook standaard gaan gedragen waardoor ze niet opvallen. Dus is dit ook geen goede middel meer om iemand als verdacht te zien.
  De drugsbazen weten dat blanken nauwelijks gecontroleerd worden. Dus worden blanke studenten (stagiairs) goed gebruikt hiervoor (met of zonder medeweten). Zij mogen immers van de douane ongehinderd doorlopen.
  Er zijn tal van methodes om tot controles over te gaan. Elke vlucht waarbij drugsvangsten zijn gedaan, wordt statistisch helemaal uitgezocht (echt alle beschikbare gegevens) en in de database gestopt op basis waarvan steeds nieuwe controlestandaarden worden bepaald. Profielen van mensen en vluchten worden gemaakt.
  Wie niks misdaan heeft, heeft dus wel wat te verezen, nl dat hij net voldoet aan een verdacht profiel. Wat dan volgt is een misselijkmakende vernederende controle.


  Maak melding

 39. Quote
  “een bende van Antilliaanse en Surinaamse Schipholmedewerkers gearresteerd die cocaïne binnen smokkelden.”

  unquote
  En strax maar weer klagen dat ze worden gediscrimineerd op de arbeidsmarkt.
  Binnenkort studeert er weer iemand af met de probleemstelling: ”Het grootste aantal smokkelaars bevind zich onder….”
  Oorzaak: onderzoek heeft uitgewezen, dat 99,9% van de smokkelaars op Schiphol, eigen personeel betreft, etc.etc.
  Gevolg: men wil ze niet meer op de arbeidsmarkt.

  Het zit er aan te komen. Binnenkort alleen maar Oost-Europeanen die deze baantjes zullen overnemen.


  Maak melding

 40. mooi verhaal wel koekenbakker, maar denk je nu echt dat wanneer de drugsbazen er van uitgaan dat de stagiares niet gekontrolleerd zouden worden dat dat onbekend zou zijn bij de marechaussee, douane veiligheidsmedewerkers etc. op Schiphol, jij weet het toch ook te vermeldden, denk je nu echt dat die snuffelhondjes bij het verlaten van het vliegtuig daar voor niets lopen, op het moment dat je op Zanderij aankomt word je al in de gaten gehouden, en in het vliegtuig, kijken of je wel of niet voedsel of drank tot je neemt, (waar bolletjes zitten kan weinig tot niets bij). die gasten op Schiphol zijn er op getraind om er de mensen uit te halen die zich verdacht/anders gedragen of ik heb in de 20 keer dat ik naar Suriname ben gevlogen en de 3 keer naar de Antillen nog nooit kontrole gehad, ook mijn Surinaamse vrouw niet, maar mij mogen ze controleren, ik heb niets te verbergen, hooguit te veel gedroogde vis of garnalen, dat risico loop ik dan maar, de controle is voor een goede zaak zoveel mogelijk die rotzooi tegen houden en zij die denken dat ze het mee kunnen nemen gewoon keihard aanpakken.
  Gewoon meewerken, je mond dichthouden des te eerder ben je er van af, zet je een grote mond op, daar is niemand van gedient ook die ambtenaren niet, en gaan ze wellicht ook vervelend doen


  Maak melding

 41. Esmerald,

  Deels heb je een punt. Maar zie hoe de werkelijkheid is. Bijna alle XTC en synthetische drugs komen van autochtonen of Oost-Europeanen af. De autochtonen worden hierop nooit aangesproken door de werkgevers, de Oost-Europeanen wel. Kan je je voorstellen dat een blanke werkgever aan een blanke kandidaat tijdens een sollicitatiegesprek vraagt of deze ooit xtc verhandeld heeft? Terwijl het de autochtonen zijn die deze handel domineren.
  Geen enkele uitzendbureau gaat ooit een autochtoon in verband brengen met handel in xtc. Zo werkt het gewoon. Dus ja, elke keer als een allochtoon wordt opgepakt wordt de geplakte label op de allochtonen steeds moeilijker om weg te krijgen. De lijm van die label wordt alsmaar sterker.


  Maak melding

 42. Hans,

  Vele van de stagiar(e)s zijn geronseld door de inl. diensten. Behalve spioneren in Suriname worden ze ook ingezet om dope te vervoeren zodat de diensten weten wie de dopingbazen zijn. Drank en voedsel niet accepteren tijdens de vlucht doen alleen de dommen, want je kunt het aangeboden voedsel zo in een plastic zakje kwijt ipv op te eten. En dan legen in de toilet.
  Overigens, de dope wordt gebruikt door Nedse medische instituten om bepaalde medicijnen ermee te kunnen maken. Dus denk niet dat ze allemaal vernietigd worden, zoals zo vaak wordt beweerd. Ook de voedselgiganten gebruiken het voor een deel om de mensen verslaafd te maken aan hun producten. Chips, snoep, chocolade enz. bevatten vaak onvermelde ‘natuurlijke smaak en aroma’. In zulke kleine hoeveelheden dat het wel effect heeft, maar niet op te sporen is, zelfs niet in een laboratorium.
  Alles heeft z’n pro en anti, ook drugjes.


  Maak melding

 43. Let op:
  Als hans geen argumenten meer heeft gebruikt hij als stokpaardje: je reageert off-topic.
  hans dat is een dooddoener! Een teken van zwakte omdat je geen argumenten hebt.

  Dan is je laatste posting hier om 15.09 u volgens jouw redenering ook behoorlijk off-topic!!

  Laat me zien met aantoonbare argumenten waar ik off- topic ga.
  En weer zal je je dooddoenertje gebruiken dat ik nú off- topic ben maar dan ga je nú af als een gieter.


  Maak melding

 44. “Roze Kakkerlak, ga eens voor de spiegel staan en herhaal dat laatste woord van jou,

  verder off-topic”

  Übermensch @hans heeft weer gesproken.
  Ook zoeen die schuil gaat onder valse naam en elke topic op deze site aangrijpt voor het spuien van gal over Suriname en de bevolking.

  Merkwaardig genoeg zijn het altijd dezelfde typetjes die zichzelf heel hard op de borst slaan als het gaat om de bezoekfrequentie richting Su. Ik lees zelf dat de 20e keer is gehaald. `Chapeau!

  Wat ik me afvraag, wat heb je dan in Godsnaam in Suriname te zoeken?

  Blijf toch weg!


  Maak melding

 45. Er zijn 2 optie´s, legaliseren of de doodstraf geven,het eerste lijkt me het beste.Sigaretten en drank werkt ook verslavend,maar dat wordt wel gedoogd !!!!!


  Maak melding

 46. Ay mi Brada, hadden deze antillaanse en surinaamse jongens de stap niet genomen in de coke smokkel,dan zouden ze hun gouden baan nog behouden. Nu gaan ze allemaal voor aantal jaren in de cel om de stenen te likken. A greedy kier deng!


  Maak melding

 47. Wat een enorme sufferds, hebben ze een mooie en respectvolle baan als onderhoudsmonteur van vliegtuigen zetten ze die op het spel voor drugsgeld waarvan je weet dat je vroeg of laat tegen de lamp loopt. Je gaat enorm af voor je omgeving, je draait voor jaren de bak in, moet je huis verkopen en je vindt nooit meer zo een baan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.